Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Normal doğum yaptın ama neden 6 ay bekle dedilerki sana kafam karisti

Evet biliyorum.tşk ederim.zaten onu kullanıyorum şu anda ((.bazan evde olmamak daha mı iyi düşünüyorum ama benim işim hep ayakta olmayı gerektiriyor ki çok fazla ayakta duramıyorum.bir buçuk ayda iki kere spinal anestezi uygulanmış olmasından sanırım.

seninle aynı duyguları yaşıyorum canım. bu korunma süresi biran önce bitse de hamilelik çalışmalarına başlasak. yeni bir bebek yeni umutlar olur, en azından hayatın anlamlaşır. zaman değerli olur. şimdi bomboş geliyor herşey.

allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...

merhaba arkadaşım. test yaptınmı merak ettim.

Ben üç farklı doktora gittim hepsi de 6 ay bekle dedi zaman nasıl geçecek bilmiyorum.Sen de mi 6 ay bekleyeceksin
aslında 6 ay bekle dediler. ama ben o kadar beklemek istemiyorum 4. ayım bittiğinde korunmayı bırakmayı düşünüyorum. çünkü dayanmaıyorum.ondan sonrası allahıma inşallah tez zamanda yeni bebekler verir bizlere.

merhaba arkadaşlar; bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum bende geçen sene 3 ekimde 32 haftalık sezeryanla erken doğum yaptım ve oğlum küvezde 10 gün yaşayabildi 13 ekimde kurban bayramı arifesinde kaybettim çok acılar çektim ağlamadığım günüm geçmedi ama şimdi melek yavrularım kardeşlerini gönderdiler şükürler olsun hamileyimm :) sizlere umut olmak için yazıyorum sabredin birgün acılar bitecek rabbim sizlerinde yüzünüzü güldürecek dualarımdasınız :):)

canım merhaba test yaptırdınmı merak ettim :)
tatlım sabah farklı markalardan iki tane test aldım yaptım ve ikisindede ikinci çizği hemen çıktı kan testi yaptırdım inşallah yarın sonucu alacagım :) içim yinede rahat degil ya kan testi negatif çıkarsa die korkuyorum ne bilim güvenemedim pek idrarlara :)

canım benim hayırlı olsun çokk sevindim senin adına. ilk gebeliğin mi ?

merhaba canım benim. ne güzel bir mutluluk senin için. kaç haftalık hamilesin ve ikiz galiba kardeşleri demişşsin. eğer seni üzmezsem bebeğini neden kaybetmiştin, sezeryanmıydı cevaplarsan çok memnun olurum.

YOK CNM KAYBETTİĞİM BEBEĞİM ÜÇÜZ EŞİYDİ İKİSİNİ 20. HAFTAMDA KAYBETTİM KALNA OĞLUM 32 HAFTALIK DOĞDU YANİ ÜÇ MELEK ANNESİYİM ERKEN DOĞDU İÇİN BİRDE İKİ ÖLÜ BEBEKLE KARNIMDA YAŞADIĞI İÇİN BEBEĞİMİN İÇ ORGANLARI GELİŞEMEDİ İLK BİR HAFTA SIKINTI YOKTU SONRA KAKASINI YAPAMADIĞI FARKEDİLDİ SÜTÜ KESTİLER DERKEN 10 GÜN DAYANABİLDİ YUSUFUM UÇTU GİTTİ EWET CNM SEZERYANLA DOĞUM YAPTIM 6/7 AY KORUNDUM KORUNMAYI BIRAKTIĞIM 3. AYIMDA MİNİĞİM TUTUNDU ŞUAN 6 HAFTALIĞIZ KESEMİZİ GÖRDÜK ŞÜKÜR OLSUN İKİ HAFTA SONRA KALP ATIŞI İÇİN GİDİCEZ :) ALLAHIM SİZLERE DE TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN ACILARINIZI UNUTTURSUN İNŞALLAH

CNM BNM GÖZÜN AYDINNN BENDE SENİN GİBİ FARKLI MARKA 3/4 TANE TEST DENEDİM İNANAMADIM AMA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜNSE KORKMA ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİNNNNN

canım benim allahım bu bebeğini sana nasip etsin. senin adına çokkk mutlu oldum. herşey gönlünce olsun. ben buralardayım ara ara uğrar hamileliğini anlatırsın bizlere ::)

CNM BNM GÖZÜN AYDINNN BENDE SENİN GİBİ FARKLI MARKA 3/4 TANE TEST DENEDİM İNANAMADIM AMA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜNSE KORKMA ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİNNNNN
yaa gerçektenmii bana çok ğüzel moral oldunuz inşallah benimde pozitif çıkar canım allahım size bağişlasın evlatlarınızı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…