Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Bir arkadaşa bu sayfada okudum her hafta göbeğinden sıvı takviyesi yaptılar.Onlar takviye yaptı alttan hala sızıntı oldu öyle böyle haftaları atlattı ve de doğumu gerçekleşti.Tek bir ayağında sıkıntı olmuştu onda da dr lar önemli değil demişlerdi.Rabbim nasip ettikten sonra oluyor.İnşallah canım Cenabı Allah bu güzel mübarek günün hürmetine bizlere tekrardan anne olmayı nasip eder.Sağlıklı sıhhatli ve ömürlü evlatlar nasip eder.

Hiç bilmiyorum canım ama mantığım almadı şu an göbeğinden sıvı koysalar ne olacaktı ki nerden sizinti oluo bilinmiyor birde amniyo sivisi bebegin kendi sivisi degilmi nasıl eklemisler nasıl tutturmislar hangi delik yirtikmis diye. Bizde ihmal mi var yada hastane mi yetersizdi bilmiyorum dediğin gibi allahın vardır bir bildiği ol der ve olur. İnsanlar tarlada calisio doguruo yollarda arabalarda. Bize nasip degilmis ben bunu anladım.

Haklısın benimde çok acabalar var kafamda. Olan biz anne babalara oldu kimsenin içi yanmadı. Bi daha olur diyorlar geçiyorlar. Ilkinde bir kayip varsa ikincisinde daha titizleniyorlar ben onu gördüm. Daha ihtimamli muayene ediyorlar. Ama hep allaha emanet

Aynen öyle canım kimse yananın halinden anlamıyor.Bana kaybımdan sonra dr 1 yıl bekle gel ve ben seni sürekli istirahat sürekli kontrol altında tutup anne yapacağım dedi.Bakalım o cesareti bulabilirsem kendimde gideceğim dr hayırlı zamanda yavruma kardeş gelir inşallah...Herşey takdiri ilahi yaşayacağımız vardı yaşadık hemd acı bir şekilde ağlatan mevlam güldürür inşallah.

Aynen canım bugün mübarek gün. Cuma kaybettim yavrumu. Bugün de dua etmek istiyorum bende bizleri hayırlara cikarsin şu an göremiyoruz nedir bu işlerde Hayır.ama bazı şeylerin nedeni yokmus o bilirmis nasip.etsin bizlerede insallah

Bende anne olmak istiyorum canim. Kendimi yalnız hissediyorum bebeğim olmadan. Doğru zamanda olacaktır bencede. Tabii hazır olmamız lazım ay yıl hesap boş. Bizim hazır olmamız önemli. Benim hamileligim o kadar zordu ki vakti zamani gelince ikinci çocugu nasıl yapıcam allahım oğlumu bana bağışla diye dua ediyordum hep şimdi kollarim hepten bos kaldı ((

G Gizemli2015 canım ben umut ediyorum bir gün burdan mutlu haberlerimizi de vereceğiz.Rabbim yüzümüze gülsün hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olacak inşallah bol dua ve sabır elimizden gelen bu olacak..

oyyy bende dıkıs de vardı o zmana dıkısten dolayı onu aldılar dogumum cok zor oldu maalesef ama bu bebegımde oyle olmasın çokkk uzulurum artık ama rabbım ne takdır etmısse onu yasıycaz

cnm ne kadar hıjyene dıkkat de etsen vucut kendı uretıyo sımdı ben enfeksıyon olmamak ıcın lomı-on ve acıyı soganı sarımsagı çoook bol kullanıyorum enfeksıyonum olmadı daha bagısıklıgı cok ıyı korumamız lazım ayrıca asla stres yapıp olumsuzluk cagırmamak lazım bagısıklıgı dusuruyo ve enfeksıyon kapıosun bırıncısı mutluluk ıkıcısı sogan sarımsakgı bol kullanmak acı bıberı lımonu bol kullanmak bana ıyı geldı tahmınımce

cnm bak ben umutluysam kımsenın umudu kırılmasın iki buyuk ıkı kucuk dusugum var bu besıncı gebelıgım hepsı de kucuk de olsa tedavıyle oldu klomen catlatma ıgnesı kullandım hep hıc kendılıgınden olmadı ben umutluyum cnm ınan ve umudunu hıc kaybetme

ıstedıgın kadar sor cnm ben asla sıkılmam 5 yıldır bu yollardan gecıyorum ne cektını ben bılırım ancak
ewet kızımda 13. haftada dıkıs atıldı zaten onemlı olan dıkıs benım dıkıs de gayet ıyı oldu ve zamanında atıldı onemlı olan bu sonrasında hıc sorun yasamıosun ben bu sefer soruyn yasamadım ama sureklı tedbır amaclı yatıyorum ve ılışkı yasak ılk basta zor oluyo ama sonra hıc aklına bıle gelmıo

keseyı dıkmek ımkansız tutkı dıktıler enfeksıyonu ıcerde hapsetmıs olursun ve bebegı mıkroplarla bas basa bırakırsın başka degıl dıkıs cok onemlı vaktınde atılmalı ve bu konuda tecrubelı ıyı bı drun elınde olmalısın

İnşallah canım zaten hep umutlar sayesinde ayaktayım.Rabbim yavrunu sana ,seni de yavruna bağıslasın sağlıklı bir doğum olur inşallah.

İnşallah Rabbim nasip ederse ilk önce sağlam bir dr bulmam lazım anladığım yoksa Allah muhafaza gene yanarım.Ama senin dediklerini uygulayacağım enfeksiyona karşı yediklerin beslendiklerini vücut direçini sağlamlaştırmak adına ve birde ilk işi işimi bırakacağımm

cnm en onemlısı bılgılı tecrubelı bı dr 12 13 haftalarda dıkıs atılınca korkacak hıcbısey yok rahım agzı kapalı olunca zaten mıkroplar gıremıyo ve senın moralın çok önemlı asla umutsuzluk yok ınsallah tez zzamanda gelecek mısık mucızen ben ıstıfa etmek gıbı bı luxum yok heyet raporlarıyla ıdare edıyorum 32. haftada dogum ıznıne ayorcaklar benı boyle gıdecez ıste eyluldebaslıycam göreve tekrar

İnşallah canım zaten hep umutlar sayesinde ayaktayım.Rabbim yavrunu sana ,seni de yavruna bağıslasın sağlıklı bir doğum olur inşallah.
amin cnm bır de bebek yapma surecınde de su kayıplarını unutacaksın ılk heyecanla stres yapmadan bebıs ıcın çalışma yapıcaksın bak bana kaç dusuk var erken dogum var bı dıs gebelık yasamadım sukredıom ona da ama bak oldu ve dunyaya da gelecek benım guzel kızım teyzesı çok guzel bı kız bılıon mu sana da hakkında hayırlısı neyse tez zamanda kız ya da erkek hemen versınnn

Teyzesi yesin onu minnakım 41 kere maşallah cimcimeye İnşallah canım inşallah tez zamanda bana da nasip eder yüzümde gülümseye sebep oldun Rabbim senden razı olsun

Teyzesi yesin onu minnakım 41 kere maşallah cimcimeye İnşallah canım inşallah tez zamanda bana da nasip eder yüzümde gülümseye sebep oldun Rabbim senden razı olsun

Bende 12 ağustosta 5 aylik Bebeğimi kaybettim.ilk gebeliğimdi. Doktorum adet olduktan sonra korunmana gerek yok dedi . Bu ay biraz supheliyim 3 gün var adetime . Kan testi yaptırdım bugün pazartesi sonucunu öğrenicem. Çok tedirginim ve cok heyecanlıyım bu kadar erken bebek sahibi olabilir miyim bilmiyorum. İçimde bi burukluk var oglusumu çok özlüyorum . Hepimizin hakkında hayırlısı olsun Rabbim bi daha sinamasin böyle bi acıyla

Aynenn canım Rabbim bir daha bizleri böyle aciyla sinamasin.Insallah hayirli haberler verirsin pazartesi günü benim 1 yil olacak nerdeyse Gerçi bana dr demişti inşallah banada tekrardan nasip eder

Aynenn canım Rabbim bir daha bizleri böyle aciyla sinamasin.Insallah hayirli haberler verirsin pazartesi günü benim 1 yil olacak nerdeyse Gerçi bana dr demişti inşallah banada tekrardan nasip eder

Amin inşallah inşallah ..
Sizin kaç aylıkti bebeğiniz neden bir yıl dedi ki doktorunuz .

Amin inşallah inşallah ..
Sizin kaç aylıkti bebeğiniz neden bir yıl dedi ki doktorunuz .
6.5 aylikti yavrum su kesemin yirtilmasi yüzünden erken dogumla kaybettim. Sezeryan ama yan durduğu için yavrum kesiklerim normal sezeryandan daha fazla o yüzden herhalde vücudum toparlansın diye herhalde benimde oğlum olacaktı nasip değilmiş inşallah öteki dünyada doyacagim yavruma.Sizin peki neden dolayı oldu canim Rabbim sabrini artirsin cok ama cok zormuş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…