Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım Arda B ey döndü ama tabi görmediği için pek net konuşamıyor kalbini durdurmaktan bahsetti enf. riskinden korkuyorum kendi doktorumda müdahale edersek enfeksiyon kapabilirsinmiz birşey diyor buda şu aşamada hiç istemediği kafam çok karışık Arda Bey 1 2 birsağol canım herşey için şey dahaöğrenip tekrar aramamı söyledi bekliyorum numaramı yazdım özelden

Mrb kader arkadaşım ne yaptın?nasılsın?Ben biraz toparlandım.Dr'ye gideceğini yazmıştın ne dedi sana erken doğumun nedeni belirlendi mi?Ben de gideceğim merak ettim.Bu arada ben regl oldum sen oldun mu?erken mi oldu aceba???

Kizlar, cok sukur keseyi gorduk. Bos olmadigini, kalp atislarinin da oldugunu teyit etti doktor. Allah'a binlerce kez sukrediyorum. Bazen cok korkuyorum, gece gozume zor uyku girmek bilmiyor. Allah'a siginmaktan baska yapacak birsey yok biliyorum ama korkuyorum, elimde degil. Annemler ve kayinvalidemlerden baska kimseye soylemedik daha. Kafamiz rahat en azindan bu acidan.

canım çok sevindim allahın izniyle herşey çok güzel gidecek canım
bende korkuyorum canım erken doğum yapmaktan.. düşünmekten kendimi alamıyorum 7. aya girdim ya hep rüyalarımda erken doğum yaptığımı görüyorum canım şu 10 haftayı allahın izniyle bi atlatsam

Cok tebrik ederim! Insallah saglikla kucagina alirsin bebegini. Allah isteyen herkese nasip etsin.

41 kere masallah tosununa:) Allah bagislasin.

çok sağol canım..
sende hamilesin demii tebrik ederim seni...
Allahım kucağımıza almayı nasip etsin...
ne güzelki kalp atışlarınıda görmüşşünüz....
benim daha erken 10 gün sonra gittçem kalp atımını duymak için....

bende senin gibi kimseye söylemedim...
sadece eşim ve ben bide çok samimi bi arkadaşım..kalp atışını duyduktan sonra söylemeyi düşünüyorummm inşallah

mrb canım...kusura bakma yeni girdim forma...evet gittim ayın 15 i gibi smear testi yapılacak..gizli enfeksiyon varmı diye...Doktorum o gün herşeyin çok iyiydi dedi..Rahim ağzı kapalı dedi..Ama bana pek inandırıcı gelmedi...Benim bütün yaşadaıklarım rahım ağzı açılmasını tetikliyor..Rahim ağzına baktım diyor ama; beni o gün 5 dk bile sürmedi muayene etmesi..o kadar kısa sürede belli olyosa bişey diyemem...Evet canım 26 sında hastalandım bende..Kırkım bitti hastalandım...doktor 2 ay korun dedi....Eylülün 15 ınde 2 ay olucak..15 gun var şunun surasında korunmayacağım :))) Senin normalmiydi doğumun cnm..Bu arada nerde oturyosun...Ben istanbul /Küçükçekmece..

neri_27

geç zaman sorun değil.ben de 24 aağustosta regl oldum.sen de olduysan normal o zaman.kayseri de oturuyorum ben.bizim dr'de her şey normal demişti o gün.ağrım olduğunu söylediğimde önemli değil olur deyip göndermişti.akşamına doğum başladı.bilemiyorum ben Allah'a havale ettim.inşallah kontrollerinde önemlii bir sorun çıkmaz.sonuçları yazarsın.Kib.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…