Tabiki ayrılmazdık((şimdi saha iyiyim zaten .allahım o gücü veriyor zaten.kaç gündür diyorum ya çok ama çok öZlüyorum (Bayram dönüşü kontrole gidicem.bizim hastanede genetikçi varmış.gerekirae onunlaxa görüşücem.
Rabbim bundan sonraki gebliklrimizi saglikli gecrmemizi ve evlatlarimizi saglikli kucgmiza almayi nasip etsn ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin...Başka bi duamıZ olmayacak sanırımRabbim bundan sonraki gebliklrimizi saglikli gecrmemizi ve evlatlarimizi saglikli kucgmiza almayi nasip etsn ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.(.herşeyin hayırlısı ı mervecim ..
Amin...Başka bi duamıZ olmayacak sanırım(.herşeyin hayırlısı ı mervecim ..
Bn bide melegimi ruyamda goreyim die dua ediyrm
Bende çok ediyorum o duayı.yarın gidebilirsem ben sana geldim sende benim rüyalarıma gel diycem((
Bende çok ediyorum o duayı.yarın gidebilirsem ben sana geldim sende benim rüyalarıma gel diycem((
Git cnm git gor oglunu konus onunla ilk bas kotu olabilrsn ama sonrasnda iyi hissescksn ayni videoda oldugu gibi
Git cnm git gor oglunu konus onunla ilk bas kotu olabilrsn ama sonrasnda iyi hissescksn ayni videoda oldugu gibi
İnşallah mervecim.heo gidicem diye düşünüyorum .bugün eşim hadi gidelim dedi.ne yapacağımı şaşırdım(
İnşallah mervecim.heo gidicem diye düşünüyorum .bugün eşim hadi gidelim dedi.ne yapacağımı şaşırdım(
Merhaba cnm naslsn gidebildin mi oglunun yanina?..
Merhaba cnm naslsn gidebildin mi oglunun yanina?..
Merhaba.Eşim daha gelmedi canım ya.ama sanki cesaret edemicem(
Merhaba.Eşim daha gelmedi canım ya.ama sanki cesaret edemicem(
Himm gene sen bilirsn ama gidrrsn daha iyi olur cnm oglun seni bekliyrmus gibi dusun..
Himm gene sen bilirsn ama gidrrsn daha iyi olur cnm oglun seni bekliyrmus gibi dusun..
Sabahtan beri gideceğimi düşünüyordum.ama vakit yaklaştıkça çarpıştım oluyor((.eşim de gelir az sonra gidelim derse ne yaparım bilmiyorum.ben bugüne kadar kimsenin mezarına gitmemiştim ziyarete.ilki Oğlum olucak ((
Sabahtan beri gideceğimi düşünüyordum.ama vakit yaklaştıkça çarpıştım oluyor((.eşim de gelir az sonra gidelim derse ne yaparım bilmiyorum.ben bugüne kadar kimsenin mezarına gitmemiştim ziyarete.ilki Oğlum olucak ((
Bir kere dene canm baktn cok kotu oluyrsn uzun zmn aralikli gidersn.. banada gitmeyince sanki kizim bana kiziyorms gibi geliyr..
Bir kere dene canm baktn cok kotu oluyrsn uzun zmn aralikli gidersn.. banada gitmeyince sanki kizim bana kiziyorms gibi geliyr..
Deniycem bakalım.ne yaparım bilemiyorum ki(
Deniycem bakalım.ne yaparım bilemiyorum ki(
öncelikle başın sağolsun canım. allah bunu unutturacak başka acılar vermesin. bende oğlumu kaybettim 2 ay oluyor. acısı dinmiyor. tatildeydim yazamadım bir süre. ama aklımdan hiççç çıkmıyor. herkesin kucağı doluydu ama benim boştu. allahım en kısa zamanda sağlıklı çocuklar nasip etsin bizlere.
öncelikle başın sağolsun canım. allah bunu unutturacak başka acılar vermesin. bende oğlumu kaybettim 2 ay oluyor. acısı dinmiyor. tatildeydim yazamadım bir süre. ama aklımdan hiççç çıkmıyor. herkesin kucağı doluydu ama benim boştu. allahım en kısa zamanda sağlıklı çocuklar nasip etsin bizlere.
Sağol çanım.âmin.allah hakkımızda hayırlısını versin hepimize.artık ağzımdan başka bir cümle çıkamıyormbile..
Merhabalar çok geçmiş olsun ben de 24 haftalk oğlumu kaybedeli tam 37 gün oldu aglamadigim tek bir gün bile yok her gece rüyamda doğum yaptığımı görüyorum bir defa oğlumu gördüm hamileyken eşime hep gözleri sana benzesin derdim rüyamda emziriyorum oğlumu belki canlanır diyorum o sırada gözlerini açıp bana gulumsuyor gözleri aynı babası gibi yeşil sürekli emziriyorum büyüsün diye canım yavrum o kadar minikti ki:-(
Merhabalar çok geçmiş olsun ben de 24 haftalk oğlumu kaybedeli tam 37 gün oldu aglamadigim tek bir gün bile yok her gece rüyamda doğum yaptığımı görüyorum bir defa oğlumu gördüm hamileyken eşime hep gözleri sana benzesin derdim rüyamda emziriyorum oğlumu belki canlanır diyorum o sırada gözlerini açıp bana gulumsuyor gözleri aynı babası gibi yeşil sürekli emziriyorum büyüsün diye canım yavrum o kadar minikti ki:-(
Allah sabrını versin sana ,bizlere canım.sebep neydi canım. bende bebeğimi kaybettim. sezer yanla doğum yaptım şimdi zamanın geçmesini bekliyorum.
Allah sabrını versin sana ,bizlere canım.sebep neydi canım. bende bebeğimi kaybettim. sezer yanla doğum yaptım şimdi zamanın geçmesini bekliyorum.
Çok sağ ol canım sana da geçmiş olsun benimki bir anda oldu bir gece sancilandim sabaha kadar bekledim meğer doğum sancısı imiş nereden bileyim sabah doktora gittim çocuğun kafası gelmiş doğmak üzere dedi o kadar büyük bir şok yaşadım ki durduramadılar iki gün sonra normal doğum yaptım bebeğim sapasağlamdi ama erken doğduğu için yaşamadı:-( doktor rahim ağzı yetmezliği var gibi dedi 6 ay bekle gebelik için hamile kalınca dikiş atacağız dedi cok korkuyorum:-( senin nasıl oldu canım
28+1 de ağır preeklampsi sebebiyle erken doğurduğum oğlumu 7 gün sonra 28 haİranda kucağıma alamadan toprağa verdim.ne kadar konuşsamda acım dinmiyor((
Başın sağolsun canım. bende 23 ocakta ağır preeklemsi ile bebeğimi 28 hatalık erken doğum yaptım. 3 gün dayanabildi melek oldu. ne zaman kaybettin meleğini , sende preeklemsi nasıl başladı belirtileri neydi. genetik tahlilleri yaptırdınmı. biraz çok soru sordum kusura bakma. RABBİM tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhati evlatlarla acımızı hafifletsin
Gittim oğlumun yanına.izmire gitmeden Cumartesi günü bi daha yanına gittim.planlarımızda sende vardın dedim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?