Canım Arda Beye söylenince döner bu konuda iyi bir dr dir. Beni de biliyorlar artık çok zor şeyler yaşadım artık orada çalışanlar biliyor beni. İnşallah hakkında hayırlı senin istediğin şekilde olacak haberler alırsın... Yaz buraya ya da cebini yaz özelden ben ararım seni canım. Dualarımdasın...
Benim buayda olmadı kısmet( sat 21 ağustos...
olacak canım moralini bozma zamanını bekliyor en yakın zamanda sana gelecek bebeğin
İnşALLAH canım, kısmet artık... RABBİM hayırlısını nasip etsin... Sende dua et olurmu bizim için...
arkadaşlar ben hamileyim....
inşallah allahım isteyen herkese nasip eder.....
çok sevindim allahım sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah
gözün aydın :)))) inşallah sağ salim kucağına alırsın, hayırlı olsunnnn :)
Kizlar, cok sukur keseyi gorduk. Bos olmadigini, kalp atislarinin da oldugunu teyit etti doktor. Allah'a binlerce kez sukrediyorum. Bazen cok korkuyorum, gece gozume zor uyku girmek bilmiyor. Allah'a siginmaktan baska yapacak birsey yok biliyorum ama korkuyorum, elimde degil. Annemler ve kayinvalidemlerden baska kimseye soylemedik daha. Kafamiz rahat en azindan bu acidan.
Cok tebrik ederim! Insallah saglikla kucagina alirsin bebegini. Allah isteyen herkese nasip etsin.
41 kere masallah tosununa:) Allah bagislasin.
Kizlar, cok sukur keseyi gorduk. Bos olmadigini, kalp atislarinin da oldugunu teyit etti doktor. Allah'a binlerce kez sukrediyorum. Bazen cok korkuyorum, gece gozume zor uyku girmek bilmiyor. Allah'a siginmaktan baska yapacak birsey yok biliyorum ama korkuyorum, elimde degil. Annemler ve kayinvalidemlerden baska kimseye soylemedik daha. Kafamiz rahat en azindan bu acidan.
Mrb kader arkadaşım ne yaptın?nasılsın?Ben biraz toparlandım.Dr'ye gideceğini yazmıştın ne dedi sana erken doğumun nedeni belirlendi mi?Ben de gideceğim merak ettim.Bu arada ben regl oldum sen oldun mu?erken mi oldu aceba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?