Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Âmin.hayırlısıyla hepimiz anne olalım sağlıklı bebeklerimizle.hiç unutulmayacaklar.bugünlerde deli gibi özlüyorum kuzumu ben ((annesinin kuzusu o ...

Hemen hemen aynı dönemlerde kaybetmişiz sanırım bebeklerimizi. En iyi yaşayan anlar bu acıyı. Unutmak mümkün değil ama paylaşarak meleklerimizin yokluğuna alışmaya çabalıyoruz sadece....

Hemen hemen aynı dönemlerde kaybetmişiz sanırım bebeklerimizi. En iyi yaşayan anlar bu acıyı. Unutmak mümkün değil ama paylaşarak meleklerimizin yokluğuna alışmaya çabalıyoruz sadece....

Evt haklsn yasayn disinda kimse anlamiyr herkes bi daha olur demektn baska bisi bilmiyr ... yokluguna alismak cok zor..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim 21. Haftamda serklaj uygulaması yapılmıştı.o yüzden hep eşimle 28 i görsek allahım diyorduk.28 +1 de doğdu kuzum.28 hazirandada kaybettik oğlumuzun((. Gebeliğin son anına hatta kucağa alana kadar hiç bişey bitmiyor( Allah I'm hepimize hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah .

Amin..Katiliyrm sana.. kucagina alana kadr hicbirsy bitmiyr.. bide Allah omur vermediyse elden bisi gelmiyr.. normal kiloda normal zmnda olup olen bebeklerde cok var .. Rabbim saglikli evlatlar uzunn omurlu evlatlar nasip etsn ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah Allah'ım hepimize sabır versin... Sağlıklı bebekler kucağımıza almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…