Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Allah bir daha ayni şeyleri yasatmadin canim. Tekrar gebelik ne zaman dusunuyorsun. Ben ayni şeyleri yasamaktan korkuyorum

Allah bir daha ayni şeyleri yasatmadin canim. Tekrar gebelik ne zaman dusunuyorsun. Ben ayni şeyleri yasamaktan korkuyorum
Bana kalsa hemen düşünüyorum ama seseeyan yüzünden 5. Ay yada 6. Ay tekrar başlıcaz düşünmeye. Cocuk dusuncesi gidip geliyo ama bu durumu ancak bir bebek çözer diye dusunuyorum.

Bana kalsa hemen düşünüyorum ama seseeyan yüzünden 5. Ay yada 6. Ay tekrar başlıcaz düşünmeye. Cocuk dusuncesi gidip geliyo ama bu durumu ancak bir bebek çözer diye dusunuyorum.

Bnde oyle dusunuyorum bu aci anca baska bi mutlulukla hafifler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayni durumdayım bende canim.5. Aydan sonra korunmayi düşünmüyorum. Allahım hepimize saglikli çocuklar nasip etsin.(AMİN)

Bnde oyle dusunuyorum bu aci anca baska bi mutlulukla hafifler

insallah canım allahım bize tekrar anne olmayi saglikla bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Ayni durumdayım bende canim.5. Aydan sonra korunmayi düşünmüyorum. Allahım hepimize saglikli çocuklar nasip etsin.(AMİN)
Amin canim insallah cok beklemeyiz cok ozluyorum o günleri allahim bekletmesin aratmasin.

insallah canım allahım bize tekrar anne olmayi saglikla bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Amin canim insallah cok beklemeyiz cok ozluyorum o günleri allahim bekletmesin aratmasin.

bende çok özlüyorum. nasıl geçicek zaman bilmiyorum ama tekrar hamile kalmak ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum.

28+1 de ağır preeklampsi sebebiyle erken doğurduğum oğlumu 7 gün sonra 28 haİranda kucağıma alamadan toprağa verdim.ne kadar konuşsamda acım dinmiyor ((

bende çok özlüyorum. nasıl geçicek zaman bilmiyorum ama tekrar hamile kalmak ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum.
gececek elbet ama zor ve aci verici 3 ay oldu benim acim sanki cogaliuo azalmak yerine. Elden gelen tek sey dua edip sabretmek.

28+1 de ağır preeklampsi sebebiyle erken doğurduğum oğlumu 7 gün sonra 28 haİranda kucağıma alamadan toprağa verdim.ne kadar konuşsamda acım dinmiyor ((

Basin sagolsun allah sabir versin zor günler yaşıyorsun sabir edip dua edicen bol bol baska ne yapabilirizki. Allahim burdaha yasatmasin.

Merhaba arkadaşlar ben de bir ay önce 24 haftalık bebeğimi erken doğum nedeniyle kaybettim çok üzgününm((Doktor rahim ağzı yetmezliği var gibi dedi.Bir sonraki gebeliğinde dikiş uygulanacak dedi.Bebeğimi çok özlüyorum.Tekrar gebe kalmak istiyorum ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan

Allah hepimize bu zor günlerimizde sabır versin arkadaşım.çok zor .

Merhabalar...
40 gün oldu bebeğimi kaybedeli...28 haftalık doğan bebeğim küvözde 3 gün hayata tutunabildi...Hepinizin acısını paylaşıyorum... Allah böyle bir acının tekrarını hiçbirimize göstermesin inşallah...

Basin sag olsn cnm Allah bu zor gunleri atmamiz icin sabir versn hayirsyla ins Rabbim.hepimize saglikli bi bebek nasip edr..

Kısa aralıklarla aynı şeyi yaşamışız.başın sağolsun arkadaşım.Allah hepimize sabır güç versin.şu mübarek günlerin hatrına dualarımız kabul olsun.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…