Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

43 ml suyu vardi canim suyu az geldigi icin gelisimi yavaslamisti sezaryan ile alindi suan kuvezde bebegim bir kac gunu gecirwbilirse yolunda gider ins herswy dedi dr

casamaa canım benim şu cuma gününün hürmetine dualarım seninle ve kuzunla rabbim sıhhatle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ALLAHIM SABRINI ARTIRSIN ARKADAŞIM BNMDE 31 +3 DE SUYUM GELDİ VE OĞLUM KÜVEZDE 10 GÜN YAŞADI MELEK OLDU BNM OĞLUMDA 3 EKİMDE DOĞDU 13 EKİMDE MELEK OLDU ÜÇ SENE BİTTİ ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM TESELLİMİZİ GÖNDERDİ Bİ KIZIM VAR 1,5 YAŞINDA RABBİM SİZLERİNDE EN KISA ZAMANDA YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN CANLARIM...

Canim basın sağolsun,acini anlayabiliyorum .Benim de ikizlerim su fazlalığından erken doğumla vefat etti seslerini duydum bir gün yaşadılar bakamadim kuzularima.hic bi neden bulunamadı tek yumurta ikizlerinde çok oluyo bu olay dendi.allah kucağını sağlıkla doldursun inş.

Başınız sağolsun
Dualarınız için teşekkür ederim. Size de evladınızla birlikte sağlıklı mutlu yıllar dilerim.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim, sizin de başınız sağolsun.
Bu başlık altındaki tüm yorumları okumakla geçiyor şimdilik günlerim. Her gün yeni melek annesi eklenmesin diye dua ediyorum..
Allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin..

casamaa canım nasılsın kuzun nasıl merak ettim sizi çokk

Şükür canım iyiyiz şimdilik 15-20 gün daha geçerse hayırlısı ile iyi diyebiliriz inş. Dediler bugün haftada bir gün görüp geliyoruz kuzumu.
Rabbim Sizede versin inş en kisa zamanda hayırlısı ile sen neler yapiyorsun

casamaa canım şükür iyiyim daha iyi olucam inşallah. Kuzularınızı sizi çok merk ediyorum bir kAç arkadaş daha var onlarad sürakli soruyorum. Kg si falan iyimi entübe mi sindirim enfeksiyon prob yok değil mi

İnşallah canım. Şuan için bir problem yok çok şükür 15-20 gün daha bu sekilde giderse iyi diyebiliriz dediler .24 gün geçirdik bakalım 15 gun daha sorunsuz geçerse Allah in izni ile..

merhaba kızlar bende aranıza katıldım 23 ekimde 26 haftalık kızımı doğurmak zorunda kaldım 2 hafta geride kalmıştı 25 ekimde kaybettik benim gibi bebeğinde gelişim geriliği olup kaybeden 2. bebeğine sağ salim kavuşan var mı

premete eğer bu postu görürsen bana cevap verebilir misin yaşadığım senin yaşadığın ile aynı şeyler...
Canım allah yardımcın olsun seninde bi meleğin var artık. Sabır arkadaşım. Bende 26+3 te normal doğum ile kızımı dünyaya getirdim 13 gün sonunda maalesef bebeğimi gözümün nurunu kaybettim. Doğum yapalı bugün tam 4 ay bebeğimi kaybedeli 3,5 ay oldu. Benim gelişim geriliği değildi 18. Haftamda suyum geldi 26 ya kadar devamlı istirahatle dayandık sancılarım başlayınca doğumum oldu. Ama burada okadar çok bizim gibi melek annesi varki arkadaşlarımın yaşdıklarından öğrendiğim kdarıyla kan pıhtılaşması bebeği besleyen damarlarda pohtı yaparak bebeğin beslenmesini ve gelişmesini engelliyor bir takım genetik ve fizyolojik testlerle bu rahatsızlık belirleniyor eğer pıhtılaşma varsa diğer gebelikte kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanıyor arkadaşlar. Doktorun ne dedi sana nasıl yönlendirdi seni sebep olrak ne dedi gebeliğinin başından beri problemlimiydi ani mi gelişti yoksa herşey. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...krardan-hamilelik-dusunenler.503480/page-2570 Bu konu sezeryan doğum yapan ni arkdaşımız açmış ama her türlü melek annesi var aktif bir grup her türlü derdimizi konuşuyoruz sen orayada bi yaz istersen diğer arkadaşlarıö daha detaylı bilgi verirler sana

Cnm başta herşey çok güzeldi hep bebeğim önde gidiyordy 24.haftada durdu gen testim daha çıkmadı ama lupus testim çıktı pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı

Canım yüksek ihtimal pıhtılaşmadır diye düşünüyorum. Şükür ki çözümü tedavisi var. Okadar çok melek ammesi varki pıhtılaşmadan bebeğini kaybeden bence evlilik zamanı yapılması zorunlu testlerden olsun bu testler elbetteki takdiri ilahi ama tedbir alınır en azından yürekler yanmaz. Nerelisin nerede yaptın doğumunu

İstanbuldayım gaziosmanpaşa da yaptırdım çok canım yanıyor maalesef çok çaresizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…