- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
amin canım ben bebegımı kaybedelı tam bır ay oldu cok zor bı acı RABBİM kimseye yasatmasın bende en kısa zamanda ıkıncı bebısımı tasımak ıstıyorum ama bı o kadar da korkuyorum yıne aynı sey olacak dıye ama avutamıyorum kendımı sankı olmazsa toparlanamıckmısım gıbı gelıyo bebegımın mezarına bıle gıdemedım daha onu oyle cok ozledımkıBende 24+4 doğum yaptım sadece 1 hafta yasadı kuzum tam 8 ay oldu o kadar çok kanamam oldu ki ancak 5 aydır denemeler yapabiliyoruz hem çok korkuyorum hem çok istiyorum hamile kalmayı sizleri o kadar iyi anlıyorum ki oğlum gitti ben yarım kaldım eski ben ve şimdiki ben o kadar farklı ki.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı ömürlü ve tez zamanda evlatlar nasip etsin
AYNI şey bende de aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum ama beni yeni bir bebekten başka birşey mutlu edemez yüzümü gulduremez daha çok yeni ama ben de oğlumu çok özledim içim yaniyoramin canım ben bebegımı kaybedelı tam bır ay oldu cok zor bı acı RABBİM kimseye yasatmasın bende en kısa zamanda ıkıncı bebısımı tasımak ıstıyorum ama bı o kadar da korkuyorum yıne aynı sey olacak dıye ama avutamıyorum kendımı sankı olmazsa toparlanamıckmısım gıbı gelıyo bebegımın mezarına bıle gıdemedım daha onu oyle cok ozledımkı
Sende benjm gibi yüzünü gormusmuydun kuveze mi koydular suyun mu geldi kardeşim nedir bu başımıza gelenBende 24+4 doğum yaptım sadece 1 hafta yasadı kuzum tam 8 ay oldu o kadar çok kanamam oldu ki ancak 5 aydır denemeler yapabiliyoruz hem çok korkuyorum hem çok istiyorum hamile kalmayı sizleri o kadar iyi anlıyorum ki oğlum gitti ben yarım kaldım eski ben ve şimdiki ben o kadar farklı ki.Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı ömürlü ve tez zamanda evlatlar nasip etsin
Çok tebrik ederim ne kadar zaman sonra hamile kaldın kardesAy inanmıyorum çooooooooook mutlu oldum. Hep böyle oluyor işte artık bıraktım deyince, umudu kestim deyince geliveriyor bu bebekler. İnşallah çok güzel bir hamilelik geçirirsin ve sağlıkla, zamanında alırsın yavrunu kucağına.
basın sagolsun canım evet bende melegımı cok ozledım ama elımden hıcbısey gelmıyor mezarına gıtmekten baska cıcek dıktım mezarına melegımın Rabblm meleklerımızın kardeslerını versın bıze saglıklı hamılelıkler yasamayı nasıb etsın bende melegımı ıkı gün gördüm ama iki gün sonunda bıraktı benı melegım onu oyle cok sevıyorum kiAYNI şey bende de aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum ama beni yeni bir bebekten başka birşey mutlu edemez yüzümü gulduremez daha çok yeni ama ben de oğlumu çok özledim içim yaniyor
Seninde basın sagolsun canım aglamaktan düşünmekten gözlerim başım ağrıyor ağır depresyona girdim esim psikoloğa gidelim dedi ama beni hangi psikolog iyi ederki karşımda iyi bir Jinekolog bana anlatmalı neyin ne olduğunu doktorum beni bir kere bile aramadi başından attı hastaneye sevk etti başka bir dr beni dogurttu. Neden böyle oldu neydi sorun hiç birşey bilmiyorum dipsiz bir kuyu internetten sizin yazdiklarinizdan kendi sorunumu neden böyle olduğunu anlamaya çalışıyorum kendi kendimi tedavi ediyorum. Lohusalik bitsin kanamalar bitsin bir Prof bulup kapısını calacagim. Kanamalar mi sebep oldu plesantal yetmezlikmi rahim ağzı mi problem o kese nasıl delindi su geldi ilk 3 ay hicbirseyim yoktu nerden oldu. Çok stres yaptım en baştan beri o mu beni bitirdi ilk hamilelik bazı ekonomik sorunlar yaşıyoruz ev is gelecek kaygısı onlar mi sebep oldu hicbirsey bilmiyorum bir kere agda yapmıştım. Kendimi sucluyorum ondan sonra mı oldu diye. Kafayı yemek uzereyimbasın sagolsun canım evet bende melegımı cok ozledım ama elımden hıcbısey gelmıyor mezarına gıtmekten baska cıcek dıktım mezarına melegımın Rabblm meleklerımızın kardeslerını versın bıze saglıklı hamılelıkler yasamayı nasıb etsın bende melegımı ıkı gün gördüm ama iki gün sonunda bıraktı benı melegım onu oyle cok sevıyorum ki
G Gizemli2015 canım başın sağolsun geçen sene kasım 24 günü yavrumu kesesi delinmesi yüzünden kaybettim bende doktorlar kimi 6 ay dedi kimi 1 yıl korun o kadar çok üzüldüm o kadar çok ağladım ki halada korkuyorum.25+3 deydi bebeğim doğdu ve 3 gün yaşadı sonrasında beni bırakıp sonsuzluğa doğru uçup gitti.Acını çok ama çok iyi anlıyorum sabır ve bol dua diliyorum sana canım Rabbim dayanma gücü ve de sabır versin.Neden sorularını bende snein gibi çok ama çok düşündüm.Lakin Allahtan gelen bu bizim sınavımız inşallah bu zor günleri atlatırsın.
Herşey ama herşey Allah 'tan gelen bir sınav canım bizim sınavımız en ağır olanından inşallah mükafatımızda en güzeli olacaktır.Kaderimiz böyle imiş yavrularımız cennette ve bizi bekleyecekler belki bu dünyada çok büyük bir acı çektik lakin öte tarafta yavrumuza kavuşacağız.Hiç ama hiç bir zaman kendini suçlama yada şöyle yada böyle olsaydı diye kendini sorgulama bu acıyı yaşamamız gerekirdi ve de yaşadık İnşallah Yüce Rabbim yüzümüzü güldürecektir.Seninde basın sagolsun canım. Doğru diyorsun bu bizim sınavımiz allahtan gelen başka bir açıklaması yok nasip degilmis. Çok üzücü. Seninki benden daha büyukmus ama ne fark eder dayanamadilar melek oldular yavrularımiz. Ben daha dr a gitmedim. Korun mu dediler sana. Demekki korunmak gerekiyor kardes
kendını suclama canım Rabbim böyle yazmıs demekki benımde dogum yapana kadar hıcbır sorunum yoktu bıden bıre suyun fazla demeye basladılar ve cok gecmeden dogum yaptım ve hıcbı neden soylemedıler bana neden erken dogum yaptıgımı soylemedıler sadece ıkıncı gebelıgınde bu hastaneye gelıp burda kontrol altında olcaksın dedıler ama 20 ekime randevu aldım gıdıp erken dogumun nedenının arastırılmasını ıstıcem bı sebep ıstıyorum cunku ıkıncıdede aynı seyı yasamak ıstemıyorumSeninde basın sagolsun canım aglamaktan düşünmekten gözlerim başım ağrıyor ağır depresyona girdim esim psikoloğa gidelim dedi ama beni hangi psikolog iyi ederki karşımda iyi bir Jinekolog bana anlatmalı neyin ne olduğunu doktorum beni bir kere bile aramadi başından attı hastaneye sevk etti başka bir dr beni dogurttu. Neden böyle oldu neydi sorun hiç birşey bilmiyorum dipsiz bir kuyu internetten sizin yazdiklarinizdan kendi sorunumu neden böyle olduğunu anlamaya çalışıyorum kendi kendimi tedavi ediyorum. Lohusalik bitsin kanamalar bitsin bir Prof bulup kapısını calacagim. Kanamalar mi sebep oldu plesantal yetmezlikmi rahim ağzı mi problem o kese nasıl delindi su geldi ilk 3 ay hicbirseyim yoktu nerden oldu. Çok stres yaptım en baştan beri o mu beni bitirdi ilk hamilelik bazı ekonomik sorunlar yaşıyoruz ev is gelecek kaygısı onlar mi sebep oldu hicbirsey bilmiyorum bir kere agda yapmıştım. Kendimi sucluyorum ondan sonra mı oldu diye. Kafayı yemek uzereyim
canım acını çok iyi anlıyorum bende geçen yıl 30. haftamda kızımı kaybettim , toprağın altını düşünme tatlım onlar cenneteler, Fatma annemizle birlikteler inşallah , cennet ile ilgili yazıları okumanı tavsiye ederim , ben öyle anca rahatlıyordum, canım evladımız için bu dünya da da öteki dünyada da en iyisini hep isteriz , Allah bizimkilere öteki dünyadaki güzellikleri nasip etti , başın sağolsun tatlım, ben şimdi hamile kalamıyorum , hormonlarım dengesizleşti , bence eğer sezaryan olduysan 3 ay bekle eğer normal doğumise hiç bekleme , selamlar sevgilerMerhaba arkadaşlar 24+2 günlük normal doğum yaptım oğlumu kuveze koydular 24 saat içinde öldü çok Üzgünüm içim yanıyor yüzü bir an olsun aklımdan çıkmıyor. lohusayum sütüm geliyor süt kesme ilacı içiyorum yavrum toprağin altında ben emziremiyorum ruhum sanciyor nasıl dayanacagim bilmiyorum. Sızıntı oldu ve suyum bitti nasıl doğum oldu hala inanamiyorum aylardır yatiyordum yavrum için şimdi boMbos kaldım hicbirseyin anlami yok. Kabullenemiyorum kabullenmek de istemiyorum. Hicbirsey beni artık mutlu edemez sanırım artık gulemeyecegim Rabbim mucizeyi verdi sonra aldı isyan degul ama çok şaşkın ve Üzgünüm. Doktorum da beni hayal kırıklığına uğrattı. Şimdi yeniden hamile kalmak istiyorum. 1 yıl beklemek istemiyorum. Sizi hep takip ettim en baştan beri hamile kalmadan önce de bakardim ama yazmaya hiç cesaret edemedim. Şu an o kadar yalnız ve caresizimki
canım benim ben hamileliğimde sürekli ağda yaptım , sorunun bu değildir, kanamaların bitsin hemen doktora git , çok düşünmemeye çalış diyeceğim ama boş , ama düşündükçe hormonlar etkileniyor , dikkat etSeninde basın sagolsun canım aglamaktan düşünmekten gözlerim başım ağrıyor ağır depresyona girdim esim psikoloğa gidelim dedi ama beni hangi psikolog iyi ederki karşımda iyi bir Jinekolog bana anlatmalı neyin ne olduğunu doktorum beni bir kere bile aramadi başından attı hastaneye sevk etti başka bir dr beni dogurttu. Neden böyle oldu neydi sorun hiç birşey bilmiyorum dipsiz bir kuyu internetten sizin yazdiklarinizdan kendi sorunumu neden böyle olduğunu anlamaya çalışıyorum kendi kendimi tedavi ediyorum. Lohusalik bitsin kanamalar bitsin bir Prof bulup kapısını calacagim. Kanamalar mi sebep oldu plesantal yetmezlikmi rahim ağzı mi problem o kese nasıl delindi su geldi ilk 3 ay hicbirseyim yoktu nerden oldu. Çok stres yaptım en baştan beri o mu beni bitirdi ilk hamilelik bazı ekonomik sorunlar yaşıyoruz ev is gelecek kaygısı onlar mi sebep oldu hicbirsey bilmiyorum bir kere agda yapmıştım. Kendimi sucluyorum ondan sonra mı oldu diye. Kafayı yemek uzereyim
canım acını çok iyi anlıyorum bende geçen yıl 30. haftamda kızımı kaybettim , toprağın altını düşünme tatlım onlar cenneteler, Fatma annemizle birlikteler inşallah , cennet ile ilgili yazıları okumanı tavsiye ederim , ben öyle anca rahatlıyordum, canım evladımız için bu dünya da da öteki dünyada da en iyisini hep isteriz , Allah bizimkilere öteki dünyadaki güzellikleri nasip etti , başın sağolsun tatlım, ben şimdi hamile kalamıyorum , hormonlarım dengesizleşti , bence eğer sezaryan olduysan 3 ay bekle eğer normal doğumise hiç bekleme , selamlar sevgiler
canım benim ben hamileliğimde sürekli ağda yaptım , sorunun bu değildir, kanamaların bitsin hemen doktora git , çok düşünmemeye çalış diyeceğim ama boş , ama düşündükçe hormonlar etkileniyor , dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?