Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Benimde kanamam 2 ay sürdü. Hormonlarım bozulmuş doktor doğum kontrol hapı verdi. İlk kullanmak istemedim ama sonra kullandım çünkü bi an önce iyileşmek istiyorum

Ne kadar oldu canım bebeğini kaybedeli
kaç haftalıktı?
elini koymuşsun..
ben hiç kucaklayamadım oğlumu..
erken doğumdan kaybettim..

23 haftalikti canm 28 gün yasadi. Doğum yapalı 2.5 ay oldu. Senn kaç haftalık ti canm _Verda_

Benim 10 ay oldu doğum yapalı. Normal doğum oldu.
Benim de 20 haftalıktı canım kardeşim.
Rahim ağzı yetmezliği dediler,
ilk gebeliğimdi.

Tekrar düşünmüyor musun canm? Benm belli değil sebebi. Benm de ilk gebeligimdi

Evet 10 aydır hiç korunmadım, doktorlar ilk 6 ay rahim toparlansın dediler...
Senin nasıl gerçekleşti doğum olayı?
Senin de rahim ağzındandır.
Bak 2 kere üst üste böyle kaybeden oluyo
ilkinde anlamıyolar sebep yok filan..
ikinciye hamile kalıyor (arkadaşım var)
onu da aynı haftalarda doğum yaparak kaybediyo.
Sonradan buluyolar ki rahim ağzındanmış.
Dikilmesi gerekmiş.
Ben gebe kalırsam 3 aylıkken rahim ağzına dikiş konulcak..

Benim sürekli kanamam oluyordu 2 ayda 1. Yatmam gerekirken yatamadım ailevi sebeplerden dolayı sürekli strest altındaydim. Sonra yine kanamam başladı doğru hastaneye. Bebekte bi şey yok onun durumu iyi senden kaynaklanıyor bu kanama dedi. İkindiye doğru suyum gelmiş söylememe rağmen ilgilenmediler kendi doktorum yoktu sancım vardı. Ağrı kesici yaptılar ped kontrolü yapacaz falan filan sabah doktorun odasına gotürdüler doğum sancın başlamis burada yeterli kuvez yok tip hastanelerinden birisine sevk edecez dediler. Orda 14 saat sancidan sonra doğdu kizim

nisakuzusu2 Benimde ilk aylar kanamam çoktu, progestan iğne kullandım hep.
Hatta bir ara hastanede yattım, yatış verdiler...
Ben de o dönem kaynanamla sorunlar yaşadım,
çok ağladım üzüldüm bebeğimi de üzdüm belki de..
Cennet çocukları oldu bizim yavrularımız,
ben oğlumu "kucağıma alamadan toprağa gömdüğüm yavrum" diye
seviyorum... Bunun acısnı ancak yaşayanlar bilir...

RABBİM bizlere sabır versin..

Bana hiç bir sebep söylenmedi.. ne öncesinde nede sonrasında hiç bir şey söylemediler.Çocuğumu kucağıma alamadan topraga koydum..yaşasaydı yüksek ihtimalle problemli bir çocuk olacaktı. Herkes iyi oldu böylesi hayırlıymış gözüyle bakıyor. Ama hiç kimse bilmez ki ben o çocuğu toprağa koyarken ne acılar çektim. Yaşadığım en büyük pişmanlık doğumdan sonra yanına gidemediğim için. Öleceğini biliyordum gidip bi kez olsun görseydim koklasaydım diyorum. Ama ayakta duracak takatim yoktu, ki 45 dk anca yaşayabildi....

Selam arkadaşım..
Kaç haftalıktı..?
Doğum nsl gelişti?

Tam 22 haftalıktı..Ağrı acı yönünden soruyorsan normal doğum gibiydi aynı ağrıları çektim. Ve tek başıma ayakta doğum yaptım resmen.. Ama duygu yönünden soruyorsan berbat birşey..Karnında canlı olan hareketi hissettiğin bebeğinin doğduğu zaman öleceğini bilmek..psikolojini mahvediyor. Bugün kırk gün oldu ama hala atlatmış değilim...

Benim de 10 ay oldu aynı zamanlar aralıklarında kaybetmişiz.
Büyük bir ihtimal rahim ağzı yetmezliği sebep olmuştur.
Bana doğum yaptığım hastane teşhisi koydu, hastaneye gittiğimde 6 cm açılma vardı,
doğum başlamıştı.

Şurada hikayem yazıyor. Başınız sağolsun.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-guzel-yavrum-can-parcam-gitti-benden.892861/

bende hazıranda kaybettım bebegımı. 20 haftalıktı . rhım agzı yetezlıgınden kaybettım bende senın gıbı yavrumu .. bır dahakı gebeliğimde dıkıs atılcak .. ben hastahaneye gıttıgımde komple acıktı bebek artık kese gorunuyodu elle muaynede ama ben o halde dayandım 5 gun doktor 2-3 hafta tutabılırsen yasatırız dedı ama 5 gun dayanabıldım . doğum yapacakken kendimi tuttum allah biliyor ya ne acılar çektim çok uğraştım ama olmadı. allahım en hayırlısını bilir inşallah bu ay hamileyimdir.. 7 gun kaldı adetime oğluma bı kardeş gelir inşllah...

Başın sağolsun..
İnşallah arkadaşım..
Ben de 10 saat sancının sonunda doğurabildim.
Sunii sancı kabul etmedim..

Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin..

Ben bugün genetik testi yaptırdım. Bakalm hayırlısı artık. 1 sene korunmayı önerdi doktorum. 6 ay sonra da ilacli rahim filmi cekelim dedi. Ondan sonra hayırlısı bakalm her ihtimali değerlendirmek lazım. Çünkü erken doğumun tek sebebi değil bi çok sebebi olabiliyor. Genellikle hep ilk doğumumuz

Ben genetik testi yaptırdım canım bir şey çıkmadı.
Rahim filmi kaldı bir.
İnşallah çekileceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…