Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Kader arkadaşlarım,
Hepinize mutlu,sağlıklı,huzurlu ve barışla geçireceğimiz iyi bayramlar dilerim.
Sevgiler...

Kader arkadaşlarım,
Hepinize mutlu,sağlıklı,huzurlu ve barışla geçireceğimiz iyi bayramlar dilerim.
Sevgiler...

Sanada canim iyi bayramlar.. Ve tabi herkese.. Umarim sevdiklerinizle saglikli mutlu nice nice bayramlar gorursunuz..

Geçmiş olsun, Allah elini en kısa sürede sağlıklı bebeklerle doldursun.

Eskisi gibi takip edemiyorum burayı yeni melek anneleri gelmiş Allah dize en kısa zamanda meleklerimizin kardeşini yollasın Rabbim acılarınıza sabretme sebebini yollasın çok zor ama insan bu aciyla yasamaya mecburen alışıyor premete bu arada ben yeniden hamileyim planlı bisey degildi çok korktum baslarda ama alıştım Rabbim nasip ederse bı oğlum daha olacak satım 3 Temmuz muhtemel dogum Nisan 9 Rabbim hayirlisiyla kucağıma aldığım günleri göstersin bütün herkeze umut olur inşallah

Yeni arkadaşlar gelmiş topiğe.Keşke gelmeselerdi ama kader bizi bu şekilde bir araya getirdi.Allah bebeişini kaybede annelere dayanma gücü versin.Hamişler de sağ salim kuzularına kavuşsun.

Spring ne güzel doğuma az kalmış.maşallah.Hayırlısı ile sağlıkla gelsin kuzun :)

hayırlı olsun canım
biz de 26.haftadayız, nasipse bizim de 2. kızımız geliyor. bizimki de sürpriz oldu. ben de hamilelik öncesi korkuyordum yeni bir hamilelikten, ama Allaha şükür önceki hamileliklerime nazaran daha yoğun çalışmama rağmen daha iyiyim, sağsalim alırız inşallah kuzucuklarımızı kucaklarımıza, sonuçta hepimiz tecrübe ettik ki eğer cennet yolcusuysa bir bebek ona kimse engel olamıyor

Seninkide hayırlı olsun cogu bitmiş azı kalmış bı bakmissin kucağında benimde inşallah sorunsuz gecer insan yinede korkuyor zor bı hamilelik geçirdim bana kalsa oğlum 7yasina gitince ikinciyi düşünecektim ama mevla böyle nasip etti hiç bisey bizim planımıza göre olmuyormuş yani

Sinannuray ve Alicim tebrikler...Çok sevindim,Allah sağlıkla vaktinde kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı.Bizlere umut oluyorsunuz,teşekkürler...Darısı isteyen herkezin başına inşallah...

slm kızlar bende üçüz bebeklerımı kaybettım erken doğumla malesf 26 eylülde szaryan oldum ıkı tanesı 1 gun bı taensı 2 gun yasadı. alahım kımsye bu acıyı yaşatmasın çok zor yaşadıklarımı anlatıp kımseyı üzmek istemeyorm sadece bısey sorucam 40 ımda bıttı ama hala kanamam var çok çko az bi şekilde sankı adet kanaması gıbı bu durumu yaşayan varmı aranızda.. benım lohusalığım sanıyrm 30 . günümde bıttı çünkü akıntımın rengı tam beyaz donmuştu ve ben temızlendıkten 3 gun sonra adet kanaması benzerınde geldı önce fazlaydı şimdi çok az bı kaç damla şeklınde günde bır kere bazen ıkı kere akıntım oluyo o kadar nomal dedı bır doktor arkadaşım çok fazla olmadıktan sonra devam edermıs bu şekıl ama bilemedim belkı yaşayan vardır aranızda yardımcı olurmusunuz parça kalmış olsa böyle olurmu acaba...

bebeklernı kaybeden herkese Allahım sabır versın hemde buyuk sabır versın çok zor onların varlıklarını tekmelerı hissedip sonra yokluklarına alışmak çok zor ıyı kı Rabbım var dıyorum ona dayanmasak delı olurdum heralde ben o verdı o aldı 6.5 ay mutlulık yaşattı bızlere hamdolsunnve ınanıyorum yıne mutlu edecek yıne verecek Rabbım büyüktür..

benim de aynı olmuştu önce bitti sanmıştım sonra az az biraz daha devam etmişti sonra da tamamen temizlenmişti. 1-2 hafta sonra da adet olmuştum zaten..

2009 yılında açılmış bu başlık ilkdefa bütün yazılanları okuyamadım ama kendi kendime o günden bugüne bebegini kaybedipte bu sayfaya yazan ka anne yeniden bebek sahibi olmuştur acaba dedim içimden ne güzel diye imrendim acılar birazda olsa hafiflemiştir darısı bebeklerini kaybeden diger annelerin başına bende meleğimi kaybedeli 2 ay olu 3 ay küvezde kaldı benimkisi erken dogum değil oksijensiz kaldı dogum hatası ebe hatası ne dersek diyelim artık çok geç çok üzülüuorum aglıyorum sızlıyorum ama hiçbir çare yok gitti meleğim bazen alakasız zamanlarda mesela arkadaslarla sohbet ederken gülerken şak diye yüzü geliyo aklıma bir bıçak saplanıyor yüreğime donup kalıyorum sadece çok özlüyorum onu şimdi şurda olacaktı şimdi yanımda olacaktı diye hayaller kurup duruyorum

Herkese slmm kizlar.. Bizim yaramaz gununu beklemedi 8 kasimda i 36+5gunluk normal.dogumla dunyaya geldi cok sukur.. RABBİM e sukurler olsun bi sıkntmz yok cok sukur.. Sadece 5. Gun sarilik olduk 1 gece hastanede yattik.. Suan evimizdeyiz, insALLAH ALLAH im isteyen herkese nasip eder.. Burdan okadar cok yazdik,dertlestik ki, herkese cookk tesekkurler.. İlk melegimin yerii cookk farkli onun yerini tutmaz ama kardesinin kokusu bana onu getiriyor sanki.. Tüm melek annenelrri tekrar tekrar anne olursunuz insALLAH.. ALLAH a emanet olun..

Canım,
Çooookkk tebrik ederim,Allah analı babalı büyütsün,sağlıklı ve şanslı bir ömrü olsun.
Darısı bizlerin başına :)
Sevgiler...

Cook tebrik ederim! Gözün aydin! Allah anali babali büyütsün minigini, Allah sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür versin kuzuna. Bahtı açık, kısmeti bol olsun. Bir melek annesinin yüzü daha güldü cok sukur. Darısı sırada bekleyen tüm melek annelerinin basına.

rabbım bebegını saglıkla buyutmeyı nasıp etsın canım okuyunca duygulandım suan bende bebek ıstıyorum melegımı kaybedelı 4 ay bıttı ve bende hep dıyorumkı dogacak bebegım bana cennettekı melegımı hıssettırecek hep dıyorum guzel duan ıcın saol canım rabbım analı babalı buyutsun bebegını

selam kzlar
epeydır frsatm olmuyordu,,,,
eymencık 13 aylık oldu yıyız sukur yuruyor.kızıyor.cazgırlık edıuor...
ucretsız ızındeyım kendm buyutuyorum...

sprıng gozun aydın.....sınannuray ve alıcım hayırlı olsun...

saglıcakla

Mrb arkadaşlar..uzun zaman oldu bebeğim13 aylık bile oldu ..çok şülür herşey yolunnda...
Bugün bi araladaşımon 26 gün önce erken doğum yaptığını öğrendim bebeği küvezde dualarınızı bekliyoruZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…