Her gecen gun iyu olmak yerine kotulesiyorum. Kendimi kitaplara, puzzle verdim. Ama bir anda aklima geliyor ve nefessiz kaliyorum. Ölmek istiyorum bazen onun yanina gitmek istiyorum. Bir bebek insan hayatini bu kadar mi degistirir
o gunleri hep beraber görürüz inşallah. Allahim sen tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip eyle. Rahmin toparlanmasi icin yaptığınız seyler varmi merak ettim
Amin canım.Rahmin toparlanması şöyle dursun iyice perişan oldum ya((Ben doğum yaptıktan iki hafta sonra kanamam durmuştu yani çok az oluyordu.Bir ay dolunca erken doğumun nedenini araştırmak için bir profesöre gittim.O da eliyle muayene etti ve çok canımı yaktı o an öyle bir kanama başladı ki bende iki hafta boyunca nerdeyse hiç durmadı endişelendim sonra biraz azaldı bu defa da sürekli ped kullandığım için ve havalar da sıcak olduğu için sanırım pişik oldum çok fena kızardı ve yanıyordu.Tekrar bir doktora gittim kamerayla vajinal muayene yaptı ve bir krem verdi,kremi kullandım kızarıklık geçti ama şu anda da sanırım mantar başladı çok fena kaşınıyor gece uyuyamıyorum ((kanamam yine arttı.Doktora gitmek istemiyorum çünkü sürekli vajinal muayene yapıyorlar ve kanamam artıyor ne yapacağımı bilemez haldeyim (((
çok üzüldüm canım bu durumuna. bende doktora gitmek istemiyorum. elle muayenelerden bıktım, o çatala yatmak psikolojik olarak beni mahvediyor. ama gitmek zorundayım. 3 hafta sonra 3 ayım bitiyor. gidip kontrol olmak ve gebelik öncesi tahlilleri yapmak istiyorum. umarım bundan sonrası bizler için iyi geçer.
Ya ben psikolojik olarak da çok etkilendim hangi doktora gitsem vajinayı kurcalıyor ve hasar vermelerinden korkuyorum doktor fitil verdi kullanamıyorum onu bile kullanırken canım yanıyor bekleyeyim vücudum toparlansın diyorum ama bu şekilde de çok rahatsızım.Bir de doktor kist oluşmuş dedi ama tedavi amaçlı bir şey vermedi şu an için iki ay sonra gel bakalım duruyor mu dedi o da aklıma takıldı
Ya ben psikolojik olarak da çok etkilendim hangi doktora gitsem vajinayı kurcalıyor ve hasar vermelerinden korkuyorum doktor fitil verdi kullanamıyorum onu bile kullanırken canım yanıyor bekleyeyim vücudum toparlansın diyorum ama bu şekilde de çok rahatsızım.Bir de doktor kist oluşmuş dedi ama tedavi amaçlı bir şey vermedi şu an için iki ay sonra gel bakalım duruyor mu dedi o da aklıma takıldı
Ben de aynı durumdayım zaman ilerledikçe düzelirim sanıyorum ama hiçbir şey değişmiyor((Ben de ölümden korkmuyorum artık bebeğime kavuşacağımı bildiğim için.Bebeğimi kaybettiğimden beri benim de hayatım çok değişti hiçbir şeyden zevk almıyorum evden çıkmak istemiyorum kimseyi görmek istemiyorum Rabbim yardımcımız olsun en hayırlı zamanda tekrar versin bu defa sağlıklı bir şekilde zamanında kucağımıza alalım bu acı ancak o şekilde hafifleyecek
Her gecen gun iyu olmak yerine kotulesiyorum. Kendimi kitaplara, puzzle verdim. Ama bir anda aklima geliyor ve nefessiz kaliyorum. Ölmek istiyorum bazen onun yanina gitmek istiyorum. Bir bebek insan hayatini bu kadar mi degistirir
Merhaba canım,
Bu öyle bir acı ki tam toparlanıyorum diyorsun acının yükü üzerine daha ağır çöküyor. Benim 95 gün oldu. Acım ilk günkü gibi.
Başınız sağolsun.bende 43 gün oldu kaybedeli bitanemi( toparlanıyorum diyorum ama evde küçücük bişey beni alt üst edebiliyor,işe de başlamadım.ne psikolojim ne de vücudum kaldırabilir (
Merhaba canım,
Bu öyle bir acı ki tam toparlanıyorum diyorsun acının yükü üzerine daha ağır çöküyor. Benim 95 gün oldu. Acım ilk günkü gibi.
Kızlar çok zor bir süreç ama bir yerden başlamalıyız.ben spora basladım sabahları koşuyorum,yüzüyorum.mademki evlat sahibi olmak isyoruz ozaman kafamızı rahatlatmalıyız acımız bitmiyor ama malesef hayat devam ediyor,kendiniz icin birşyler yapın lütfen.kulaklıklarıntakıyorum deli gibi koşuyorum.saglıklı gebelik icin önce psikolojik olarak hazırlamalıyız kendimizi . hastalığın en büyük ilacı;rahmanıni düşünerek hayata gülen gözlerle bakmaktır......[
bende hemen hergün 1 saat yürüyorum. hamileliğim boyunca 13 kilo aldım ve daha 5 kilo fazlam var. onlarıda vermem lazım.yediklerime dikkat ediyorum elimden geldiğince. 10 kilo versem süper olucak :))
Maalesef benim de 18 Ağustos'ta işe dönmem gerekiyor. Zaten biliyorsunuzdur ama yine de bilgi vermek isterim. Eğer prematüre doğum yaptıysanız, bebeğiniz yaşamasa bile 16 hafta izin hakkınız var. Ben de hangi psikoloji ile çalışacağım bilmiyorum. Bir yanda bebek bekleyenler diğer yanda bebeği benimkiyle aynı dönemde doğanlar.
Kızlar çok zor bir süreç ama bir yerden başlamalıyız.ben spora basladım sabahları koşuyorum,yüzüyorum.mademki evlat sahibi olmak isyoruz ozaman kafamızı rahatlatmalıyız acımız bitmiyor ama malesef hayat devam ediyor,kendiniz icin birşyler yapın lütfen.kulaklıklarıntakıyorum deli gibi koşuyorum.saglıklı gebelik icin önce psikolojik olarak hazırlamalıyız kendimizi . hastalığın en büyük ilacı;rahmanıni düşünerek hayata gülen gözlerle bakmaktır......
Ben üç farklı doktora gittim hepsi de 6 ay bekle dedi zaman nasıl geçecek bilmiyorum.Sen de mi 6 ay bekleyeceksininşallah herşey yolunda gider. doktorun ne kadar beklemeni söyledi sana canım.
Gecmis olsun canim sen sezeryan mi olmustun sezeryan sonrasi kanamalar uzun surebiliyormus kesi yerinde kan birikip durup tekrar baslatabiliyomus veya kist olmus olabilir baska bir doktora daha git bence mantar icin bol sivi al sirke ile bisey yapiyolardi sanki netten bir aradstir istersen
Merhaba canım sana da çok geçmiş olsun gerçekten çok zor az önce eşimin bir arkadaşı ile karşılaştık onların da dört aylık bebeğinin anne karnında kalbi durmuş 4 gün önce.Eşi çok kötüymüş bana bu travmayı atlatması ne kadar sürer diye soruyor adama cevap verirken bile ağlamamak için kendimi zor tuttum ben hala atlatamadım ki yeniden evlat sahibi olursam belki o zaman atlatırım dedim.Kendisi ben hastanede yatarken eşimi ziyarete gelmişti .Bugün ne kadar zormuş bu durum insan yaşamayınca anlayamıyor diyor.Acıyı yaşayan bilirMerhaba canım,
Ben de öğretmenim.Bu sene o kadar çok hamile öğretmen var ki bizim burada.Ben hep milli eğitim bu açığı nasıl kapatacak bilmiyorum seneye hepimiz izinde olacağız diyordum.Evet hayat gerçekten çok acı...Öğrencilerime seneye yokum deyip onlarla vedalaşmıştım şimdi okulun illk günü beni görünce şaşkınlıkla yanıma gelip soracaklar ağlamadan nasıl söyleyeceğim olanları bilmiyorumbende öğretmenim. bugün gittim okuluma. benimle aynı dönem hamile olanlar doğum yapmış, hamile olanların karınları çıkmış. bana acıyan gözlerle bakıyorlar. en yakın arkadaşımla aynı dönem hamilelik düşünüyorduk. allahım bana bekletmeden 2. ayımda nasip etti. onun olmuyordu. çok dua ettim onun için. benden 6 ay sonra hamile kaldı. şimdi bakıyorumda hayat ne kadar acı. ben bebeğimi kaybettim. o şimdi bebeğini bekliyor. off çok zor. allahım kimseyi evladıyla sınamasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?