selam melek anneleri yelizcim inanki çok kötü oldum allahım yardımcın olsun
diger meleklerini kaybeden anneler allahım sabırlar versin sizlerede
özlenen ellerine saglık güzel olmuş tablomuz..
premete çok şükür bir sorun çıkmamış bebgin gelir inşallah..
kızlar bişi sorucam mhtp bebeğini kaybettikten 2 ay sonra mı hamile kalmış. listeye baktım da öle galibaç hemen istemiş heralde olmuş. ne gzüel.
Evet canım Mhtp doğumdan sonra 1 kere adet görüp hamile kadı ama o normal doğum yapmıştı. Şu sezeryanın gözü kör olsun...
sweetbaby inşallah geçiçek ve bizlerde meleklerimin kardeşine kavuşacagız ben inanıyorum tatlım...
olacak inşallah allahın izniyle...
Kızlar eve gelip yemek vs. olayları tamamladıktan sonra ilk iş internete girip yazmak oluyor benim için. Gündüz işteyken sadece okuyabiliyorum ama yazmıyorum şifremi işyerindeki bilgisayardan girmek istemedim. Her ne kadar internette olsak da ve bütün dünya yazdıklarımızı görse de bana grup olarak bir mahremiyetimiz ve sırlarımız var gibi geliyor. Burada paylaştıklarımızı işyerindekilerin bilmesini istemiyorum. Zaten herkes tiyatro izler gibi izliyor hallerimi.
aabeyazmelek bu ay inşallah gelecek meleğinin kardeşi. Ayrıca duan çok güzel önce daha çok acıç ekenlere demişsin. Rabbim bu topikteki anneleri daha fazla üzmesin inşallah. Yeni avatarına da bayıldım. Çok tatlı. Ben de kandil gününü bekliyorum. O gece çok dua edeceğim hepiniz için. Ayrıca her gece de etmeye şalışıyorum. Birkaç dua kitabı aldım başucuma koydum. Onlar huzur veriyor bana.
Sweetbaby sabır canım günler çabucak geçiyor. Sen bile anlamayacaksın günler su gibi geçecek.
Kızlar, ben de sohbete katılayım dedim ama yazdıklarım gitti malesef. İnsan böyle zamanlarda çok alıngan ve kırılgan oluyor. Bu dönemde ettikleri tesellilerle, acımı hafife almaları nedeniyle kırıldığım okadar çok insan varki. Hatta kayın validem ve akın pedere okadar kırgınım ki konuşurmuyum bile bilmiyorum. Bir başın sağ olsun diye evime gelmeyi bırak, bebeklerin vefat etti nasılsın diye bile aramadılar. Aradan Egemen vefat edeli 2 ay geçti. Erdem vefat edeli 3,5 ay oldu.Allah büyük.
Meraba arkadaşlar , nasılsınız ? Benim yarın kontrolüm var , inşallah her şey yolundadır...Sonlara doğru yaklaştıkça korkularım atmaya başladı , inşallah son iki ayımı da hayırlısıyla ve sağlıkla atlatırım ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım...
Rüyamda hep ikiz bebek görüyorum...Bu gece de iki tane kız bebek gördüm , gözleri renkli , benim bebeklerimmiş , doğmuşlar , minicikler , çok güzeller , ben de onları emziriyorum :) Göğsümden süt fışkırıyodu rüyamda,ne demek acaba ?
Meraba arkadaşlar , nasılsınız ? Benim yarın kontrolüm var , inşallah her şey yolundadır...Sonlara doğru yaklaştıkça korkularım atmaya başladı , inşallah son iki ayımı da hayırlısıyla ve sağlıkla atlatırım ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım...
Rüyamda hep ikiz bebek görüyorum...Bu gece de iki tane kız bebek gördüm , gözleri renkli , benim bebeklerimmiş , doğmuşlar , minicikler , çok güzeller , ben de onları emziriyorum :) Göğsümden süt fışkırıyodu rüyamda,ne demek acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?