Kızlar biz eşimin memleketine bebek görmeye gittik. Dayısıyla yengesinin 9 yıldır bebekleri olmuyordu, neler neler denediler, en son tüp bebek yaptırdılar tutmadı ve bir sonraki ay yenge kendiliğinden hamile kalıverdi. İşte o güzel prenses dünyaya teşrif etti biz de onu görmeye gittik. Bebeği gördüğüm an hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım, kendi yaşadıklarımı, onların yaşadıklarını düşünüp düşünüp ağladım beni zor sakinleştirdiler. Bir akrabalarının çocuğuyla oğlumun arasında 5 gün vardı. O çocuğu da gördüm kocaman olmuş. Sıralamaya başlamış, bıcır bıcır sesler çıkarıp duruyor. Benim oğlum yaşasaydı o da böyle mi olurdu diye düşündüm hep.Oğlumun yapamadıkları, yaşayamadıkları için üzüldüm. İçimdeki ateş beni yakmaya devam ediyor . Allah'ım karnımdaki bebeği nasip etsin de onunla teselli bulayım.
merhaba arkadaşlar,, pc m elektrik kesintisi sebebiyle yandı ,,kafamçokkarıştı bu nedenle birkaç gündür yoktum ve şu an kızkardeşimin pc den yazıyorum ,, inş en kısa zamanda pc me kavuşurum,,..
geçmişi pek fazla okuyamadım ama şok oldum ,, angelhope tebrik ediyorum canım demek gizli saklı büyük işler peşindeydin ..kaydirigubbakcemile3,,,çok sevindim rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş.ve..
leylayaşar cım senide tebrik ediyorum canım inş. sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirirsiniz inş canlarım ,,bizleride dualrınızda unutmayın olurmu ,,
bende inş. birgün gelirde böyle bir süpriz yaparım :Saruboceq:
geçmişi okuyamadım herkes iidir inş. herkesi çok öpüyorum ,,
premetecim herşey yolundadır inş. canım..
herkese selamlar ,,en kısa zamnda tekrardan görüşmek dileğiyle....
melekcim senin nasıl gidior bayadır görüşemedik kendine ve kuzuna ii bak.
merhaba kızlar bende rahatlamak için okuyodum benim meleğimde erken doğdu 23 ocakta 3 gün yaşadı sadece atlatamıyorum çok büyük bi acı premete tekrar hamile kalınca unutuluyo diyolar sen unutabildin mi allahım sabır versin bize
eburcu arkadaşım ben de 2 ay önce ikizlerimi kaybettim artık neden oldu şöyleydi böyleydi bunları düşünmemeye çalışıyorum ama acım bir an olsun hafiflemedi hatta bazen birden patlamalar oluyor özellikle geceleri yazılarımızı takip ettiysen biliyorsun bizler tüm melek anneleri cennette yavrularımıza kavuşacağız ve bu bizi ayakta tutan bir umut ben onları kaybettim ama sonsuza kadar değil cennette tekrar kavuşana dek.
sinannuray sen de aramıza hoşgeldin burası melek annelerinin buluştuğu acıları paylaştığı yegane site bu topikteki arkadaşlarım benim için en iyi arkadaşlarım diyebileceğim kişiler bir melek annesini onun acısını isyanını sadece bir melek annesi anlar çünkü.
premete, bence de boş gebelik değil ilaçlarını aksatmadan kullanırsan progesteron yetmezliği hiçbirsorun yaratmıyor birçok doktor öneriyor bunu özellikle riskli gebeliklerde bir de sırtüstü uzanarak dinlenmek rahime kan akımını artırarak plasentanın daha sağlıklı olmasını sağlıyormuş bunu da bir arkadaşa doktoru söylemiş
sigara meselesine gelince haftada 1-2 tane içiyorum zararı olur mu bilmiyorum ama bundan sonra bu bedene zara gelse ne olr ki? içinde bebek olmadıktan sonra.
Melek anneleri, sweatbaby ve map siz tekrar nezaman gebelik düşünüyorsunun, doktorunuz bu konuda size bir şey söyledi mi?
merhaba arkadaşlar ben geldim ..pc me kavuştum sonunda...nasılsınız bakalım ,, ben aynı bildiğiniz ev kuşu..tedavi konusuna hiç değinmiyorum ,, bende angelhope gibi belki birgün gelir süpriz yaparım inş.
premetecim keseyi görümüşsün kalp atışalrınıda duyacaksın inş. canım ..
arkadaşlar yeniden liste hazırlıyorum , alicim , sinannuray , eburcu bilgilerinizi yazarsanız sizide eklerim , Rabim sizlerede saırlar versin ..Rabbim bu acılarımızı unutturacak başka acılar yaşatmasın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?