Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Olmamış yazacaktım pardon sıkıntı yaşamamışsınız heralde 6 ay korunacam muhakkak İnş sonra Allah verirse olur sizin nekadar süre sonra oldu

evet plesenta sıvı eksikliği vardı, 1. doğumdan 4 ay sonra tahlil yaptırdım kan pıhtılaşması varmış bende , ikinci hamileliğimde corasprin ve hibor 3500 iğne kullandım 34. haftamda corasprini bıraktım iğneyi 39 hafta boyunca hergün kullandım

Anladım canım çok şükür sağlıklı bir şekilde yavrunu almışsın meleğinde cennette bekliyor bende tahlil yaptırmak istiyorum ama hemen yapmıyorlar diyorlar denicem tabi hematolojiden randevu alıp özel pahalı diyorlar sanırım devletten araştırma hastanesinden randevu almam lazımmış hayırlısı bakalım 3 ayım geçsin yapıcam İnşallah

Merhaba arkadaşlar genetik tahlili çıktı faktör V çıktı mthfr heterozigot çıktı PAI-1 çıktı neki bunlar kafayı yicem 3 ay oldu kuzumu kaybeli doktor ne der sonuçlara bakalım bilgisi olan varmı bu sonuçlardan

Canım senin kesin pıhtılaşma iki genin homozigot zaten en başta. Pai nin homozigot 4g4g olması direk pıhtılaşma. İlk gebeliklerde etkilerdi diye nişey yok. Benim genel pıhtılaşma sorunlarımın hiçbiri olmadı benim direk yerleşme pronlemine sebep oldu pıhtılaşma ve erken doğum yapmak zorunda kaldım suyum geldiği için. Doktorum sana pıhtılaşma ile ilgili değil drrse direk başka doktora git canım.

Aynı benimde pıhtılaşmam yok tamamen plasenta yanlış yerleşmiş bu yüzden

Merhaba bende erken dogum yaptım 32 haftalıkken 29 haftayla uyumluydu 18 gün yaşadı dogdugunda cmv enfeksiyon olduğu sölendi anne karnında etkilenmiş dendi sezeryanlıyım 6 ay beklemem gerek ama korkuyorum ya yine aynı şeyleri yaşarsam hastaneden kollarım boş çıkarsam çok korkuyorum

Bu formda varmı acaba gelişim geriliği yüzünden kaybedip sonra sağlıklı çocuğunu kucağına alan insan korkuyor illaki bendede aynı korku ya yine olursa bide yakın süre olunca olursa insan çaresiz kalıyor ama karın boş kucak boş oda yiyip bitiriyor.. Eşim diyoki ne bu bebek aşkı sende sanki çocuğunmu yok? Sinirleniyorum kaybettiğimin yeri dolmuyor elimde değilki Rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin

Cnm enfeksiyon bölümüne git bütün tahlilleri yaptır gerekli aşıları yaptır korkma ama aşı olunca bekleme süresi oluyo istersen bi de onu bekleme hemen yaptır testleri aşıları

Cnm enfeksiyon bölümüne git bütün tahlilleri yaptır gerekli aşıları yaptır korkma ama aşı olunca bekleme süresi oluyo istersen bi de onu bekleme hemen yaptır testleri aşıları
Hamilelik düşündügüm Zaman öncesinde gidicem inşallah ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum elim kucağım boş evim sessiz şu mübarek gün rabbim isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü yavrular nasip etsin içinde banada çok büyük bir boşluktayım rabbim yardımcımız olsun inşallah

İnsanlar acıları geçip çocuk sahibi olduklarında bu sayfalarla işleri kalmıyo sanırım kimse sonrasında sağlıkla dogum yapıp çocuk sahibi olmadımı anlamıyorum bir gün bir bebeğim olursa buraya girip olumlu birşeyler duymak isteyen yaralı annelere umut olmak isterim inşallah

Hangi şehirdesin bilmiyorum ama sana tavsiyem iyi bir perinatolog bulman ayrıca o aşıları olunca bekleme süresi oluyo yerinde olsam şu an yapardım bi de ekstra onu beklememek için

Bende yazacağım inşAllah

Bende 20 haftalık bebeğimi erken Doğum ile dünyaya canlı canlı getirdim ama yaşamadı tabi daha 2 gün oluyor öyle canım yanıyor ki anlatamam. Gebeliğimin başında beri kanamam vardı yattım hep , tam kanama durdu ardından bebeğim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…