Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

İyiyim demek adetten. Zaman grçtikçr daha iyi olucaz inşallahben kendi adıma bazı şeylerin üstüne gitmeye başladım kızımın eşyalarını kaldırdım bi atkadaşımın kız bebeğini kucağıma aldım dün içim titredi ama atlattım bir tek kuzuma süt sağıp poşetliyodum buzluğum dolu onları ne yapçam bilemiyorum travma gibi benim için tek bağım gibi ne dualarla ne düşüncelerle ne umutlarla sağıp sağıp götürüyodum o poşetlere itinayla gerine gerine adını soyadını tarih saat yazıyodum uzun uzun şimdi alamıyorum elime tek bağım o sütler gibi geliyo koparamıyorum o bağı çok saçma geliyodur belki ama neyapayım kıyamıyorum işte içimden bi şey kopçak gibi oluyo

İstediğin zaman hazır olduğunda sütleri at canım,guzel şeyler düşün ,iyiye odaklan.

kızlar bişey soracagım bu erken doğum sonrası 40 nız cıktından kaç gün sonra adet gördünüz yada 40 uzun süren varmı ?

Benim doğumdan sonra 2.5 ay kanamam surdu canım.kanama kesildikten sonra ilk adetimi de 11 gün sonra oldum.

Benimki ikiz diye uzun sürmus olabilir.doktor kontrolünde sorun yok demişti.kisiden kişiye lohusa kanaması değişiyor 40 gün diye bise yok yani.bazisinda günlerce bazısında aylarca surebiliyor.

Meleklerim16 canım ben 37. Gün falan adet oldum gerçi ben anlamamıştım doktora kontrole gittim yumurtlaman başlamış dedi. Ama şuan hafif hafif çok az oluyo yine kanamam

Hergün biraz daha özlüyor ama alışıyor yüreğimiz yanıyor ama sabır diliyoruz biliyoruz ki kavuşacağız meleklerimize kendimize haksızlık ta edemeyiz meleklerimize kardeş dileklerinde bulunacağız Rabb'imize

Son düzenleme:
Tesekkurler kizlar benimde ikizdi o yuzden o zmn yarin kirkim cikiyor ama hala kanamam cok kesilck gibi degil o yuzden srdum tesekkurler
benim kanama 3 ay sürdü tabi ara ara durdu lekelenme kanama derken martta dogum yaptim ilk adetimi haziranda oldum.. olabiliyor yani tabi bu arada dr muayenesine gittim dogumdan 1 ay sonra rahim temiz demisti. 3 ay surunce drumu aradım normal degil gel bakalim dedi tam gidecekken kanama bitti

Günaydın hanımlar nasılsınız?

Hayırlı akşamlar, iyiyiz arkadaşım sen nasılsın.
sanırım ikiz bebek kaybetmişsin.
Ben ocak ayında kaybettim tekti, erkekti.
Yeniden düşünüyorum inşallah
Rabbim nasip eder yakın zamanda. .

Hayırlı akşamlar, iyiyiz arkadaşım sen nasılsın.
sanırım ikiz bebek kaybetmişsin.
Ben ocak ayında kaybettim tekti, erkekti.
Yeniden düşünüyorum inşallah
Rabbim nasip eder yakın zamanda. .
Amin canım inş,evet bende ikizlerimi kaybettim.ben de dusunuyorum bu aralar.6 ay olacak kaybedeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…