Doktor arayışı içindeyim. Kaybettiğim bebeğimde doktoruma çok güvenmiştim ama kanamam olup aradığımızda hastaneye bile gelmemişti.Kayseri'de bildiğiniz iyi bir perinatoloji uzmanı var mı? araştırıyorum ama pek bir sonuç elde edemedim.yardımcı olursanız sevinirim.
kardelen çok teşekkür ederim derdimiz ortak sanırım ben 4 haftadır hastanede yatıyorum 20 haftalık oldu diğer bebeğin kalbi hala atıyo doktorum müdahale etmeyecek bekliyoruz ama bugun enfeksiyonum biraz yüksek 12 çıkmış hiç bu kadar yükselmemişti bende korktum ama antibiyotik tedavisi alıyorum inşallah oğlumada birşey olmaz zaten çok zor geldik bu günlere dayanamam yani
canım başın sağolsun rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın kayseride perinatoloji uzmanı mustafa başbuğ var birde benim gittiğim doktor var tavsiye edebilirim ben çok memnunum zeki yılmaz sen kime gidiyordun ?
tşk ederim canım sağol.ben erşat batmaza gidiyordum.Doğumun olduğu gün sabah kontrolüm vardı.ağrım olduğunu söyledim.olur diyerek geçiştirdi.akşamına kanamam oldu.aradık.hemşirem baksın dedi.gelmadi bile.eğer bir kusuru eksikliği var ise onu Allah'a havale ediyorum.Rabbim bildiği gibi yapsın benim ciğerim yandı kavruldu.Minik kızım hiç aklımdan çıkmıyor.ağlamadığım bir gün bile yok Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın.Yaşattıklarına da bol bol sabır versin inşallah.Mustafa Başbuğ fakültede sanırım.doktorunuz muydu?.doğumumu fakültede yaptım.Özel hastaneye gitmek istemiyorum artık.Hem bir dünya para ödüyoruz hem de ilgilenmiyorlar doğum başlamışken ben doktoru yanımda bulamadım.tanımadığım bir sürü doktorla karşılaştım.ne dedilerse yaptım.kabus gibiydi.hala atlatamadım.atlatabileceğimi de pek sanmıyorum.içim kaynıyor.kalbim sıkılıyor,yanıyor.ciğer acısı dedikleri şey bu olsa gerek.kimse beni anlamıyor.eşşim bile.kımızı üzdüğümü onu yattığı yerde rahatsız ettiğimi düşünüyor bense onun hasretiyle yanıyorum.doğumdan sonar bebeğimi gördüğüm iki üç dakika ile yoğun bakımda onu gördüğüm beş dakika hayatımın en değerli zamanı sanırım.iyice saçmalamaya başladım.ne yapacağımı bilemiyorum.
canım ilk defa duydum ...inşallah normale dönerde bebeğin zamanında gelir...her kontrol telaşlı ve merak uyandıran bi süreç canım...inşallah hayırlı haberle geleceksin sonraki kontrolünde..
chnb canım çok teşekkür ederim doktorum kendi kendine tamir edebilir dedi gözledi ama olmadı maalesef suyu tamamen bitmiş şimdi ultrasondan geldim suyu gelenin kalbi hala atıyo oğlum iyi allahtan sanada çok geçmiş olsun allah kucağına sağ salim almayı nasip etsin
kardelennn çok teşekkür ederim içimi rahatlattın :) rabbim bebeğimi bana bağışlar allah kimseye göstermesin çok zor bizi bizden başkada kimse anlamaz ne eş ne anne ne baba çok değişik duygular
Canım dünden beri sana çok üzüldüm ben 2 gebeliğimde de su sızmasını yaşadım ve ben çok üzüldüm susuz çok acı çektiğini düşündüm hep. Enfeksiyon da çok kötü değil ve bebeğin haftalarca mücadele etmiş dr n riskli gebelik dr değilse su eklemek aklına bile gelmez bu bebeğinden yaşarken neden vaz geçtin bu kadar çabuk hangi ildesin canım? Ben İstanbulda doç. dr arda lembete gidiyorum internetten femicali arayıp danış durumunu anlat belki önerisi vardır bana da su ekleyecekti en azından denenecekti. İzmirde Namık Demir prof var o da böyle susuz kalmış bebeğe su ekledi ve sağlıkla doğdu lütfen bebeğinden bu kadar vaz geçme onun için her şeyi dene bence...
merhaba nasılsınız arkadaşlar biz iyiyiz çok şükür
bayramda kızımın mezarına gittim oradan ayrılmak o kadar zorki onu orada bırakmak tek başına zorla çıktım mezarlıktan sonra karnımdaki kızım haraket etmeye başladı allahım kızımı bana bağışla diye dua ettim inşallah dualarım kabul olur allahım kimseyi evlad acısıyla sınamasın allahım herkesin evladını bağışlasın
bende ilk defa duydum canım bunun bi sebebi yokmuş her gebelikte olabilirmiş zaten plesanta yaşlanıyomuş ama erken yaşlanmaya başlamış plasenta zamanından 1 2 hafta önce gibi.. her doktora gidişimde o kadar çok korkuyorum ki doktor kızıma bakarken gözlerimi kapatıp dua ediyorum inşallah kontrolümde ilerlememiştir hep dua ediyorum allahıma inşallah dualarımı kabul eder yüce rabbim de zamanında kızımı kucağıma alırım
Canım dünden beri sana çok üzüldüm ben 2 gebeliğimde de su sızmasını yaşadım ve ben çok üzüldüm susuz çok acı çektiğini düşündüm hep. Enfeksiyon da çok kötü değil ve bebeğin haftalarca mücadele etmiş dr n riskli gebelik dr değilse su eklemek aklına bile gelmez bu bebeğinden yaşarken neden vaz geçtin bu kadar çabuk hangi ildesin canım? Ben İstanbulda doç. dr arda lembete gidiyorum internetten femicali arayıp danış durumunu anlat belki önerisi vardır bana da su ekleyecekti en azından denenecekti. İzmirde Namık Demir prof var o da böyle susuz kalmış bebeğe su ekledi ve sağlıkla doğdu lütfen bebeğinden bu kadar vaz geçme onun için her şeyi dene bence...
canım hikayene çok üzüldüm inş bebğini sağlıkla kucağına alırsın rabbim onları bize bağışlasın
sağol canım inşallah sende hastanede yatıyormuşsun inşallah ikizlerine bişey olmaz ikisinide sağ salim kucağına alırsın doktoruna sordun mu canım kaç haftalık olduktan sonra yaşayabilir bebeğin
hastanede bi kadın 5,5 hamile bebeğinin suyu gelmiş 13 günden beri kalbi atmaya devam etmiş doktor ona 1 hafta daha dayansın küçük savaşçı ondan sonra yaşama şansı artar demiş ne oldu bilmiyorum ama eğer bebek o 1 haftayı atlatıysa doğum yaptırıp küveze alacaklardı bebeği inşallah senin bebeğinde savaşır canım sakın vazgeçme bebeğinden inşallah güzel haberler verirsin bize en yakın zamanda
canım çok teşekkür ederim suyu gelen bebğimin suyu 16. haftada geldi doktorum doğuma kadarda gidebilir ama doğsada ciğerleri gelişmeyeceği için 5 dk yaşar dedidiğer bebek için 30 haftayı görsem rahatlayacağım diyor.10 hafta var daha onunda suyunun gelmesinden korkuyor suyu gelen içim umudum bitti maalesef allah diğer bebeğimi bağışlasın tabi herkesin bebeğini herkese bağışlasın
Canım çok teşekkür ederim iyi ki kk var ama doktotum prof. ben Isparta'dayım hastaneden çıkmama bile izin vermiyordaha önce benım doktorumunda su ekleyerek yaşattığı bebekler olmuş ama onların suyu azalmış benım bebeğimin suyu tamamen bitmiş ve hala kalbi attığı için çişine yapıyo yavrum ve hala suyu geliyo yani su eklensede su durmazmış ama yinede b umut oldu senın doktoruna ulaşmaya çalışacağım çok sağol allah hepimizin kucağına sağlıklı evlat almayı nasip etsin
Femical - Ana Sayfa doktoruna yazdım inşallah olumlu cevap alırım canım tekrar sağol
canım allahtan umut kesilmez belki yaşar allahım öyle mucizeler yaratıyo ki belki senin küçük bebeğinde bir mucizedir inşallah diğer bebeğin 30 haftaya kadar suyu gelmez ve allahım sana bağışlar
ben 34 haftalık doğum yaptım bebeğim küveze bile girmedi 2490 gr 49 cm doğdu bebeğimde bi problem yoktu ben doğumdan 3 ay sonra kaybettim kızımı sadece 2 kere fışkırarak kusmasıyla hasteneye götürdüm hastalığı organları kaldıramadı dedi doktorlar iyani allahım ömür verdikten sonra yaşamaz dedikleri bile yaşıyor ömrü bitince elinden bişey gelmiyor allahım alıyor bizden.. allahım hakkında hayırlısını versin canım dualarım seninle
Canım telefon edip sorabilirsin bu konuda yardımcı olur hatta onlar kadınlar kulübünü biliyor. Mesaj gözden kaçabilir. Rahim ağzı yetmezliği forumundan bir arkadaş sizi şiddetle tavsiye etti dersen çok ilgilenir. Benim de 14 artı 4 te geldi bu sefer suyum 10 gün serum ve antibiyotik tedavisi gördüm dr m de pek ümitli değildi ama son manevra olarak su ekleyeceğiz dedi. Belki eklenirse toparlar ne bileyim canım gerçi ikiz eklenmesi o arada diğerine zarar verir mi onu da bilmiyorum ama önceki bebeğim de de 24 artı 5 te suyum boşalmıştı 2 gün durdu doğdu 4 gün yaşamıştı( Senin kızın sanırım güçlü çıkmış belki mucize olur toparlar. Dualarımda olacaksın ben 2 kere yaşadım diye bu su sızması beni çok etkiledi. Dünden beri çok üzüldüm gerçekten dualarımda olacaksın...
yazdıktan sonra dayanamadım aradım bugun çıkmış pazartesi hastanede olacakmış pazartesi arayacağım tekrar bi çaresi varsa tabiki giderim neresi olursa ama anlamadığım kesesi tamir olmadı yani verecekleri suda durmaz ki hala suyum geliyor çünkü o bebğimin çişiymiş her gördüğümde çok üzülüyorum allah kimseye yaşatmasın her sabah gözümü açtığımda bu günüme şükrediyorum ikisinede birşey olabilir allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
Canım sanki bana keseyi yamayacağız gibi bir şeyler demişti sen dersen serklajlı bir hastanızın da suyu gelmiş ona böyle bir şeyden bahsetmişsiniz o beni biliyor. Yarın Ataşehir Memorialde oluyor cumartesi Femicalde olur. Ataşehirde onun hemşiresi var Dilek Hanım hatta ona da dersin serklajlı hastası varmış Nesrin Hanım suyu gelmiş filan hepsi tanıyor canım beni 15 gün yattım ben de orada. Arda Bey genelde dönüyor o yüksek riskli gebelik uzmanı. O bebeğine yapılacak bir şey yoksa bile düğeri için belki farklı bir şey önerir bilmiyorum. Seni çok iyi anlıyorum canım ben de tuvaletimi yaparken korkardım idrar mı su mu diye. Allaha binlerce şükür durdu su gelmesi Allahın mucizeleri çoktur Allah onlara sağlıklı uzun ömür versin...
canım aradım arda bey dönecekmiş kim yönlendirdi diye ısordular biliyorlar seni haber bekliyorum inşallah olumlu haberler alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?