- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
kendını suclama canım Rabbim böyle yazmıs demekki benımde dogum yapana kadar hıcbır sorunum yoktu bıden bıre suyun fazla demeye basladılar ve cok gecmeden dogum yaptım ve hıcbı neden soylemedıler bana neden erken dogum yaptıgımı soylemedıler sadece ıkıncı gebelıgınde bu hastaneye gelıp burda kontrol altında olcaksın dedıler ama 20 ekime randevu aldım gıdıp erken dogumun nedenının arastırılmasını ıstıcem bı sebep ıstıyorum cunku ıkıncıdede aynı seyı yasamak ıstemıyorum
Sana tüm kalbimle dua ediyorum kardeşim inşaallah alacaksın kucağına kızını. Yuzun gülecek kötü düşünme çok haklısın. Guzel düşün gerekirse bir psikoloğa git seni rahatlatsin. Ben gitmeyi düşünüyorum ilk kez yardıma ihtiyaç duyuyorum kendim cozemiyorum çünkü. Insallaj banada nasip eder Rabbim en kisa zamanda. 2 sene sonra kal diyorlar banada en az 1 yıl ama onu allah bilir biz degil.ben 23 haftalı oglumu erken dogumla kaybettım rahım ağzı yetmezliği yüzünden bır bucuk yıl sonra hamıle kaldım tekrardan kızımız olcak kısmetse ama su haftalar bana cok zor gecıo bı an once zaman gecse 32 yı doldursak çok rahat edıcem
aminn cnm ınsallah kızımı da kaybedersem çok yanarım cunku oncesınde bır de 16 haftalık dusugum var cok muzdarıbım bu konudan ama ınsallah bu sefer bısey olmuycak alıcaz kucagımıza ama dıken ustunde yasıyorum psıkologa gıtmeyı ıstıyorum ama sureklı yatak ıstırahatındeyım tuvalete zor kalkıorum oncesınde olmuyo dıye korkuodum sımdı kaybetcem dıye korkuyorum ıste 32 yı gecersek çok guzel olcakSana tüm kalbimle dua ediyorum kardeşim inşaallah alacaksın kucağına kızını. Yuzun gülecek kötü düşünme çok haklısın. Guzel düşün gerekirse bir psikoloğa git seni rahatlatsin. Ben gitmeyi düşünüyorum ilk kez yardıma ihtiyaç duyuyorum kendim cozemiyorum çünkü. Insallaj banada nasip eder Rabbim en kisa zamanda. 2 sene sonra kal diyorlar banada en az 1 yıl ama onu allah bilir biz degil.
bende ılk aylar mıde bulantısından cok yattım hastaneye cok zorluk cektm kanamam felan olmadı ama bı bardak su bıle ıcemıyodum ne suyu nede baska bıseyı kabul etmıyodu mıdem bı sure serumla damar yolundan beslendım bebegım ıyı olsun ona kavusayım dıye dua ettım hep cok korkuyodum melegımı kaybetmekten ama korktugumu yasadım hayatımın en güzel seyı olan yavrumu kaybettim oyle zor gunler gecırdım kı gecelerı uyku uyuyamıyodum sabahları aglayarak cıkıyodum yataktan ve halada oyle ama alıstırdım kendımı mezarına gıdınce cok ıyı hıssedıyorum artık kendımı sankı o topraga baktıkca yuzunu goruyorum melegımın gecıcek ınsallah hersey zamanlaAynen bende bir sebep istiyorum tekrar yola nasıl çıkarız dipsiz bir kuyu gibi. Ben internetten çok okudum. Galiba plesenta asagida olduğu için kanama oldu bende sonra idrar yolu enfeksiyonu ve kese öyle yırtıldi anemik durumum da var. Tabi hep stresliydim her dk hastaneye koş yat ay düştü düşecek bitmek bilmeyen bir kanama.
aminn cnm ınsallah kızımı da kaybedersem çok yanarım cunku oncesınde bır de 16 haftalık dusugum var cok muzdarıbım bu konudan ama ınsallah bu sefer bısey olmuycak alıcaz kucagımıza ama dıken ustunde yasıyorum psıkologa gıtmeyı ıstıyorum ama sureklı yatak ıstırahatındeyım tuvalete zor kalkıorum oncesınde olmuyo dıye korkuodum sımdı kaybetcem dıye korkuyorum ıste 32 yı gecersek çok guzel olcak
canım bende plesenta sıvı eksikliğinden kaybettm , inan bana sen elinden geleni yapmışsın için rahat olsun benimde bebeğim kiloda geri kalıyordu ilk olabilir dediler çünkü bütün ikili üçlü testler güzel çıkmıştı 22. haftada teşhis konuldu ve çok geç kalınmıştı yinede kızım dayandı 30. haftaya kadar ama kısmeti yokmuş bende akciğeri gelişsin diye iğne olmuştum , en son suyum 3 e düştü ve normal doğum yaptırmadan direk sezeryana aldılar aptallaştım afalladım kafam çalışmaz olmuştu hastaneden kaçmak istedim ama ne yapacağımı bilemedim çünkü gittiğim profesörler doktorlar aynı durumu söylemişti erken doğum kaçınılmazdı , yavrularımızın bu dünyada kısmeti bu kadarmış, Allah onları cennetine aldı bundan daha büyük mutluluk olamaz çok şükür , acıları bize kaldı ama inan daha güzel günlerimiz olacak , normal doğum yapman çok güzel , çok uzun beklemene gerek yok , inanıyorum ki güzel haberlerimizi birbirimize vereceğiz , çok üzülmemeye çalış , ah canım benim kendine iyi bakkÖyle mi diyorsun canım. Ben valla yere tokam düşse almadim hep yattim 3.ayin sonundan 6.aya kadar.sadece hamileligimin başında agda yapmistim sonra lekelenme oldu ve kanamaya çevirdi denk mi geldi o zaman. Ilk aylar sadece bulantim ve kasik agrilarim oluyordu cok iyiydim. Ne olduysa 3.aydan sonra oldu.plesantam yanlis yere yerlesmis kismen rahim agzimi kapatiyormus. Kanama oldu sonra bitmek bilmedi. Igneler serumlar prolutonlar adalatlar. Ondan sonra idrar yolu engeksiyinu nasil olduysa bunca ihtimama. Ondan sonra karpal tunel sendromu ve sonra da suyum geldi. Sancilar basladi 2 hafta dayandik bebegimle. En son suyu bitti icime kakasini yapti hayatimi kurtarmak icin acil doguma aldilar beni. Haa bu arada ciger gelistirici ignneler ve ilaç yuklemelerinden doğuma girerken tasikardi ve öksürük olmustum ve Sanki allahim olmasin dedi. Olmadi. Bunca seykendime kusur bulmaya çalışıyorum galiba Kabullenemiyorum. Çok agladim öksürük suyumu bitirdi rahim agzimi açtı diye kendimi hirpaladim. Çünkü tuvalete bile kalkmiyprdum suyum bitmesin diye. Ama işte olacagi engelleyemedim. Sakinan göze çöp battı.
Hayırlısı olsun canım allahım benimde yüzüme gülsun kötü günler gecsin umudumu kaybetmedim çok yıkık olsamda allah büyükMerhaba,
Geçen sene bu siteye yazdığım ilk mesajımdı bu yazı. Öncelikle bu sayfaya yeni katılan arkadaşların kayıpları için allahtan rahmet diliyorum. Tarifi çok zor bir acı, neler çektiğinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Sizlere umut olmak için buraya yeniden yazmak istedim. Rabbime binlerce şükür ki kaybımdan 6 ay sonra hamile kaldım ve 13 gün önce de yavrumu kucağıma aldım. Üstelik erken doğurduğum bebeğim gibi bu bebeğimi de o kadar büyük zahmetlerle elde ettim ki, plasenta yapışıklığı nedeniyle kürtaj, sonrasında yapışıklık açma operasyonu ve son olarak tüp bebek işlemi. Biraz inat biraz da sabırla insan nelerin üstesinden gelmiyor ki.
Demem o ki asla pes etmeyin ve umutsuzluğa kapılmayın. Bir de gebeliğnizi takip edecek iyi bir perinatolog bulun ve gerisini allaha bırakın. İnşalla rabbim tez zamanda herkesin kucağını bebekle doldurur.
canım bende plesenta sıvı eksikliğinden kaybettm , inan bana sen elinden geleni yapmışsın için rahat olsun benimde bebeğim kiloda geri kalıyordu ilk olabilir dediler çünkü bütün ikili üçlü testler güzel çıkmıştı 22. haftada teşhis konuldu ve çok geç kalınmıştı yinede kızım dayandı 30. haftaya kadar ama kısmeti yokmuş bende akciğeri gelişsin diye iğne olmuştum , en son suyum 3 e düştü ve normal doğum yaptırmadan direk sezeryana aldılar aptallaştım afalladım kafam çalışmaz olmuştu hastaneden kaçmak istedim ama ne yapacağımı bilemedim çünkü gittiğim profesörler doktorlar aynı durumu söylemişti erken doğum kaçınılmazdı , yavrularımızın bu dünyada kısmeti bu kadarmış, Allah onları cennetine aldı bundan daha büyük mutluluk olamaz çok şükür , acıları bize kaldı ama inan daha güzel günlerimiz olacak , normal doğum yapman çok güzel , çok uzun beklemene gerek yok , inanıyorum ki güzel haberlerimizi birbirimize vereceğiz , çok üzülmemeye çalış , ah canım benim kendine iyi bakk[/QUOTE
Geç kalindigini nerden biliyorsun canım. Bana 26 olsaydı yaşardı dediler senin 30.haftada. ahh allahım nasıl bir imtihan bu bize. Benimki çok küçüktü demek seninkine gpre hic sansimiz yokmus. Ne kadar beklemeliyiz korkuyorum ben şimdi. Sağlıksız olur diye okudum internette 6 ay diyor 1 yil diyor. Kendi dr umum bıraktım yüzünü görmek istemiyorum. Yeni bir dr bulup gideceğim ama muayene olmaya da çok korkuyorum. Herşey yalan bizler allahın hastanesindeyiz dr mus ılac mis boş. Biz herseyi denedik olmadi.
ewet gıttııgm hastanede kuvoz var zaten drum kızı gıbı sevıo benı erken dogum olursa helıkopterle yollarım senı dıyo fakultenın kuvozu var ama ordakı drlar cok kötu bebek ölsun alalım dıye beklıyolar o yuzden dua edıyorum çok erken gelmesın yavrum dıye benım su azalması olmuyo ıkısınde de pat dıye kesem patladı ve çok kısa surede yapcak bıse kalmadıGeciceksin canım. Ben inanıyorum sen kendine güven inan hersey olur. Benjm suyum 21 de çok azaldı doktor bu iş bitti dedi 24 üncü haftam kadar getirdim ne tuvalete ne banyoya 1 ay banyo yapmadım. Çok zorladım yani son ana kadar inancımi yitirmedim. İmkansızı denedim. Sen güzel bak birde kuvezi olan bir hastanede doğum yap çok önemli çünkü tatlim
cnm ben ılk 3 ay korundum sonrasında basladım tedavıye olmadı ama bır bucuksene bekledık arada bıraktık yıne tedavı olduk derken mayıs ayında geldı bebegım de saglıklı ama bır bucuk yıl gecmıs oldu ben ıstemesem deHayırlısı olsun canım allahım benimde yüzüme gülsun kötü günler gecsin umudumu kaybetmedim çok yıkık olsamda allah büyük
rahım agzı yetmezlıgı yuzunde rahım agzı acık oluyo boylece enfeksıyon kapıosun bebege gecınce de kese yırtılıyo yanı enfeksıyondan cnm buyuk orandaoglak_kadini Canım Rabbim kızını sağlıcakla kuçağına aldırsın sağlıklı sıhhatli ve de ömürlü evlat olur inşallah.Benim sana bir sorum olacak özür dileyerek soruyorum acını hatırlatmak gibi olmasın.Bende kese yırtılması sonucu kaybettim yavrumu hiçbirşey demediler seninde kese yırtılmasın sanırım doktorların herhangi birşey söyledi mi?
rahım agzı yetmezlıgı yuzunde rahım agzı acık oluyo boylece enfeksıyon kapıosun bebege gecınce de kese yırtılıyo yanı enfeksıyondan cnm buyuk oranda
Saolasın canım bilgi verdiğin için peki şimdiki hamileliğinde dikiş felan attılar mı? Kusura bakma çok soru soruyorum hakkını helal et.1 yıl olacak nerdeyse hala kafamda nedenler niçinler ve cesaret edemiyorumrahım agzı yetmezlıgı yuzunde rahım agzı acık oluyo boylece enfeksıyon kapıosun bebege gecınce de kese yırtılıyo yanı enfeksıyondan cnm buyuk oranda
rahım agzı yetmezlıgı yuzunde rahım agzı acık oluyo boylece enfeksıyon kapıosun bebege gecınce de kese yırtılıyo yanı enfeksıyondan cnm buyuk oranda
Yok cnaım keseyi değil rahmi dikiyorlar bildiğim kadarıyla bizler gibi su kesesi yırtılan bir bayana su takviye yapa yapa her hafta sağlıklı bir şekilde doğumunu sağladılar gene bu site de okudum.Yani kızlar yavrularımızın bu dünyada yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş olsaydı ne olur ne olur yaşardı.Rabbim sabrımızı artırsın böyle bir acı bir daha yaşamayalım.Cok gecmis olsun canim. Demek onun için rahim ağzına dikiş serklaj yapılıyor. Kese delinmesin diye mi. Kese delindikten sonra yapmak anlamsız oluyor demekki çünkü ben sordugumda olmaz enfeksiyonu içeriye hapsetmek o demişti. Tabi cok geçti konustugumuzda keseden su geliyordu. Keseyi dikmek gerekirdi heralde bende oda tipta imkansiz. Rahim ağzı yetmezligi demekki benjm de sorunum. Doktorum da iş yok. Bana bunları hiç anlatmadı. İnternetten sizlerden ogrendim ne biliyorsam
ewet gıttııgm hastanede kuvoz var zaten drum kızı gıbı sevıo benı erken dogum olursa helıkopterle yollarım senı dıyo fakultenın kuvozu var ama ordakı drlar cok kötu bebek ölsun alalım dıye beklıyolar o yuzden dua edıyorum çok erken gelmesın yavrum dıye benım su azalması olmuyo ıkısınde de pat dıye kesem patladı ve çok kısa surede yapcak bıse kalmadı
Valla bende o kdar çok dikkat ettim.Sabahına kontroldeydim herşey ama herşey çok güzeldi.Akşamına paldur küldür hastahanelik oldum.Birde bana şeker yüklemesi yaptıkları gün geldi başıma gelenler hala acabalar gezer kafamda ...Ben idrar yolu enfeksiyonu olmuştum o zaman o yaktı benide kesemi deldi. Nereden oldum onu da bilmiyorum temiz tuvalet hijyen Ped falan oyleydim.nedir bu olumsuzluklar geldi böyle basimiza anlamıyorum. Dikkat etmeyen düşsün diye yüksekten atlayan saglikla dogurur bizler çok büyük bir imtihandan geciyoruz
Yok cnaım keseyi değil rahmi dikiyorlar bildiğim kadarıyla bizler gibi su kesesi yırtılan bir bayana su takviye yapa yapa her hafta sağlıklı bir şekilde doğumunu sağladılar gene bu site de okudum.Yani kızlar yavrularımızın bu dünyada yiyecek ekmeği içecek suyu yokmuş olsaydı ne olur ne olur yaşardı.Rabbim sabrımızı artırsın böyle bir acı bir daha yaşamayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?