- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Evet arıyordum ama artık aramıyorum çünkü Rabbim sebepsiz yere de imtihan eder inan o kadar çok yoruldum ki hani kolum kanadım kırıldı derler ya gerçekten sonuna kadar bu cümlenin anlamını yaşıyorum...Hep bi neden arıyorsun dumi kendini sucluyorum acaba ondanmi bundanmi diye sürekli. .bende öyleyim ama bizim şer bildiğimiz de bi hayir vardır buna çok inanıyorum arkadasim
50 gün oldu ben hap filan almıyorun en kısa zamanda yeniden anne olmak istiyorum Allahın izni ile senin ne kadar olduNe kadar oldu canım. .ben antidepresan alıyorum faydası oluyor.başka türlü imkansız. ..ama başıma gelince anladım nekadar çok erken doğum hikayesi var etrafta
Evet gerçekten öyleBenimde 40 gün oldu canım. .evet nde çok istiyorum çok ilginç dimi hiç başına gelmicek saniyorsun
Peki nasıl hissettin ? Belirti vermedi mi hiç kaybettiğine dair ?Ben doktorda kontrolde gelisme geriliginin.nedenleri öğrendim suyuda kalmamisti
Kaç haftalıktı canim basın sagolsun, ben hi dusuk yaptım da ama daha küçüktü bu kadar buyumemisti, o tizden soruyorum acaba kasilma mi oluyor göğüsler mi küçülüyor karinda mi degisiklik oluyor merak ediyorum korkumdan.Hayır hiçbi belirti yoktu önceden kanamlarin oldu çok
Bende yüksek tansiyon çıktı o da tehlikeli bende kaybederim diye düşünüyorum bazen kalbi durdu sanıyorum paranoyak oldum iyice. O yüzden belirtilere taktım29 haftalik ti ...son kontrolde çıktı acil sezeryan ve sonrasi malum sen neden korkuyorsun
4.bucukKaç aylik
Hipertansiyon var aniden yükselebiliyor kendimi yorarsam kan sayımı yapılacak bir kaç gün sonra bakalım kanımla mi alakalı.Tansiyonun yüksekmi çıkıyor canım doktor ne dedi
bu sefer gözlerimizi 4 açalım ki en ufak bir problemde çareler arayalım Rab'bimiz yaşatmasın bir daha hiçbirimize bu acıyı SabredeceğizCnm bendd hiç bi sıkıntı yoktu hep herşey iyi gidiyordu 24. haftaya kadar ondan sonra bende karnımda sertleşme başladı bebek gelişimi durdu öyle işte
Antidepresanı kullanmayın çok tehlikeli bağımlılık yapıyor ve de hiçbir faydası olmuyor acımızı en doğal haliyle yaşamamız lazım haplarla anca geçiştirilebir sonrası daha felaket uyuşturucu gibi birşey zaten lütfen bırakın ve acınızı normal olarak yaşayın ve metanetli olun verende alanda Rahman'dır O her şeyin en iyisini bilir Ahirette bunun ecri elbette verilir emin olun Allah'a sığınacağız derdi veren O dermanını da veren O bir faydası da Namazdır emin olunNe kadar oldu canım. .ben antidepresan alıyorum faydası oluyor.başka türlü imkansız. ..ama başıma gelince anladım nekadar çok erken doğum hikayesi var etrafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?