kaderimiz birmiş demek
benim de muhtemel doğum tarihim 7 şubattı
7 hafta önce doğum yaptım ve 6 gün sonra meleğimi gönderdik Cennet'e
çok üzülüyoruz her an aklımızda o
ama ümidimizi hiç kaybetmiyoruz
onunla buluşacağız çok güzelyerlerde
ve inşallah seneye bu vakitler meleklerimizin kardeşleri kucağımızda olur sağlıklı bir şekilde
meraba kızlar korkulu rüyam geçti. işe başlamkatan çok korkuyodum acımı hatırlamaktan. hiç öyle bişey olmadı. herkes hoşgeldin dedi kimse hatırltamadı sağolsun. öğrencilerim de çok özlemişler ıslıklarala falan girdim derse. peşimde dolanıyolar çok özledik diye farkında değildim ama bende özlemişim. uamrım zaman daha çabuk geçer.ama şu bi gerçek insan böyle zmanalrda sana yakın olanla olmayanı ayırt ediyosun gerçek manada.artık bazı kişileri hiç yakın bulmuyorum kendime. bazılarını ise daha yakın. bi laf vardı gülerken herkes eşlik eder ya ağlarken diye. işte hay acı ama analdım bazı şeyleri.
leylayasar ne güzel ne mutlu bir tesadüf annesinin bebeği beklenen doğum tarihi annesinin doğum günü olmuş inşallah tam vaktinde sağlıkla gelir bebişin
sweetbaby arkadaşım ne güzel bir başlangıç yapmışsın işe geri döndüğünde umarım benim için de öyle olur haftaya başlıyacağım ben de inş. ama içimden bir ses o gün çok ağlayacaksın diyor bu gün çantalarımı düzenlerken doktorun yazdığı ilaç reçetesini buldum bittim mahfoldum biliyor musunuz kızlar ben bu olaylardan sonra arada bir tek tük de olsa sigaraya başladım eşimin de haberi yok bilse çok üzülür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?