depoların dolması ne demek eburcu anlaamdım ben.
merhaba arkadaşlar.yaklaşık 3 aydır bu siteye üyeyim.sık sık buraya yazmasamda yazılan herşeyi takip ediyorum.
bende bebeğimi doğumsal kalp anomalisi nedeniyle kaybettim .kasım ayında .sadece 5 gün yaşama tutunabildi.bana korunma süresi olarak 2 farklı doktor 2 farklı süre verdiler. iki yıl ve altı ay olmak üzere. ne yapacağımı bilemiyorum.şu an mantıklı düşünemiyorum. acele edipte tekrar bir kayıp yaşamak en büyük korkum ama geçte kalmak istemiyorum.bu arada 30 yaşımdayım.
hamile olan arkadaşlar adına çok sevindim. inşallah darısı doğru zamanda diğer melek annelerinin başına...
umarım bu kez hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
EVRİSUS ben de bebeklerimi erken doğumla birisini Kasım ayında doğar doğmaz diğerini 40 gün sonra kaybettim. Ben internettende doktorlara sordum. Yüzyüze de 3 doktora sordum hepsi farklı konuşuyor. Hatta bebeğimi kaybettiğimi duyan herkez sağ olsun bir fikir olarak nezaman tekrar gebelik düşünmek gerektiği konusunda yorum yapıyor. Çok sinir bozucu
Fiziksel açıdan ameliyat yaralarının tamamen iyileşmesi 3 ay rahmin toparlaması 1,5 ay , vücudun kendini toplaması 3 ay bundan sonra gebeliği ne zaman olacağına sen ve eşin karar vercek. Bana bunu Ankara gittiğim Hacettepe profesörü böyle dedi ve tekrar soru sormama izin vermeyip bu konuya nokta koyduk dedi. Ben de eşimi ikna edip 5 ay sonra gebelik istiyorum oda 6 ayı dolduralım diyor. Tabi hemen yapımca olacak diye birşey de yok. Belki bir süre beklenecek. Zaten gebelik oluşuyorsa rahim hazır demektir bence. Rahmin genişleyip dikişleri esnetmesi i.in gebeliğin üzerinden üç ay geçer bence.
Bir de her çocuğunu kaybeden hemen çocuk istemiyor. Ben sanki acımın hafifleyeceğini düşünüyorum ve zaten 4 yıldır da çocuk sahibi olmak için uğraşıyorum. Bir sürü badire atlattım hepsinde bekledim artık beklemek bana işkence gibi geliyor.
sevgili premete, bana eziyet çekmeyi bu hayat öğretti inan bana. kimsenin ya da hiçbitşeyin intikamını almaya çalışmıyorum çocukluktan beri yaşadıklarım beni bu duruma getirdi
sen de anneni kaybetmişsin gençkızken senin de acın çok büyük ama belki ben fazla kırılganlaşmıştım bu olaylar da eklenince paramparça oldum ama üç bebek arkadaşım sen ve bu topikteki birçok melek anneleri birinin acısını kaldırmakta zorlanırken ben üçünü birden yitirmişim ben umutsuzluğa kapılmayayım da kim kapılsın? sevgililer gününde bebeklerimi ziyaret etmek yazılmış bana hadi gel de mutlu ol şimdi.
premete yine duygulandırdın ağlattın beni ben sana kırılır mıyım hiç? belki de dediğin gibi kendimi sorumlu tuttuğum için böyle davranıyorum kendime sebebi ne olursa olsun ruh halim bu şimdilik ve uzunca bir süre de geçmeyecek bu elemim. Ama sen şimdi minincik bir tomurcuk büyütürken içinde lütfen en azından onun için mutlu olmaya çalış o büyüdükçe sana daha da sıkı tutunacak hareketlerini hissedince zorlamayla deği gerçekten çooook mutlu olacaksın sana anneliği tattıracak o minicik tomurcuğa iyi bak annesi.
banada öyle geliyor ama tam olarak iyileşmeden tekrara denememek lazım bence.bu şekilde hep bir yanım eksik gibi hissediyorum.bebek gördüğümde oğlumu düşünüp deli gibi ağlamaya başlıyorum.tekrar çocuk sahibi olabilirsem acılarım dinmeyecek,oğlumun acısı hep içimde kalacak .
artık bir tanede olsa çocuğum olsun istiyorum.kaderimiz neyse onu yaşayacağız er ya da geç...
Günaydın canım arkdaşlarım. Ben döndüm. Cuma günü vajinal ultrasonla keseyi gördük. Doktor düzgün yapılı, düzgün yerleşimli bir kese dedi. Progesteron düzeyime baktırmak için kan tahlili istedi ertesi gün sonucu öğrenmek için aradım ve progesteron seviyemin çok çok düşük olduğunu öğrendim. Doktor haftada yarım ampül progesteron depo iğneye ve günde 3 tane progesteron hapına başlattı ve bu cuma için kesenin gelişimini izlemek üzere beni tekrar kontrole çağırdı. Beni üzmemek için birşey demedi ama eşime progesteronun bu kadar düşük olması iyi değil boş gebelik olabilir demiş. Zaten birşeyim de yolunda gitse şaşardım. Çok bilen çok üzülüyor cehalet saadetmiş bunu anladım. Yalnız çok garip bir şekilde içim çok ferah. Doktor ne derse desin, tahlillerde ne çıkarsa çıksın bebeğimin içimde büyümeye devam ettiğine inanıyorum. Beni merak eden tüm arkadaşlarıma teşekkürler keşke sizlere daha güzel haberler verebilseydim ama inanıyorum ki bu hikaye burada bitmeyecek.
Kızlar biz eşimin memleketine bebek görmeye gittik. Dayısıyla yengesinin 9 yıldır bebekleri olmuyordu, neler neler denediler, en son tüp bebek yaptırdılar tutmadı ve bir sonraki ay yenge kendiliğinden hamile kalıverdi. İşte o güzel prenses dünyaya teşrif etti biz de onu görmeye gittik. Bebeği gördüğüm an hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım, kendi yaşadıklarımı, onların yaşadıklarını düşünüp düşünüp ağladım beni zor sakinleştirdiler. Bir akrabalarının çocuğuyla oğlumun arasında 5 gün vardı. O çocuğu da gördüm kocaman olmuş. Sıralamaya başlamış, bıcır bıcır sesler çıkarıp duruyor. Benim oğlum yaşasaydı o da böyle mi olurdu diye düşündüm hep.Oğlumun yapamadıkları, yaşayamadıkları için üzüldüm. İçimdeki ateş beni yakmaya devam ediyor . Allah'ım karnımdaki bebeği nasip etsin de onunla teselli bulayım.
Canım çok şükür benim şimdilik her şey yolunda , inşallah sonuna kadar sağlıkla ilerleriz hep birlikte...
4 hafta kadar daha okula gidicem , sonrasında doğum iznime ayrılcam inşallah , sezeryan olacağım için 30 , 31. hafta gibi izne ayrılmayı düşünüyorum , inşallah doktorum verir izni...
Canım seni de tekrar tekrar tebrik ediyorum , yakında keseyi ve kalp atışlarını da göreceksin inşallah...
Merhaba arkadaşlar, ben de 2,5 ay önce ikizlerimi kaybettim. Sizleri takip ediyorum ve sizin gibi acı çekiyorum. Gerçekten zor bişey. Hala normal olamadım. Hep boğazım düğüm düğüm. Hep aklımda bebeklerim. Bebeklerime kavuşmayı çok istiyorum. Allah izin verirse Mayıs gibi tekrar gebelik düşünüyorum. Yani 6 ay geçmiş olacak. Sizlere doktorlarınız ne dedi. Premete'yi de tebrik ediyorum Allah analı-babalı sağlıklı-sıhatli büyütmeyi nasip etsin
merhaba kızlar bende rahatlamak için okuyodum benim meleğimde erken doğdu 23 ocakta 3 gün yaşadı sadece atlatamıyorum çok büyük bi acı premete tekrar hamile kalınca unutuluyo diyolar sen unutabildin mi allahım sabır versin bize
merhaba arkadaşlar ben geldim ..pc me kavuştum sonunda...nasılsınız bakalım ,, ben aynı bildiğiniz ev kuşu..tedavi konusuna hiç değinmiyorum ,, bende angelhope gibi belki birgün gelir süpriz yaparım inş.
premetecim keseyi görümüşsün kalp atışalrınıda duyacaksın inş. canım ..
arkadaşlar yeniden liste hazırlıyorum , alicim , sinannuray , eburcu bilgilerinizi yazarsanız sizide eklerim , Rabim sizlerede saırlar versin ..Rabbim bu acılarımızı unutturacak başka acılar yaşatmasın inş.
merhaba arkadaşlar.yaklaşık 3 aydır bu siteye üyeyim.sık sık buraya yazmasamda yazılan herşeyi takip ediyorum.
bende bebeğimi doğumsal kalp anomalisi nedeniyle kaybettim .kasım ayında .sadece 5 gün yaşama tutunabildi.bana korunma süresi olarak 2 farklı doktor 2 farklı süre verdiler. iki yıl ve altı ay olmak üzere. ne yapacağımı bilemiyorum.şu an mantıklı düşünemiyorum. acele edipte tekrar bir kayıp yaşamak en büyük korkum ama geçte kalmak istemiyorum.bu arada 30 yaşımdayım.
hamile olan arkadaşlar adına çok sevindim. inşallah darısı doğru zamanda diğer melek annelerinin başına...
umarım bu kez hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
merhaba arkadaşlar. maşallah herkesin gönlüde hayatıda tekrar yeşermeye başlamış. hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim.. aynı acıların tekraryaşanmaması temennisiyle..
sevgili premete, bana eziyet çekmeyi bu hayat öğretti inan bana. kimsenin ya da hiçbitşeyin intikamını almaya çalışmıyorum çocukluktan beri yaşadıklarım beni bu duruma getirdi
sen de anneni kaybetmişsin gençkızken senin de acın çok büyük ama belki ben fazla kırılganlaşmıştım bu olaylar da eklenince paramparça oldum ama üç bebek arkadaşım sen ve bu topikteki birçok melek anneleri birinin acısını kaldırmakta zorlanırken ben üçünü birden yitirmişim ben umutsuzluğa kapılmayayım da kim kapılsın? sevgililer gününde bebeklerimi ziyaret etmek yazılmış bana hadi gel de mutlu ol şimdi.
eburcu yüregimi dagladın canım benim allahım birdaha böyle acılar yaşatmasın cümlemize
yüregim yanıyor valla bende15 gün arayla alttaki komşum dogum yapacaktım onunu kızını gördükçe ben kendimi kötü hissediyorum benim bebgimde böylemi olcaktı dişmi çıkartacaktı falan falan allahım yarımcımız olsun benimki sizlerinkinden biraz hafif acı ama sonuçta aynı yere çıkıyor evlat acısı
oyüzden hiçbir yere çıkmıyorum evde pc başındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?