Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Ahhhh canım dah Çok yenı. Acın gıtmıyo ama zamanla yaŞamak zorunda olduĞunun farkına varıyosun. Bız ne desek san Şuanda boŞ aĞlıycaksın haal aĞlıyoruz ama mecbur hayata dÖnÜyosun yıne de aklından Çıkartamasan da. Bıraz daha geÇsın acaba nezman hamıle klabılırım dıye dÜŞÜnmeey baŞlıcaksın acını dındırmak adına. Şımdı hepımız o durumdayız. Çok hayŞ kurduk aam nasıp deĞılmıŞ bı anda ellerımızın aarsından gıdıverdıler.ama verende o canım. Yıen olucak hepımız o gÜnÜ beklıyruz. Yıne olucak ınan buna ınanmak ıÇın Çok Çaba harcıyoruz zayıf dÜŞsek de. Bıraz daha zama geÇsın daah ıyı olucaksın. En de yaŞıyamam dıyodum ama mecur eŞın ıÇın svdıklerın ıÇın tıtunmak zorunda kalıyosun hayata ve ktÜ oldukÇ abeebk haaylı kurman gecıkecek bunu dÜŞÜn.

sweetbaby canım benim , çok içten dua ediyorsun inşallah duaların kabul olur bütün o güzellikleri yeniden yaşarsın sağlıkla kavuşursun bebişine.

Kızlar bir arkadaşım bir olay anlattı hepinizle paylaşmak istiyorum dinlerken benim tüylerim diken diken oldu. Fazla detaya girmeden anlatacağım. Bakın rabbimiz isterse nasıl anne yapıyor insanı. Bir hanım varmış kesinlikle bebeğinin olmasını istemiyormuş. Gebeliği önlemek için korunmuş. Kazara gebe kaldığı da olmuş. Defalarca kürtaj yaptırmış. Derken yıllar geçmiş yaşı ilerlemiş. Artık gebe kalmı yaşı geçmiş. Oh kurtuldum gebe kalmaktan çocuk sahibi olmaktan demiş.Birgün bu hanım kardeşini bir trafik kazasında kaybetmiş. Kardeşinin eşi yani gelinleri de kısa bir süre sonra kanser nedeni ile hayata veda etmiş. Geriye 7 yaşındaki çocukları kalmış. Bakacak başka kimse olmadığı için halasına yani bu çocuk sahibi olmak istemeyen hanıma kalmış çocuk. O hanım böylece anne olmuş. Rabbim verecekse öyle ya da böyle veriyor çocuğu. Seni anne yapıyor eğer kaderinde varsa buna sen dahil hiçbirşey engel olamıyor.

Aslında ben herkesin de o kadar süper bir hamilelik dönemi geçirdiğine inanmıyorum. Bizim toplumumuz bu tür konuları konuşmaya kapalı olduğu için ve insanlar problemlerini saklama eğiliminde olduğu için biz öyle sanıyoruz. Yoksa çoğu insan hamileliği boyunca irili ufaklı pek çok problem yaşıyor. Ben de hamileliğin 6. ayına kadar süper bir hamilelik geçirmiştim, hiçbir sıkıntım yoktu sonra kabus başladı. Ne yapalım bizim de kaderimizde bunları yaşamak varmış, Allah bir daha yaşatmasın.

premete ve diğer bebeğini erken doğum nedeniyle kaybeden değerli anneler,

Alllah sizlere peygamber sabrı versin, düşünmesi bile zorken yaşaması nasıl zordur..

konu başlığını yeni gördğm malesef, sizleri takip etmek isterdim

sizlere birkaç sorum olacak yardımlarınızı bekliyorum, eşşekten düşenin halini eşşekten düşen anlar misalii..

ben de 35 haftalıkken erken doğum yaptım, ve ben çok şanslıyım ki benim kasılmalarım ve sancılarım 7. ayımda başlamıştı, sağlık ocağı doktora git erken doğum olabiilr, doktorlar durdurur demişti, gittiğimde doktorum herşeyin yolunda olduğunu söylemişti, şanslıyım çünkü 28 haftalıkken de doğum yapabilridm.

35 haftalık erken doğan kızım 2340 gr doğdu sağlık problemi yaşamadık, yalnız ben neden erken doğum yaptığımı çok merak ediyorum, doktorum olabilir deyip geçiştirdi ama ben çok huzursuzum, 2 kez düşük yaşadım ve 3 . gebeliğimde erken doğum yaptım.

sizce benim yaşadığım düşük ve erken doğum bir şanssızlık mı yoksa sağlık problemine işaret mi?

erken doğumun araştırılması için bazı yapılan testlerden bahsetmişsiniz, bunlar hangi testler?

diğer gebeliğimde de erken doğum yaşarım diye çok korkuyorum

Slam arkadaşlar Melek annelerine baş sağlığı diliyorum Rabbim tekrar yaşatmasın en kısa zamanda hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.4 ocakta bende oğlumu kaybettim 35 haftalıktı.45 günü geçti ve ben adet olmadım doğumum sezaryen oldu.Bana bu konuda yardım edebilir misiniz?Bu gece çok kötüyüm gözümü kapattıkça o gün yaşadıklarım geliyo kabıma sığmıyorum çok kötüyüm senağlama

merhaba canım hoşgeldin .. Rabbim sanada sabırlar versin..bende sezeryanla doğum yaptım ,, ilk adetimi 50. gün oldum..

[table="head"]nick|doğum h.|doğum ş|isimleri|kilo boy|doğum t.|kaç gün yaşadığı|doğum sebebi|hamile
Ozlenen2010|33+5|sezeryan|OnurEfe|2800gr 50cm|17.07.2008|24 gün|stres||
Angelhope|27+0|sezeryan|Umut Baki|460gr 27cm|19.02.2008|135 gün|kanda pıh.plesan.yeter.|30.12.2009|
Premete|29+2|sezeryan|Mete|830gr|13.04.2009|71 gün|kanda pıh.||
Melek76|37+5|sezeryan|Yusuf|2700gr 51cm|15.03.2009|ölü doğum| kanda pıh .kaka yap.|11.08.2009|
Mhtp|6 aylık|normal|Ayşe||03.07.2009|12 saat|stres|30.08.2009|
Ebrizm|34+2|sezeryan|Beren,Beril|2200gr 31cm,2300gr.32cm|25.10.2008|ölü doğum , çok şükür hayatta|gebelik zehir.||
Leylayaşar|33+5|normal|ırem|2190gr 44 cm |20.11.2008|2 ay 15 gün |beyin kanaması|sat?|
Aabeyazmelek|6 aylık|normal|Gökçen|1000gr 52 cm |26.02.2009|3 saat|stres||
Nekoneko|6 aylık|normal|Muhammed Burak|605gr|05.08.2009|30 saat|stres||
Seymacım|38+0|sezeryan|Ahmed Said|2950gr |25.01.2008|ölü doğum |Rahim yırtıl.||
Hazann|28+0|sezeryan|Nazlım|715gr|07.07.2009|49 gün|gelişme geriliği suyun azalma.||
Hadibakem|23+0|normal||400gr|28.11.2008||||
Ravza1818|28+0|sezeryan|Yağmur|1200gr|08.10.2009|6 gün|kanda pıh.(5. erken doğum)||
Vvuslat|32+0|sezeryan|Yusuf Eren|2230gr 42cm|16.11.2005|1 yıl|karaciğer böbrek yetmez.||
Alicim
Sinannuray|34+0|normal|Firdevs|2150gr 42cm|23.01.2010|||
Eburcu|25+3|sezeryan|Egemen Erdem|780gr 850 gr|19.11.2009|40 gün,,|Rahmin ikiz gebelik taşıyamaması||
Seblev|32+5|sezeryan|Arda|2050gr 46cm|04.09.2009|90 gün|amniyosıvısının erken gel.||
Limburg1985
Sweetbaby|32+0|sezeryan|DenizKemal|1960gr 46cm|01.12.2009|ölü doğum |plesantanın erken ayrıl.|
Anneolunca|26+5|sezeryan|Muhammed Mustafa,Yusuf|1120gr,1000gr|07.12.2009||erken mebran rüptürü
Gelincik37_34|35+0|sezeryan|Haktan Ener|2500gr|04.01.2010|ölü doğum|| [/table]

tablomuzun son hali bu arkadaşlar varsa eksik söyleyin tamamlayalım..

Son düzenleme:
İnşallah sorun çıkmaz benim biraz daha bekleyeyim o zaman Allahım yardım et nolur

yok canım bir sorun olacağını sanmıyorum ,, sen kalbini ferah tut ,, ne kusuru canım ya nolur içinden geldiği gibi yaz burda aynı acıları yaşamış aynı yollardan geçmiş melek anneleriyiz,bizi en ii anlayan yine bizleriz,,

premete arkadaşım bizler kötü geçiriyoruz ama gerçekten çok güzel rüya gibi geçen gebelikler de var. Kanama bulantı kusma olmayan tansiyon yükselmesi düşmesi vs. olmadan vitamin dışında başka ilaç kullanmadan zamanında sağlıklı bebek doğuran kişiler var benim tanıdığım. İnşallah senin ve diğer melek annelerinin bundan sonraki gebelikleri de böyle geçer. Tek düşünceniz bebeğinize hangi ismi koyacağınız, bebek odası takımını hangi renk alacağınız falan olur; doğacak mı gidecek mi diye bir korku duymanızı gerektirecek en ufak bir sorun yaşamadan 39-40 haftalarda 3 kg ve üzeri sağlıklı nurtopu gibi bebişleriniz gelsin artık. Hepiniz bunu hakediyorsunuz.opuyorumnanaktan

İçimi rahatlattın sağol canım benimmm.Evet bizi en ii yine bizler anlarızz sağoll.:1hug:

hoşbulduk premete'cim,evet belkide biriktirdiğim gamlar yüzünden oldu birazda bunlar stresle başladı stresle bitti.Bu yaştan sonra huy değişirmi bilmem ama ben artık bencilliği öğreneceğim ve herkese hakettiği gibi davranacağım,yok kimse kırılmasın vs,diye sabrettikçe olan bana oldu.herkesin hayatı yolunda istediğine ulaşmış yani herkesin keyfi gıcır.bir ata sözüde benden"KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER"kimse bu acıyı yaşamasın ama acımı küçümseyenler,hamileliğimi kıskançlıkla bir hayırlı olsun demeden ya öylemi diye karşılayanlar.hamileyken bak bende erken doğum riski yaşadım ama progestoronla atlattım ,arkadaşımda erken doğum yaptı aman bu günlerde dikkat diye uyarmayanlar ben daha hastaneden çıkmadan daha evladım toprağa girmeden yok terapiste git yok destek al bilmem ne diye akıl verdiler ,dostluklarını gösterdiler sözde ahh ahhh neler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…