Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım benim allahım bu bebeğini sana nasip etsin. senin adına çokkk mutlu oldum. herşey gönlünce olsun. ben buralardayım ara ara uğrar hamileliğini anlatırsın bizlere ::)
İNŞALLAH CNM BNM SAOL ALLAHIM KISA ZAMANDA SİZLEREDE NASİP ETSİNN

Aslında beklemek istemiyorum ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan o nedenle sabretmeye çalışacağım 6 ay vücudum iyice toparlansın diye

Merhabalar aslında 32 hafta oldukça iyi neden vefat etti acaba bebek?Erken doğum sebebi neydi?Bana rahim ağzı yetmezliği var gibi dedi doktorum.24+3 te kaybettim oğlumu((Tekrar hamile ollmana çok sevindim kaç haftalık inşallah bu defa vakitlice sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına darısı da bizlere olsun inş.

Aslında beklemek istemiyorum ama çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan o nedenle sabretmeye çalışacağım 6 ay vücudum iyice toparlansın diye
ben dayanamıyorum. en azından hamile olursam hayat daha anlamlı olucak. yoksa bu boşluk beni delirticek. çok zor. herkes bebeü,ni kucağına aldı. ben alamdım. dokunamadım, öpemedim,

ben dayanamıyorum. en azından hamile olursam hayat daha anlamlı olucak. yoksa bu boşluk beni delirticek. çok zor. herkes bebeü,ni kucağına aldı. ben alamdım. dokunamadım, öpemedim,
Doktorun 3 ay mı bekle dedi sana senin de normal doğumdu değil mi?Canım inşalah biz de alacağız bebeklerimizi kucağımıza buna gönülden inanıyorum ben.Ben bebek kokusuna bayılırım ve oğlumu doya doya koklamayı hayal etmiştim hep ama olmadı.Ama şunu biliyorum ki rabbim cennetinde sonsuza dek verecek bebeğimin kokusunu bana.Sen de orada doya doya öpeceksin sonsuza dek .İnşallah bu dünyada da yavrularımızın kardeşlerini gönderir Allah bizlere

hepimiz korkudan bekliyoruz bu sefer acelecilikten bisey gelmesin diye ben hep vucut toparlansin hemde sezeryan dikisleri iyilessin diye 6 ay sabretmeyi planliyorum
normal dogum yapanlarinda vucut depolari dolsun bebek icin diye bekliyorlar çünkü erken dogum düşük bebek ağırlığı riskleri varmış allahim herseyden korkar oldum. Rabbim bizlere bu aciyi daha buyugunu yasatmasin insallah hepimize saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin yuregimizdeki yangını azaltsin insallah.

Zaman bir sekildw geçiyor canım kolay degil elbet psikolojik olarak iyilesnek en önemlisi bu arada bol dua sabir ve guzel hikayeler bize iyi gelecek rabbim bir kez verdi yine verecek insallah biri bu dunyata digeri obur dunyaya diye sabredicez bu aci bir sinav ve bu sinavi gecmek hic kolay değil bundan onceki acilar baskaymis bu aci ise bambaşka

amin canım. hayır benim sezeryandı. bir doktor3 ay başka bir tanesi 6 ay dedi. eylülde tekrar doktora gidecem bakalım ne diyecek.

evet evlat acısı çok başka hiç dinmiyor aksine gün ve gün artıyor.

merhaba kızlar bende bebeğimi geç bulup erken kaybedenlerdenim maalesef.bana dr 3 ay korunma verdi bugün 48. günümüz bizim bir de tedavimiz var bunun için randevuyu 29 ağustosa verdi daha 2 hafta var bu benim için uzuunnnnnnnn bir zaman.Rabbim hepimiz için hayırlısını versin

tedavin ne ile ilgili canım

Bende geçtiğimiz Çarşamba verdim kanı.hakımızda hayırlısı.allah I'm açımızı hafifletsin kuzularımızın kardeşleriyle (

Herkese merhaba... Malesef aramiza yeni katilanlar olmus :-( ben bayadir giremiyorum, gecmisi okuyamadim da.. Bende 2011 de buyuk aci yasadim mezarinda hasret gideriyoruz, RABBİM Cennetine aldi kuzumu... İnsALLAH sefaatine nail oluruz... Cesitli tedviler ve hamileligim boyunca yatmama ragmen 36. Haftada geldi 2.kuzum cok sukur 10 aylik olduk, RABBİM ömür versin tum evlatlarimiza... Tum isteyen melek annelerimizede hayirli, saglikli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin tekrar tekrar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…