- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
Kendi kendinizle çelişiyorsunuz bilimsel olarak kanıtlanmış kullanmayın diyorsunuz bilimsel olarak kanıtlanmış ki kullanılıyor hanımefendi modern tıpta psikiyatri diye bir dal var bilmem haberiniz var mı, psikiyatri ilaçlarının sadece sakinleştiriciden ibaret olduğunu düşünüyorsanız konu hakkında ne kadar kısıtlı bir bilginiz olduğu ortada zaten , anlık falan geçirmiyor 2 sene tedavi sonrası şuan kardeşim günlük hayatına gayet normal insanlar gibi devam ediyor.Bildiğiniz bilgiler o kadar kısıtlı ve yanlış ki sizinle tartışmam bile yersiz aslında dediğim gibi tek dileğim muhtaç olmayın!hanfendi dedim ya normal insanların kullanması sakıncalı diye sadece krize girenler kullanmalı sakinleştirici özelliği olduğu için sonra daha fazla yan etkiyle Allah'a emanet bu ilaçlar asla tedavi etmez uyuşturucu gibi anlık geçirir kardeşinize Rabb'imden şifa dilerim boşu boşuna ahkâm kesmiyorum öyle bir iddiamda yok bilimsel olarak kanıtlanmış birşeyi ne diye size yanlış aktarayım ki ben size bir yeriniz ağrıdığında ağrı kesici ilaç kullanmayın diyormuyum?
depresyon diye bir hastalık yok ki ilacı olsun anlaşılan genel konuşuyorsunuz bende yapılan araştırmalara verilere dayanıyorum sizinle tartışmak için değil size yardımcı olmak için yazıyorum size cevap psikiyatri dalının ne denli işe yaradığı b50 aklı başında olmayanlara yardımcı olur size söylediklerim gayet net bu ilaçlar intihara teşebbüs ettiriyorKendi kendinizle çelişiyorsunuz bilimsel olarak kanıtlanmış kullanmayın diyorsunuz bilimsel olarak kanıtlanmış ki kullanılıyor hanımefendi modern tıpta psikiyatri diye bir dal var bilmem haberiniz var mı, psikiyatri ilaçlarının sadece sakinleştiriciden ibaret olduğunu düşünüyorsanız konu hakkında ne kadar kısıtlı bir bilginiz olduğu ortada zaten , anlık falan geçirmiyor 2 sene tedavi sonrası şuan kardeşim günlük hayatına gayet normal insanlar gibi devam ediyor.Bildiğiniz bilgiler o kadar kısıtlı ve yanlış ki sizinle tartışmam bile yersiz aslında dediğim gibi tek dileğim muhtaç olmayın!
http://www.psikiyatrininkaranlikyuz...niversitesi-profesor-doktor-irving-kirsh.htmlKendi kendinizle çelişiyorsunuz bilimsel olarak kanıtlanmış kullanmayın diyorsunuz bilimsel olarak kanıtlanmış ki kullanılıyor hanımefendi modern tıpta psikiyatri diye bir dal var bilmem haberiniz var mı, psikiyatri ilaçlarının sadece sakinleştiriciden ibaret olduğunu düşünüyorsanız konu hakkında ne kadar kısıtlı bir bilginiz olduğu ortada zaten , anlık falan geçirmiyor 2 sene tedavi sonrası şuan kardeşim günlük hayatına gayet normal insanlar gibi devam ediyor.Bildiğiniz bilgiler o kadar kısıtlı ve yanlış ki sizinle tartışmam bile yersiz aslında dediğim gibi tek dileğim muhtaç olmayın!
Kendi kendinizle çelişiyorsunuz bilimsel olarak kanıtlanmış kullanmayın diyorsunuz bilimsel olarak kanıtlanmış ki kullanılıyor hanımefendi modern tıpta psikiyatri diye bir dal var bilmem haberiniz var mı, psikiyatri ilaçlarının sadece sakinleştiriciden ibaret olduğunu düşünüyorsanız konu hakkında ne kadar kısıtlı bir bilginiz olduğu ortada zaten , anlık falan geçirmiyor 2 sene tedavi sonrası şuan kardeşim günlük hayatına gayet normal insanlar gibi devam ediyor.Bildiğiniz bilgiler o kadar kısıtlı ve yai
kendi kendimle çelişmediğime dair bir kanıt gönderdim o linki tıklayınKendi kendinizle çelişiyorsunuz bilimsel olarak kanıtlanmış kullanmayın diyorsunuz bilimsel olarak kanıtlanmış ki kullanılıyor hanımefendi modern tıpta psikiyatri diye bir dal var bilmem haberiniz var mı, psikiyatri ilaçlarının sadece sakinleştiriciden ibaret olduğunu düşünüyorsanız konu hakkında ne kadar kısıtlı bir bilginiz olduğu ortada zaten , anlık falan geçirmiyor 2 sene tedavi sonrası şuan kardeşim günlük hayatına gayet normal insanlar gibi devam ediyor.Bildiğiniz bilgiler o kadar kısıtlı ve yanlış ki sizinle tartışmam bile yersiz aslında dediğim gibi tek dileğim muhtaç olmayın!
arada araştırmalara göre bu ilacı kullanan 24 yaş altı gençlerin intihar vakaları artmıştır.Kendi kendinizle çelişiyorsunuz bilimsel olarak kanıtlanmış kullanmayın diyorsunuz bilimsel olarak kanıtlanmış ki kullanılıyor hanımefendi modern tıpta psikiyatri diye bir dal var bilmem haberiniz var mı, psikiyatri ilaçlarının sadece sakinleştiriciden ibaret olduğunu düşünüyorsanız konu hakkında ne kadar kısıtlı bir bilginiz olduğu ortada zaten , anlık falan geçirmiyor 2 sene tedavi sonrası şuan kardeşim günlük hayatına gayet normal insanlar gibi devam ediyor.Bildiğiniz bilgiler o kadar kısıtlı ve yanlış ki sizinle tartışmam bile yersiz aslında dediğim gibi tek dileğim muhtaç olmayın!
Depresyon diye bir hastalığın olmadığını iddia ediyorsanız sizle tartışmam gerçekten yersiz major depresyon diye psikşyatrinin en baba hastalığı var burda çıkmış bir profesör böyle konuşmuş diye niye sadece onu baz alacağız o kongredeki diğer profesörler katılıyor mu acaba görüşlerine yok , katılsalar bu bilim dalı olmaz bu ilaçlar kullanılmaz , arasam dünyada her türlü fikrin savunucusunu bulurum size ben, daha genel veriler istiyorsanız pubmede girin araştırın her ilacın yan etkisi var önemli olan yarar zarar dengesidir daha yararlı olacağına inanıyorsan kullanırsın progestanı da alsak baksak bir sürü yan etkisi yazar ama düşük tehlikesinde kullanıyor muyuz kullanıyoruz çünkü yararı zararından fazla neyse daha fazla uzatmayacağım yaşamamış insanın dışardan böyle ahkam kesmesi kolaydır her zaman bi yakınınız yaşarsa o zaman da böyle iddia edin bakalım depresyon yok konuşarak çözülür falan diye , size iyi akşamlar...bu
arada araştırmalara göre bu ilacı kullanan 24 yaş altı gençlerin intihar vakaları artmıştır.
ortaya karışık tezimi okuyun daha iyi anlaycaksınız sizede iyi akşamlarDepresyon diye bir hastalığın olmadığını iddia ediyorsanız sizle tartışmam gerçekten yersiz major depresyon diye psikşyatrinin en baba hastalığı var burda çıkmış bir profesör böyle konuşmuş diye niye sadece onu baz alacağız o kongredeki diğer profesörler katılıyor mu acaba görüşlerine yok , katılsalar bu bilim dalı olmaz bu ilaçlar kullanılmaz , arasam dünyada her türlü fikrin savunucusunu bulurum size ben, daha genel veriler istiyorsanız pubmede girin araştırın her ilacın yan etkisi var önemli olan yarar zarar dengesidir daha yararlı olacağına inanıyorsan kullanırsın progestanı da alsak baksak bir sürü yan etkisi yazar ama düşük tehlikesinde kullanıyor muyuz kullanıyoruz çünkü yararı zararından fazla neyse daha fazla uzatmayacağım yaşamamış insanın dışardan böyle ahkam kesmesi kolaydır her zaman bi yakınınız yaşarsa o zaman da böyle iddia edin bakalım depresyon yok konuşarak çözülür falan diye , size iyi akşamlar...
sizinle tartışmak bir yana sizi ve sizin gibi düşünen vatandaşları aydınlatmak ve uyarmak istedim bildiğim bir şeyi saklayamam bunun için size cvp veriyorum vaktimi ayırıpDepresyon diye bir hastalığın olmadığını iddia ediyorsanız sizle tartışmam gerçekten yersiz major depresyon diye psikşyatrinin en baba hastalığı var burda çıkmış bir profesör böyle konuşmuş diye niye sadece onu baz alacağız o kongredeki diğer profesörler katılıyor mu acaba görüşlerine yok , katılsalar bu bilim dalı olmaz bu ilaçlar kullanılmaz , arasam dünyada her türlü fikrin savunucusunu bulurum size ben, daha genel veriler istiyorsanız pubmede girin araştırın her ilacın yan etkisi var önemli olan yarar zarar dengesidir daha yararlı olacağına inanıyorsan kullanırsın progestanı da alsak baksak bir sürü yan etkisi yazar ama düşük tehlikesinde kullanıyor muyuz kullanıyoruz çünkü yararı zararından fazla neyse daha fazla uzatmayacağım yaşamamış insanın dışardan böyle ahkam kesmesi kolaydır her zaman bi yakınınız yaşarsa o zaman da böyle iddia edin bakalım depresyon yok konuşarak çözülür falan diye , size iyi akşamlar...
Allah bol bol sabır versin kendinizi yıpratmamaya çalışın takdir İlahi ne güzel söylemişsiniz "oğlum Cennet'te" diye bi kromozom testi yaptırıp hamile kalmanızı öneririm doktorunuzla bu konuyu konuşun tekrar başınız sağolsun Cennette yavrularımızla buluşmak dileğilye hayırlı Cumalar...Merhaba oturdum 1. Yazışmadan son yarışmaya kadar okudum sizin yıllar boyu yaşadıklarınızı okudum yeni heyecanlarınızı hissettim bebekleriniz olmuş çok şükür mutlu oldum gözlerim doldu yeni kaybettim kuzumu daha 9 gün oldu 12 gün yaşadı gelişim geriliği vardı 26 haftalık tı ama 23 le uyumluydu oğlum acım taze... Çok içim acıyor.... Tekrar kalsam yine olurmu diye korkuyorum ödüm kopuyor bursa okudum 6 ay sonra kalanlar var sezeryan sonrası sıkıntı yaşadılarmı acaba bende sezeryanlıyım... Oğlum cennette beklicek biliyorum Rabbim sen sabır ver... İçimize sukun verr...
Bende gelişim geriliği sebebiyle kaybettim tekrar başıma gelirimi diye ödüm kopuyormerhaba kızlar bende aranıza katıldım 23 ekimde 26 haftalık kızımı doğurmak zorunda kaldım 2 hafta geride kalmıştı 25 ekimde kaybettik benim gibi bebeğinde gelişim geriliği olup kaybeden 2. bebeğine sağ salim kavuşan var mı
Tansiyon var mıydıBende gelişim geriliği sebebiyle kaybettim tekrar başıma gelirimi diye ödüm kopuyor
sağlıklı çocuklarınız varsa birşey diyemem gene de doktorunuza bir danışın derim*psikiyatriye değil de piskoloğa gitmenizi öneririm piskiyatri ilaç veriyor genede siz bilirsiniz en az 6 ay beklemek gerekiyor hamilelik için tekrar başınız sağolsunKromozom tahlili yaparmı bilmem 2 sağlıklı çocuğum var vefat edeninde amniyosentezi temiz çıkmıştı İnş hayırlısıyla Eylül ekim gibi istiyoruz ondan önce tabi hastaneye gidicem zayıf olduğum için korkuyorum dikişlerden sezeryan dada böyle bi sıkıntı işte diğerleri normaldi bu yavrum herşeyin ilkini yaşattı bana.... Bugun psiyatri başlıcam randevum var toparlamak lazım evdeki herkesi etkiloyorum
Yok tu canım neden oldu bilmiyorum ama ekranda o renkli kırmızı mavi şeylere bakıp problem var dedilerTansiyon var mıydı
Aynı şeyi yaşadım canım benimde bu şekil oldu maalesefYok tu canım neden oldu bilmiyorum ama ekranda o renkli kırmızı mavi şeylere bakıp problem var dediler
başın sağolsun canım acını anlıyorum bende yaşadım, bir kızımı gelişme geriliği nedeniyle erken doğumdan sonra kaybettim , 2 buçuk yıl sonra şimdi bir kızım daha oldu , haftasını tam doldurdu , sağlıklı çok şükür, zamanı önemseme , ben 38 yaşındayım , öncelikle kendini toparlamaya çalış, ama ilk 6 ay korun derimMerhaba oturdum 1. Yazışmadan son yarışmaya kadar okudum sizin yıllar boyu yaşadıklarınızı okudum yeni heyecanlarınızı hissettim bebekleriniz olmuş çok şükür mutlu oldum gözlerim doldu yeni kaybettim kuzumu daha 9 gün oldu 12 gün yaşadı gelişim geriliği vardı 26 haftalık tı ama 23 le uyumluydu oğlum acım taze... Çok içim acıyor.... Tekrar kalsam yine olurmu diye korkuyorum ödüm kopuyor bursa okudum 6 ay sonra kalanlar var sezeryan sonrası sıkıntı yaşadılarmı acaba bende sezeryanlıyım... Oğlum cennette beklicek biliyorum Rabbim sen sabır ver... İçimize sukun verr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?