Haklisin ama iyiye odaklanmak lazım,ben iki bebeğimi birden kaybettim nasip boyleymis dedim şimdi yeni hamilelige odaklaniyorum inş olur.İyi değilim hala
İstediğin zaman hazır olduğunda sütleri at canım,guzel şeyler düşün ,iyiye odaklan.İyiyim demek adetten. Zaman grçtikçr daha iyi olucaz inşallahben kendi adıma bazı şeylerin üstüne gitmeye başladım kızımın eşyalarını kaldırdım bi atkadaşımın kız bebeğini kucağıma aldım dün içim titredi ama atlattım bir tek kuzuma süt sağıp poşetliyodum buzluğum dolu onları ne yapçam bilemiyorum travma gibi benim için tek bağım gibi ne dualarla ne düşüncelerle ne umutlarla sağıp sağıp götürüyodum o poşetlere itinayla gerine gerine adını soyadını tarih saat yazıyodum uzun uzun şimdi alamıyorum elime tek bağım o sütler gibi geliyo koparamıyorum o bağı çok saçma geliyodur belki ama neyapayım kıyamıyorum işte içimden bi şey kopçak gibi oluyo
Cnm benim 19 sonra oldukızlar bişey soracagım bu erken doğum sonrası 40 nız cıktından kaç gün sonra adet gördünüz yada 40 uzun süren varmı ?
benim kanama 3 ay sürdü tabi ara ara durdu lekelenme kanama derken martta dogum yaptim ilk adetimi haziranda oldum.. olabiliyor yani tabi bu arada dr muayenesine gittim dogumdan 1 ay sonra rahim temiz demisti. 3 ay surunce drumu aradım normal degil gel bakalim dedi tam gidecekken kanama bittiTesekkurler kizlar benimde ikizdi o yuzden o zmn yarin kirkim cikiyor ama hala kanamam cok kesilck gibi degil o yuzden srdum tesekkurler
19gün sonra regli oldumBenim 40ıncı günümde kanamam kesildi 16Eylül de regli oldum yani 29 gün sonra regli oldum
Günaydın hanımlar nasılsınız?
Amin canım inş,evet bende ikizlerimi kaybettim.ben de dusunuyorum bu aralar.6 ay olacak kaybedeli.Hayırlı akşamlar, iyiyiz arkadaşım sen nasılsın.
sanırım ikiz bebek kaybetmişsin.
Ben ocak ayında kaybettim tekti, erkekti.
Yeniden düşünüyorum inşallah
Rabbim nasip eder yakın zamanda. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?