burada bebeğini kaybedip anne olan bir sürü insan var. acaba bizde aynı duyguyu yaşarmıyız. ben sezeryanla doğum yaptım. 3 ay sonra tekrar gebelik düşünüyorum bunun için çok mu erken. cevap yazarsanız çok sevviniri. o duyguları tekara yaşamak istiyorum anne olmak istiyorum.. içimdeki boşluğun dolmasını istiyorum(
başın sağolsun canım tarifi olmayan bi acı ama elden bişey gelmiyo Allah yardımcımız olsun. bende yaklaşık iki ay önce ikizlerimi kaybettim çok canım yanıyo hala ağlıyorum. korkunç bir sancıyla birlikte suyum boşaldı ve ikizlerim herşeylerim elimden kaydı gitti. onlara o kadar çok bağlanmıştımki artık yaşayamayacağımı zannetmiştim ama yaşıyorum Allah sabrını veriyor yeterki isyan etmeyelim. doktor rahim ağzı yetmezliğinden olduğunu söyledi.rahim ağzı yetmezliği olupta sağlıklı bebek dünyaya getiren ve bana acil yardımcı olabilecek varmı çok korkuyorum.
Basin sagolsun allah bir daha yasatmasin. Tabiki rahim agzi yetmezligi olup hamile kalan cocugunu kucagina alanlar var sende alacaksin. Yeniden hamile kaldiginda doktorunu bu konuda uyar bilgini gecmisini paylas. Bu durumda olup hamule kaldigindada belli bir haftada rahim agzini dikiyorlar yani serklaj diyorlar bu işleme ve istirahat halinde geciriyorsun hamileligini is yapmak yok sadece wc icin kalkiyorsun. Umarim biraz olsun yardimci olabilmisimdir.
benimde suyum fazlaydi ayina gore kocaman ve sert bi karnim vardı suyun fazla olmasi hem sorun hemde değilmiş yani nedensizde fazla olabiliyormus yada bir sorun oldugu icin su fazla olabiliyormus . Tam olarak bilmiyorum ama doktora gittiğinde o herseyi açıklar tekrar hamile kaldiginda cok dikkatli olman lazım 12 ile 16. Haftalar arasinda genelde serklaj yapiyorlarmis dedigim gibi bunlari dusunmemeye çalış dusundukce kafayi yiyor insan biraz kendini toparla sonra doktora git o seni bilgilendirir.Allah razı olsun.Amin inşallah rabbim hiç kimseye tekrarını yaşatmasın çok acı.yardımın için çok teşekkür ederim çok tedirginim ve çok korkuyorum çünkü bebeklerimi kaybettikten sonra zehirli guatr olduğunu da öğrendim ayrıca suyumda çok fazlaydı. yani sorun bi tane değil ve aşırı bulantı kusmam vardı yinemi aynı olacak yinemi hastane günleri başlayacak diye çok huzursuzum bundan kurtulamıyorum serklaj yapılana kadar çalışabilecekmiyim acaba
benimde suyum fazlaydi ayina gore kocaman ve sert bi karnim vardı suyun fazla olmasi hem sorun hemde değilmiş yani nedensizde fazla olabiliyormus yada bir sorun oldugu icin su fazla olabiliyormus . Tam olarak bilmiyorum ama doktora gittiğinde o herseyi açıklar tekrar hamile kaldiginda cok dikkatli olman lazım 12 ile 16. Haftalar arasinda genelde serklaj yapiyorlarmis dedigim gibi bunlari dusunmemeye çalış dusundukce kafayi yiyor insan biraz kendini toparla sonra doktora git o seni bilgilendirir.
benim coklu anomali vardi o yuzden kaybettim ve patalojiye gonderdik cunku trizomiden supheleniyorlardi siz pataloji yaptirmadiniz sanirim o zaman neden ogrenebilirdin belki. Umarim iyi bir doktor bulursun.su fazlalığı anomali durumunda oluyomuş son kotrolümde doktorumu değiştirmiştim o söylemişti ama ben öğrenemedim kızlarımda anomali olup olmadığını suyum boşaldığı için kaybettim sende su fazlalığından dolayımı kaybettin başın sağolsun seninde.inşallah bayramdan sonra ilk işim o olacak bu konuda bir an önce bilgilenmek istiyorum çok düşünüyorum dediğin gibi kafayı yiycem çok teşekkür ederim yardımın için.
benim coklu anomali vardi o yuzden kaybettim ve patalojiye gonderdik cunku trizomiden supheleniyorlardi siz pataloji yaptirmadiniz sanirim o zaman neden ogrenebilirdin belki. Umarim iyi bir doktor bulursun.
burada bebeğini kaybedip anne olan bir sürü insan var. acaba bizde aynı duyguyu yaşarmıyız. ben sezeryanla doğum yaptım. 3 ay sonra tekrar gebelik düşünüyorum bunun için çok mu erken. cevap yazarsanız çok sevviniri. o duyguları tekara yaşamak istiyorum anne olmak istiyorum.. içimdeki boşluğun dolmasını istiyorum(
Zaman gecmek bilmiyor. Yarin çapa ya kontrole gidecegim. İnşallah herşey iyi sonuçlanır
evet canim 1 hafta icindepatoloji sonucu çıktımı peki bende gönderdim patolojiye kızlarımı bir hafta boşuna beklettiler parça almadan baktıkları için bişey çıkmadı nesine baktılar bilmiyorum
evet canim 1 hafta icinde
Cikti trizomi 13 veya 16 olabilir dendi anomaliler onu gosteriyormus ama universite hastanesinde tekrar t3st yaptirdim ordada trzomi olmadigi sonucu cikti yani bi neden bulunamadi bir suru anomali var ama neden oldu bilmiyorum
Merhaba arkadaslar....
Merhaba arkadaslar....
nedenini en iyi rabbim biliyo dilerim bundan sonra yaşamayız böyle acılar.
merhaba canım noldu kontrole gittin mi ne durumdasın
yarın gidecekmişsin pardon görmemişim kontrolden sonra yazarsın yine haberimiz olsun
Kan pıhtılaşma testi istedim onu da yapmadilar. Rahim kontrolü yapildi. Dikislere bakildi. Onun disinda hamile kalinca kontrolerin yapilacagi soylendi. Sizler test falan yapildimi
bir kayipta test yapmiyorlar maalesef pihtilasma testinide gerekli gormemis olabilirler banada hic test yapılmadı. Bence birkac ay sonra tekrar baska bir kadin doguma git gebelik dusunmeden en az 3 ay once ona göre folic asit demir hapi onerebilir birde saglik ocaginda kan testi yaptir hamilelik dusunuyorum diye.Kan pıhtılaşma testi istedim onu da yapmadilar. Rahim kontrolü yapildi. Dikislere bakildi. Onun disinda hamile kalinca kontrolerin yapilacagi soylendi. Sizler test falan yapildimi
Bu doktorlar neden bu kadar ilgisiz anlamıyorum biraz aciklayici olsalar yardimci olsalar ne olurGittim canim. Ve hicbir test yapmadilar. Anlamadim bu isren birsey. 6 ay sonra tekrar hamilelik düşünebilir sin dedi.
bir kayipta test yapmiyorlar maalesef pihtilasma testinide gerekli gormemis olabilirler banada hic test yapılmadı. Bence birkac ay sonra tekrar baska bir kadin doguma git gebelik dusunmeden en az 3 ay once ona göre folic asit demir hapi onerebilir birde saglik ocaginda kan testi yaptir hamilelik dusunuyorum diye.
Bu doktorlar neden bu kadar ilgisiz anlamıyorum biraz aciklayici olsalar yardimci olsalar ne olur
ben hiç test yaptırmadım bugün adet oldum bitince gitmeyi düşünüyorum. kan pıhtılaşma testinidemi hamile kalınca yapıyolar.
Anlamadim bende.sen hic test yaptin mı canim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?