Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

allah bundan sonraki evlatlarınızı size bağaışlasın canım..tekrar evlat acısı yaşatmasın..hayırlı hamilelikler versin....

canım inşallah bebklerinin ikiside hayırlısıyla yaşar...umduudnu kaybetme...rabbim isterse deveyi küçültmeden iğnenin deliğini büüytmeden deveyi iğne deliğinden geçirir....yumurtalığı olmayan kadınlar hamıle kalıyo...mucize değilde ne ? rabbimin lutfu...

erken doğum yaptığın için mi hasatlığını organları kaldırmamış nasıl canım?...bilmiyordum rabbim bu evladına dünyada da anne baba almayı nasip etsin inşallah...

arkadaşlar ben hamileyim....
inşallah allahım isteyen herkese nasip eder.....
gözün aydın canım...inş. hayırla al kucağına...sağlıkla...

allahım vahap enesimize de bakın hele....maşşallh,süphanallah,elhamdülilllah ne mutlu bizlere...nurayım pek tatlı olmuş yanakları ....sağlıkla büyüsün enes paşa...

hadi gözün aydın canım...inş. sağlıkla kucağına aldığın günler gelecek...

erken doğum yaptığın için mi hasatlığını organları kaldırmamış nasıl canım?...bilmiyordum rabbim bu evladına dünyada da anne baba almayı nasip etsin inşallah...

evet canım erken doğum olduğu için hastalığı organları kaldıramamış 5 gün hastanede yattı hergün bi organında problem çıkıyordu ilk gün böbrekleri protein kaçırıyo dediler 2.gün karaciğer enzimlerinde sorun oldu kan pıhtılaşma problemi var dediler 3.gün mide kanaması geçirmiş 4.gün kalbi atışları zayıflamış makineye bağladılar 5.gün kaybettik kızımızı.. ya erken doğum olduğu için organları gelişimini tam tamamlayamadığı için kaybettik kızınızı yada genetik bi rahatsızlıktan dediler testlerimiz yapıldı genetik bi rahatsızlık çıkmadı..
inşallah canım allahım nasip eder inşallah..

ne idi ki hastalığı....?

5.5 aylık doğan bebekler yaşıyor bende onu anlamıyorum..

tanıdığım 28 haftalık doğurdu maşallah yaşıyor...bi sürü örnek var böyle....

bebeklerın gelişimini tamamlaması 36-38 değil mi zaten....bi arkadaşıma prof. 28 i tamamlasın korkma yaşar bebeğin demiş....

demekki kader kısmet tamamen Allahın takdiri...

benım bebeğimde 30 haftalıktı yaşamadı hatta 2 hafta önden gidiyordu...32 hafta görünüyodu gelişimi...

2 yıl önce bugün erken doğurmuştum onu....

rabim kimseye evlat acısı vermesin...bizleri bı daha sınamasın inşallah..

hastalığı sıvı kaybı başlaması canım sadece 2 kere fışkırarak kustu hastaneye götürdüm sıvı kaybı dediler yoğun bakıma yatırdılar
aynen öyle canım allahın takdiri elimizden bişey gelmez allahım böyle istedi demekki
başın sağolsun canım inşallah allahım bi daha aynı acıları yaşatmasın evlatlarımızı bize bağışlasın senin baya az kalmış canım inşallah 36. haftaları görürüz canım

Başın sağ olsun arkadaşım. Ben de rahim ağzı yetmezliğinden 25. haftada doğum yapmıştım. bu hamileliğimde serklaj denen dikiş atıldı. Ve rahim ağzı uzunluğum her seferinde vajinal ölçülüyor karından başka dr 3 cm demişken vajinal 2 gün sonra 2 cm çıktı. karından tam doğru değil yani. Doğum hikayeni mümkünse iyi bir perinatoloğa ayrıntılı anlat sancın var mıydı, suyun mu önce geldi, kanaman mı oldu, kese eline mi geldi vs. ona göre elinde yapılmış testlerle git ve bence korunma süresi tavsiyesini de normal dr de tavsiye alma. belki film, tetkik istenir. bana rahim filmi, histeroskopi çekilmişti.

Başınız sağ olsun Allah başka dert göstermesin...

Maşallah canım Allah sağlıklı svakitlice doğurmayı da nasip etsin...

Benim de şeker yüklemem iyi çıktı. 2 hafta önden gidiyor bebiş yapısal olarak iri bebek dedi. 28 i geçince rahatlarım inşallah...

inşallah canım 38 leride görürüz...hayırlısıyla tabiki...

sağol canım inşallah bebeklerimiz sağ salim kucağımza alırız
inşallah canım 38 leride görürüz...hayırlısıyla tabiki...

inşallah canım sürekli erken doğum yaptığımı görüyorum rüyamda o yüzden önümdeki şu 10 haftayı bi atlatsam allahın izniyle

slm kızlar dün doktora gittim karnımda parça kalmış 20 güne kadar adet olsam kürtaj olmayacam ama olmasam kürtaj olucam yine. birde 6 ay korun dedi 3 yetmezmiydi ya? ben 6 ay nasıl dayanıcam bilmiyorum gerçi 1 ay geçti sayılır ama yinede 5 ay çok geliyor ne yapalım sıkacam dişimi yine aynı şey olmasında sizler ne kadar korunacaksınız?

merhaba melek anneleri,
bugün kontrolümüz vardı. çok şükür herşey yolunda. sat'a göre 10+4, ultrasona göre 11 haftalık. 2 hafta sonra da 2li test olacak inşallah.
hamilelere sağlıklı, zamanında doğumlar; bekleyenlere en kısa sürede müjdeli haberler diliyorum.
PREMETE artık evine döönnn!! topik seni özlediii :)

merhaba canım
maşallah bebişine inşallah hamileliğin sorunsuz ilerler ve bebişini kucağına alırsın canım
allahım herkesin yardımcısı olsun

Masallah canim. Iyi dusun, icini ferah tut. Biliyorum korkularin onune gecmek kolay degil ama elimizden geleni yapip gerisini Allah'a birakmaktan baska yapacak biseyimiz yok. Senin de insallah zamaninda dogacak bebegin. 38leri 40lari da gorursun insallah. Bebegin de cok saglikli olacak insallah.

Sagol canim. Insallah hayirlisiyla bebeklerimizi zamaninda, saglikla aliriz kucagimiza. Ben 8. haftanin icindeyim, kimseye soyleseyesim yok daha. Umarim kimse alinip bozulmaz. Ben de 10. haftanin sonunda doktora gidecegim, ondan sonra bir kisim ese dosta soylerim artik. Hayirlisiyla hersey yolunda gitsin de gerisi onemli degil.

Sagol canim. Cok sevindim, gozun aydin, seker cikmamis. Ben demistim ama:) Masallah bebegine de sana da. Insallah guzel olacak bundan sonrasi da.

Kizlar,
Benim mide bulantilarim basladi ama cok sasirdim acikcasi. Kizima hamileyken hic midem bulanmamisti. 20. haftadan sonra mide yanmalarim oluyordu siddetli ama simdi cok farkli. Hamilelikten hamilelige degisir derler de yine de mide bulantisinin onceden olmamasi, simdi olmasi garip geliyor. 5 gundur hasta gibiyim. Surekli halsizim, hicbirsey yemek istemiyorum. Bazi gunler aksamlari duzeliyorum ama dun butun gun boyleydim. Bazen butun gun uyuyorum. Hicbir is yapamiyorum. Neyse, bebegim ve ben saglikli olalim da cekeriz bunlari dert degil. Yalniz, bu hafta izinliyim de haftaya ise nasil gidecegim onu dusunuyorum

aklına getirme bile canım...zamanında doğacaklar inşallah..
30.haftadan sonra dr. 2 haftada bır muayeneye çağırdı beni?
senınde mı öyle?

inşallah canım inşallah tek duam bu allahım hepimizin yardımcısı olsun
aklına getirme bile canım...zamanında doğacaklar inşallah..
30.haftadan sonra dr. 2 haftada bır muayeneye çağırdı beni?
senınde mı öyle?

amin canım inşallah
yarın kontrolüm var şeker yüklemessi yapılacak bakalım bundan sonra kaç haftada bir çağıracak ama yine 1 ay sonra gel der bana canım 31. haftadan sonra 2 haftada bir çağırır herhalde

yarın inşallah güzel haberler getiririm size

desene oğluşun geliyor ben oğluma hamileyken hiç mide bulantısı yaşamadım, ama kızıma hamileyken mide bulantısı yaşamıştım, iki hamileliğin farklıysa cinsiyeti de farklıdır demişlerdi, doğru çıktı. hayırlısı olsun

selam canlar...
bizimde dün kontrolümüz vardı ,şeker yüklememde yapıldı çok şükür herşey yolunda kanım biraz düşmüş sadece.24h 3g olduk bugünüme çok şükür allahım banada isteyen herkesede sağ salim kucağına almayı nasip etsin...

maşallah canım sana ve bebeğine..
benimde kanım düşük canım 9.2 geçen ay 8.4 dü doktor benim geçen ay ilaçımı değiştirmişti canım yükselmeye başlamış sen hangi ilacı kullanıyorsun ben şuan gyno ferro sanol kullanıyorum geçen ay gynoferon kullandım kan değerlerimi düşürdü 11.2den 8.4 e

merhaba kızlar nasılsınız bugün doktor kontrolümüz vardı 27+3 olmuşuz herşey yolunda çok şükür şeker yüklemesi de yapıldı sonuç 140 çıktı kızım 1093 gr 35 cm olmuş
kan değerlerimde biraz artış var ama malesef idrar da enfeksiyon çıktı tek kullanımlık ilaç verdi doktorum inşallah geçer

canım ferrum fort kullanıyorum 10 gündür ilacım bitti yazdıramamıştım şimdi sağlık ocağındaki doktor ferro sanol yazmış ona devam ediyorum.allahım başka sıkıntı vermesin inşallah sağlıkla gelir kuzular...

maşallah sizede canım enfeksiyon zaten kaçınılmaz gibi bende antibiyotik kullanıyorum 17. haftamda başladım tedbir amaçlı kullanıyorum ilacını kullan allah a emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…