Teşekkür ederim canım normal doğum yaptım aslında bir ay sonra kanamam durmuştu ama başka bir doktora gittim ve eliyle zorladı sonrasında kanama çok arttı içerde birkmiş mi ne olmuşsa ama ben endişelendim geçen hafta başka bir doktora gittim o da 60 güne kadara devam edebilir dedi ama sanki hiç durmayacak gibi devam ediyor azalmıyor da.Her iki doktor da 3.5 cm lik kist oluşmuş ama şu an için tedaviye gerek yok dedi niye öyle dediler onu da anlamış değilim.Mantar biraz düzeldi çok şükür evet sirke ile temizledim bir de fitil kullanıyorum iki gündür rahatladım çok şükür
Maalesef benim de 18 Ağustos'ta işe dönmem gerekiyor. Zaten biliyorsunuzdur ama yine de bilgi vermek isterim. Eğer prematüre doğum yaptıysanız, bebeğiniz yaşamasa bile 16 hafta izin hakkınız var. Ben de hangi psikoloji ile çalışacağım bilmiyorum. Bir yanda bebek bekleyenler diğer yanda bebeği benimkiyle aynı dönemde doğanlar.
Ben de öğretmenim.Bu sene o kadar çok hamile öğretmen var ki bizim burada.Ben hep milli eğitim bu açığı nasıl kapatacak bilmiyorum seneye hepimiz izinde olacağız diyordum.Evet hayat gerçekten çok acı...Öğrencilerime seneye yokum deyip onlarla vedalaşmıştım şimdi okulun illk günü beni görünce şaşkınlıkla yanıma gelip soracaklar ağlamadan nasıl söyleyeceğim olanları bilmiyorum((hele de insanların o acıyan gözlerle bakması beni mahvediyor.Hamile arkadaşlarımı görmek istemiyorum çünkü görürsem çok kötü olacağımı biliyorum
allah kimseye evlat acısı yaşatmasın...Merhaba canım sana da çok geçmiş olsun gerçekten çok zor az önce eşimin bir arkadaşı ile karşılaştık onların da dört aylık bebeğinin anne karnında kalbi durmuş 4 gün önce.Eşi çok kötüymüş bana bu travmayı atlatması ne kadar sürer diye soruyor adama cevap verirken bile ağlamamak için kendimi zor tuttum ben hala atlatamadım ki yeniden evlat sahibi olursam belki o zaman atlatırım dedim.Kendisi ben hastanede yatarken eşimi ziyarete gelmişti .Bugün ne kadar zormuş bu durum insan yaşamayınca anlayamıyor diyor.Acıyı yaşayan bilir
merhaba arkadaşım. test yaptınmı merak ettim.merhaba iyi günler ben en son 9 temmuzda regl oldum..adetim biter bitmez 1 hafta boyunca antibiyotik kullandım ve antbiyotk bitince dişiimi çektirdim..yumurtlama dönemimdede ilişkiye girdik bebegimiz olması için..şu an 2 gün gecikti adetim karnımda arada bir agrı oluşuyor son üç gündür ..acaba antibiyotik kullandıgım içinmi yoksa gebelik oluştugu içinmi geçikti ve kaç gün daha beklemeliyim kan testi için ..antibiyotik kullanımı gebeliğe engel olurmu lütfen yardımcı olur musunz teşekkürler..
aslında 6 ay bekle dediler. ama ben o kadar beklemek istemiyorum 4. ayım bittiğinde korunmayı bırakmayı düşünüyorum. çünkü dayanmaıyorum.ondan sonrası allahıma inşallah tez zamanda yeni bebekler verir bizlere.Ben üç farklı doktora gittim hepsi de 6 ay bekle dedi zaman nasıl geçecek bilmiyorum.Sen de mi 6 ay bekleyeceksin
merhaba arkadaşım. test yaptınmı merak ettim.
inşallah hadi güzel haberlerini bekliyoruz.merhaba canım henüz yapmadım inşallah buğün alıp yarın sabah yapacagım umarım güzel haberlerim olur size :)
canım merhaba test yaptırdınmı merak ettim :)merhaba canım henüz yapmadım inşallah buğün alıp yarın sabah yapacagım umarım güzel haberlerim olur size :)
tatlım sabah farklı markalardan iki tane test aldım yaptım ve ikisindede ikinci çizği hemen çıktı kan testi yaptırdım inşallah yarın sonucu alacagım :) içim yinede rahat degil ya kan testi negatif çıkarsa die korkuyorum ne bilim güvenemedim pek idrarlara :)canım merhaba test yaptırdınmı merak ettim :)
canım benim hayırlı olsun çokk sevindim senin adına. ilk gebeliğin mi ?tatlım sabah farklı markalardan iki tane test aldım yaptım ve ikisindede ikinci çizği hemen çıktı kan testi yaptırdım inşallah yarın sonucu alacagım :) içim yinede rahat degil ya kan testi negatif çıkarsa die korkuyorum ne bilim güvenemedim pek idrarlara :)
merhaba canım benim. ne güzel bir mutluluk senin için. kaç haftalık hamilesin ve ikiz galiba kardeşleri demişşsin. eğer seni üzmezsem bebeğini neden kaybetmiştin, sezeryanmıydı cevaplarsan çok memnun olurum.merhaba arkadaşlar; bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum bende geçen sene 3 ekimde 32 haftalık sezeryanla erken doğum yaptım ve oğlum küvezde 10 gün yaşayabildi 13 ekimde kurban bayramı arifesinde kaybettimçok acılar çektim ağlamadığım günüm geçmedi ama şimdi melek yavrularım kardeşlerini gönderdiler şükürler olsun hamileyimm :) sizlere umut olmak için yazıyorum sabredin birgün acılar bitecek rabbim sizlerinde yüzünüzü güldürecek dualarımdasınız :):)
YOK CNM KAYBETTİĞİM BEBEĞİM ÜÇÜZ EŞİYDİ İKİSİNİ 20. HAFTAMDA KAYBETTİM KALNA OĞLUM 32 HAFTALIK DOĞDU YANİ ÜÇ MELEK ANNESİYİMmerhaba canım benim. ne güzel bir mutluluk senin için. kaç haftalık hamilesin ve ikiz galiba kardeşleri demişşsin. eğer seni üzmezsem bebeğini neden kaybetmiştin, sezeryanmıydı cevaplarsan çok memnun olurum.
CNM BNM GÖZÜN AYDINNN BENDE SENİN GİBİ FARKLI MARKA 3/4 TANE TEST DENEDİM İNANAMADIM AMA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜNSE KORKMA ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİNNNNNtatlım sabah farklı markalardan iki tane test aldım yaptım ve ikisindede ikinci çizği hemen çıktı kan testi yaptırdım inşallah yarın sonucu alacagım :) içim yinede rahat degil ya kan testi negatif çıkarsa die korkuyorum ne bilim güvenemedim pek idrarlara :)
canım benim allahım bu bebeğini sana nasip etsin. senin adına çokkk mutlu oldum. herşey gönlünce olsun. ben buralardayım ara ara uğrar hamileliğini anlatırsın bizlere ::)YOK CNM KAYBETTİĞİM BEBEĞİM ÜÇÜZ EŞİYDİ İKİSİNİ 20. HAFTAMDA KAYBETTİM KALNA OĞLUM 32 HAFTALIK DOĞDU YANİ ÜÇ MELEK ANNESİYİMERKEN DOĞDU İÇİN BİRDE İKİ ÖLÜ BEBEKLE KARNIMDA YAŞADIĞI İÇİN BEBEĞİMİN İÇ ORGANLARI GELİŞEMEDİ İLK BİR HAFTA SIKINTI YOKTU SONRA KAKASINI YAPAMADIĞI FARKEDİLDİ SÜTÜ KESTİLER DERKEN 10 GÜN DAYANABİLDİ YUSUFUM UÇTU GİTTİ EWET CNM SEZERYANLA DOĞUM YAPTIM 6/7 AY KORUNDUM KORUNMAYI BIRAKTIĞIM 3. AYIMDA MİNİĞİM TUTUNDU ŞUAN 6 HAFTALIĞIZ KESEMİZİ GÖRDÜK ŞÜKÜR OLSUN İKİ HAFTA SONRA KALP ATIŞI İÇİN GİDİCEZ :) ALLAHIM SİZLERE DE TEZ ZAMANDA NASİP ETSİN ACILARINIZI UNUTTURSUN İNŞALLAH
inşallah allah nasip ederse ilk bebegimiz olacak canım benim ):canım benim hayırlı olsun çokk sevindim senin adına. ilk gebeliğin mi ?
yaa gerçektenmii bana çok ğüzel moral oldunuz inşallah benimde pozitif çıkar canım allahım size bağişlasın evlatlarınızı :)CNM BNM GÖZÜN AYDINNN BENDE SENİN GİBİ FARKLI MARKA 3/4 TANE TEST DENEDİM İNANAMADIM AMA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜNSE KORKMA ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİNNNNN
sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allahım.inşallah allah nasip ederse ilk bebegimiz olacak canım benim ):
AMİNNN CNMMM CÜMLEMİZİNKİNİ İNŞALLAHHHHyaa gerçektenmii bana çok ğüzel moral oldunuz inşallah benimde pozitif çıkar canım allahım size bağişlasın evlatlarınızı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?