merhabalar kızlar...nasılsınız???
meleklerimiz kardeşlerini yollayacak emin olun...
ben hemen kızımın mezarına ertesi gün gittim dayanamadım sonra müftülükten öğrendik ki kadınların mezara fala gitmeleri doğru değilmiş heleki anne çocuğuna çok ağlarsa annemi üzdüm diye yavrularımızda orada rahat edemezmiş...ama dayanamadım ben 4 defe gittim 1 ay içinde sonra izmire gelince kzım kaldı orada..annem babam gidiyolar artık benim yerime napalım..ben burdan seviyorum onu...benim yanımada geldiğine inanıyorum yavrumun kuzumannesine destek oldu ve ben daha iyiyim artık.....
benim kızım 12 saat yaşadığı için ismi kondu cenaze töreni diğer insanlar gibi oldu...babacığım yıkadı yavrumu...
tekrar tekrar hatırlıyoruz bunları ama rahatlıyor insan kusura bakmayın kimseyi üzmek değil amacım....
Canım senin gibi pozitif düşünmeliyiz hep...Bebeklerimiz her perşembe günü yanimıza geliyorlarmış zaten , Allahtan selam getiriyorlarmış...
Bugün perşembe :)
Bugün perşembe :)
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis bu gün berenim yanıma mı gelicek yani inşallah annesinin mis kokulu cennet kokulu meleği
Dualarımız seninle canım ... Güzel günlerimiz yakında gelecek , buna gönülden inanıyorum ...mübarek günlerin hatrına inşallah bu gece veya diğer gecelerde rüyamıza gelmeleri insanı çok mutlu ediyor...ben çok sarmaş dolaş yattım yatağımda hep beyaz tulumlar vardı üzerinde bi kerede emzirdim..rüyada olsa çok güzel...inşallah sizde görüp yanan yüreğinize azıcıkta olsa su serpilsin..
acıma alıştım bende 135 gün beraberdik elini tuttum saçlarını okşadım ne kadar derin uyursa uyusun başına geldiğimde gözlerini açıyordu hoşgeldin der gibi..seni çok yoruyorum anne kusura bakma acı acı bakışları vardı ..ellerini kaldırıp selam verir gibiydi...
gideli bu dünyadan 420 gün oldu koskoca 420 gün bilmem kaç saattir...o ve diğer arkadaşlarının yerinin bu dünyadan daha iyi olduğunu biliorum..çünkü gördüm çok dua etmiştim göreyim die gördüm çok şükür...böyle teselli buluyorum ve bulucaz yoksa katlanaıcak bi acı değil bu kolay değil evlat acısı...
herkes kendine ii baksın melek anneleri bizler seçilmiş ve güçlü kadınlarız..Allah daha beterinden korusun bizleri ve hakkımızda hangi yazılar hayırlı ise onu yazsın..dualarınızda benide eksik etmeyin..Allaha emanet olun.
Tablo süper olmuş canım ellerin dert görmesin. İnşallah en kısa zamanda tabloya gebelik hanesini ekleriz.
günlerdir gözlerimde yaşlarla okuyordum yazılanları .aslında tekrar hatırlarmıyım diye de yazmaya çekiniyordum.sonunda karar verdim.bende 23 mart 2009 da 27+3 günlük bir kız bebek dünyaya getirdim.ilk günler aklımın ucundan bile geçmiyordu onu kaybedeceğim.sadece biraz zor büyüyecek diye düşünürken 28 gün sonra bize veda etti prensesim.yaklaşık 6 aydan beri yalnızca hayati şeyleri yapıyorum istemesem de.listeye eklerseniz sevinirim.normal doğum sebep annenin enfeksiyonu.1000 gr adı nilda boyu 35 cm.rabbim hepimize sabır ve yeni melekler göndersin en kısa zamanda inşallah. öpüyorum çok.
günlerdir gözlerimde yaşlarla okuyordum yazılanları .aslında tekrar hatırlarmıyım diye de yazmaya çekiniyordum.sonunda karar verdim.bende 23 mart 2009 da 27+3 günlük bir kız bebek dünyaya getirdim.ilk günler aklımın ucundan bile geçmiyordu onu kaybedeceğim.sadece biraz zor büyüyecek diye düşünürken 28 gün sonra bize veda etti prensesim.yaklaşık 6 aydan beri yalnızca hayati şeyleri yapıyorum istemesem de.listeye eklerseniz sevinirim.normal doğum sebep annenin enfeksiyonu.1000 gr adı nilda boyu 35 cm.rabbim hepimize sabır ve yeni melekler göndersin en kısa zamanda inşallah. öpüyorum çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?