Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

11 agustos sabah uyandığımda bebgimin sol tarafima düştüğünü farkettim. Tabi ilk gebeligim olduğu için bu tarz yaşanılan zor durumları bilmiyorum bunu da kötüye yormadim. Güzelce hazırlandim oğlumu görmeye gidicem diye . Renkli ultrasondan bakicaz eşimi bekleyemedim bile cd ye cekiceklerdi güya akşam esimle izlicektim bebgimi . O güne kadar tek bi sıkıntı yaşamadık testlerimiz hep güzeldi . O gün kalbinin durduğunu öğrendim kıyamet o gün koptu benim için . Ankara ya yeni taşıdığımiz için pek bi bilgimiz yoktu doktor konusunda özel lina kadın doğuma gidiyorduk . Doktorum o işlemi yapmadiklarini Zekai Tahir de yapıldığını söyledi .eşimi aradım hemen geldi . Çıktık gittik oraya bi ümit bekliyorum tabi ben biri desin ki yanlış bebEğin kalbi atıyor .. 15 saat sancı sonrasında bebeğim geldi . 12 agustos 15:20 de . Koluna kordon dolanmis beSinsiz kaldığı için kalbi durmuş bebegimin. Dediğin gibi Rabbim bi daha yasatmasin ..

Allahım sabrını artırsın canım Rabbim bir daha böyle bir acı ne sana ne bana ne de bizler gibi hiç bir anneye yaşatmasın.Çok zor tahmin edebiliyorum.Benim 1 yıl oldu hala aynıyım bol bol dua ve sabır ile ayaktayım.

Teyzesi yesin onu minnakım 41 kere maşallah cimcimeye İnşallah canım inşallah tez zamanda bana da nasip eder yüzümde gülümseye sebep oldun Rabbim senden razı olsun
senden de razı olsun cnm benım gelıcek bebısın hem de yakın zamanda ben kısmet açıyorum konustugum gebe kalıo ınsallah senın de kısmetını acmısımdır :)

Amin amin inşallah . 1 yil .. Allah yardımcımız olsun .

senden de razı olsun cnm benım gelıcek bebısın hem de yakın zamanda ben kısmet açıyorum konustugum gebe kalıo ınsallah senın de kısmetını acmısımdır :)
Ağzın bal yesin canım valla inşallah inşallah bende şunu diyim öğrenir öğrenmez ilk bilen olacaksın canım

Ağzın bal yesin canım valla inşallah inşallah bende şunu diyim öğrenir öğrenmez ilk bilen olacaksın canım
ayyy superrrr
ayy valla hemen olsun saglıkla gelsın mınısssss hemen gelsın mutlu ol hep tamam mı bak ben hamıle kaldıgım ay yum gunlerımde hep pıknıge gıttım oyunlar oynadım çok mutluydum bır de aspırın ve folık asıt ıc

Aynenn canım Rabbim bir daha bizleri böyle aciyla sinamasin.Insallah hayirli haberler verirsin pazartesi günü benim 1 yil olacak nerdeyse Gerçi bana dr demişti inşallah banada tekrardan nasip eder

Belirtilerin var mı senin ? Benm vardı ama az önce lavaboya gittiğimde iç çamaşırım kahverengi bi damla kadar bi leke olmuştu . Peçete ye falan bişey gelmedi umudumu yitirmek üzereyim

Benimle de konuş o zaman lutfeeen :):)

konusmammı mıııııı gel cnm sana da sarılayım yaa ne bılım bısey oluyo ıcıme bı sıcaklık akıo yakın bı surede kız gelıo adre hamıoleyım dıyo ucuyom mutluluktan

Canım inşallah hayırlısıyla 1 yılın korunmam kasım sonunda bitecek sonrasında dr kontrolü ve yeni bir bebiş düşüneceğim.Ayyy haydii hayırlısıyla inşallahhh

Belirtilerin var mı senin ? Benm vardı ama az önce lavaboya gittiğimde iç çamaşırım kahverengi bi damla kadar bi leke olmuştu . Peçete ye falan bişey gelmedi umudumu yitirmek üzereyim
Ben şimdilik dr tavsiye ile beklemedeyim canım çünkü açık ve net konuştu bana 1 yıl dolmadan hamile kalırsan gene aynı sonucu yaşarsın dedi.Lakin böyle bir şeyin başıma neden geldiğini diyemedi Gerçi takdiri ilahi hepimiz elmizden geleni yaptık.Mevlam benden daha çok sevmiş yavrumu yanına aldı.

aralıkta hamıs habrını alcazzz ınsallahhhh

İnşallah güzel haberini alırız en kisa zamanda . Nasibi varsa sağ salim alıyorsun kucağına .. bizi haberdar et mutlaka bebisin olunca . Dua Et bol bol hatta sana söyle bi hikaye anlatayım

Musa (A.S) bir mecliste otururken yanına evli bir çift gelir.

“Yâ Musa ! Bizim çocuğumuz olmuyor.Allah’la konuş,bizim çocuğumuz ne zaman olacak.? “Derler.

Hz.Musa (A:S) Allah’a yönelir ve “Allah’ım! Bu çiftin ne zaman çocukalrı olacak?” diye sual eder.

Allah:

“Yâ Musa! Söyle onlara,onların hiçbir zaman dölleri tutmuyacak.”der.

Hz.Musa (A:S) Allah’ın sözleriniçifte iletir.Karıkoca başları önlerinde üzülerek giderler.Aradan 5 yıl geçer.Aynı karı koca kucaklarında dört yaşında bir çocukla gelirler Hz.Musa’nın yanına.Hz.Musa (A:S) yanlarındaki çocuğu görünce şaşırır ve sorar.

“Bu çocuk kimindir?”

“Bu bizim çocuğumz ya Musa”derler.

Hz.Musa (A.S) Allah’a yönelir ve sorar.

“Allah’ım! Hikmetinden sual olunmaz ancak merak ettim.Hani bu çiftin hiçbir zaman çocukları olmayacaktı.” der.

Ve Allah der ki:

“Evet ya Musa! Onların hiç bir zaman çocukları olmayacaktı,fakat onlar bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler v her gün bana samimiyet ve inançla gözyaşı döküp dua ettielr.Ben de onlara evlat nasip ettim.”

Dünya dua üzerine kurulu bana da dua et lütfen aklına geldikçe ..

rabbım bana elını uzattı devamı verdı kızımı verdı ınsallah da almıycak sana da tez zamanda devanı versın cnm
İnan öyle bir enerji verdin ki sağolasın valla pc ekranına baka baka gülüyorum işyerimde gören deli diyecek Böyle resmen hani derler ya içim ferahladı aynen öyle senle beraber minnak kuzuna gün sayacağım burdan

rabbım bana elını uzattı devamı verdı kızımı verdı ınsallah da almıycak sana da tez zamanda devanı versın cnm

İnsallah pazartesi belli olacak bakalım benim durumum da ..
Rabbim hayırlı güzel bi ömür nasip etsin size insallah

İnsallah pazartesi belli olacak bakalım benim durumum da ..
Rabbim hayırlı güzel bi ömür nasip etsin size insallah
Canım inşallah güzel haber alıcaksın pazartesi bak bir gün kaldı. Eğer olmaz ise de canım benim hiç moralini bozma Allahın izniyle bir dahaki ay da olur inşallah.Hikaye müthişmiş gerçekten çok etkilendim bende hergün her daim Rabbim sen nasip et diyorum.

hadı ınsallahhh ben de beklıycem heycanla ınsallahhh bu yasadıgımız olumsuzluklar son olcak bundan sornrası çok guzel olacak

İnşallah insallah hemen yazarım buraya da :)
En güzeli de bu zaten bizim elimizden hiç bişey gelmez Rabbim nasip etmedikçe napsakta boş o yüzden dikkat et Yemene icmene çok sağlıklı beslenmemiz gerekiyor çünkü vücut toparlansin yenilensin diye. Elimizden geleni yapalım gerisini Rabbime bırakalım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…