Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Aaaaa çok şaşırdım canım demek yeniden hamilesin hem de yarısı bitmiş bile. Allah bu bebişini de sağ salim zamanında kucağına almayı nasip etsin. Eğer ben de tekrar çocuk düşünsem araları fazla olsun istemezdim. Oğluşlarını birlikte ne güzel anlaşırlar şimdi. Sen de artık deneyimli annesin nasıl olsa üstesinden gelirsin. Habersiz bırakma arada haberdar et. Öpüyorum canım.

Canım çok sevindim gözünüz aydın. Allah bebeğinizi sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Yeniden evlat sahibi olmak çok güzel bir duygu. Allah herkese nasip etsin. Senin için de inşallah sıkıntılı günler bitti, bundan sonra mutluluk zamanı.

Kızlar merhaba uzun zaman önce yazmıştım ara ara da takip ediyorum. Sizlerle yazıp dertleşecek kadar vaktim olmuyor ne yazık ki. 20 gün sonra dogum yapalı bir yıl olacak. Hala kararsızım tekrar denemekte ama bu aralar duygularım yogun biraz ve kafam karışık. Tayin durumumuz var şimdi düşünsem yazın taşınmamız gerek biraz daha beklesem doktorum burda. Neyse çoookkk karıştığım ben. Bir şey sormak istiyorum tekrar hamile kalıp doğum yapanlara, doğumunuz erken doğum mu oldu yine? Zamanında olan var mı ?

merhaba melek anneleri , aramıza malesef yeni katılanlar olmuş sabırlar diliorum , yeni doğum yapanlar sağlıkla büyütsünler bebeklerini inş. tekrardan anne olmaya hazırlananlarada Allahım yardımcıları olsun ,uzun zamandır yazmıyorum, fazla depresif dönemler yaşadığım için , insan nötrleşiyor belli bir zamandan sonra ,, 9 yıl sonra kızımı kucağıma aldım artık mutluluk bizim derken , kızım 3 aylıkken babamın lösemi olduğunu öğrendik , 10 ay yaşam savaşı verdi babacığım ama olmadı , insanız nefes adığımız sürece imtihanımız devam ediyor, derken kızım nerdeyse 3 yaşında oldu ocak 11 doğum günü inş. , bu aralar eşim bebek diye tutturdu , yaren bile anne kardeş anne kardeş diyor :) bilmiyor ki yarene ne zorluklarla kavuştuk :) yaren 5. aşılamamdı bir sürü tedavi ilaç ve stres , korkular , acılar , yeniden bir bebeğim olsun bende istiyorum ama korkuyorum , zorlukları aklıma geldikçe , yarende 9 ay yattım , tansiyonum çıktı, ha doğdu ha doğacak 32 hafta nst de sancım vardı , yani anlıyacağınız desteğe ihtiyacım var .. ne yapsam kararsızım , yaş ta ilerliyor zaman ilerledikçe , yaren kardeş istiyorum diye yine böyle ısrar ederse , neden kardeşim yok derse :/ sizce ne yapmalıyım ?

Ben de 38 yaşındayım, bende oğluşumu yatarak doğurdum, şimdi eşim ve ben çocuk istiyoruz ama bir türlü cesaret edemiyoruz. Benim oğluş pek nazlı kucakçı tekrar yatmak zorunda kalırsam anne ilgisi olmazsa üzülür diye korkuyorum. Sıkıntılar aynı. Ben doktorlarla konuştum hepsi her hamilelik aynı olmaz ikinci çocuk için denemeye değer dedi ama Allahtan hayırlısı.

evet canım Allahtan hayırlısı , her hamilelik aynı olmaz ama , benim öyle bir şansım yok sanırım , 1 düşük , 1 kürtaj , 1 erken doğum ve yarende 37 haftaya kadar zor durdu , gamsız relax hiçbirşeyi umursamaz biri olursam eğer bir tane daha doğurabilirim sanırım :)) yazın kısmetse 1 kez daha aşılama deniyeceğiz gibi görünüyor bakalım kısmet , Allahım yardımcımız olur inş. bu arada bende romatoid artrid çıktı onun içinde ilaç kullanıyorum , kadın doğum doktorum bunu daha bilmiyor tabi , bana en son biraz kilo ver ve istediğin zaman gel tedaviye başlarız demişti.

Sinannuray ve Alicim tebrikler...Çok sevindim,Allah sağlıkla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı.Bizlere umut oluyorsunuz,teşekkürler...Darısı isteyen herkezin başına inşallah...
Sagol inşallah zamanında saglikla doğarlar Rabbim isteyen bekleyen herkeze nasip etsin herkezin umudunu artırsın

Sinannuray ve Alicim tebrikler...Çok sevindim,Allah sağlıkla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı.Bizlere umut oluyorsunuz,teşekkürler...Darısı isteyen herkezin başına inşallah...

Gözün aydın bir melek annesinin daha yarım kalan hayalleri özlemleri mutluluklar sonlanmis Rabbim her zaman mutlu etsin sizi

Evet bizde çok şaşırmıştık ama alıştık korkulanlari yasamadım insallahta yasamam Rabbim veriyorsa kolaylığını da verdi bizde düşünmedik yaşadıklarımdan sonra ama şimdiye kadar şükür hersey yolunda bı korkum erken dogum oda olmaz insallah

Merhaba bence bir yıl yeterli bı süre artık denemelisin inşallah hersey yolunda gider benim ilk hamileliğim 34. Haftada dogum yaptım sonra düşüğüm var ama oğlum 36 haftada doğdu ilke göre daha iyi bı hafta erken dogum yapıp 40 haftaya gelen çok oluyo korkunu anlıyorum ama artık cesaretini toplayıp denemen lazım Rabbim kolaylığını versin insallah

Eskiden sanki bı bebeğim olunca bütün sıkıntım hafifliycek gibi gelirdi bende oğlumdan sonra çok zor imtihanlardan geçtim bazen yaşayan ölüden farksız oluyorum ama imtahan dunyası yapacak bisey yok Son nefese kadar bı sekilde dayanicaz yeni bebek konusuna gelince bence sende dene artık yadafiklatimix kolay olmasa da hem kızına kardes olur tek cocuk çok zor olur yalnız kalır ılerde kardes bambaşka bisey Onun destegini sevgisini kimsede bulamaz inşallah sende cesaretini toplayıp tekrar düşününce Allah seni hiç bı sorunla karşılaştırmaz çok çektik diye Rabbim yüzümüze bakar

Okuyan birileri varmı hala bilmiyorum ama umut olur inşallah eski mesajıma rastladım hiç hamile kalmadan hep bebeklerini pes peşe büyütmeyi hayal ederdim çok seversin bakınca icim giderdi bir bebeğe sonra kızımı kaybedince bu fikir benim için imkansız bı hayaldi doğdu doğacak derken zorla oğlumu kucağıma aldım ne kadar istesem de uzun bı zamdn belkide hiç cocuk düşünmüyordum ama Rabbim nasib etti bı mucize daha yolladı bize çok korktum içten ice istemeden tekrar aynı seyleri yasamak düşüncesi çok korkutmuştu beni ama Allah'a şükür çok sıkıntı çekmiyorum şimdiden sonra biraz zorlanıyoruz ana yatarak hallolur inşallah yani Rabbim sonunda oğlumu kucağıma almayı nasip ederse hayalim gercek olacak pes peşe buyutucem kuzularımı demekki içten gönülden istediğimiz herseye Rabbim er yada gec cevap veriyo biraz sabır biraz imtahan inşallah bütün melek anneleri kuzularına kavusucaz Rabbim dualarınızı hayallerinizi karşılıksız bırakmayacak

5 Kasım 2013 tarihinde ilk heyecanım İnci tanemi kaybederek melek annesi oldum, onu yaşatamadığım için çok çok özür diliyorum. Kızımın yüzünü bile göremedim çok şükür ki bir fotoğrafı var gerçekten bir melek doğurmuşum dedim.
34 haftalıkken suyum gelmesi ile derhal hastaneye gittim 2 gün doğum durduruldu ciğerleri gelişmesi için serum ve iğne yapıldı. 3.gün eve taburcu edildim ve birkaç saat sonra sancım başladığı için tekrar hastaneye gittim doğum başlamış herşey yolundaydı kalp atışları benim tansiyonum da hiç çıkmadı ta ki doğuma son saatler kala doğuma en fazla 10 dk kala plasenta ayrılması gerçekleşti ve kızım oksijensiz kaldığı için kalp atışları yavaşladı kızıma 1 saat müdahale edilmesine rağmen hayata dönmedi ve ben yüksek tansiyon nedeni ile preeklamsi geçirdim 3 gün yoğun bakımda ölüm kalım savaşı verdim meğer gizli preeklamsi de oluyormuş, doktorum tekrar yaşama riskim olduğunu 6 ay sonra hamile kalabileceğimi söyledi. doğumdan sonra tahlil yaptırdım hiçbir sorun çıkmadı. Ne olur benim gibi bu durumda olup tekrar sağlıklı bir şekilde doğum yapan var mı? Daha sonra hangi tahlilleri yaptırdınız? Ne olur bana yardımcı olun tekrar hamile kalıp sağlıklı bir evlat sahibi olmayı o kadar çok istiyorum ki Allah bizim gibi olanlara ve evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkesin kucağına bebek versin inşallah...

merhaba kaderimi paylaşan melek anneleri,
içimde yeni bir umut , yeni bir bekleyiş var. yeniden hamile olmak ne güzel. bu bekleyiş hem heyecanlı, hem mutlu, hem de endişeli. Rabbime hep şu ayları bir an önce geçirip hayırlısı ise oğlumu kucağıma almayı nasip etmesini diliyorum. bazen diğer problemsiz hamilelik geçiren anne adaylarının yazdıklarını okuyorum . benden çok farklılar. herkes umutla bebeklerini bekliyorlar, heyecanla bebeklerine eşyalar alıyorlar. ben heyecanımı kaybettim sanırım, hiç bir bebek eşyası bakmıyorum. olunca bakarız diyorum. benim gibi tekrar hamile kalanlar sizler de bebğiniz olana kadar benim gibi mi düşündünüz?

merhaba, bebeğini kaybedip tekrar hamile kalanları görünce çok mutlu oluyorum. Allah hiçbir sorun yaşamadan kucağını almayı nasip etsin. canım ne kadar zaman sonra hamile kaldın ve ne kadarlık hamilesin? Canım kusura bakma ama çok soruyorum belki ama bebeğini ne sebeple ve kaç haftalıkken kaybettin?

aynı beni anlatmışssın daha kimseye söyleyemedim eşim dışında Rabbim hayırlsısını nasip etsin de olur da yine aynı şeyleri yaşarsam diye. millete dert anlatmaktan acını yaşayamıyorsun. ben de hamile olduğumu unutup bir an önce 8 ay sonrasına ulaşmak istiyorum. Allah ım bizlere yardım et. amin

Çook teşekkürler kızlar... RABBİM tüm melek annelerine bu duyguyu yasatsin insALLAH ... Şuan kucagimda olmasını hayal bile edemiyordum.. Esyalarini içime doğmuş galiba erken geleceği 1hafta önce aldık, o zamana kadar bi çorap bile almamıştım... Hamileliği doya doya yaşayamadım ki... Şimdi hamile olup doğumu bekleyenleri, hatta hamile kalmaya çalışanları ve kalmaya korkanları o kadar iyi anlıyorumki, RABBİM hepinizin yar ve yardımcısı olsun ınşALLAH... Oğlum bana abisinin kokusunu getirdi sanki kızlar.. İnanmazsınız abisini anlattım arada sanki tepki veriyor.. Hatta bi keresinde oğlum abinde buradamı dedim onayladı sanki güldü... Yaşadıklarımız çok zordu halen etkileri var olacak da tabi, olmaması anormal olur, halen oğlumun mezarına gittiğimde ilk günkü acıyı yaşar gibi oluyorum... Ama artık 2değil 3 kişi gidiyoruz oglumu ziyarete... Tüm melek anneleri herşey yaradandan.. Hepimize sabır versin.. Biz leri tekrar evlatlarımızla sinamasin ınşALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…