- 5 Şubat 2016
- 188
- 86
- 48
Rab'bimiz taşıyamayacağımız gücü bize yüklemez bende 5 evladımı kaybettim 2sini 5ay önce onlar bizi Cennette bekliyorlar unutmayın ve o deli ilacını içmeyin bırakın zaman her şeyin ilacıdırDogru diyorsun ama elden bişi gelmiyor icmessem intihar aşamasına geliorum
öyle söylemeyin Allah (cc)'ın gücüne gider çoğunlun başına gelen bir durum bu yapacak birşey yok ibadetleri çoğaltırsak emin olun çok faydasını göreceğizBen artık neye inanacagimi bilmiyorum
Selâmün Aleykûm arkadaşlar güzel haber için uğraşıyoruz sizden var mı bir güzel haber İnşaAllah?Arkadaşlar nasılsınız kimsenin sesi soluğu çıkmıyor var mı güzel hayırlı haberler
inşaAllah hepimiz mutlu oluruzA.selam Canım inşallah artık bu aydan sonra çok geçmeden hyırlı haberler veririm.
Kimse burasa yok artık meral ettim bi hal hatır sorayım dedin
Arkadaşlar bu sayfada dopler akım kaybı sebebiyle bebeğini kaybetmiş ve ikinci gebeliğinde aynı sorunu yaşamadan sağlıkla bebeğini kucağına almış anneler var mı??[/QUOTE
Aynı sebepten 4 ay önce kaybettim yavrumu
Ben canımArkadaşlar bu sayfada dopler akım kaybı sebebiyle bebeğini kaybetmiş ve ikinci gebeliğinde aynı sorunu yaşamadan sağlıkla bebeğini kucağına almış anneler var mı??
Antidepresanlar hakkında deli ilacı ne demektir ya? Bu nasıl sığ bir bakış açısı bu hapları kullanan kullanmak zorunda olan çok insan var ne demek deli ilacı???Rab'bimiz taşıyamayacağımız gücü bize yüklemez bende 5 evladımı kaybettim 2sini 5ay önce onlar bizi Cennette bekliyorlar unutmayın ve o deli ilacını içmeyin bırakın zaman her şeyin ilacıdır
bu dünya çapında kanıtlanmış birşeydir hanfendi bu ikaçlar normal insana verildiği zaman intihara kadar götürdüğünü ve bir sürü yan etkisi olduğunu doktorlar zaten biliyor ama genede yazıyorlar bu konu hakkında lütfen araştırma yapın ve kullanıyorsanız da bırakın normal bir insan ancak sorunlarını konuşarak mantıklı düşünerek çözebilir böyle saçma sapan ilaçlarla değil piskoloğa gidebilir ama ilaç kullanması son derece ciddi sıkıntılara sebep olur eğer bu ilacı kullanıyorsanız derhal bırakmalısınız ben Allah rızası için uyarıyorumAntidepresanlar hakkında deli ilacı ne demektir ya? Bu nasıl sığ bir bakış açısı bu hapları kullanan kullanmak zorunda olan çok insan var ne demek deli ilacı???
Size diyecek hiç lafım yok belli ki bu sorunlarla hiç karşılaşmamışsınız umarım da karşılaşmazsınız , kızkardeşinin okb yüzünden nasıl günden güne eridiğini hatta intiharın eşiğine geldiğini ilaçlarla ne şekilde tedavi olduğunu bizzat yaşamış biri olarak sizin gibilern deli saçması gördüğü ilaçlar bizlerin hayatında mucizevi etkiler yarattı , anlamanız zor tek dileğim muhtaç olmayın böyle konuşmak kolay bu hastalıklar beyindeki nörotransmitter denilen maddelerin eksikliği ya da fazlalığından kaynaklanıyor ve konuşmayla falan çözülmez çözülmedi de bence oturun siz araştırın biraz burdan ahkam kesene kadar.bu dünya çapında kanıtlanmış birşeydir hanfendi bu ikaçlar normal insana verildiği zaman intihara kadar götürdüğünü ve bir sürü yan etkisi olduğunu doktorlar zaten biliyor ama genede yazıyorlar bu konu hakkında lütfen araştırma yapın ve kullanıyorsanız da bırakın normal bir insan ancak sonuların konuşarak mantıklı düşünerek çözebilir böyle saçma sapan ilaçlarla değil
brnce siz bakış açınızın ne derece olduğunu düşünün ve ortaya attığınız tezin nedenli doğru olduğunu araştırmadan tartışmaya girmeyin tavsiye!Antidepresanlar hakkında deli ilacı ne demektir ya? Bu nasıl sığ bir bakış açısı bu hapları kullanan kullanmak zorunda olan çok insan var ne demek deli ilacı???
hanfendi dedim ya normal insanların kullanması sakıncalı diye sadece krize girenler kullanmalı sakinleştirici özelliği olduğu için sonra daha fazla yan etkiyle Allah'a emanet bu ilaçlar asla tedavi etmez uyuşturucu gibi anlık geçirir kardeşinize Rabb'imden şifa dilerim boşu boşuna ahkâm kesmiyorum öyle bir iddiamda yok bilimsel olarak kanıtlanmış birşeyi ne diye size yanlış aktarayım ki ben size bir yeriniz ağrıdığında ağrı kesici ilaç kullanmayın diyormuyum?Size diyecek hiç lafım yok belli ki bu sorunlarla hiç karşılaşmamışsınız umarım da karşılaşmazsınız , kızkardeşinin okb yüzünden nasıl günden güne eridiğini hatta intiharın eşiğine geldiğini ilaçlarla ne şekilde tedavi olduğunu bizzat yaşamış biri olarak sizin gibilern deli saçması gördüğü ilaçlar bizlerin hayatında mucizevi etkiler yarattı , anlamanız zor tek dileğim muhtaç olmayın böyle konuşmak kolay bu hastalıklar beyindeki nörotransmitter denilen maddelerin eksikliği ya da fazlalığından kaynaklanıyor ve konuşmayla falan çözülmez çözülmedi de bence oturun siz araştırın biraz burdan ahkam kesene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?