evet malesef bebegımı kaybettım ama ben yenıden evlat sahıbı olmak ıstıyorum anne olmak ıstıyorum bennnnnnn ... hepimiz anne oluruz inş. allahım herkese saglıklı bebekler nasıp etsın . gecelerı uykusuz kalalım , bez yetıstıremeyelım sureklı emzırelım .. bizimde evimizde bebek seslerı dolsun... allahım duy bızlerın sesını.. ve meleklerımız kardeslerınızı koruyun.
Başınız sağolsun...Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah...
Kader arkadaşlarım,
Hepinize mutlu,sağlıklı,huzurlu ve barışla geçireceğimiz iyi bayramlar dilerim.
Sevgiler...
evet malesef bebegımı kaybettım ama ben yenıden evlat sahıbı olmak ıstıyorum anne olmak ıstıyorum bennnnnnn ... hepimiz anne oluruz inş. allahım herkese saglıklı bebekler nasıp etsın . gecelerı uykusuz kalalım , bez yetıstıremeyelım sureklı emzırelım .. bizimde evimizde bebek seslerı dolsun... allahım duy bızlerın sesını.. ve meleklerımız kardeslerınızı koruyun.
Eskisi gibi takip edemiyorum burayı yeni melek anneleri gelmiş Allah dize en kısa zamanda meleklerimizin kardeşini yollasın Rabbim acılarınıza sabretme sebebini yollasın çok zor ama insan bu aciyla yasamaya mecburen alışıyor premete bu arada ben yeniden hamileyim planlı bisey degildi çok korktum baslarda ama alıştım Rabbim nasip ederse bı oğlum daha olacak satım 3 Temmuz muhtemel dogum Nisan 9 Rabbim hayirlisiyla kucağıma aldığım günleri göstersin bütün herkeze umut olur inşallah
Sanada canim iyi bayramlar.. Ve tabi herkese.. Umarim sevdiklerinizle saglikli mutlu nice nice bayramlar gorursunuz..
hayırlı olsun canım
biz de 26.haftadayız, nasipse bizim de 2. kızımız geliyor. bizimki de sürpriz oldu. ben de hamilelik öncesi korkuyordum yeni bir hamilelikten, ama Allaha şükür önceki hamileliklerime nazaran daha yoğun çalışmama rağmen daha iyiyim,sağsalim alırız inşallah kuzucuklarımızı kucaklarımıza, sonuçta hepimiz tecrübe ettik ki eğer cennet yolcusuysa bir bebek ona kimse engel olamıyor
benim de aynı olmuştu önce bitti sanmıştım sonra az az biraz daha devam etmişti sonra da tamamen temizlenmişti. 1-2 hafta sonra da adet olmuştum zaten..slm kızlar bende üçüz bebeklerımı kaybettım erken doğumla malesf 26 eylülde szaryan oldum ıkı tanesı 1 gun bı taensı 2 gun yasadı. alahım kımsye bu acıyı yaşatmasın çok zor yaşadıklarımı anlatıp kımseyı üzmek istemeyorm sadece bısey sorucam 40 ımda bıttı ama hala kanamam var çok çko az bi şekilde sankı adet kanaması gıbı bu durumu yaşayan varmı aranızda.. benım lohusalığım sanıyrm 30 . günümde bıttı çünkü akıntımın rengı tam beyaz donmuştu ve ben temızlendıkten 3 gun sonra adet kanaması benzerınde geldı önce fazlaydı şimdi çok az bı kaç damla şeklınde günde bır kere bazen ıkı kere akıntım oluyo o kadar nomal dedı bır doktor arkadaşım çok fazla olmadıktan sonra devam edermıs bu şekıl ama bilemedim belkı yaşayan vardır aranızda yardımcı olurmusunuz parça kalmış olsa böyle olurmu acaba...
Herkese slmm kizlar.. Bizim yaramaz gununu beklemedi 8 kasimda i 36+5gunluk normal.dogumla dunyaya geldi cok sukur.. RABBİM e sukurler olsun bi sıkntmz yok cok sukur.. Sadece 5. Gun sarilik olduk 1 gece hastanede yattik.. Suan evimizdeyiz, insALLAH ALLAH im isteyen herkese nasip eder.. Burdan okadar cok yazdik,dertlestik ki, herkese cookk tesekkurler.. İlk melegimin yerii cookk farkli onun yerini tutmaz ama kardesinin kokusu bana onu getiriyor sanki.. Tüm melek annenelrri tekrar tekrar anne olursunuz insALLAH.. ALLAH a emanet olun..
Herkese slmm kizlar.. Bizim yaramaz gununu beklemedi 8 kasimda i 36+5gunluk normal.dogumla dunyaya geldi cok sukur.. RABBİM e sukurler olsun bi sıkntmz yok cok sukur.. Sadece 5. Gun sarilik olduk 1 gece hastanede yattik.. Suan evimizdeyiz, insALLAH ALLAH im isteyen herkese nasip eder.. Burdan okadar cok yazdik,dertlestik ki, herkese cookk tesekkurler.. İlk melegimin yerii cookk farkli onun yerini tutmaz ama kardesinin kokusu bana onu getiriyor sanki.. Tüm melek annenelrri tekrar tekrar anne olursunuz insALLAH.. ALLAH a emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?