Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Tüm Melek anneleri Mevlüt Kandiliniz mübarek olsun. Bu gece bol bol dua etcem meleklerimizin kardeşleri gelsin diye.Hayırlı kandiller arkadaşlar....

Merhaba arkadaşlar.. Kandilinizi kutlamak istededim...
Kimbilir belki bugün meleklerimiz rüyadada olsa bizi ziyarete gelir..

Öncelikler herkesin kandilini kutluyorum , herkesin duaları kabul olur inşallah , bol bol dua edicem hepimiz için...Kandilimizi kutlayan , iyi dileklerde bulunan herkes için de içtenlikle aminnnnnn diyorum...

Arkadaşlar , kontrolüm vardı bugün biliyosunuz...Her şey yolundaymış , bebeğin beslenmesi , gelişimi , kan akışı vs.

Asprini nisan ayının ortasında , iğneyi 20 nisan gibi , bebeğin doğumunun da 37+0 da olmasının uygun olacağını söyledi.Çünkü bebeğimin gelişimi zaten 1,2 hafta önden gidiyor , önceki kaybımda 37+5 de idi. Biraz erken alacak bebeğimi , doğum erken olacağı için bu pazarteside 8 hafta öncesi iznimi kullanmaya başlayacağım çok şükür , 1 mart itibariyle işe gitmek yok :) Bu arada bir aksilik çıkmazsa doğum tarihide inşallah 27 nisan da...

Allahım inanamıyorum bu günlerin geldiğine , doktorumla bu konuların konuşulduğuna , çok mutluyum arkadaşlar , inşallah sonuna kadar böyle gider , inşallah en kısa zamanda sizler de çok ama çok mutlu olursunuz...

Son düzenleme:
bengisu anne olunca allahım hepimizin gönlünün muradını versin...
melekcim çok sevindim bitanem inan heyecanlandım valla zaman ne çabuk geçiyor maşallah bak biz demiştik sana herşey yolunda diye allahım hayırlıyısla kucagına alıp meleginin kokusunu duymayı nasip etsin...

Aminnn canım , çooook teşekkür ederim...
ben yarın hastanıyorum kızlar bugun ibadetimi yaptım akşam üstü lekem geldi..
umutlar martta kaldı inşallah
Canım, bebek rahme yerleşirken de lekelenme olabiliyormuş, inşallah seninki de bu nedenledir.Eğer değilse de önümüzdeki aya bekletmeden sağlıkla gelir bebişin inşallah...
Bu arada Allah dualarını kabul etsin canımmn...

Hayirli geceler melek anneleri...

Hepinizin Kandilini mübarek olsun Rabbim gönlünüzdeki muradlarin hepsini fazlasiyle versin INSAALLAH..
Efendimizin dogdugu bu mübarek günde, rabbim onun yüzü suyu hürmeti icin bizlerede hayirli evlatlar nasip etsin

Hamile melek annelerininde bebeklerini saglikli bir sekilde kucaklarina almayi nasip etsin...

AMiiiiiiiN

selam melek anneleri müğbarek kandiliniz kutlu ettiğiniz dualar kabul olsun
angelhope sen en iyisini yapıyorsun kendini fazla kaptırmamakla ve üstüne fazla düşmemekle
böylece zaman da anlamadan geçecek ve bebişin sağlıkla gelecek inş.
melek 76 tebrikler bebeğin iyiymiş inşallah nisanda sağlıkla alırsın kucağına,
premete aabeyaz melek hadibakem özlenen2010 ve diğer hamiş olmayı bekleyen melek anneleri sizler de en kısa zamanda gebe kalıp sağlıcakla bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.
anneoluncaa keske sen de daha sık girsen topiğe senin de kandilin kutlu olsun
eburcu ben de ikinci gebeliğim hüsranla bittikten sonra onların yanında olmam gerektiğini düşündüm ve hala öyle düşünüyorum rabbim her geçen gün beni yaklaştırıyor. Bu mübarek gecede tek dileğim cennette meleklerimle buluşmak. beni anladığınızı biliyorum.

Zaman su gibi akıyor Melekcim. Acaba ne zaman hamile kalsak diye düşündüğümüz günler daha dün gibi şimdi sen doğum iznine bile ayrılıyorsun. Seninle birlikte ben de çok heyecanlanıyorum. Nisan ayında sen bu sayfaya kızlar bebeğim şimdi kollarımda diye yazacaksın. Keşke sen hamile kaldıktan sonra ben de hemen cesaret edebilseydim. O zaman belki birlikte gün sayıyor olurduk. Şimdi o kadar pişmanım ki. Neyse geçmişe çare yok geleceğe bakmalı. Sen bu sayfanın ilk hamilesisin. İnanıyorum sen sağlıkla bebeğini kucağına aldıktan sonra hepimiz geleceğe daha umutla bakacağız.

ben yarın hastanıyorum kızlar bugun ibadetimi yaptım akşam üstü lekem geldi..
umutlar martta kaldı inşallah

Canım belki Meleğin dediği gibi yerleşme kanamasıdır hatta inşallah öyledir.

amin canım ateşimden anlıyorum bende 2 gün öncesi lekelenme oluyor sonra günümde adetimi oluyorum ...

amin cümlemizinkini...:Saruboceq:

amin canım :Saruboceq:

yok canım hiç zannetmiyorum olurum ben ...kötükedihüso

melek 76 tebrikler bebeğin iyiymiş inşallah nisanda sağlıkla alırsın kucağına,
çok teşekkür ederim canımmm...

gerçekten zaman çabuk geçiyor canım , bir bakmışız ki sen de bu günlere gelmişsin, doğum iznine ayrılmışsın....Sonra da bebeğin kucağında...Canım bu ay gelecek inşallah bebişin, sakın pişmanlık yaşama , biz istesek de istemezsik de bebişlerimiz geleceği zamanı biliyorlar...Ben de senin en kısa zaman da bebeğini sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum canım...

kızlar herkese iyi akşamlar. dün hepimize dua ettim bol bol. inşalalh kabul olur. ben oğlumu çok özledim bugün.nasıl onların yokluklarına dayanabiliyoruz nasıl yaşayabiliyoruz bunu da bilmiyorum.ya bazen diyorum niye bukadar şanssızım ama isyana girer diye korkuyorum. daha büyük acılar yaşmaktan daha beteriyle karşılaşmaktan korkuyorum.tekrardan hamile olmak o günleri yaşamak istiyorum. bizim yeni bebeklere çok ihtiyacımız var, içimizde biriktirip veremediğimiz sevgimizi vermek için. yarım kalan hayllerimizin gerçeğe dönüşmesi için. en azından benim öyle.kndimi zamanı geçirmek kendimi iyi hissetmey çalışıp tekrar umutlanacağım belki bebeğimin geleceği günleri yaşmak için o kadar zorluyorum okadar gayret ediyorum ki yoruluyorum artık.tüm amacım bi bebek ve anne olabilmek oldu. haylim yarım kaldı bebeğim elimden gitti biana önce tekrar o mutuluğu yaşamak istiyorum ama bu içten içe de nekadar yıpratıcı bi süreç. offffffffffffffffffff. bazen daralıyorum. herşeyden ehrkesten soğuyorum. yaşamdan. nezman gelicek o güzel günelr. ne zaman tam anlamıyla gülücek yüzümüz. ne zman bitecek bu özlem.keşke oğlum şimdi benimle olsaydı neelr evrmezdim.mafoldumben

Selam melek anneleri, bugün akşam biryere gitmiştik dönüşte gebeliğim boyuna gittiğim muayenenin olduğu binanın önünden geçtik arabayla. O binanın giriş kapısını gördüm. O kapıdan defalarca gebe olarak geçtiğimi düşündüm. Oysa şimdi karnım bomboş. Kafayı yemek üzereyim. Son birkaç gündür hergece gebelik doğum vs. konuları işleyen rüyalar gördüm. Hele dün geceki korkunçtu. Gebeyim doğumum gelmiş ama karnım şiş değil. Düşünün artık nasıl karmakarışık olmuşum. Doktor arıyoruz birkaç hasytane bizi almıyor. En sonunda ameliyat masasına yatıyorum. Karnım bu kadar düzken nasıl bebek doğururum diye soruyorum doktora. O da merak etme olmuştur o diyor. Karnını kesip alacağım diyor. O sırada uyandım. Bebek defterini kapattığımı düşünürken birden aslında hayatımın merkezi olduğunu anlamak çok acı. Sizi çok özlüyorum yavrularım. Sizi benden ayıran kadere nasıl güvenirim ben artık?

Canım ya üzülmemek elde deil hamileyken gezdiğimiz geçtiğimiz yerler artık tek geçiyoruz herşeyden ben biz açıktık bizim uykumuz geldi diye bahsederken tek olmaya alışmak çok zor ben hala tekmelerini hissediyorum sabah tekmelerle uyanıyorum bu süreç çok uzun seninde dediğin gibi bizi kurtarcak olan yeni bir gebelik ve hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evladımızı kucaklamak.Dilerim kandilde edilen dualar kabul olur Allahım kabul eder inşallah canım.

A.S canım Ruhhalimizin aslında içinde fırtınalar kopuyo kaçmaya çalıştığımız şeyler rüyalarla karmaşık bir hal alıyor.Bende hastaneyi gördükçe o günleri hatırlıyorum.Ama bunlardan ne kadar kaçabiliriz ki.her fırsatta karşımıza çıkacak.Bunu bende henüz aşamadım zor olacak Rabbim yardım et bizlere aminnn..

Canım hepimiz aynı durumdayız. Biz öyle önemli birşeyi kaybettik ki şimdi o şey yaşama nedenimiz oldu. Çocuk sahibi olmayı, anne olmayı getirdik hayatımızın merkezine koyduk. Bilmiyorum bu doğru birşey mi, çünkü tekrar hamile kaldığımızda da hatta hamileliği düşündüğümüzde bile bu kadar korkmamıza neden olan aslında bu olayı bu kadar önemsememiz. Şu an için tek bildiğim bu duygunun bizi terketmeyeceği. Öyle ya da böyle zaman geçiyor canım, bekleme süren azalıyor bunları düşünüp umutlanmaya, dik durmaya çalış. Biliyorum hayat bu kadar boynumuzu bükerken dik durmak çok zor ama mecburuz.

Mapcım canım sana defalarca anlatmaya çalıştığım buydu aslında. Sen ne kadar ben bu sayfayı artık kapattım dersen de o sayfa hiç kapanmıyor. Biz anneliğin tadını aldık bir kere,onun nasıl güzel bir duygu olduğunu öğrendik, artık hayatımızda bu duygu olmadan yaşamamız imkansız.Kendi duygularınla mücadele edip kendini yıpratma canım. Yazdıklarından bu aralar kafanın çok karışık olduğunu anlıyorum. Belki yanılıyorumdur ama sanki içine tekrar anne olma ateşi düştü. Yüreğin evet derken, aklın ve ağzın hayır diyor. Yürekle aklın savaşında her zaman yürek galip gelmiştir arkadaşım. Ankara'da riskli gebelikler uzmanı bir profesör varmış Lütfü Önderoğlu. Ankara'daki bütün riskli gebelerden onun adını duyuyorum, hatta bizim Melek de ona gidiyor. Sen de bir ona görünsen canım belki tahmin ettiğimizden daha kolay bir çözümü vardır sorununun.

swettbaby ve map herzaman aynı şeyleri yaşaıyoruz farklı farklı buayda melegime kavuşamazsam nisanda doktora gidicem ve hastaneye gittigmde heran kızım aklıma geliyor ultrosan girdigimde hele kendimi zor tutuyorum zor bir durum ama anne olmak böyle bir duyguymuş birazcıkta olsa tattık allahım inşallah daha fazla bekletmeden hepimizin meleklerin kardeşini gönderir
haziran gelmek üzere 1 sene olacak bebegimi kaybedeli bazen alt komşumun bebegini gördügünde benimkide 8 aylık olcaktı gece aglayşlarını duyuyorum yataktan fırlıyorum kızım aglıyor gibimi geliyor
sabır edip dua edip yatıyorum tekrar
mapcım allahım sana belkide umut ışıgı gönderdi rüyanda bence tekrar bi gözden geçirip bebgine kavuşmayı hayal edip yola koyulmalısın..

Dün gece baya kötü oldum . çok ağladım. çünkü çok özledim beebeğimi. hep ayakta durmaay içimdeki fırtınayı belli etmemeye ,eşimi üzmemeye çalışıyorum. geleceğe dair daah çabuk yol alabilmek için yapıyorum bunu aslında. ama öyle zorki.içimde biriktirdiklerim bi anda taştı dışarı tüm gece ağladım.özlemek ama kavuşamamak öyle kötü bi duyguki. bizmanlar birkaça ay önce nekadar mutluken şimdi o mutluluğu tekrar yaşayabilme ihtimali ile avunmak. dıaşrı çıktığımda bebeğimle girdiğim dükkanalr ,ona ciciler aldığım yerler. offffffff öyle hevesleniyorumki içimden yine gelicem yine dedim. aam bu kararlığı sürdürmek d eçok zor. Allahım hepimzie yardım etsin. bizleri teselli edicek şey belli. meleklerimizin kardeşelri. başka türlü bu hayata eskisi gibi devam etmek çok zor hatat imkansız. sadece yaaşdığımızı zannediyoruz. en azından ben öyleyim. o düşlediğim güzel günelrin hayaliyle yaşıtorum ayakta duruyorum zaman zaman dizlerim titreyip yere yığılıverecek gibi hissetsem de. Rabbim o gücü veriyo eminim bzie anne olmayı da tattıracak. tek ümidim bu. bununla yaşıyorum.

bend eçok özlüyorum oğlumu
buğünlerde hiç iyi değilim
yeniden hamile olmak istiyorumm
bebegimi kucagıma almak istiyorum
anne olmak istiyorum benn

iyi değilim ben kızlarya
hiç iyi değilim
senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…