Aminnn canım , çooook teşekkür ederim...bengisu anne olunca allahım hepimizin gönlünün muradını versin...
melekcim çok sevindim bitanem inan heyecanlandım valla zaman ne çabuk geçiyor maşallah bak biz demiştik sana herşey yolunda diye allahım hayırlıyısla kucagına alıp meleginin kokusunu duymayı nasip etsin...
Canım, bebek rahme yerleşirken de lekelenme olabiliyormuş, inşallah seninki de bu nedenledir.Eğer değilse de önümüzdeki aya bekletmeden sağlıkla gelir bebişin inşallah...ben yarın hastanıyorum kızlar bugun ibadetimi yaptım akşam üstü lekem geldi..
umutlar martta kaldı inşallah
Öncelikler herkesin kandilini kutluyorum , herkesin duaları kabul olur inşallah , bol bol dua edicem hepimiz için...Kandilimizi kutlayan , iyi dileklerde bulunan herkes için de içtenlikle aminnnnnn diyorum...
Arkadaşlar , kontrolüm vardı bugün biliyosunuz...Her şey yolundaymış , bebeğin beslenmesi , gelişimi , kan akışı vs.
Asprini nisan ayının ortasında , iğneyi 20 nisan gibi , bebeğin doğumunun da 37+0 da olmasının uygun olacağını söyledi.Çünkü bebeğimin gelişimi zaten 1,2 hafta önden gidiyor , önceki kaybımda 37+5 de idi. Biraz erken alacak bebeğimi , doğum erken olacağı için bu pazarteside 8 hafta öncesi iznimi kullanmaya başlayacağım çok şükür , 1 mart itibariyle işe gitmek yok :) Bu arada bir aksilik çıkmazsa doğum tarihide inşallah 27 nisan da...
Allahım inanamıyorum bu günlerin geldiğine , doktorumla bu konuların konuşulduğuna , çok mutluyum arkadaşlar , inşallah sonuna kadar böyle gider , inşallah en kısa zamanda sizler de çok ama çok mutlu olursunuz...
ben yarın hastanıyorum kızlar bugun ibadetimi yaptım akşam üstü lekem geldi..
umutlar martta kaldı inşallah
Aminnn canım , çooook teşekkür ederim...
Canım, bebek rahme yerleşirken de lekelenme olabiliyormuş, inşallah seninki de bu nedenledir.Eğer değilse de önümüzdeki aya bekletmeden sağlıkla gelir bebişin inşallah...
Bu arada Allah dualarını kabul etsin canımmn...
Hayirli geceler melek anneleri...
Hepinizin Kandilini mübarek olsun Rabbim gönlünüzdeki muradlarin hepsini fazlasiyle versin INSAALLAH..
Efendimizin dogdugu bu mübarek günde, rabbim onun yüzü suyu hürmeti icin bizlerede hayirli evlatlar nasip etsin
Hamile melek annelerininde bebeklerini saglikli bir sekilde kucaklarina almayi nasip etsin...
AMiiiiiiiN
selam melek anneleri müğbarek kandiliniz kutlu ettiğiniz dualar kabul olsun
angelhope sen en iyisini yapıyorsun kendini fazla kaptırmamakla ve üstüne fazla düşmemekle
böylece zaman da anlamadan geçecek ve bebişin sağlıkla gelecek inş.
melek 76 tebrikler bebeğin iyiymiş inşallah nisanda sağlıkla alırsın kucağına,
premete aabeyaz melek hadibakem özlenen2010 ve diğer hamiş olmayı bekleyen melek anneleri sizler de en kısa zamanda gebe kalıp sağlıcakla bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.
anneoluncaa keske sen de daha sık girsen topiğe senin de kandilin kutlu olsun
eburcu ben de ikinci gebeliğim hüsranla bittikten sonra onların yanında olmam gerektiğini düşündüm ve hala öyle düşünüyorum rabbim her geçen gün beni yaklaştırıyor. Bu mübarek gecede tek dileğim cennette meleklerimle buluşmak. beni anladığınızı biliyorum.
Zaman su gibi akıyor Melekcim. Acaba ne zaman hamile kalsak diye düşündüğümüz günler daha dün gibi şimdi sen doğum iznine bile ayrılıyorsun. Seninle birlikte ben de çok heyecanlanıyorum. Nisan ayında sen bu sayfaya kızlar bebeğim şimdi kollarımda diye yazacaksın. Keşke sen hamile kaldıktan sonra ben de hemen cesaret edebilseydim. O zaman belki birlikte gün sayıyor olurduk. Şimdi o kadar pişmanım ki. Neyse geçmişe çare yok geleceğe bakmalı. Sen bu sayfanın ilk hamilesisin. İnanıyorum sen sağlıkla bebeğini kucağına aldıktan sonra hepimiz geleceğe daha umutla bakacağız.
Canım belki Meleğin dediği gibi yerleşme kanamasıdır hatta inşallah öyledir.
çok teşekkür ederim canımmm...melek 76 tebrikler bebeğin iyiymiş inşallah nisanda sağlıkla alırsın kucağına,
gerçekten zaman çabuk geçiyor canım , bir bakmışız ki sen de bu günlere gelmişsin, doğum iznine ayrılmışsın....Sonra da bebeğin kucağında...Canım bu ay gelecek inşallah bebişin, sakın pişmanlık yaşama , biz istesek de istemezsik de bebişlerimiz geleceği zamanı biliyorlar...Ben de senin en kısa zaman da bebeğini sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum canım...Zaman su gibi akıyor Melekcim. Acaba ne zaman hamile kalsak diye düşündüğümüz günler daha dün gibi şimdi sen doğum iznine bile ayrılıyorsun. Seninle birlikte ben de çok heyecanlanıyorum. Nisan ayında sen bu sayfaya kızlar bebeğim şimdi kollarımda diye yazacaksın. Keşke sen hamile kaldıktan sonra ben de hemen cesaret edebilseydim. O zaman belki birlikte gün sayıyor olurduk. Şimdi o kadar pişmanım ki. Neyse geçmişe çare yok geleceğe bakmalı. Sen bu sayfanın ilk hamilesisin. İnanıyorum sen sağlıkla bebeğini kucağına aldıktan sonra hepimiz geleceğe daha umutla bakacağız.
kızlar herkese iyi akşamlar. dün hepimize dua ettim bol bol. inşalalh kabul olur. ben oğlumu çok özledim bugün.nasıl onların yokluklarına dayanabiliyoruz nasıl yaşayabiliyoruz bunu da bilmiyorum.ya bazen diyorum niye bukadar şanssızım ama isyana girer diye korkuyorum. daha büyük acılar yaşmaktan daha beteriyle karşılaşmaktan korkuyorum.tekrardan hamile olmak o günleri yaşamak istiyorum. bizim yeni bebeklere çok ihtiyacımız var, içimizde biriktirip veremediğimiz sevgimizi vermek için. yarım kalan hayllerimizin gerçeğe dönüşmesi için. en azından benim öyle.kndimi zamanı geçirmek kendimi iyi hissetmey çalışıp tekrar umutlanacağım belki bebeğimin geleceği günleri yaşmak için o kadar zorluyorum okadar gayret ediyorum ki yoruluyorum artık.tüm amacım bi bebek ve anne olabilmek oldu. haylim yarım kaldı bebeğim elimden gitti biana önce tekrar o mutuluğu yaşamak istiyorum ama bu içten içe de nekadar yıpratıcı bi süreç. offffffffffffffffffff. bazen daralıyorum. herşeyden ehrkesten soğuyorum. yaşamdan. nezman gelicek o güzel günelr. ne zaman tam anlamıyla gülücek yüzümüz. ne zman bitecek bu özlem.keşke oğlum şimdi benimle olsaydı neelr evrmezdim.mafoldumben
Selam melek anneleri, bugün akşam biryere gitmiştik dönüşte gebeliğim boyuna gittiğim muayenenin olduğu binanın önünden geçtik arabayla. O binanın giriş kapısını gördüm. O kapıdan defalarca gebe olarak geçtiğimi düşündüm. Oysa şimdi karnım bomboş. Kafayı yemek üzereyim. Son birkaç gündür hergece gebelik doğum vs. konuları işleyen rüyalar gördüm. Hele dün geceki korkunçtu. Gebeyim doğumum gelmiş ama karnım şiş değil. Düşünün artık nasıl karmakarışık olmuşum. Doktor arıyoruz birkaç hasytane bizi almıyor. En sonunda ameliyat masasına yatıyorum. Karnım bu kadar düzken nasıl bebek doğururum diye soruyorum doktora. O da merak etme olmuştur o diyor. Karnını kesip alacağım diyor. O sırada uyandım. Bebek defterini kapattığımı düşünürken birden aslında hayatımın merkezi olduğunu anlamak çok acı. Sizi çok özlüyorum yavrularım. Sizi benden ayıran kadere nasıl güvenirim ben artık?
kızlar herkese iyi akşamlar. dün hepimize dua ettim bol bol. inşalalh kabul olur. ben oğlumu çok özledim bugün.nasıl onların yokluklarına dayanabiliyoruz nasıl yaşayabiliyoruz bunu da bilmiyorum.ya bazen diyorum niye bukadar şanssızım ama isyana girer diye korkuyorum. daha büyük acılar yaşmaktan daha beteriyle karşılaşmaktan korkuyorum.tekrardan hamile olmak o günleri yaşamak istiyorum. bizim yeni bebeklere çok ihtiyacımız var, içimizde biriktirip veremediğimiz sevgimizi vermek için. yarım kalan hayllerimizin gerçeğe dönüşmesi için. en azından benim öyle.kndimi zamanı geçirmek kendimi iyi hissetmey çalışıp tekrar umutlanacağım belki bebeğimin geleceği günleri yaşmak için o kadar zorluyorum okadar gayret ediyorum ki yoruluyorum artık.tüm amacım bi bebek ve anne olabilmek oldu. haylim yarım kaldı bebeğim elimden gitti biana önce tekrar o mutuluğu yaşamak istiyorum ama bu içten içe de nekadar yıpratıcı bi süreç. offffffffffffffffffff. bazen daralıyorum. herşeyden ehrkesten soğuyorum. yaşamdan. nezman gelicek o güzel günelr. ne zaman tam anlamıyla gülücek yüzümüz. ne zman bitecek bu özlem.keşke oğlum şimdi benimle olsaydı neelr evrmezdim.mafoldumben
Selam melek anneleri, bugün akşam biryere gitmiştik dönüşte gebeliğim boyuna gittiğim muayenenin olduğu binanın önünden geçtik arabayla. O binanın giriş kapısını gördüm. O kapıdan defalarca gebe olarak geçtiğimi düşündüm. Oysa şimdi karnım bomboş. Kafayı yemek üzereyim. Son birkaç gündür hergece gebelik doğum vs. konuları işleyen rüyalar gördüm. Hele dün geceki korkunçtu. Gebeyim doğumum gelmiş ama karnım şiş değil. Düşünün artık nasıl karmakarışık olmuşum. Doktor arıyoruz birkaç hasytane bizi almıyor. En sonunda ameliyat masasına yatıyorum. Karnım bu kadar düzken nasıl bebek doğururum diye soruyorum doktora. O da merak etme olmuştur o diyor. Karnını kesip alacağım diyor. O sırada uyandım. Bebek defterini kapattığımı düşünürken birden aslında hayatımın merkezi olduğunu anlamak çok acı. Sizi çok özlüyorum yavrularım. Sizi benden ayıran kadere nasıl güvenirim ben artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?