- 6 Eylül 2016
- 112
- 55
- 18
- 33
Size katılıyorum ve taktir ediyorum ne güzel motive ediyorsunuz kendinizi ve bizi Rabb'im razı olsun hepinizden İnş.Normal dogumdu benim dusuk tehlikem gecmisdi artk ne sanci ne akinti hic biseyim yoktu gece 12 de bi agri girdi belki gecer dye gtmedim dktora gece zaten ilgilenmezler sabah giderm dedim saat 5:30 da gttiyimde tam aciklik dediler bi saate doktorum geldi hmn doguma aldi cok zor saatlerdi ama bunada sukur dedigin gibi olude dogabilirlerdi o zmn onlari hic goremiyecekdik simdi bizi beklediklerini biliyoruz hic degilse
Cok sukur rabbim dayanma gucu versin hepimize isyandan sirkden korusun o kadar zor durumdayiz ki korkuyorum agzimdan cikan kelimelere isyan etcem dye bizde kendimizi boyle teselli etcez artik...Size katılıyorum ve taktir ediyorum ne güzel motive ediyorsunuz kendinizi ve bizi Rabb'im razı olsun hepinizden İnş.
Yeni bebek haberlerini birbirimize verelim İnş. Ahirette hayırlı evlatlarımız var Allah'ın izniyle bu dünyada da nasip etsin bana ve bütün Müslüman kardeşlerime namazımda hep dua ediyorum ve inanıyorum bu sefer olacak Rahman'ın izniyle İnşCok sukur rabbim dayanma gucu versin hepimize isyandan sirkden korusun o kadar zor durumdayiz ki korkuyorum agzimdan cikan kelimelere isyan etcem dye bizde kendimizi boyle teselli etcez artik...
Aynen bu sefer kılı kırk yarmalıyızDikkat etmeliyiz
İnşallah rabbim isteyen herkese evlat hasreti ceken herkese nasip etsin baskalarin bebeklerine baktirip ic cektirmesin yuce mevlam insallah en kisa srede o mutlu haberi birbirimize veririz sizin ne kadar oldu meleginizi kaybedeliYeni bebek haberlerini birbirimize verelim İnş. Ahirette hayırlı evlatlarımız var Allah'ın izniyle bu dünyada da nasip etsin bana ve bütün Müslüman kardeşlerime namazımda hep dua ediyorum ve inanıyorum bu sefer olacak Rahman'ın izniyle İnş
Amin* beni 20 temmuzda doğum yaptım oğlum4 kızım6 gün yaşayabildi kanlarında aşırı derece mikrop varmış oğlumun suyu 10 haftamdan beri gelmeye başladı ve hıla arttı 2ay kadar hastanede yattık sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım benim de tüp bebektiİnşallah rabbim isteyen herkese evlat hasreti ceken herkese nasip etsin baskalarin bebeklerine baktirip ic cektirmesin yuce mevlam insallah en kisa srede o mutlu haberi birbirimize veririz sizin ne kadar oldu meleginizi kaybedeli
Evet gerçekten çok zor bir karar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum fakat evlat sevgisi dünyadaki herşeyin önüne geçiyormuş kısada olsa anladım terardan elbette düşünüyoruz drmu aradım en az 3ay demişti 3ay henüz dolmadı şimdiden folicasit içiyorum beslenmeme dikkat esiyorum bol bol dua ediyorum İnş bu sefer olacak canınızı sıkmayın*siz tüp bebeği nerede yapmıştınız sorununuz neydi?İste o kadar ugraslar sonucu kazanip birden kaybetmek daha cok koyuyo insana allahim kolaylik versin ayni seyleri paylasiyoruz ne dusunuyosunuz tekrardan yaptirckmisiniz doktrunuz ara verin dedimi cok zor bi karar ya
İnsallah canim rabbim hepimize sabir versin rabbim kimseye evlat hasreti yasatmasin cok zor tez zamanda insallah bizde hayrlisiyla hamile kalip bebislerimizi zamninda dunyaya gtririrz rabbim yardimcimiz olsunMeleklerim16 canım rabbim sabır versin aynı zamanlarda doğum yapmışız benimde bebeğim doğalı 35 kaybedeli 22 gün oldu. İnşAllah en hayırlı zamanda kucaklarımız dolar ahirette sonsuza kadar evladımız var ama bu dünyalıkta bağrımıza basıp kokusunu duyabileceğimiz evlatlarımız olur. Allah yar ve yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?