- 9 Eylül 2014
- 32
- 3
- 8
- 41
Merhaba yasadiklarimiz cok zor hicbirimiz senden farkli degiliz aci cekiyoruz ve zaman gectikce bu aci cogaliyor yoklugu artiyor benim 6 ay oldu iyi gibi gorunuyorum ama degilim kafami oyalamaya calisiyorum kitap okuyorum ugur kosarin mesela bol bol dua ediyorum vakit geciriyorum yani etraftan beni iyi saniyorlar ama degilim daha yeni bebrk ziyaretine gittim meselaHeleki baskalarinin size aciyarak bakmasi ve kas yapayim derken goz çıkartacak cümleleri yok mu insan o an ruhunu teslim etmedigine şaşırıyor. Çok mu abartiyorum bilmiyorum .yorumlariniza ihtiyacim var.beni en iyi siz anlarsiniz.
Canım benim de 5 ay oldu güzel yavrumu kaybedeli. İnsanlar kolay atlattığımı sanıyor ama içim kan ağlıyor. Yaşamayan bilemez. Kendimizi ne kadar oyalasak da her sabah yüzüme inmiş yumrukla uyanıyorum. Sanırım bu dünyadan göçene kadar bu böyle olacak.Teşekkürler inşallah hersey güzel olur.
Merhaba anneler,
Ben de 2 ekimde 23+3 'te erken doğum yaptım. Bebeğim 4.5 saat yaşayabildi. Bayram arifesi gecesinde uçtu gitti dünyadan oğlum. Rahim ağzı yetmezliği dediler önce dikiş atmak için hastaneye yatırdılar. Fakat enfeksiyon her şeyi mahvetti. Sabah 9'da bekleyeceğiz enfeksiyon düşsün diye dediler 12'de doğuma aldılar. Artık benim hayatım riske girmiş. Bebeğime de bulaşmış enfeksiyon. Biz hastanede yatacağız bir süre yatmamız gerekecek planları yaparken 2 günde altüst oldu hayatımız. Hamileliğimin başından beri her şey çok güzel gidiyordu. Hiç sorun yaşamamıştık. Bulantılar, kusmalar, baş dönmeleri bile olmamıştı. Herkes beni konuşuyordu, nasıl güzel geçiyor hamileliğin, çok da yakıştı diye. 2 günde her şey yok oldu sanki. 13 gün oldu ama her gün ayrı acı geçiyor. Ağlamadan duramıyorum. Doğumu bebeğimin çıkışını unutamıyorum. Arife günü defnettik bebeğimizi. Eşim kucağında götürmüş mezarlığa, bunları düşündükçe kahroluyorum. Üstelik 6 yıllık evliyiz ve aşılama ile olmuştu bebeğim. Bir anda bütün umutlarımız, hayallerimiz her şey yok oldu. Dünya durdu sanki benim için.
Inan yalniz degilsin ve duygun bizde ortak. Seni en iyi biz anlariz. Sen yine erken yaşadıklarını dile getirebilmissin. Ben 8 ay oldu kaybedeli daha yeni yazabiliyorum duygularımı. Herkes farkli yöntemleri secsede icimizdeki yangin ayni. Bende 5 yillik evliyim 3 yildir düşünüyoruz ve iki kaybim var bu süreçte. Biri 9 hafta biri 27.hafta . Biz tedavi gormesekte yumurta tembelliginden dolayi hep 7. 8. Ay Denemeler inde oldu. Simdi yeni yeni denesek diyoruz ama yorulmusum ya onu hissettim. Tekrar her ay dene umutlan hayal kirikligi. Yada gebelikte stres beni korkutuyor. Hep sonucu düşünüyorum onun için tekrar gücümü toplamaliyim diyorum. Allah hepimize o gücü versin.
Ben okadar yanlız hissediyorum ki cnm kendimi burda paylaşmak istedim yaşadıklarımı. Ailem uzakta, bu hafta eşim de yok. Kendi kendime kaldıkça ağlıyorum. Kendimi kaybediyorum. Düşünmekten alamıyor insan kendini.
Umutlan boş çıksın her ay ayrı bir yıkıntı oluyor cnm bilmezmiyim. Artık gebelik testlerine düşman olmuştum ben. Bundan sonrasında da nasıl bir süreç bekliyor beni bilemiyorum. Tedavi oldu olmadı bunlar da endişelendiriyor insanı tabi. Fiziksel yorgunluk bi tarafa psikolojik olarak bitiyor insan her ay tükeniyor. Elimizden birşey gelmiyor ama napalım, bizim sınavımız da buymuş. Mecbur yılmadan denemek zorundayız. Ben tedavi sırasında olmuyor işte acaba zorlamasak mı belki de çocuğumuzun olmaması gerekiyodur dedim eşime. Eşim elimizden gelen yapılabilecek herşeyi yapmadan vazgeçersek Allah hesabını sorar dedi. Sırf o yüzden uğraştım tedavilerle. Allah nasip etsin yeter ki cnm napalım bize de uğraşmak düşüyor demek ki.
Tedavisiz olduğuna göre cnm bitkisel takviyeler fln deneseniz belki süreci hızlandırır. Ben denedim soğan kürüne kadar ama kar etmedi.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ben okadar yanlız hissediyorum ki cnm kendimi burda paylaşmak istedim yaşadıklarımı. Ailem uzakta, bu hafta eşim de yok. Kendi kendime kaldıkça ağlıyorum. Kendimi kaybediyorum. Düşünmekten alamıyor insan kendini.
Umutlan boş çıksın her ay ayrı bir yıkıntı oluyor cnm bilmezmiyim. Artık gebelik testlerine düşman olmuştum ben. Bundan sonrasında da nasıl bir süreç bekliyor beni bilemiyorum. Tedavi oldu olmadı bunlar da endişelendiriyor insanı tabi. Fiziksel yorgunluk bi tarafa psikolojik olarak bitiyor insan her ay tükeniyor. Elimizden birşey gelmiyor ama napalım, bizim sınavımız da buymuş. Mecbur yılmadan denemek zorundayız. Ben tedavi sırasında olmuyor işte acaba zorlamasak mı belki de çocuğumuzun olmaması gerekiyodur dedim eşime. Eşim elimizden gelen yapılabilecek herşeyi yapmadan vazgeçersek Allah hesabını sorar dedi. Sırf o yüzden uğraştım tedavilerle. Allah nasip etsin yeter ki cnm napalım bize de uğraşmak düşüyor demek ki.
Tedavisiz olduğuna göre cnm bitkisel takviyeler fln deneseniz belki süreci hızlandırır. Ben denedim soğan kürüne kadar ama kar etmedi.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Hep benzer şeyler yaşadıklarımız cnm. Eşim sürekli dışarı çıkarmak istiyor beni ama insanlar üstüme üstüme geliyor sanki. Biliyorlar da yaşadıklarımızı acıyorlar gibi. Bebek görsem ağlıyorum, puset görsem ağlıyorum, hamile görsem ağlıyorum. Hamilelik ve bebekle ilgili herşeye ağlayasım geliyor. Toparlayabilecekmişim gibi gelmiyor hiç, hep bebeğimden konuşmak istiyorum. Allah hepimize yardımcı olsun. Teselli bulabileceğimiz bebekler nasip etsin hepimize inşallah.
İnşallah canim. Zaman nasıl geçiyor alamayacaksin . Nasil toparlandigina sasiracaksin. Disari cik .insanlara inat cik onlara en iyi cevap senin metanetin olacak. Ben öyle yapmaya çalışıyorum . Evet bebekte görüyorum hamileleride ve ne kadar sanslilar diyorum . Aslinda bende ne kadar sansliymisim kiymetini mi bilemedim diyorum. Ama bunlar bizi olgunlastiracak. Yeni cocuklarimiza karsi daha güçlü anne yapacak bizi. Seninle yazistigimiza memnun oldum . Umarim buradan iyi haberlerde verelim birbirimize.
merhaba arkadaşlar , uzun zaman oldu buraya yazmayalı , melek annelerime Allahtan sabır diliyorum , benimde oğlum cennete gideli 7 yıl oldu , sonra kardeşini gönderdi , şu an kızım 4 yaşında , acılar asla unutulmuyor ama alışılıyor nelere alışılmıyorki şu yalan dünyada , çocuklarıma uzun tedavi sonrası kavuştum , şu an kızıma kardeş için tekrar aşılama oldum hayırlısı artık ,, yeniden bütün korkular dolduu içime , düşünmeden edemiyorum .. Allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah , eski günlerimiz aklıma geldide , yeniden yazmak istedim Allaha emanet olun ...
amin canımm ... Rabbim sabırlar versin sanadaa , Allahım seni oğlunla cennetinde kavuştursun inşallahh .. bu acının ne tarifi ne tesellisi varr .. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah ..Allah yardımcımız olsun canım. Ben sizin eksi yazdıklarınızı okudum. Sizin ozamanlar yaşadıklarınızı biz şimdi yaşıyoruz. Ben oğlumu kaybedeli tam 30 gün oldu. Benim de aşılamayla olmuştu. Allah tekrar yaşatmasın hiçbirimize. İnşallah kısa sürede kavuşursun çocuklarının kardeşine. İnşallah aşılaman hemen tutar çok bekletmeden.
amin canımm ... Rabbim sabırlar versin sanadaa , Allahım seni oğlunla cennetinde kavuştursun inşallahh .. bu acının ne tarifi ne tesellisi varr .. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?