Benimde kanamam 2 ay sürdü. Hormonlarım bozulmuş doktor doğum kontrol hapı verdi. İlk kullanmak istemedim ama sonra kullandım çünkü bi an önce iyileşmek istiyorum
23 haftalikti canm 28 gün yasadi. Doğum yapalı 2.5 ay oldu. Senn kaç haftalık ti canm_Verda_
Tekrar düşünmüyor musun canm? Benm belli değil sebebi. Benm de ilk gebeligimdi
Bana hiç bir sebep söylenmedi.. ne öncesinde nede sonrasında hiç bir şey söylemediler.
Selam arkadaşım..
Kaç haftalıktı..?
Doğum nsl gelişti?
Tam 22 haftalıktı..Ağrı acı yönünden soruyorsan normal doğum gibiydi aynı ağrıları çektim. Ve tek başıma ayakta doğum yaptım resmen.. Ama duygu yönünden soruyorsan berbat birşey..Karnında canlı olan hareketi hissettiğin bebeğinin doğduğu zaman öleceğini bilmek..psikolojini mahvediyor. Bugün kırk gün oldu ama hala atlatmış değilim...
bende hazıranda kaybettım bebegımı. 20 haftalıktı . rhım agzı yetezlıgınden kaybettım bende senın gıbı yavrumu .. bır dahakı gebeliğimde dıkıs atılcak .. ben hastahaneye gıttıgımde komple acıktı bebek artık kese gorunuyodu elle muaynede ama ben o halde dayandım 5 gun doktor 2-3 hafta tutabılırsen yasatırız dedı ama 5 gun dayanabıldım . doğum yapacakken kendimi tuttum allah biliyor ya ne acılar çektim çok uğraştım ama olmadı. allahım en hayırlısını bilir inşallah bu ay hamileyimdir.. 7 gun kaldı adetime oğluma bı kardeş gelir inşllah...
Ben bugün genetik testi yaptırdım. Bakalm hayırlısı artık. 1 sene korunmayı önerdi doktorum. 6 ay sonra da ilacli rahim filmi cekelim dedi. Ondan sonra hayırlısı bakalm her ihtimali değerlendirmek lazım. Çünkü erken doğumun tek sebebi değil bi çok sebebi olabiliyor. Genellikle hep ilk doğumumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?