- 9 Aralık 2016
- 25
- 10
- 3
- 41
Ben 2 bebeğimi birden kaybettim şoka girdim önce çok üzüldüm ama geçiyor sabretmek lazım,seni herzaman dinlerim anlıyorum seni yapabileceğim bişey varsa buradayım.Arkadaşlar bende bebegimi kaybettim ,premete lütfen bana yazarmisin ben çok kotuyum aşırı obsesif herseyi düşünüyorum her detayı deli gibiyim burdan beni dinLice anolcak biri varmi lutfen
CAnım başın sağolsunArkadaşlar bende bebegimi kaybettim ,premete lütfen bana yazarmisin ben çok kotuyum aşırı obsesif herseyi düşünüyorum her detayı deli gibiyim burdan beni dinLice anolcak biri varmi lutfen
Bende 5 meleğimi kaybettim en son ikizlerimi 5ay önce sonsuzluğa Cennet'e uğurladım acı geçmiyor fakat alışılıyor kalbimizin sızısı bir an geçmese de hayt devam ediyor ama Rab'bimiz mükafı diyerek teselli buluyoruz onlara kavuşacağız güne kadar metanetle bekleyeceyiz meleklerimize kardeş vermesi için Yaratıcımoz Olan Rahman'dan dua isteyeceğiz hayat öyle de böyle de geçiyor birgün miniklerime kavuşacağız İnşaAllahArkadaşlarım özelden msj atılıyor burda
5 meleğin mi sebepleri nedir acaba başınsağolsunBende 5 meleğimi kaybettim en son ikizlerimi 5ay önce sonsuzluğa Cennet'e uğurladım acı geçmiyor fakat alışılıyor kalbimizin sızısı bir an geçmese de hayt devam ediyor ama Rab'bimiz mükafı diyerek teselli buluyoruz onlara kavuşacağız güne kadar metanetle bekleyeceyiz meleklerimize kardeş vermesi için Yaratıcımoz Olan Rahman'dan dua isteyeceğiz hayat öyle de böyle de geçiyor birgün miniklerime kavuşacağız İnşaAllah
Benim de aynı çok isterim dertleselimpremete eğer bu postu görürsen bana cevap verebilir misin yaşadığım senin yaşadığın ile aynı şeyler...
sağolun sizinde başınız sağolsun* 3 meleğim kan pıhtılaşması yüzünden karnımda öldü kürtajla alındı* tedaviyle (tüpbebek) ikiz hamile kaldım kan inceltici iğneyle 27+2ngüne kadar gelebildik bebeklerimin birinde su kaybı vardı 10. haftasından beri suyu geldi kuzumun enfeksiyon kaptım 2aya yakın hastanede tedavi gördüm fakat miniklerim daha fazla dayanamadı ve 2+2 günlükken doğdu kuzularım oğlum4 kızım 6 gün dayanabildi.5 meleğin mi sebepleri nedir acaba başınsağolsun
Benim bebeğimi neden kaybettiğimi belli değil maalesef 24. haftada kalmış gelişimi testlerimi yaptırdım ama herşey temiz çıktı nolcsk bilmiyorumsağolun sizinde başınız sağolsun* 3 meleğim kan pıhtılaşması yüzünden karnımda öldü kürtajla alındı* tedaviyle (tüpbebek) ikiz hamile kaldım kan inceltici iğneyle 27+2ngüne kadar gelebildik bebeklerimin birinde su kaybı vardı 10. haftasından beri suyu geldi kuzumun enfeksiyon kaptım 2aya yakın hastanede tedavi gördüm fakat miniklerim daha fazla dayanamadı ve 2+2 günlükken doğdu kuzularım oğlum4 kızım 6 gün dayanabildi.
kaybettik kuzularımı şimdi gene tedavi görüyorum Rabbim İnşaAllah hayırlı evlatlar hepimize nasip eder Ra'bim dayanma gücü versin hepimize* eğer sakıncası yoksa sizin meleğinizi kaybetme nedeniniz nedir?
sizinde tedavi mi yoksa normal gebelikmiydi tekrar düşünüyormusunuz bebek?Benim bebeğimi neden kaybettiğimi belli değil maalesef 24. haftada kalmış gelişimi testlerimi yaptırdım ama herşey temiz çıktı nolcsk bilmiyorum
kan inceltici iğne olmanızı tavsiye ederim doktorunuza bir sorun istersenizBenim bebeğimi neden kaybettiğimi belli değil maalesef 24. haftada kalmış gelişimi testlerimi yaptırdım ama herşey temiz çıktı nolcsk bilmiyorum
Benimde teşhis gelişme geriliğiBenim hikayede ilk önce ikizdi normal yolla ikizdi . .2.ayda birinin gelişimi durdu..sonra 3 kez kanama ve hersey düzeldi derken erken doğum oldu gelisme geriligi teshisiyle
Cnm bendd hiç bi sıkıntı yoktu hep herşey iyi gidiyordu 24. haftaya kadar ondan sonra bende karnımda sertleşme başladı bebek gelişimi durdu öyle işteMelekannesiinci senin hamilelik süreci nasildi benim kanamaliydi ve plesantada yer yer kanama alanlari vardı kordonda pihti dedi ama net bişi yok daha testler yapilmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?