Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Dogru diyorsun ama elden bişi gelmiyor icmessem intihar aşamasına geliorum
Rab'bimiz taşıyamayacağımız gücü bize yüklemez bende 5 evladımı kaybettim 2sini 5ay önce onlar bizi Cennette bekliyorlar unutmayın ve o deli ilacını içmeyin bırakın zaman her şeyin ilacıdır

Arkadaşlar nasılsınız kimsenin sesi soluğu çıkmıyor var mı güzel hayırlı haberler

A.selam Canım inşallah artık bu aydan sonra çok geçmeden hyırlı haberler veririm.
Kimse burasa yok artık meral ettim bi hal hatır sorayım dedin

Arkadaşlar Adana özel METRO hastanesinde bebeği ölen var mı hastane hakkında ne düşünüyorsunuz paylaşırsanız sevinirim ben hastaneden memnun değilim hijyen açısından ilgi alaka açısından sıfır verebilirim acil girişteki lavoboda sabun yok bebeğimin bezini değiştirme zahmeti yok ben uyarınca değiştiriliyor ama nasıl bir hijyen anlayışı varsa bebeğimin altı temizlenirken hiçbir temizlik önlemi alınmadı herkes yoğun bakıma ayakkabılarına galoş giymeden giriyorlar nedenini sorduğumda "devlet kaldırdı" diye cevap aldım buna benzer hikayeleri olan evlatlarımızın hakkını arayalım istiyorum aranızda varsa böyle hikayesi olanlar yazarsanız sevinirim

Evet kesinlikle katılıyorum yaşadığın olayların aynısını ve daha fazlasını yaşadım 29 haftalik bebegimi kaybettim. .bukadar titizlik konusunda zayıf bi hastane görmedim. .bebeğim 2 hafta yasadi ve nek oldu dediler.arkadaşlar varmi aranızda başka?

arkadaşlar mesajlarınızı bekliyorum Adana özel Metro hastanesinde sorunları olan arkadaşları bu sayfaya davet ediyorum Allah Rızası için bildiklerinizi paylaşın iki evladımı da o hastanede kaybettim kaybettiğim için değil yaşadım ve gördüklerim için içim rahat değil bir sürü arkadaştan da aynı şikayeti duydum birde bu sayfada varsa eğer paylaşalım istiyorum şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar bu sayfada dopler akım kaybı sebebiyle bebeğini kaybetmiş ve ikinci gebeliğinde aynı sorunu yaşamadan sağlıkla bebeğini kucağına almış anneler var mı??

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Ebru ALPER, merak edilen; Doğumdan Hemen Sonra Doğum Kontrol Hapı Kullanılabilir mi? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü TV için yanıtladı.

Sevgili Kadınlar Kulübü forum üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) Sizleri ilgilendiren en yeni videolarımızla sayfamıza davetlisiniz.

Rab'bimiz taşıyamayacağımız gücü bize yüklemez bende 5 evladımı kaybettim 2sini 5ay önce onlar bizi Cennette bekliyorlar unutmayın ve o deli ilacını içmeyin bırakın zaman her şeyin ilacıdır
Antidepresanlar hakkında deli ilacı ne demektir ya? Bu nasıl sığ bir bakış açısı bu hapları kullanan kullanmak zorunda olan çok insan var ne demek deli ilacı???

Antidepresanlar hakkında deli ilacı ne demektir ya? Bu nasıl sığ bir bakış açısı bu hapları kullanan kullanmak zorunda olan çok insan var ne demek deli ilacı???
bu dünya çapında kanıtlanmış birşeydir hanfendi bu ikaçlar normal insana verildiği zaman intihara kadar götürdüğünü ve bir sürü yan etkisi olduğunu doktorlar zaten biliyor ama genede yazıyorlar bu konu hakkında lütfen araştırma yapın ve kullanıyorsanız da bırakın normal bir insan ancak sorunlarını konuşarak mantıklı düşünerek çözebilir böyle saçma sapan ilaçlarla değil piskoloğa gidebilir ama ilaç kullanması son derece ciddi sıkıntılara sebep olur eğer bu ilacı kullanıyorsanız derhal bırakmalısınız ben Allah rızası için uyarıyorum

Size diyecek hiç lafım yok belli ki bu sorunlarla hiç karşılaşmamışsınız umarım da karşılaşmazsınız , kızkardeşinin okb yüzünden nasıl günden güne eridiğini hatta intiharın eşiğine geldiğini ilaçlarla ne şekilde tedavi olduğunu bizzat yaşamış biri olarak sizin gibilern deli saçması gördüğü ilaçlar bizlerin hayatında mucizevi etkiler yarattı , anlamanız zor tek dileğim muhtaç olmayın böyle konuşmak kolay bu hastalıklar beyindeki nörotransmitter denilen maddelerin eksikliği ya da fazlalığından kaynaklanıyor ve konuşmayla falan çözülmez çözülmedi de bence oturun siz araştırın biraz burdan ahkam kesene kadar.

brnce siz bakış açınızın ne derece olduğunu düşünün ve ortaya attığınız tezin nedenli doğru olduğunu araştırmadan tartışmaya girmeyin tavsiye!

hanfendi dedim ya normal insanların kullanması sakıncalı diye sadece krize girenler kullanmalı sakinleştirici özelliği olduğu için sonra daha fazla yan etkiyle Allah'a emanet bu ilaçlar asla tedavi etmez uyuşturucu gibi anlık geçirir kardeşinize Rabb'imden şifa dilerim boşu boşuna ahkâm kesmiyorum öyle bir iddiamda yok bilimsel olarak kanıtlanmış birşeyi ne diye size yanlış aktarayım ki ben size bir yeriniz ağrıdığında ağrı kesici ilaç kullanmayın diyormuyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…