Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Arkadaşlar bende bebegimi kaybettim ,premete lütfen bana yazarmisin ben çok kotuyum aşırı obsesif herseyi düşünüyorum her detayı deli gibiyim burdan beni dinLice anolcak biri varmi lutfen

Arkadaşlar bende bebegimi kaybettim ,premete lütfen bana yazarmisin ben çok kotuyum aşırı obsesif herseyi düşünüyorum her detayı deli gibiyim burdan beni dinLice anolcak biri varmi lutfen
Ben 2 bebeğimi birden kaybettim şoka girdim önce çok üzüldüm ama geçiyor sabretmek lazım,seni herzaman dinlerim anlıyorum seni yapabileceğim bişey varsa buradayım.

CAnım başın sağolsun inan geçiyor arkadaşım ben 12 yaşımda abimi 18 de annemi 4 ay öncede kızımı kaybettim küçüklüğümden beri yaşadığım travmayı düşün rabbim beterinden korusun evimizden cenaze eksik olmadı. heleki meleğim güzeller güzeli kızım yıkım oldu. Yemin ederim öğrendiğim an kalbim ağrıdı laf ile demiyorum hissettim o ağrıyı. Bu sefer atlatamayacağım dedim yapamayacağım doktora gitmeden üstesinden gelemem dedim aartık ben yaşayamam dedim nefes alamam dedim ama alışıyorsun. 4 ay oldu gözümden yaş akmadığı gün yok. İnstagramda rastgerle gördüğüm küvöx içindeki bebek tüylerimin diken diken olup daha ne olduğunu anlamadan beni ağlatabiliyor. Evet için çok acıyacak burda bizlerden başkada kimse anlamayacak seni. Ama geçecek arkadaşım hayat devam ediyor. Benim fikrimce benim ilacım yeni bir bebek tedavilerimi oluyorum kendimi toplamaya çalışıyorum sağlıklı bireylr yetiştirebilmek için iyi olmak gerekiyor. Doktorada gitmedim ilaç ile tedaviye karşıyım zaten. Kendi kendime içime sindire sindire atlatmaya çalışıyorum. Ama yapamam gitmem lazım diyorsan burada bir çok melek annesi psikplğa gidip emdr tekniği denen yöntemle atlattı bu travmayı. Şuan saçma gelir ama bu yaşadığımız gerçekten bi cezanım bedeli olamaz bu bi mukafat aslında. Bazen düşünüyorum benim kızımın hakkı yokmuydu anne kokusu almaya anne sevgisi bilmeye diyorum ama sonra düşünüyorum kimin ne kadar yaşayacağını kim biliyor. Allah bize ilelebet dünyada bebeklerimizle mükafatlandırdı bebeklerimizide anneleriyle. İnançlı biriysen biliyosun ki bazı şeyler kabullenmeyi gerektiriyor buda öyle bi durum. Meleğini nasıl kaybettin arkadaşım? Her ne yazmak istiyorsan buradan yaz ve rahatla ben arkadaşlarımdan allah razı olsun kk ile kendimi toparladım diyebilirim. Allah sabir metanet ve güç kuvvet versin arkadaşım

Arkadaşlarım özelden msj atılıyor burda
Bende 5 meleğimi kaybettim en son ikizlerimi 5ay önce sonsuzluğa Cennet'e uğurladım acı geçmiyor fakat alışılıyor kalbimizin sızısı bir an geçmese de hayt devam ediyor ama Rab'bimiz mükafı diyerek teselli buluyoruz onlara kavuşacağız güne kadar metanetle bekleyeceyiz meleklerimize kardeş vermesi için Yaratıcımoz Olan Rahman'dan dua isteyeceğiz hayat öyle de böyle de geçiyor birgün miniklerime kavuşacağız İnşaAllah

5 meleğin mi sebepleri nedir acaba başınsağolsun

5 meleğin mi sebepleri nedir acaba başınsağolsun
sağolun sizinde başınız sağolsun* 3 meleğim kan pıhtılaşması yüzünden karnımda öldü kürtajla alındı* tedaviyle (tüpbebek) ikiz hamile kaldım kan inceltici iğneyle 27+2ngüne kadar gelebildik bebeklerimin birinde su kaybı vardı 10. haftasından beri suyu geldi kuzumun enfeksiyon kaptım 2aya yakın hastanede tedavi gördüm fakat miniklerim daha fazla dayanamadı ve 2+2 günlükken doğdu kuzularım oğlum4 kızım 6 gün dayanabildi.
kaybettik kuzularımı şimdi gene tedavi görüyorum Rabbim İnşaAllah hayırlı evlatlar hepimize nasip eder Ra'bim dayanma gücü versin hepimize* eğer sakıncası yoksa sizin meleğinizi kaybetme nedeniniz nedir?

Benim bebeğimi neden kaybettiğimi belli değil maalesef 24. haftada kalmış gelişimi testlerimi yaptırdım ama herşey temiz çıktı nolcsk bilmiyorum

Benim hikayede ilk önce ikizdi normal yolla ikizdi . .2.ayda birinin gelişimi durdu..sonra 3 kez kanama ve hersey düzeldi derken erken doğum oldu gelisme geriligi teshisiyle

Kızlar hepinizin bası sagolsun öncelikle, erken Doğum yapan ama öncesi zaten bebeği karnında olenler bebeğinizin öldügünü hissettiniz mi? Bi belirtisi oldumu 19. Haftalar ve sonrası bunu yaşayanlar? Bir de ölü Doğumda normal Doğum gibi mi oluyor? Yanı bunun acısız bir yöntemi yok mu? hipertansiyon var bende ve korkularım var daha önce de düşüğüm oldu.

Melekannesiinci senin hamilelik süreci nasildi benim kanamaliydi ve plesantada yer yer kanama alanlari vardı kordonda pihti dedi ama net bişi yok daha testler yapilmadi

Melekannesiinci senin hamilelik süreci nasildi benim kanamaliydi ve plesantada yer yer kanama alanlari vardı kordonda pihti dedi ama net bişi yok daha testler yapilmadi
Cnm bendd hiç bi sıkıntı yoktu hep herşey iyi gidiyordu 24. haftaya kadar ondan sonra bende karnımda sertleşme başladı bebek gelişimi durdu öyle işte

Hep bi neden arıyorsun dumi kendini sucluyorum acaba ondanmi bundanmi diye sürekli. .bende öyleyim ama bizim şer bildiğimiz de bi hayir vardır buna çok inanıyorum arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…