Eskisi gibi takip edemiyorum burayı yeni melek anneleri gelmiş Allah dize en kısa zamanda meleklerimizin kardeşini yollasın Rabbim acılarınıza sabretme sebebini yollasın çok zor ama insan bu aciyla yasamaya mecburen alışıyor premete bu arada ben yeniden hamileyim planlı bisey degildi çok korktum baslarda ama alıştım Rabbim nasip ederse bı oğlum daha olacak satım 3 Temmuz muhtemel dogum Nisan 9 Rabbim hayirlisiyla kucağıma aldığım günleri göstersin bütün herkeze umut olur inşallah
Herkese slmm kizlar.. Bizim yaramaz gununu beklemedi 8 kasimda i 36+5gunluk normal.dogumla dunyaya geldi cok sukur.. RABBİM e sukurler olsun bi sıkntmz yok cok sukur.. Sadece 5. Gun sarilik olduk 1 gece hastanede yattik.. Suan evimizdeyiz, insALLAH ALLAH im isteyen herkese nasip eder.. Burdan okadar cok yazdik,dertlestik ki, herkese cookk tesekkurler.. İlk melegimin yerii cookk farkli onun yerini tutmaz ama kardesinin kokusu bana onu getiriyor sanki.. Tüm melek annenelrri tekrar tekrar anne olursunuz insALLAH.. ALLAH a emanet olun..
merhaba melek anneleri , aramıza malesef yeni katılanlar olmuş sabırlar diliorum , yeni doğum yapanlar sağlıkla büyütsünler bebeklerini inş. tekrardan anne olmaya hazırlananlarada Allahım yardımcıları olsun ,uzun zamandır yazmıyorum, fazla depresif dönemler yaşadığım için , insan nötrleşiyor belli bir zamandan sonra ,, 9 yıl sonra kızımı kucağıma aldım artık mutluluk bizim derken , kızım 3 aylıkken babamın lösemi olduğunu öğrendik , 10 ay yaşam savaşı verdi babacığım ama olmadı , insanız nefes adığımız sürece imtihanımız devam ediyor, derken kızım nerdeyse 3 yaşında oldu ocak 11 doğum günü inş. , bu aralar eşim bebek diye tutturdu , yaren bile anne kardeş anne kardeş diyor :) bilmiyor ki yarene ne zorluklarla kavuştuk :) yaren 5. aşılamamdı bir sürü tedavi ilaç ve stres , korkular , acılar , yeniden bir bebeğim olsun bende istiyorum ama korkuyorum , zorlukları aklıma geldikçe , yarende 9 ay yattım , tansiyonum çıktı, ha doğdu ha doğacak 32 hafta nst de sancım vardı , yani anlıyacağınız desteğe ihtiyacım var .. ne yapsam kararsızım , yaş ta ilerliyor zaman ilerledikçe , yaren kardeş istiyorum diye yine böyle ısrar ederse , neden kardeşim yok derse :/ sizce ne yapmalıyım ?
Ben de 38 yaşındayım, bende oğluşumu yatarak doğurdum, şimdi eşim ve ben çocuk istiyoruz ama bir türlü cesaret edemiyoruz. Benim oğluş pek nazlı kucakçı tekrar yatmak zorunda kalırsam anne ilgisi olmazsa üzülür diye korkuyorum. Sıkıntılar aynı. Ben doktorlarla konuştum hepsi her hamilelik aynı olmaz ikinci çocuk için denemeye değer dedi ama Allahtan hayırlısı.
Sagol inşallah zamanında saglikla doğarlar Rabbim isteyen bekleyen herkeze nasip etsin herkezin umudunu artırsınSinannuray ve Alicim tebrikler...Çok sevindim,Allah sağlıkla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı.Bizlere umut oluyorsunuz,teşekkürler...Darısı isteyen herkezin başına inşallah...
Sinannuray ve Alicim tebrikler...Çok sevindim,Allah sağlıkla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı.Bizlere umut oluyorsunuz,teşekkürler...Darısı isteyen herkezin başına inşallah...
Herkese slmm kizlar.. Bizim yaramaz gununu beklemedi 8 kasimda i 36+5gunluk normal.dogumla dunyaya geldi cok sukur.. RABBİM e sukurler olsun bi sıkntmz yok cok sukur.. Sadece 5. Gun sarilik olduk 1 gece hastanede yattik.. Suan evimizdeyiz, insALLAH ALLAH im isteyen herkese nasip eder.. Burdan okadar cok yazdik,dertlestik ki, herkese cookk tesekkurler.. İlk melegimin yerii cookk farkli onun yerini tutmaz ama kardesinin kokusu bana onu getiriyor sanki.. Tüm melek annenelrri tekrar tekrar anne olursunuz insALLAH.. ALLAH a emanet olun..
Aaaaa çok şaşırdım canım demek yeniden hamilesin hem de yarısı bitmiş bile. Allah bu bebişini de sağ salim zamanında kucağına almayı nasip etsin. Eğer ben de tekrar çocuk düşünsem araları fazla olsun istemezdim. Oğluşlarını birlikte ne güzel anlaşırlar şimdi. Sen de artık deneyimli annesin nasıl olsa üstesinden gelirsin. Habersiz bırakma arada haberdar et. Öpüyorum canım.
Kızlar merhaba uzun zaman önce yazmıştım ara ara da takip ediyorum. Sizlerle yazıp dertleşecek kadar vaktim olmuyor ne yazık ki. 20 gün sonra dogum yapalı bir yıl olacak. Hala kararsızım tekrar denemekteama bu aralar duygularım yogun biraz ve kafam karışık. Tayin durumumuz var şimdi düşünsem yazın taşınmamız gerek biraz daha beklesem doktorum burda. Neyse çoookkk karıştığım ben. Bir şey sormak istiyorum tekrar hamile kalıp doğum yapanlara, doğumunuz erken doğum mu oldu yine? Zamanında olan var mı ?
Seninkide hayırlı olsun cogu bitmiş azı kalmış bı bakmissin kucağında benimde inşallah sorunsuz gecer insan yinede korkuyor zor bı hamilelik geçirdim bana kalsa oğlum 7yasina gitince ikinciyi düşünecektim ama mevla böyle nasip etti hiç bisey bizim planımıza göre olmuyormuş yani[/QUO
Hayırlı uğurlu olsun Nuray Allah tamamına erdirsin çok sevindim. Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı benim başıma inşallah.Aminn....
Sagol canım bak siz benim ne çektiklerimi az çok sahitsiniz doguma kadar hiç kalkmadan yattım sürekli dogum başladı bebeği dikiş tuttu hastanelerde yattım o insanı iyice yıpratıyor yalnız kaldım ağlamadık gunüm yoktu evimden ayriydim çok çektim oğlum okula başlamadan asla dıyordum ama Allah verdi ilk yaşadıklarım geldi aklıma istemedim bile ama görüyorsun su ana kadar hersey iyi en azından yatmıyorum baskalarına muhtaç değilim eşimde oglumla ilgileniyor dogum zamanında olursa hiç sorunsuz gibi bisey olucak hem benim etrafımda çok var çok zorluk çekip yatipta sonradan sorunsuz dogum yapanlar inşallah sende öyle olursun biraz daha beklersen yas la ilgili sorunlar çıkacak cesaretini topla Rabbim kolaylığını veriyor inşallah sorun olmayacak
merhaba melek anneleri , aramıza malesef yeni katılanlar olmuş sabırlar diliorum , yeni doğum yapanlar sağlıkla büyütsünler bebeklerini inş. tekrardan anne olmaya hazırlananlarada Allahım yardımcıları olsun ,uzun zamandır yazmıyorum, fazla depresif dönemler yaşadığım için , insan nötrleşiyor belli bir zamandan sonra ,, 9 yıl sonra kızımı kucağıma aldım artık mutluluk bizim derken , kızım 3 aylıkken babamın lösemi olduğunu öğrendik , 10 ay yaşam savaşı verdi babacığım ama olmadı , insanız nefes adığımız sürece imtihanımız devam ediyor, derken kızım nerdeyse 3 yaşında oldu ocak 11 doğum günü inş. , bu aralar eşim bebek diye tutturdu , yaren bile anne kardeş anne kardeş diyor :) bilmiyor ki yarene ne zorluklarla kavuştuk :) yaren 5. aşılamamdı bir sürü tedavi ilaç ve stres , korkular , acılar , yeniden bir bebeğim olsun bende istiyorum ama korkuyorum , zorlukları aklıma geldikçe , yarende 9 ay yattım , tansiyonum çıktı, ha doğdu ha doğacak 32 hafta nst de sancım vardı , yani anlıyacağınız desteğe ihtiyacım var .. ne yapsam kararsızım , yaş ta ilerliyor zaman ilerledikçe , yaren kardeş istiyorum diye yine böyle ısrar ederse , neden kardeşim yok derse :/ sizce ne yapmalıyım ?
listeyi gorunce cok mutlu olmustum mustakbel hamilelerimiz cogalmis o liste buyudukce umudum artiyo ozlemimsin ve melek sizi cani gonulden destekliyorum daha ben birini kucagima alamadan ikinciyi dusunmeye basladim ama benim icin imkansiz gibi su durumda yatmak zor bebek varken yatmak hic olmaz hem esimde kesinlikle istemiyo siz yapin bekletmeden gelsin bebekler ikisi bi arada buyur kurban olurum ben onlara bitir bitir gezerler evin icinde
merhaba kaderimi paylaşan melek anneleri,
içimde yeni bir umut , yeni bir bekleyiş var. yeniden hamile olmak ne güzel. bu bekleyiş hem heyecanlı, hem mutlu, hem de endişeli. Rabbime hep şu ayları bir an önce geçirip hayırlısı ise oğlumu kucağıma almayı nasip etmesini diliyorum. bazen diğer problemsiz hamilelik geçiren anne adaylarının yazdıklarını okuyorum . benden çok farklılar. herkes umutla bebeklerini bekliyorlar, heyecanla bebeklerine eşyalar alıyorlar. ben heyecanımı kaybettim sanırım, hiç bir bebek eşyası bakmıyorum. olunca bakarız diyorum. benim gibi tekrar hamile kalanlar sizler de bebğiniz olana kadar benim gibi mi düşündünüz?
aynı beni anlatmışssın daha kimseye söyleyemedim eşim dışında Rabbim hayırlsısını nasip etsin de olur da yine aynı şeyleri yaşarsam diye. millete dert anlatmaktan acını yaşayamıyorsun. ben de hamile olduğumu unutup bir an önce 8 ay sonrasına ulaşmak istiyorum. Allah ım bizlere yardım et. aminmerhaba kaderimi paylaşan melek anneleri,
içimde yeni bir umut , yeni bir bekleyiş var. yeniden hamile olmak ne güzel. bu bekleyiş hem heyecanlı, hem mutlu, hem de endişeli. Rabbime hep şu ayları bir an önce geçirip hayırlısı ise oğlumu kucağıma almayı nasip etmesini diliyorum. bazen diğer problemsiz hamilelik geçiren anne adaylarının yazdıklarını okuyorum . benden çok farklılar. herkes umutla bebeklerini bekliyorlar, heyecanla bebeklerine eşyalar alıyorlar. ben heyecanımı kaybettim sanırım, hiç bir bebek eşyası bakmıyorum. olunca bakarız diyorum. benim gibi tekrar hamile kalanlar sizler de bebğiniz olana kadar benim gibi mi düşündünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?