- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
ah canım yaaAmin cnm, inşallah. Gerçekten hiçbir teselli bulamıyorum, hayat durdu sanki benim için. Ama bir yandan da akıp gidiyor. Allah sabrımı verir inşallah. Günüm geçmedi ağlamadan, sanki kalbim deşilmiş oluk oluk kanıyormuş gibi. Benden bi hafta sonra kuzenim doğum yaptı. Bugün gidebildim anca bir ay oldu. Keşke gitmeseydim dedim çok pişman oldum hala bitkinim,2 ay sonra biz de böyle olcaktıl diye düşünmekten alamıyorum kendimi. Ne çocuk ne hamile görmeye dayanamıyorum. İnsan bile görmek istemiyorum hatta, dünya hapis oldu bana sanki. Ben de müebbet mahkum.
Allah sevdiği kulunu imtihan edermiş cnm . napalım Allahtan gelene razıyız .. cumartesi öğrendim canım değerim düşük biraz ama hamileymişim ..Aynen canım ben de sürekli uyusam istiyorum, ama nerdeee uyanıyor insan sonuçta. Gerçeklerle yüzleşiyorsun. Destek almak istemedim ben eşim ısrar etti ama işe yarayacağına inancım yok. Benim de tek tesellim birgün buluşacak olmamız. Ama ya buluşamazsak, ya göremezsem die de düşünüyor insan. Sesini, kokusunu, sevip sevmediklerini, huyunu husunu hiçbir şeyini bilmiyorum yavrumun diye ağlıyorum bu sefer de. Desteğin için çok teşekkürler canım, senin hikayeni özellikle takip ettim okudum. Benim de aşılamaydı oğlum. İnşallah Allah çok bekletmeden, üzmeden yormadan verir bebeğini sağlıkla. Hayat bir imtihan ama ben sık sık tökezliyorum gibi hissediyorum, Allah yardımcımız olsun.
Aşılamanın sonucunu ne zaman alacaksın canım?
Allah sevdiği kulunu imtihan edermiş cnm . napalım Allahtan gelene razıyız .. cumartesi öğrendim canım değerim düşük biraz ama hamileymişim ..
teşekkür ederim cnm .amin inşallah . 74 çıktı değerim . kan sulandırıcı iğneye başladım yeniden .. hayırlısı artık .. sende biraz dinlen toparlan bütün önlemleri al ilerde tekrardan denersin cnm . bende oğlumu kaybettiğimde aslaa demiştim aslaa gitmemm bir daha tedavi için , ama zaman ilaç oluyor ve kendin istiyorsun zamanı gelince . :)Ayyyy çok sevindim canım. Allah tamamına erdirdin inşallah. Kaç çıktı değerin? İnşallah güzel güzel yükselir. Sorunsuz bir hamilelikle sağlıkla kucağına alırsın bebişini.
bu sayfaya yazdığım ilk mesajım...merhabalar 2ay önce 6 aylık bebeğimi normaldoğum yaptım ve 12 saat sonra kaybettim....meleğim aklımdan gitmiyor hiç...toparlanmak için yardımaldım...
ilk adetimi doğumdan 1 ay sonra oldum şimdi 2. adetimi olmak üzereyim...ilk adetten sonra dr vücudun toparlanmış ama psikolojik olarak iyi hissettiğinde hamile kalabilirsin dedi...
ama internet sitelerinde doğum yapan anneler 1-2 yıl sonra hamile kalmalı diyor .aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum ama bir anönce de bebek sahibi olmak istiyorum.
sizinde fikirlerinizi almak istiyorum...
merhabalar 2ay önce 6 aylık bebeğimi normaldoğum yaptım ve 12 saat sonra kaybettim....meleğim aklımdan gitmiyor hiç...toparlanmak için yardımaldım...
ilk adetimi doğumdan 1 ay sonra oldum şimdi 2. adetimi olmak üzereyim...ilk adetten sonra dr vücudun toparlanmış ama psikolojik olarak iyi hissettiğinde hamile kalabilirsin dedi...
ama internet sitelerinde doğum yapan anneler 1-2 yıl sonra hamile kalmalı diyor .aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum ama bir anönce de bebek sahibi olmak istiyorum.
sizinde fikirlerinizi almak istiyorum...
Merhaba,
Bende erken doğumla ikiz erkek bebeklerini kaybettim. 23 haftalıklardı. birini normal doğumla diğerini sezeryanla aldılar. doğuma gidene kadar hala tekme atıyordu oğluşlarım. hala çok özlüyorum. bir hafta sonara 9 ayları bitecek.
Benim bir umudum daha var. 14 haftalık hamileyim bu defa tek ve kızım olacak Allahım nasip ederse. Ama oğluşlarımın acısı hiç azalmadı. İki haftada bir mezarlarına gidiyorum. o kadar çok özledim ki. Ağlamaktan yoruldum. Kızımı da üzüyorum biliyorum ama elden birşey gelmior. acısı çok zor. çoookkkkkkkk
basınız sagolsun canım bılıyoum cok zor bende kızımı verdım toprağa cok zordu ayrılması ama nasıp degıl mıs. bende yenıden hamıle olmak ıstıyorum allah nasıp ederse bebegınız hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız ıns
Allah tüm acılı annelere sabır versin. Kızımı sağlıkla kucağıma almaktan başka birşey istemiyorum.
İnşallah Allahım size de nasip etsin.
teşekkür ederim cnm .amin inşallah . 74 çıktı değerim . kan sulandırıcı iğneye başladım yeniden .. hayırlısı artık .. sende biraz dinlen toparlan bütün önlemleri al ilerde tekrardan denersin cnm . bende oğlumu kaybettiğimde aslaa demiştim aslaa gitmemm bir daha tedavi için , ama zaman ilaç oluyor ve kendin istiyorsun zamanı gelince . :)
Ben dogumdan sonra 20 gun kanama logusalik yasiyorum sonra bir haftanin ardindan normal adet oluyorum. Kizimda iken bir anormallik var diye doktora gittim duzene girmis hemen adet goruyosun dedi.ıyı aksamlar oncelıkle basınız sagolsun bende 2 ayı gectı 6 aylık bebegımı kaybettım ölü doğum yaptım. dıkkatımı doğumdan 1 ay sonra adet oldum demenız cektı ben 40 gun lohusalık kanı dışında adet olmadım 21 gun oldu lohusalık bıtelı daha acaba doğumdan sonra mı demek ıstedınız ben olmadığım ıcın merak ettım teşekkürler
Ben dogumdan sonra 20 gun kanama logusalik yasiyorum sonra bir haftanin ardindan normal adet oluyorum. Kizimda iken bir anormallik var diye doktora gittim duzene girmis hemen adet goruyosun dedi.
Herkeste farkli oluyor.
Basiniz sagolsun Allahim bir daha ayni aciyi yasatmasin
evet cnm clexane 0.4 kullanıyorum . tekrar teste gerek görmedi doktor pazartesi gel dedi kese için ,, benimde oğlum 6 sene sonra 4. aşılamamla olmuştu .. sonra 9. yılımda 5. aşılamamda kızımı kucağıma aldım şükür cnm .. sabret güzel günler gelecek inşallah cnm hayırlı cumalar :)Olsun cnm süper bi değer bence, ben de erken öğrenmiştim 83tü değerim.
Yine kullanman gerekiyormuymuş kan sulandırıcı, bana da dr. eğer hamile kalırsan kullanacaksın dedi. Kan pıhtılaşması testlerim olumsuz çıktı, genetik test sonuçlarını bekliyoruz hala.
İnşallah cnm ben de toparlanınca hazır hissederim kendimi ve Allah nasip eder. Benim 6 yıllık evlilik ve aşılamayla olmuştu, sanki tekrar olmayacakmış gibi hissediyorum. Umutsuzum.
Senin için çok sevindim cnm inan, Allah bağışlasın. Yükselişine baktırdın mı cnm kaç olmuş sonucun?
Merhaba,selam arkadaşlar. Ben 4 gün önce 23 haftalıkken kese yırtılması sonucu erken doğum yaptım ve bebeğim ölü doğdu. hala şaşkınım nasıl oldu böyle birşey diye. Tam da eşimle, ikinci trimester'a girdik düşük riski kalmadı artık rahatız derken başımıza geldi bunlar. Aranızda benim gibi kese yırtılması sonucu bebeğini kaybeden var mı acaba? Yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?