Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

28+1 de ağır preeklampsi sebebiyle erken doğurduğum oğlumu 7 gün sonra 28 haİranda kucağıma alamadan toprağa verdim.ne kadar konuşsamda acım dinmiyor ((

Başın sağolsun canım. bende 23 ocakta ağır preeklemsi ile bebeğimi 28 hatalık erken doğum yaptım. 3 gün dayanabildi melek oldu. ne zaman kaybettin meleğini , sende preeklemsi nasıl başladı belirtileri neydi. genetik tahlilleri yaptırdınmı. biraz çok soru sordum kusura bakma. RABBİM tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhati evlatlarla acımızı hafifletsin

Sağol arkadaşım.ben 21 Haziran'da doğum yaptım.28 Haziran'da oğlumu kaybettim((.bende idrarda protein vardı ama Dr tek başına anlamlı olmadığını gebeliklerde bu tarz şeyleri gördüklerini söyledi.kontrol altındaydı oda ama 17 Haziran'da bebeğimin hareketleri çok azaldı.ben yinede hareket ediyor diye 21 Haziran'da Dr a gittim ve yatış dedi.ben kendimde hemşireyim.öncesindede rahim ağzı yetmezliğinden serklaj işlemi uygulandığından kendi hastanedeki Dr alır taniyorlardı.üniversiteye git orda yeni doğan bakım da daha iyi bakılır dediler gittim.yarım saat içinde sezeryanda aldılar.bebeğimin suyu kalmamıştı.plasenta ayrılmaya başlamıştı.ve yeterli kan akımımda olmadığı için bebeğimde gelişme geriliği vardı ((.genetik tahlilleri de inşallah haftaya Dr a gidip konuşacağım.ne diyecek bilmiyorum artık.rica ederim hem ne kadar hemşire de olsam benim de bilmediğim bi konuydu zamanla öğreniyoruz hepimiz birbirimize sorarak.amin allahım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşaalar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…