- 5 Şubat 2016
- 188
- 86
- 48
Hazır emriyomuz malesef yok* korunma konusunu konuşmadık drmla tahminim sorsaydım size verilen cevap verilecekti* eşimden dolayı normal yolla hamilelik olamıyor malesef* bende kan pıhtılaşması sorunu var yumurta rezevim geçen sene sınırdaydı drm doğum yapınca düzeleceğini söylemişti tekrar baktırmayı düşünüyorum*biz novefertil Gaziantepte doçent doktor Ruşen ATMACA'ya yaptırdık ilk denemeydi miniklerim tutunmuştu anneciklerine* Allah'ın izniyle genelde çok başarılılar*buradaki sorunlarımızı birbirimize yazarsak başkalarınada yardımcı olabiliriz İnş. Sizin hamilelikteki kanamasebebi nedenmiş bir de çaresi yokmuydu?Hazir embiyonuz varmi bide ozele grcek ama dktrm bna korunmana gerek yok dedi sana ne dedi rahim toplanmadan klirsa ayni seyleri yasamaktanda korkuyom banada 3 ay sonra gel dedi biz izmir irenbede yaptirdk ilki tutmamisti ikincide ikiz klmisti ama nasip boyleymis benim rahimin ic tabakasi cok inceymis ilaclarla klinlastriyolar senin srunun neymis siz nerde yaptirdiniz ?
Aynen* tekrar aynı şeyleri yaşamamak için bir baktır derim Rabb'imiz yaşatmasın aynı acıyı tekrar Gaziantepte bana histerosskopi yapmıştı drm çizik atmıştı şansımızı artırmak için birde polip varmış onu temizlemişti*size histeroskopi çekilmişmiydi?Benim kanama olmadi canim 3 aylikken cok az oldu oda 2 gun hastanede kaldim gecmisti bnm 22 haftalik oldu dogum sebebi rahimin tasiyamadi dediler ama transfer yapan doktirumda tasyamasa smdiye kadarda tasiyamazdi enfeksiyondan olmus olabilir dedi nasip boyletmis artk herkes kndini hakli cikarma cabasinda
Evet canim gece grdi agri bilemedim sabaha karsi gttiyimde tam aciklik dedi ve doguma aldilarMeleklerim16 yani ani sancıyla mı geldi kuzuların açılmamı oldu birden.
Ayni seyleri yasamisiz canim insan bu aciylada tasamayi ogreniyo cok zor olsadaMrb arkadaşlar ben de 4 ay önce ikizlerimi erken doğumla kaybettim.22.haftamda nedensiz yere normal doğum yaptim,1 gün yaşayabildiler kuzucuklarim.sizi anlayabiliyorum ,ama zamanla normal hayata donebiliyosunuz,tabiki tamamen geçmeyecek bu acı ama diğer bebeğe hamile kalma düşüncesi sizi hayata bağlıyor.sabretmek lazım.
Benim ilkinden once yapilmisti canim histeroskopi polip varmis alindi yapisiklik varmis acildi bnde dsunuyom arastrmayi ama bklm nasipT
Aynen* tekrar aynı şeyleri yaşamamak için bir baktır derim Rabb'imiz yaşatmasın aynı acıyı tekrar Gaziantepte bana histerosskopi yapmıştı drm çizik atmıştı şansımızı artırmak için birde polip varmış onu temizlemişti*size histeroskopi çekilmişmiydi?
Bende araştırıyorum bakalımBenim ilkinden once yapilmisti canim histeroskopi polip varmis alindi yapisiklik varmis acildi bnde dsunuyom arastrmayi ama bklm nasip
AminHayırlısı böyleymiş diyelim ve en azından bebeklerimiz daha fazla acı cekmeden gittiler diye avutalim kendimizi inşallah bi daha böyle acılar çekmeyiz. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?