Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

ah canım yaa şu an acın çok taze böyle düşünmen normal , imtihanı veren Rabbim sabrınıda verecektir mutlaka , benimde senden farkım yoktu , hep kendimi suçluyordum , günlerce başım ağrıdığını bilirim , antidepresanlar içip akşama kadar uyurdum , kimseyi görmek istemezdim , belli bir süre geçtikten sonra kendimi toparladım ve antidepresanı bıraktım kabullenmekten başka çare kalmıyor .. oğlumla cennette buluşacağımı düşündüm avundum , asla aşılama olmam derken , 1,5 sene sonra tekrardan düştüm yollara ,çünkü hayat hep bir mücadele , imtihan ..

Aynen canım ben de sürekli uyusam istiyorum, ama nerdeee uyanıyor insan sonuçta. Gerçeklerle yüzleşiyorsun. Destek almak istemedim ben eşim ısrar etti ama işe yarayacağına inancım yok. Benim de tek tesellim birgün buluşacak olmamız. Ama ya buluşamazsak, ya göremezsem die de düşünüyor insan. Sesini, kokusunu, sevip sevmediklerini, huyunu husunu hiçbir şeyini bilmiyorum yavrumun diye ağlıyorum bu sefer de. Desteğin için çok teşekkürler canım, senin hikayeni özellikle takip ettim okudum. Benim de aşılamaydı oğlum. İnşallah Allah çok bekletmeden, üzmeden yormadan verir bebeğini sağlıkla. Hayat bir imtihan ama ben sık sık tökezliyorum gibi hissediyorum, Allah yardımcımız olsun.
Aşılamanın sonucunu ne zaman alacaksın canım?

Allah sevdiği kulunu imtihan edermiş cnm . napalım Allahtan gelene razıyız .. cumartesi öğrendim canım değerim düşük biraz ama hamileymişim ..

Allah sevdiği kulunu imtihan edermiş cnm . napalım Allahtan gelene razıyız .. cumartesi öğrendim canım değerim düşük biraz ama hamileymişim ..

Ayyyy çok sevindim canım. Allah tamamına erdirdin inşallah. Kaç çıktı değerin? İnşallah güzel güzel yükselir. Sorunsuz bir hamilelikle sağlıkla kucağına alırsın bebişini.

Ayyyy çok sevindim canım. Allah tamamına erdirdin inşallah. Kaç çıktı değerin? İnşallah güzel güzel yükselir. Sorunsuz bir hamilelikle sağlıkla kucağına alırsın bebişini.
teşekkür ederim cnm .amin inşallah . 74 çıktı değerim . kan sulandırıcı iğneye başladım yeniden .. hayırlısı artık .. sende biraz dinlen toparlan bütün önlemleri al ilerde tekrardan denersin cnm . bende oğlumu kaybettiğimde aslaa demiştim aslaa gitmemm bir daha tedavi için , ama zaman ilaç oluyor ve kendin istiyorsun zamanı gelince . :)

bu sayfaya yazdığım ilk mesajım...
sizlere de morel olsun istiyorum bu mesajdan hemen sonra hamile kaldım zorlu bir hamilelik sonrasında oğluşum kollarımdaydı. kayıplarımın ardından 4. bebeğim oğluşum şu an 4,5 yaşında...Allahım sağlıklı ömür versin ona..
Allahım hepinizin acısını hafifletecek cenneteki meleklerinizin kardeşini size göndersin inşallah...

Bnde oglumu kaybedeli 5ay oldu hic gecmez yasayamm diyodum yeniden bi umudum var cok sukur umutsz olmayin asla sadece dua edin

ıyı aksamlar oncelıkle basınız sagolsun bende 2 ayı gectı 6 aylık bebegımı kaybettım ölü doğum yaptım. dıkkatımı doğumdan 1 ay sonra adet oldum demenız cektı ben 40 gun lohusalık kanı dışında adet olmadım 21 gun oldu lohusalık bıtelı daha acaba doğumdan sonra mı demek ıstedınız ben olmadığım ıcın merak ettım teşekkürler

Merhaba,

Bende erken doğumla ikiz erkek bebeklerini kaybettim. 23 haftalıklardı. birini normal doğumla diğerini sezeryanla aldılar. doğuma gidene kadar hala tekme atıyordu oğluşlarım. hala çok özlüyorum. bir hafta sonara 9 ayları bitecek.
Benim bir umudum daha var. 14 haftalık hamileyim bu defa tek ve kızım olacak Allahım nasip ederse. Ama oğluşlarımın acısı hiç azalmadı. İki haftada bir mezarlarına gidiyorum. o kadar çok özledim ki. Ağlamaktan yoruldum. Kızımı da üzüyorum biliyorum ama elden birşey gelmior. acısı çok zor. çoookkkkkkkk

basınız sagolsun canım bılıyoum cok zor bende kızımı verdım toprağa cok zordu ayrılması ama nasıp degıl mıs. bende yenıden hamıle olmak ıstıyorum allah nasıp ederse bebegınız hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız ıns

Allah tüm acılı annelere sabır versin. Kızımı sağlıkla kucağıma almaktan başka birşey istemiyorum.
İnşallah Allahım size de nasip etsin.

Olsun cnm süper bi değer bence, ben de erken öğrenmiştim 83tü değerim.
Yine kullanman gerekiyormuymuş kan sulandırıcı, bana da dr. eğer hamile kalırsan kullanacaksın dedi. Kan pıhtılaşması testlerim olumsuz çıktı, genetik test sonuçlarını bekliyoruz hala.
İnşallah cnm ben de toparlanınca hazır hissederim kendimi ve Allah nasip eder. Benim 6 yıllık evlilik ve aşılamayla olmuştu, sanki tekrar olmayacakmış gibi hissediyorum. Umutsuzum.
Senin için çok sevindim cnm inan, Allah bağışlasın. Yükselişine baktırdın mı cnm kaç olmuş sonucun?

Ben dogumdan sonra 20 gun kanama logusalik yasiyorum sonra bir haftanin ardindan normal adet oluyorum. Kizimda iken bir anormallik var diye doktora gittim duzene girmis hemen adet goruyosun dedi.
Herkeste farkli oluyor.
Basiniz sagolsun Allahim bir daha ayni aciyi yasatmasin

amın ıns rabbım kimseye yasatmasın

evet cnm clexane 0.4 kullanıyorum . tekrar teste gerek görmedi doktor pazartesi gel dedi kese için ,, benimde oğlum 6 sene sonra 4. aşılamamla olmuştu .. sonra 9. yılımda 5. aşılamamda kızımı kucağıma aldım şükür cnm .. sabret güzel günler gelecek inşallah cnm hayırlı cumalar :)

Mrb arkadaslar.yaklaşık 1 bucuk aydir takip ediyorum.ben de ekim ayinda 33 haftalik erken dogum yaptim ve 2 gun yasadi.ustelik taburcu olucak diye almaya gitmisken..dunya basima yikildi.hepinizi cok iyi anlıyorum ve allahtan afiyet diliyorum hepimize.hayir da şer de allahtan.bunu boyle bilmekte fayda var.

Merhaba,
Geçen sene bu siteye yazdığım ilk mesajımdı bu yazı. Öncelikle bu sayfaya yeni katılan arkadaşların kayıpları için allahtan rahmet diliyorum. Tarifi çok zor bir acı, neler çektiğinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Sizlere umut olmak için buraya yeniden yazmak istedim. Rabbime binlerce şükür ki kaybımdan 6 ay sonra hamile kaldım ve 13 gün önce de yavrumu kucağıma aldım. Üstelik erken doğurduğum bebeğim gibi bu bebeğimi de o kadar büyük zahmetlerle elde ettim ki, plasenta yapışıklığı nedeniyle kürtaj, sonrasında yapışıklık açma operasyonu ve son olarak tüp bebek işlemi. Biraz inat biraz da sabırla insan nelerin üstesinden gelmiyor ki.
Demem o ki asla pes etmeyin ve umutsuzluğa kapılmayın. Bir de gebeliğnizi takip edecek iyi bir perinatolog bulun ve gerisini allaha bırakın. İnşalla rabbim tez zamanda herkesin kucağını bebekle doldurur.

Bende tüp bebek olan ikizlerimi erken doğum yüzünden kaybettim o kadar acı verici bi durum ki sadece yaşayan bilir.22. haftaya girmiştik. Her şey yolundaydı ama nasıl olduğunu anlamadık.

Merhaba 5 aralikta 34+4 erken dogum yaptim inanılmaz mutluydum çünkü gebeligimde ve bebegimde bi sorun yoktu ama sadece bikac caat surdu mutlulugum bebegimin kalbinde biri büyük iki ufurum ve kalp kapaginda daralma sebebiyle kaybettim ayrica kan yutmustu bebegim midesini yikamislar sadece 3 gun dayandi minik kalbi tarif edilemez bi aci ilk gebeligimdi ama cok sukrediyorum cok aci cekmedi yavrum yasasaydi ameliyat gecirecekti ve yasama sansi %5 dedi doktorlar ve midesi yikanmaya devam edicekti mide kanamasi gecirmis ayni zamanda allah herkesin yardimcisi olsun dilerim ki allahtan kimseyi hastaneden eli bos dondurmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…