Allah bir daha ayni şeyleri yasatmadin canim. Tekrar gebelik ne zaman dusunuyorsun. Ben ayni şeyleri yasamaktan korkuyorumDurumumuz farklı canım benim gebeligim sonlandirildi bebekte coklu anomali vardi yasama sansi yoktu genetik test icin universite hastanesine gittim bilgilere göre test yapmaya gerek duymadilar ama yapilsin isterdim içim hala karışık. Bu arada biz bebegi patalojiye gönderdik ordada kesin bisey cikmadi tekrar olur olmaz bilmiyoruz bir sonraki gebelikte sıkı takip edin diyolar onu zaten yapicaz.
Bana kalsa hemen düşünüyorum ama seseeyan yüzünden 5. Ay yada 6. Ay tekrar başlıcaz düşünmeye. Cocuk dusuncesi gidip geliyo ama bu durumu ancak bir bebek çözer diye dusunuyorum.Allah bir daha ayni şeyleri yasatmadin canim. Tekrar gebelik ne zaman dusunuyorsun. Ben ayni şeyleri yasamaktan korkuyorum
Bana kalsa hemen düşünüyorum ama seseeyan yüzünden 5. Ay yada 6. Ay tekrar başlıcaz düşünmeye. Cocuk dusuncesi gidip geliyo ama bu durumu ancak bir bebek çözer diye dusunuyorum.
Bana kalsa hemen düşünüyorum ama seseeyan yüzünden 5. Ay yada 6. Ay tekrar başlıcaz düşünmeye. Cocuk dusuncesi gidip geliyo ama bu durumu ancak bir bebek çözer diye dusunuyorum.
insallah canım allahım bize tekrar anne olmayi saglikla bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsinBnde oyle dusunuyorum bu aci anca baska bi mutlulukla hafifler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canim insallah cok beklemeyiz cok ozluyorum o günleri allahim bekletmesin aratmasin.Ayni durumdayım bende canim.5. Aydan sonra korunmayi düşünmüyorum. Allahım hepimize saglikli çocuklar nasip etsin.(AMİN)
insallah canım allahım bize tekrar anne olmayi saglikla bebegimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Amin canim insallah cok beklemeyiz cok ozluyorum o günleri allahim bekletmesin aratmasin.
gececek elbet ama zor ve aci verici 3 ay oldu benim acim sanki cogaliuo azalmak yerine. Elden gelen tek sey dua edip sabretmek.bende çok özlüyorum. nasıl geçicek zaman bilmiyorum ama tekrar hamile kalmak ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum.
28+1 de ağır preeklampsi sebebiyle erken doğurduğum oğlumu 7 gün sonra 28 haİranda kucağıma alamadan toprağa verdim.ne kadar konuşsamda acım dinmiyor((
Basin sagolsun allah sabir versin zor günler yaşıyorsun sabir edip dua edicen bol bol baska ne yapabilirizki. Allahim burdaha yasatmasin.
Merhaba arkadaşlar ben de bir ay önce 24 haftalık bebeğimi erken doğum nedeniyle kaybettim çok üzgününm((Doktor rahim ağzı yetmezliği var gibi dedi.Bir sonraki gebeliğinde dikiş uygulanacak dedi.Bebeğimi çok özlüyorum.Tekrar gebe kalmak istiyorum ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan
Allah hepimize bu zor günlerimizde sabır versin arkadaşım.çok zor .
Merhabalar...
40 gün oldu bebeğimi kaybedeli...28 haftalık doğan bebeğim küvözde 3 gün hayata tutunabildi...Hepinizin acısını paylaşıyorum... Allah böyle bir acının tekrarını hiçbirimize göstermesin inşallah...
Merhabalar...
40 gün oldu bebeğimi kaybedeli...28 haftalık doğan bebeğim küvözde 3 gün hayata tutunabildi...Hepinizin acısını paylaşıyorum... Allah böyle bir acının tekrarını hiçbirimize göstermesin inşallah...
Basin sag olsn cnm Allah bu zor gunleri atmamiz icin sabir versn hayirsyla ins Rabbim.hepimize saglikli bi bebek nasip edr..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Tarifi çok zor bir acı gerçekten. Allah hepimize sabır versin...
Kısa aralıklarla aynı şeyi yaşamışız.başın sağolsun arkadaşım.Allah hepimize sabır güç versin.şu mübarek günlerin hatrına dualarımız kabul olsun.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun .
Çok teşekkür ederim senin de başın sağ olsun. Allah hepimize dayanma gücü versin.
Basin sag olsn cnm Allah bu zor gunleri atmamiz icin sabir versn hayirsyla ins Rabbim.hepimize saglikli bi bebek nasip edr..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Tarifi çok zor bir acı gerçekten. Allah hepimize sabır versin...
Âmin.hayırlısıyla hepimiz anne olalım sağlıklı bebeklerimizle.hiç unutulmayacaklar.bugünlerde deli gibi özlüyorum kuzumu ben((annesinin kuzusu o ...
Aminn..dayanilmasi zor gercektnn.. en zor olanida ozlem.. her anda her olayda aklinda insanin hic cikmiyr..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?