Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Ya beni sizler kadar şyi anlayan kimse yok. Bugün arkadaşıma gittim. Bir başka arkadaşı da oradaydı. O da dış gebelikle 2 tane bebeğini kaybetti. Biz de duygularımızdan başımıza gelen olaylardan bahsediyorsak. Ev sahibi arkadaş ay bıktım bi doğursanızda bu konuşmalarınızdan kurtulsam dedi. Ay sadece 10 do konuştuk , sanki gün boyu konuşmuştuk gibi. Çok kızdım. Böyle anlayışımız kişilerden nefret ediyorum. Hala sinirim geçmedi.

acı geçmiyo her geçe gün dahada büyüyo dayanamıyorum artık kızımı çok özledim bugun 26 gün oldu onsuz geçirdiğim 26 gün hergun mezarındayım onu orda toprağın altında olduğunu bilmek çok acı veriyoo

sultancım allah sanada sabır versin bu acının mükaffatı olarak kucağını bebekle doldursun ömürlerini uzun etsin

merhaba arkadaşlar
uzun süre oldu girmeyeli
yeni arkadaşlar var, onlara başsağlığı diliyorum
benim de 2. kızım 14 şubatta dünyaya geldi
premeteyi göremedim, hiç girmiyor galiba, eski arkadaşlar yazmıyor artık

tşk ederim.Allah bağışlasın yavrularınızı.bende hergun bakıyorum siteye yeni insanlar gelmemesi için dua ediyorum çok zor

Bende 9 ay önce bestemi kaybettim. Rahim gelismezliginden erken dogdu melegim. Mosmor oldu nefes alamadi ve oldu. Bundan once de dusuk yapmistim. 5 gundur adet olmuyorum ama test yapmaya da korkuyorum....

bende 9 ay önce bestemi kaybettim. Rahim gelismezliginden erken dogdu melegim. Mosmor oldu nefes alamadi ve oldu. Bundan once de dusuk yapmistim. 5 gundur adet olmuyorum ama test yapmaya da korkuyorum....

başınız saolsun çok üzüldüm kaç aylık doğdu ne kadar yaşadı kuzu? Inşş allahım hayırlı uzun ömürlü evlatlar verir hemen yaptır testi bende merak ettim hayırlı güzel haberlerini bekliyorum rabbim bi daha böle acı yaşatmasın

ah canım benim yaksın sen beni sanki acımı yeniden yaşamışım gibi kavruldu içim sana sabır sabır sabır diliyorum ve şunu söylemek istiyorum sen evlat kokusunu almşsın evladını sarmışsın biliyorum çok daha acıdır eminim ama bende o acııyı çekip kızımı canlı görmek için neler vermezdim bilemezsin

Sabır istemiyorum canım aslında açım hiç sonmesin hiç bitmesin yansın içim ama unutmuyum kızımı istiyorum her sabah kalktığımda kavruluyo içim gözüm kızımı arıyor ama yok hani derler ya ölenle ölunmuyo ama gerçekten kalanlarlada yaşanmıyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2014 temmuz annelerinde başlayan serüvenim 26 şubatta bitti. 20 haftalıkken suyumun gelmesi sonucu bebeğimi normal doğumla dünyaya getirdim. Çok acı çektim. Çok hırpalandım mahvoldum. Şu anda hala gebe olarak bu forumda gözüküyorum bu benim canımı ayrıca acıtıyor. Artık hamile değilim. Bu hikaye böylece bitti. Allahım kimseye yaşatmasın.

Allah sabır versin arkadaşım..
Kaderin ve olacakların önüne geçemiyoruz kahretsin ki..
Acını hafifletecek güzel günler görmeni dilerim..

bebeğini kaybeden butun arkadaşlara Allah sabır versin çok zorrr gerçekten.
2 yıl once bu gun 22+3 te suyum geldi ve ölü olarak doğdu kızım tarifi mümkün olmayan bir acı içim yandı.çok acılar çektim..

3 ay sonra hamile kaldım şimdi 23 nisanda 1 yaşında olacak bir kızım var Rabbime şukurler olsun..

hamileliğim kaybetme korkusuyla geçti..kaybettiğim bebeğimde enfeksiyondandır demişti doktorum..fakat hamilelik kontrolümde farkedildi ki rahim ağzı yetmezliğiymiş..
19. haftada serklaj yapıldı acil olarak..rahim ağzı kısaldığı ve hunileşme olduğu için..yatarak geçirdim hamileliğimi..çok şükür kavuştum kızıma..

yaşanılanlar unutulmuyor ama çivi çiviyi söker misali bebeğime kavuşunca azaldı acım.hüznüm..
Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah evlatlarımızla sınav etmesin hiçbirimizi...

kaybı olan arkadaşlarıma en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik,hayırlı evlatlar nasip etsin Alalhım..

Merhaba arkadaşlar...

bende 2 ay önce 18.02.2014 tarihinde erken doğum nedeniyle ikizlerimi kaybettim.
Daha 22+5 günlüklerdi.
Hiç birşeyim yoktu. ne ağrı ne sancı...Aniden hafif kanamam geldi işyerinde. Hemen doktorumu aradım. Gel hemen dedi. Gittim aldı hemen sağolsun muayene etmek için. Kasenin bir tanesi doğum yoluna girmiş dedi. Korkmadım ilk önce ne olduğunu bilmiyorum ki... Geçer diye düşündüm. Hastaneye yatış verdi. Ben hala bir şey hissetmedim. Buz kesilmişti heryerim. Hiç bir duygu hissetmiyordum.

Ta ki akşam sekizden sonra sancılarım başlayana kadar. O zaman anladım birşeyler yolunda değildi. Ama bebeklerim ben korkmayım diye sürekli tekme atıyorlardı.

Sabah olmak bilmedi. ben sancı çektim bebeklerim tekme attı hep.

Maaselef 18.02.2014 tarihi saat 12:30 da doktor kontrole aldı beni. Bebeğim geliyordu. Doğmak için çabalıyordu sanki benden gitmek istiyordu.

Diğeri ise anne ben buradayım diyordu sanki tekme atarak.

Ogün oğlumun birini normal doğurdum. İkincisini sezeryan ile aldılar. Doğar doğmaz kaybetmişim meğersem oğluşlarımı.

Hiç görmedim ben onları ama normal doğurduğum bebeğimin ayağını gördüm sadece Minicikti her gün içim yanıyor. Çok özledim....

Allah tüm bebeklerini kaydbeden kardeşlerime sabır versin. Akıl sağlığı versin. Kendimi aklımı kaybetmekten korkuyorum. Allahım dayanma gücü versin... çok zor dayanılacak gibi değil ama yaşıyorum işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…