Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Hazır emriyomuz malesef yok* korunma konusunu konuşmadık drmla tahminim sorsaydım size verilen cevap verilecekti* eşimden dolayı normal yolla hamilelik olamıyor malesef* bende kan pıhtılaşması sorunu var yumurta rezevim geçen sene sınırdaydı drm doğum yapınca düzeleceğini söylemişti tekrar baktırmayı düşünüyorum*biz novefertil Gaziantepte doçent doktor Ruşen ATMACA'ya yaptırdık ilk denemeydi miniklerim tutunmuştu anneciklerine* Allah'ın izniyle genelde çok başarılılar*buradaki sorunlarımızı birbirimize yazarsak başkalarınada yardımcı olabiliriz İnş. Sizin hamilelikteki kanamasebebi nedenmiş bir de çaresi yokmuydu?

Son düzenleme:
İlk dememizi Afyon'da yaptırmıştık özel telek hastanesde tutmamıştı Gaziantepteki ilk tüp bebekte ikinci denememizdi miniklerim tutunmuştu 27+2 günlükken doğurdum miniklerimi

Benim kanama olmadi canim 3 aylikken cok az oldu oda 2 gun hastanede kaldim gecmisti bnm 22 haftalik oldu dogum sebebi rahimin tasiyamadi dediler ama transfer yapan doktirumda tasyamasa smdiye kadarda tasiyamazdi enfeksiyondan olmus olabilir dedi nasip boyletmis artk herkes kndini hakli cikarma cabasinda

T
Aynen* tekrar aynı şeyleri yaşamamak için bir baktır derim Rabb'imiz yaşatmasın aynı acıyı tekrar Gaziantepte bana histerosskopi yapmıştı drm çizik atmıştı şansımızı artırmak için birde polip varmış onu temizlemişti*size histeroskopi çekilmişmiydi?

Mrb arkadaşlar ben de 4 ay önce ikizlerimi erken doğumla kaybettim.22.haftamda nedensiz yere normal doğum yaptim,1 gün yaşayabildiler kuzucuklarim.sizi anlayabiliyorum ,ama zamanla normal hayata donebiliyosunuz,tabiki tamamen geçmeyecek bu acı ama diğer bebeğe hamile kalma düşüncesi sizi hayata bağlıyor.sabretmek lazım.

Ayni seyleri yasamisiz canim insan bu aciylada tasamayi ogreniyo cok zor olsada

Meleklerim16 canım burdaki arkadaşlar daha iyi biliyo ama rahim ağzı yetmezliği ile böyle ani doğum oluyomuş sanırım sen bi doktoruna sorda tedbir al en azından bi dahakine inşallah.
2 2miracles sabırlar dilerim arkadaşım. Siz tekrar gebe kalmYı düşünüyomusunux yakın zaöanda doktorunuz nasıl yönlendirdi sizi

Benim ilkinden once yapilmisti canim histeroskopi polip varmis alindi yapisiklik varmis acildi bnde dsunuyom arastrmayi ama bklm nasip

Doktorum 3 ay sonra hamile kalabilirsin istediğin zaman dedi,zaten iki buçuk ay falan lohusaligim surdu kanamalarım ara ara oluyordu,bana kalsa ertesi ay hemen hamile kalmak istiyodum.

Benim iki bebeğimin de amniyon sıvıları nedensiz yere artıyordu.ama perinatolog 38.haftalari bile görürsün demişti .22.haftada pat diye doğum oldu anlamadım bile.

Bazen sıcı çokluğundan kese patlayıp doğum başlayabiliyomuş sanırım. Benimde suyum yoktu

Bana doktorun söylediği idiopatik yani nedensiz su artışı,tek yumurta ikizlerinin çoğunda oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…