- 25 Ekim 2016
- 2.558
- 4.236
- 63
- 41
Olmamış yazacaktım pardon sıkıntı yaşamamışsınız heralde 6 ay korunacam muhakkak İnş sonra Allah verirse olur sizin nekadar süre sonra oldubaşın sağolsun canım acını anlıyorum bende yaşadım, bir kızımı gelişme geriliği nedeniyle erken doğumdan sonra kaybettim , 2 buçuk yıl sonra şimdi bir kızım daha oldu , haftasını tam doldurdu , sağlıklı çok şükür, zamanı önemseme , ben 38 yaşındayım , öncelikle kendini toparlamaya çalış, ama ilk 6 ay korun derim
evet plesenta sıvı eksikliği vardı, 1. doğumdan 4 ay sonra tahlil yaptırdım kan pıhtılaşması varmış bende , ikinci hamileliğimde corasprin ve hibor 3500 iğne kullandım 34. haftamda corasprini bıraktım iğneyi 39 hafta boyunca hergün kullandımİkincisinde bi problem olmaz mış heralde herhangi ilaç falan kullandınızmı birde sizinde plesentadamı sorun vardı kusura bakma insanın başına gelince bidaha mı korkusu oluyor anlıyorsunuzdur eminim evlat acısını...
Canım senin kesin pıhtılaşma iki genin homozigot zaten en başta. Pai nin homozigot 4g4g olması direk pıhtılaşma. İlk gebeliklerde etkilerdi diye nişey yok. Benim genel pıhtılaşma sorunlarımın hiçbiri olmadı benim direk yerleşme pronlemine sebep oldu pıhtılaşma ve erken doğum yapmak zorunda kaldım suyum geldiği için. Doktorum sana pıhtılaşma ile ilgili değil drrse direk başka doktora git canım.Merhaba arkadaşlar genetik tahlili çıktı faktör V çıktı mthfr heterozigot çıktı PAI-1 çıktı neki bunlar kafayı yicem 3 ay oldu kuzumu kaybeli doktor ne der sonuçlara bakalım bilgisi olan varmı bu sonuçlardan
Aynı benimde pıhtılaşmam yok tamamen plasenta yanlış yerleşmiş bu yüzdenCanım senin kesin pıhtılaşma iki genin homozigot zaten en başta. Pai nin homozigot 4g4g olması direk pıhtılaşma. İlk gebeliklerde etkilerdi diye nişey yok. Benim genel pıhtılaşma sorunlarımın hiçbiri olmadı benim direk yerleşme pronlemine sebep oldu pıhtılaşma ve erken doğum yapmak zorunda kaldım suyum geldiği için. Doktorum sana pıhtılaşma ile ilgili değil drrse direk başka doktora git canım.
Cnm enfeksiyon bölümüne git bütün tahlilleri yaptır gerekli aşıları yaptır korkma ama aşı olunca bekleme süresi oluyo istersen bi de onu bekleme hemen yaptır testleri aşılarıMerhaba bende erken dogum yaptım 32 haftalıkken 29 haftayla uyumluydu 18 gün yaşadı dogdugunda cmv enfeksiyon olduğu sölendi anne karnında etkilenmiş dendi sezeryanlıyım 6 ay beklemem gerek ama korkuyorum ya yine aynı şeyleri yaşarsam hastaneden kollarım boş çıkarsam çok korkuyorum
Hamilelik düşündügüm Zaman öncesinde gidicem inşallah ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum elim kucağım boş evim sessiz şu mübarek gün rabbim isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü yavrular nasip etsin içinde banada çok büyük bir boşluktayım rabbim yardımcımız olsun inşallahCnm enfeksiyon bölümüne git bütün tahlilleri yaptır gerekli aşıları yaptır korkma ama aşı olunca bekleme süresi oluyo istersen bi de onu bekleme hemen yaptır testleri aşıları
Hangi şehirdesin bilmiyorum ama sana tavsiyem iyi bir perinatolog bulman ayrıca o aşıları olunca bekleme süresi oluyo yerinde olsam şu an yapardım bi de ekstra onu beklememek içinHamilelik düşündügüm Zaman öncesinde gidicem inşallah ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum elim kucağım boş evim sessiz şu mübarek gün rabbim isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü yavrular nasip etsin içinde banada çok büyük bir boşluktayım rabbim yardımcımız olsun inşallah
Bende yazacağım inşAllahİnsanlar acıları geçip çocuk sahibi olduklarında bu sayfalarla işleri kalmıyo sanırım kimse sonrasında sağlıkla dogum yapıp çocuk sahibi olmadımı anlamıyorum bir gün bir bebeğim olursa buraya girip olumlu birşeyler duymak isteyen yaralı annelere umut olmak isterim inşallah
Sizdemi cmv geçirdinizMelekannesi6 seninle çok benziyor hikayemiz
Cmv ne oluyor toksaplazma rubella gibi miSizdemi cmv geçirdiniz
Cmv enfeksiyon maalesef ben.hamilelikte geçirdimCmv ne oluyor toksaplazma rubella gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?