Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

allah kabul etsin bitanem inşallah sagol bende çok begendim avatarımı..
inşallah gelicek melekler hepimize gönderecekler birgün sabredelim...:Saruboceq:

geçiçek tatlım geçicek inşallah baksana geçmese bebeklerimiz kaybedeli herkezin ne kadar zaman olmuş zaman durmuyor akıp gidiyor ..

aynı benzeri durumları bende yaşıyorum bizim hallerimizi anlamıyorlar benimkiler gökçen demesini biliyorlardı ama kızım gömülecegi zaman bile gelmediler benim için gelmesin ama oglu için gelsin destek olsun dimi benim ailem herzaman benim yanımdaydı..
oda evladını kaybetmiş beni daha iyi anlar dedim ama nafile .. birde bana dogumdan sonra demezmi nekadr saçmaladın öyle dogumdan önce ben zaten psikolojik olarak bitmişim anlam veremiyorum valla...sabır diliyorum rabbimden sadeece..

canım allah yardımcın olsun çok zor ben aynı evde degilim bana yakın ordanda yetiyor ...

inşallah atlatıcaksın melekcim herşey yolunda sıkılma güzel haberlerle gel bitanem
rüyan hayırlara çıksın sen şimdi hamile oldugun için böyle rüyalar görmen normel tatlım..

herkese slmlar umarım iyisinizdir kendinize ii bakın.

merhaba güzelim iyiyiz hamdolsun sen nasılsın bebegin nasıl... opuyorumnanaktan

Canım inşallah herşey yolundadır.Endişelenme ferah tut içini kuzucun annesine sımsıkı tutundu inşallah hiç bırakmaz seni.Rüyanda hayır olur inşallah iki ay sonra rüyaların gerçeğe dönüşür..:lepi:

Allah yardımcın olsun Melek 76. Yaruna sağlıklı sıhatli kavuşmayı nasip etsin.Analı babalı büyüt inşallah

Allaha şükürler olsun tabiki. Herşey için. Konu acılı günlerinde insanın alıngan olmasına değinilince. Zaten öyle arayıp soran kişiler değiller eşimin ailesi. Ama böyle zamanda insan aranılı sorulmak istiyor. Benimde tabiki canım sıkılıyor arayıp sormamalarına. Ama yine de Allah şükür. Tek dedim bu olsun. Önemli değil. Ben çocuklarıma kavuşayımda inan önemli değil. Allah sanada yardımcı olsun gerçekten zor. Aynı yerde öyle stresli bir hayat. Allah yardımcın olsun gerçekten. Bir daha halime şükredeyim.

İnşallah canım hepimiz için her şey çok güzel olacak...Yarın kandil , hepimiz için bol bol dua edicem...
Canım ben düşük dozda iğne kullanıyorum ve 100 mg coraspin...Doktor gerek yok ama önlemimizi alalım demişti...Bebeğim de kız canım , sağlıkla gelir inşallah...
inşallah atlatıcaksın melekcim herşey yolunda sıkılma güzel haberlerle gel bitanem
rüyan hayırlara çıksın sen şimdi hamile oldugun için böyle rüyalar görmen normel tatlım..
inşallah canım...Rüyalarım hamilelikten kaynaklanıyor olabilir gerçekten , rüya görmediğim gün yok :)

Allah yardımcın olsun Melek 76. Yaruna sağlıklı sıhatli kavuşmayı nasip etsin.Analı babalı büyüt inşallah
Sağol canım iyi dileklerin için...En kısa zamanda buradaki herkesin iyi günlerinide görücez inşallah...

Sağol canımcım , strese girmemek elde değil gerçekten ...Ama elimden geleni yapıyorum...Canım isim konusunu da hiç düşünmedik , eşime bir kez sordum ismini ne koyalım diye , doğsunda sağlıkla sonra düşünürüz dedi , öylece kaldı...Her şeyden korkar olduk anlayacağın...
mhtp uğramıyor gerçekten ama senden iyi haberlerini alıyoruz ya yeter :) Ege de güzel isimmiş...

inşallah canımmm...2 ay sonra sizlerle güzel haberleri paylaşmayı o kadar çok istiyorum ki...Tabi sizlerden de güzel haberler almayı...

sevgili melek 76 ben rüyalara çok inanırım. Bu konuda benim ve eşim.n rüyalarının çıkması konusunda tecrübelerimiz oldu özellikle kötü rüyalarımız ve bebekleri kaybetmeyle ilgili.
Süt gelme rüyası çok güzel bir rüya canım ben mesela gebeyken hiç böyle bir rüya görmemiştim. ınternette rüya tabirleri siteleri var birkaç tanesi daha kaliteli. Onlara baktım bu rüyanın anlamı o sütü emen bebeğin ileride yüksek makam sahibi biri olacağı anlamına geliyormuş. Çalışkan başarılı akıllı bir kızın olacak herhalde. ıçini ferah tut zaten zor kısmı riskli kısmı bitti.

sağolun arkadaşlar benden yana bi sıkıntı yok kendimi gebe gibi bile hissetmiyorum aslına bakarsanız üstünde bile durmuyorum yani kendimi gebe ilan etmedim iç dünyamda, böyle devam ederim inşallah üstüne çok düştümde ne oldu herşeyi oluruna bırakıyorum hayırlısı neyse o olsun.

şimdilik hayal kurmuyorum 36 .haftayı görmeden de kurmıcam 135 gün yoğun bakımı tekrar kaldırabileceğimi sanmıyorum bişi olucaksa eğer ikimize birden olsun diorum böle geçior düşünceler beynimden kendi kendime böle konuşuyorum ne bilim yaa herşey çok tuhaf.

ınşallah herşey yolunda gider, bütün acıları unutursun. Kötü düşünme. Allah yardımcın olsun. Çok zor gerçekten. Ben de muhtemelen hamile kalsam tekrar, seninle aynı ruh halini paylaşacağım. Bazen aklımdan geçiyor tekrar aynı şeyleri yaşarsam ne yaparım diye.Geçen sefer çok zor dayandım. Bu sefer ben de yavrularımın yanına gitmeyi isterim.

kızlar öyle düşünmeyin lütfen allahım bizleride böyle sınıyor çok zor ve acı inanki sizi anlıyorum ama
allahıma dua edin böyle düşünleri kafanızdan atmaya çalışın

mevlud kandiliniz mübarek olsun yapılan açılqan eller geri cevrilmesin meleklerimizin kardeşleri inşallah gelir...

Canım hayırlı kandiller benimde en büyük korkularımdan biri ya tekrar yaşarsam diye.Bu gün ve gece çok dua edelim içinde rahatlar hem canım huzurla ferahlarsın.Hadi topla kendini arkadaşım.

Amin beyazmelek Aminnnnnnn.Rabbim açılan ellerimizi,gönülden geçen dualarımızı,hayırlısı sağlıklısıyla hamile kalıp kucağımıza yavrularımızı almayı nasip eder inşallah.Hamile arkadaşlarımıza da kolay doğum ve sağlıcakla kavuşmalarını nasip etsin Rabbim Aminnnn..

arkadaşalr hepimizin mevlid kandili mübarek olsun. bugünü ben kendim ve sizler için dua ederek geçiricem. uamrım Rabbim dualrımızı kabul eder.

angelcim lütfen kötü düşünme. sen hamilesin artık buna inan. sana hediyen geldi. evet korkualrn olucak emin ol bizde olduğumuzda bizde de olucak bu korkular. umarım Allahım yardım eder kolayca çok bekletmeden gelir bebişlerimiz ve kolyca çabucak geçiveriri o haftaalr ve bebişlerimizi kucağımıza alırız.gzüel günlerini,sağlıklı günlerini görürüz hayırlısıyla. bizim d ehediyemiz gelsin tez vakitte ve herşey güzel olsun. dualar kabul olsun bu gzüel günde inşalalh.

Canım seni çok iyi anlıyorum yoğun bakım günleri insanın ömründen ömür götürüyor. Bizim çocuklarımız bir kere öldü, biz onlar yoğun bakımda kaldığı her gün öldük. Ama o günler geçmişte kaldı artık, önünde pırıl pırıl günler var. Öyle şeyler düşünüp canını sıkma. Zaten şu an hamile gibi hissetmemen normal, daha çok başındasın ama zaman ilerlesin, minik kıpırdaşmaya başlasın o sana neler hissettirecek gör bak. Zamanında gelecek bu bebek, doğumun ertesi günü bebeğin kucağında evine gideceksin, içinde kalmış ne varsa onunla birlikte yaşayacaksın. Sen değil miydin bana Allah kulunu iki kere aynı delikten sokmaz diyen.

Can arkadaşlarım, güzel meleklerin güzel anneleri hepinizin mevlid kandili mübarek olsun. Allah'ım bu mübarek gecede hiçkimsenin açılan avuçlarını boş döndürmesin, dualarını karşılıksız bırakmasın. Ben de bu gece önce hamile arkadaşlarımızın sağlıkla bebeklerine kavuşması için, sonra tüm melek annelerinin vakti geldiğinde yeniden anne olabilmeleri için dua edeceğim. Adınızı bilmiyorum ama kullanıcı adlarınızı tek tek sayacağım. Allah'ım kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…