premete şu korku filmi tadında hamilelik lafın süper aynen tariflemişsin durumumuzu hatta eşimle de paylaştım evet daha iyi bir laf olamazdı gebelik sürecinde yaşadıklarımızı. Bir hanımla tanışmıştım henüz gebeliklerimi yaşamadan önce. Kendisinin çok güzel bir kızı vardı. Gebeliğinin çok rahat geçtiğini yaşadığı 9 ayın hayatında kendisini en sağlıklı ve mutlu hissettiği 6 ay olduğunu ifade etmişti. Ben de öyle olurum zannetmiştim o zaman. Bakın bana başıma neler geldi. Korku filmlerinin en korkuncunu iki kez üstüste bizzat yaşadım. Hayatımın en sağlıksız en mutsuz günlerini geçirdim. Herkes kendi kaderini yaşıyor işte.
..............
Slam arkadaşlar Melek annelerine baş sağlığı diliyorum Rabbim tekrar yaşatmasın en kısa zamanda hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.4 ocakta bende oğlumu kaybettim 35 haftalıktı.45 günü geçti ve ben adet olmadım doğumum sezaryen oldu.Bana bu konuda yardım edebilir misiniz?Bu gece çok kötüyüm gözümü kapattıkça o gün yaşadıklarım geliyo kabıma sığmıyorum çok kötüyüm senağlama
İnşallah sorun çıkmaz benim biraz daha bekleyeyim o zaman Allahım yardım et nolur
yok canım bir sorun olacağını sanmıyorum ,, sen kalbini ferah tut ,, ne kusuru canım ya nolur içinden geldiği gibi yaz burda aynı acıları yaşamış aynı yollardan geçmiş melek anneleriyiz,bizi en ii anlayan yine bizleriz,,
Hoşgeldin nekoneko. Anlattığın hadisi gözlerim dolarak okudum Allah bizim sabrımızı da görüyordur değil mi. Lütfen içinden ne geçiyorsa yazmaktan çekinme. Hepimiz zaten buraya acımızı, üzüntümüzü, özlemimizi anlatmak için gelmiyor muyuz. Ne demiş atalarımız duvarı nem, insanı gam yıkar. İçimizdeki gamı biriktire biriktire yıkılmamak için paylaşıp rahatlamamız lazım. Ne anlatmak istersen her zaman dinlemeye hazırız. Hamileliği kafandan geçirmeye başladıysan artık bazı şeylere hazırsın demektir. Düşünme uygula. İnşallah çok kısa zamanda sabrının mükafatını alırsın.
nekoneko yazdıklarını ağlayarak okudum içim öyle doluyduki dayanamadım bende inançlı bi insanım ama dayanamıyorum böyle sabırla karşılayamıyorum ben zamanla azalıcak derken daha kötü oluyorum aklımdan hiç çıkmıyo dün biraz rahatlamak için annem dışarı çıkardı heryerde hamileler kıyafetleri bebekler bebek mağazaları o kadar canım yandıki stresten mi nedense eşimlede sürekli kavga ediyorum hayat çekilmez bi hal aldı benim için nedenler niçinler düşündükçe mahvoluyorum şuan hamile olacaktım krizlere giriyorum bebeğimi istiyorum diyorum çok zor allahım[/QUO
Ağla arkadaşım tutma kendini ağla ki içindeki acılarda ,özlemlerde yarım kalan hayallerde hepsi akıp gitsin yoksa insan çıldıracak gibi oluyor heleki senin çok yeni.Allahım nasıl yemek yerim nasıl uyurum nasıl nefes alırım diyordum ama oluyor olmak zorunda.şunu aklından çıkarma bu acı hiç ama hiç geçmeyecek hani bazı hastalıklar ömür boyu sürer ve kişi bununla yaşamayı öğrenir.sende öğreneceksin bu acıyla yaşamasını.acı bazen artacak bazen azalacak ama hiç geçmeyecek için hep sızlayacak.Ama şükredeceksin duayı dilinden düşürmeyeceksin Allahım beterinden koru ,hayırlı olan böyleymiş sabrımıda ver Allahım diyeceksin.bebeğinin cennette mutlu olduğunu orada en güzel şekilde büyüdüğünü düşünüp onun adına mutlu olacaksın o en güzel yerde en güvenli yerde diye inanacaksın.düşünki evladını büyüttün ve uzak diyarlara okumaya yada çalışmaya gitti.zamanı gelince sende yanına gideceksin.sabır kardeşim sabır.başka yolu yok.Allah hepimizin için hayırlı olanı verir.Allah kullarının acı çekmesinden hoşnut olsaydı hayatımız hep acılardan ibaret olurdu.sabredeceğiz .Hergecenin bir sabahı var bunu unutma.sadece biraz zaman.sana bunları yazıyorumda ben farklımıyım sanıyorsun hala günde 2-3 posta ağlıyorum ama sonunda hep Allaha dua ediyorum.sabır diliyorum beterinden koru diye dua ediyorum.Ağla ama kendini bırakma bol bol dua et.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?