herkese slmlar umarım iyisinizdir kendinize ii bakın.
Kızlar eve gelip yemek vs. olayları tamamladıktan sonra ilk iş internete girip yazmak oluyor benim için. Gündüz işteyken sadece okuyabiliyorum ama yazmıyorum şifremi işyerindeki bilgisayardan girmek istemedim. Her ne kadar internette olsak da ve bütün dünya yazdıklarımızı görse de bana grup olarak bir mahremiyetimiz ve sırlarımız var gibi geliyor. Burada paylaştıklarımızı işyerindekilerin bilmesini istemiyorum. Zaten herkes tiyatro izler gibi izliyor hallerimi.
aabeyazmelek bu ay inşallah gelecek meleğinin kardeşi. Ayrıca duan çok güzel önce daha çok acıç ekenlere demişsin. Rabbim bu topikteki anneleri daha fazla üzmesin inşallah. Yeni avatarına da bayıldım. Çok tatlı. Ben de kandil gününü bekliyorum. O gece çok dua edeceğim hepiniz için. Ayrıca her gece de etmeye şalışıyorum. Birkaç dua kitabı aldım başucuma koydum. Onlar huzur veriyor bana.
Sweetbaby sabır canım günler çabucak geçiyor. Sen bile anlamayacaksın günler su gibi geçecek.
doğru ya. beklemek mahvediyo insanı. en azından bebek için harekete geçsek umudumz olucak.
inşallah canım ya . o günelr çabuk gelsin ya. dayanması çok zor.Allah hepimize yardım etsin. bi gün burda yine konuşurken acaba isimlerimizin altında hamile olduğumuzu gösteren çizelgeelr olucakmı yine. gelenlerde bizimle umut bulucakmı. gelicekmi o günler
gerçekten öylemi olucak şuan çok acı çekiyoruz ama tekrar bebkelrimiz bizimle olduğu zaman bu günelri geride bırakabilecekmiyiz. bırakmak çok zor ama biraz oldun dernlerde sklıyabilecekmiyiz acımızı. o günleri sabırsızlıkla bekliyorum.
Özlenencim anne-kız aynı kaderi yaşamanız çok kötü ama en azından annen de aynı yoldan geçtiği için seni çok iyi anlıyor ve destek veriyordur. Çevrende böyle bir desteğin bulunması çok önemli. Benim ailem ve eşimin ailesi benim bu depresif halime bir anlam veremiyor ve altında başka nedenler arıyorlar. Bana sürekli neden mutsuzsun, bir sıkıntın mı var diye soruyorlar. Bu durum beni çıldırtıyor, tabi ki bir sıkıntım var oğlumu kaybettim. Buna üzülmeye devam ettiğimi, her zaman onun yasını tutacağımı anlamak çok mu zor. Geçen gün kayınvalideme hala oğlum için üzüldüğümü söylediğimde bana başka çocuğun olunca unutursun dedi ve şu örneği verdi " Bir sanatçıya hayranları gelip sizin yeriniz dolmaz demişler o da oturduğu koltuktan kalkmış ve bunu diyen kişiyi oturtarak ben kalkarım bu koltuğa başka biri oturur bak yerim doldu bile demiş". Allah aşkına ben içim yanıyor diyorum bana bunları anlatıyor. Bana teselli vermeye çalışırken canımı daha çok yakıyorlar. Bir de bana hepimiz üzüldük diyor, benim acımla kendi acısını aynı kefeye koymaya çalışıyor. Biliyorum kötülüğünden, art niyetinden yapmıyor ama kanayan yüreğimi daha çok kanatmaktan başka bir işe yaramıyor yapılanlar. Ben de hiçkimseyle doğumum ve oğlum hakkında konuşmamayı tercih ediyorum. Bir tek eşimle konuşuyorum çünkü onun da yüreği benim kadar yaralı. Başka kimseye anlatamadığım için ona da o kadar çok anlatıyorum ki bazen onu daha çok üzüyor,bunaltıyor muyum diye düşünüyorum. Bir de sizler varsınız, beni en iyi anlayanlar. Size anlatmak beni çok rahatlatıyor, söylediğiniz sözler de yaralarımı sarıyor. Burası olmasaydı, siz olmasaydınız delirirdim herhalde.
canim seni iyi anliyorum ama biseyi soylemeden duramicam ben kayinvalidemle birlikte yasiyorum inan yalniz yasamayi okadar isterdimki her gebelik denememde her sabah sorulan ne haber var regl olmadin dimi gibi sorularin beni ne kadar stressli yaptigini anlatamam her dakika noldu diye soruldugunda duyulan korku endise zaten hamile kalamayana bi engel.1yil boyunca her ay regl oldum bi suru tedaviye ragmen.gece regl olup bunu sabah nasil soylicem endisesi ne demek anlatamam...her 2 erken dogumumda bebeklerimi kaybedisimde yanimdaydi cok uzuluyor ama keske ben gormeseydim.her regl oldugumda agliyordu. basklalarinin gelinleri dugunden 9ay sonra doguyor diye laflar ne demek..kendi acilarim bi tarafa bide sucluluk duygusu ekleniyor sanki...regl donemimi beklerken stress olmamal...herr dakika sorulan sorularla nasil rahat olabilirsin kafana takmaya bilirsin...o yuzden cok sakin ol ve sukurker et
Meraba arkadaşlar , nasılsınız ? Benim yarın kontrolüm var , inşallah her şey yolundadır...Sonlara doğru yaklaştıkça korkularım atmaya başladı , inşallah son iki ayımı da hayırlısıyla ve sağlıkla atlatırım ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım...
Rüyamda hep ikiz bebek görüyorum...Bu gece de iki tane kız bebek gördüm , gözleri renkli , benim bebeklerimmiş , doğmuşlar , minicikler , çok güzeller , ben de onları emziriyorum :) Göğsümden süt fışkırıyodu rüyamda,ne demek acaba ?
herkese slmlar umarım iyisinizdir kendinize ii bakın.
Meraba arkadaşlar , nasılsınız ? Benim yarın kontrolüm var , inşallah her şey yolundadır...Sonlara doğru yaklaştıkça korkularım atmaya başladı , inşallah son iki ayımı da hayırlısıyla ve sağlıkla atlatırım ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım...
Rüyamda hep ikiz bebek görüyorum...Bu gece de iki tane kız bebek gördüm , gözleri renkli , benim bebeklerimmiş , doğmuşlar , minicikler , çok güzeller , ben de onları emziriyorum :) Göğsümden süt fışkırıyodu rüyamda,ne demek acaba ?
canim seni iyi anliyorum ama biseyi soylemeden duramicam ben kayinvalidemle birlikte yasiyorum inan yalniz yasamayi okadar isterdimki her gebelik denememde her sabah sorulan ne haber var regl olmadin dimi gibi sorularin beni ne kadar stressli yaptigini anlatamam her dakika noldu diye soruldugunda duyulan korku endise zaten hamile kalamayana bi engel.1yil boyunca her ay regl oldum bi suru tedaviye ragmen.gece regl olup bunu sabah nasil soylicem endisesi ne demek anlatamam...her 2 erken dogumumda bebeklerimi kaybedisimde yanimdaydi cok uzuluyor ama keske ben gormeseydim.her regl oldugumda agliyordu. basklalarinin gelinleri dugunden 9ay sonra doguyor diye laflar ne demek..kendi acilarim bi tarafa bide sucluluk duygusu ekleniyor sanki...regl donemimi beklerken stress olmamal...herr dakika sorulan sorularla nasil rahat olabilirsin kafana takmaya bilirsin...o yuzden cok sakin ol ve sukurker et
İnşallah canım hepimiz için her şey çok güzel olacak...Yarın kandil , hepimiz için bol bol dua edicem...endişelenme canım. duanı et. gerisi Allaha kalmış bazı şeyelrin ötesine geçemiyoruz. eminim bebişine çok iyi bakıyosundur zaten. bu korkularımızdan kaynaklanıyo. inşallah herşey güzel olucak. sziler umutsunuz bize. umarım sıra bizede gelicek. sen kan sulandırıcı iğne kullanıyodun dimi her gün. rüyan bence çok güzel canım. süt görmek güzel hemd e fışkırıyo. ben ce eherşy istediğinden d e güzel olucak. kızmıydı bebişin. canını sıkma tamam mı. bize de dua et.
inşallah canım...Rüyalarım hamilelikten kaynaklanıyor olabilir gerçekten , rüya görmediğim gün yok :)inşallah atlatıcaksın melekcim herşey yolunda sıkılma güzel haberlerle gel bitanem
rüyan hayırlara çıksın sen şimdi hamile oldugun için böyle rüyalar görmen normel tatlım..
Sağol canım iyi dileklerin için...En kısa zamanda buradaki herkesin iyi günlerinide görücez inşallah...Allah yardımcın olsun Melek 76. Yaruna sağlıklı sıhatli kavuşmayı nasip etsin.Analı babalı büyüt inşallah
Sağol canımcım , strese girmemek elde değil gerçekten ...Ama elimden geleni yapıyorum...Canım isim konusunu da hiç düşünmedik , eşime bir kez sordum ismini ne koyalım diye , doğsunda sağlıkla sonra düşünürüz dedi , öylece kaldı...Her şeyden korkar olduk anlayacağın...Canım hiç endişelenme herşey çok güzel olacak. Zate senin öyle büyük bir problemin yok ki, var olan için de önlemini alıyorsun sakın kendini strese sokma. Bu arada haftalar ilerliyor kızımıza bir isim düşünmeye başlamışsınızdır atık. Ne olacak güzel prensesin ismi. Mthp'ın oğlunun adı Ege olacakmış. Valla hatun buraya uğramıyor ben de dedektif gibi diğer bölümlerden araştıra arştıra durumunu öğreniyorum.
inşallah canımmm...2 ay sonra sizlerle güzel haberleri paylaşmayı o kadar çok istiyorum ki...Tabi sizlerden de güzel haberler almayı...Canım inşallah herşey yolundadır.Endişelenme ferah tut içini kuzucun annesine sımsıkı tutundu inşallah hiç bırakmaz seni.Rüyanda hayır olur inşallah iki ay sonra rüyaların gerçeğe dönüşür..:lepi:
inşallah canımmm...2 ay sonra sizlerle güzel haberleri paylaşmayı o kadar çok istiyorum ki...Tabi sizlerden de güzel haberler almayı...
sağolun arkadaşlar benden yana bi sıkıntı yok kendimi gebe gibi bile hissetmiyorum aslına bakarsanız üstünde bile durmuyorum yani kendimi gebe ilan etmedim iç dünyamda, böyle devam ederim inşallah üstüne çok düştümde ne oldu herşeyi oluruna bırakıyorum hayırlısı neyse o olsun.
şimdilik hayal kurmuyorum 36 .haftayı görmeden de kurmıcam 135 gün yoğun bakımı tekrar kaldırabileceğimi sanmıyorum bişi olucaksa eğer ikimize birden olsun diorum böle geçior düşünceler beynimden kendi kendime böle konuşuyorum ne bilim yaa herşey çok tuhaf.
sağolun arkadaşlar benden yana bi sıkıntı yok kendimi gebe gibi bile hissetmiyorum aslına bakarsanız üstünde bile durmuyorum yani kendimi gebe ilan etmedim iç dünyamda, böyle devam ederim inşallah üstüne çok düştümde ne oldu herşeyi oluruna bırakıyorum hayırlısı neyse o olsun.
şimdilik hayal kurmuyorum 36 .haftayı görmeden de kurmıcam 135 gün yoğun bakımı tekrar kaldırabileceğimi sanmıyorum bişi olucaksa eğer ikimize birden olsun diorum böle geçior düşünceler beynimden kendi kendime böle konuşuyorum ne bilim yaa herşey çok tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?