İNŞALLAH CNM BNM SAOL ALLAHIM KISA ZAMANDA SİZLEREDE NASİP ETSİNNcanım benim allahım bu bebeğini sana nasip etsin. senin adına çokkk mutlu oldum. herşey gönlünce olsun. ben buralardayım ara ara uğrar hamileliğini anlatırsın bizlere ::)
amin canım allahım isteyen herkese nasip etsin sağlıklı evlatlar.İNŞALLAH CNM BNM SAOL ALLAHIM KISA ZAMANDA SİZLEREDE NASİP ETSİNN
aminn. allahım tez zamanda bizede sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Allahım bütün evlatlaraımıza uzun ömür versin inşallah
yaşananlar hiçde kolay değil Allah yardımcınız olsun.
Aslında beklemek istemiyorum ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan o nedenle sabretmeye çalışacağım 6 ay vücudum iyice toparlansın diyeaslında 6 ay bekle dediler. ama ben o kadar beklemek istemiyorum 4. ayım bittiğinde korunmayı bırakmayı düşünüyorum. çünkü dayanmaıyorum.ondan sonrası allahıma inşallah tez zamanda yeni bebekler verir bizlere.
Merhabalar aslında 32 hafta oldukça iyi neden vefat etti acaba bebek?Erken doğum sebebi neydi?Bana rahim ağzı yetmezliği var gibi dedi doktorum.24+3 te kaybettim oğlumumerhaba arkadaşlar; bende sizinle aynı kaderi paylaşıyorum bende geçen sene 3 ekimde 32 haftalık sezeryanla erken doğum yaptım ve oğlum küvezde 10 gün yaşayabildi 13 ekimde kurban bayramı arifesinde kaybettimçok acılar çektim ağlamadığım günüm geçmedi ama şimdi melek yavrularım kardeşlerini gönderdiler şükürler olsun hamileyimm sizlere umut olmak için yazıyorum sabredin birgün acılar bitecek rabbim sizlerinde yüzünüzü güldürecek dualarımdasınız
ben dayanamıyorum. en azından hamile olursam hayat daha anlamlı olucak. yoksa bu boşluk beni delirticek. çok zor. herkes bebeü,ni kucağına aldı. ben alamdım. dokunamadım, öpemedim,Aslında beklemek istemiyorum ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan o nedenle sabretmeye çalışacağım 6 ay vücudum iyice toparlansın diye
Doktorun 3 ay mı bekle dedi sana senin de normal doğumdu değil mi?Canım inşalah biz de alacağız bebeklerimizi kucağımıza buna gönülden inanıyorum ben.Ben bebek kokusuna bayılırım ve oğlumu doya doya koklamayı hayal etmiştim hep ama olmadı.Ama şunu biliyorum ki rabbim cennetinde sonsuza dek verecek bebeğimin kokusunu bana.Sen de orada doya doya öpeceksin sonsuza dek .İnşallah bu dünyada da yavrularımızın kardeşlerini gönderir Allah bizlereben dayanamıyorum. en azından hamile olursam hayat daha anlamlı olucak. yoksa bu boşluk beni delirticek. çok zor. herkes bebeü,ni kucağına aldı. ben alamdım. dokunamadım, öpemedim,
hepimiz korkudan bekliyoruz bu sefer acelecilikten bisey gelmesin diye ben hep vucut toparlansin hemde sezeryan dikisleri iyilessin diye 6 ay sabretmeyi planliyorumAslında beklemek istemiyorum ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan o nedenle sabretmeye çalışacağım 6 ay vücudum iyice toparlansın diye
hepimiz korkudan bekliyoruz bu sefer acelecilikten bisey gelmesin diye ben hep vucut toparlansin hemde sezeryan dikisleri iyilessin diye 6 ay sabretmeyi planliyorum
normal dogum yapanlarinda vucut depolari dolsun bebek icin diye bekliyorlar çünkü erken dogum düşük bebek ağırlığı riskleri varmış allahim herseyden korkar oldum. Rabbim bizlere bu aciyi daha buyugunu yasatmasin insallah hepimize saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin yuregimizdeki yangını azaltsin insallah.[/QUOTE
Şu an ruh halime en iyi gelecek şey yeniden gebe kalmak ama ben elimden gelen tedbiri almalıyım doktorlar 6 ay dedi ve inşallah bekleyeceğim keşke dememek için bu defa elimden gelen her önlemi alacağım gerisi Allah'a kalmış.Zaten 5 gün sonra 2 ay olacak zaman bir şekilde ilerliyor bana yıllar geçiyormuş gibi geliyor ama olsun dayanmalıyım.İnşallahh canım rabbim bu acıyı unutturacak mutluluklar yaşatsın hepimize inşallah.Dua etmekten başka çaremiz yok ki
amin canım. hayır benim sezeryandı. bir doktor3 ay başka bir tanesi 6 ay dedi. eylülde tekrar doktora gidecem bakalım ne diyecek.Doktorun 3 ay mı bekle dedi sana senin de normal doğumdu değil mi?Canım inşalah biz de alacağız bebeklerimizi kucağımıza buna gönülden inanıyorum ben.Ben bebek kokusuna bayılırım ve oğlumu doya doya koklamayı hayal etmiştim hep ama olmadı.Ama şunu biliyorum ki rabbim cennetinde sonsuza dek verecek bebeğimin kokusunu bana.Sen de orada doya doya öpeceksin sonsuza dek .İnşallah bu dünyada da yavrularımızın kardeşlerini gönderir Allah bizlere
evet evlat acısı çok başka hiç dinmiyor aksine gün ve gün artıyor.Zaman bir sekildw geçiyor canım kolay degil elbet psikolojik olarak iyilesnek en önemlisi bu arada bol dua sabir ve guzel hikayeler bize iyi gelecek rabbim bir kez verdi yine verecek insallah biri bu dunyata digeri obur dunyaya diye sabredicez bu aci bir sinav ve bu sinavi gecmek hic kolay değil bundan onceki acilar baskaymis bu aci ise bambaşka
amin inşallah canım dualarımız sizinle...aminn. allahım tez zamanda bizede sağlıklı evlatlar nasip etsin.
tedavin ne ile ilgili canımmerhaba kızlar bende bebeğimi geç bulup erken kaybedenlerdenim maalesef.bana dr 3 ay korunma verdi bugün 48. günümüzbizim bir de tedavimiz var bunun için randevuyu 29 ağustosa verdi daha 2 hafta var bu benim için uzuunnnnnnnn bir zaman.Rabbim hepimiz için hayırlısını versin
amin cnm inş hayırlı sonuçlar alırsın paylaşırsın bizimleBende geçtiğimiz Çarşamba verdim kanı.hakımızda hayırlısı.allah I'm açımızı hafifletsin kuzularımızın kardeşleriyle(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?