İyi haftalar arkadaşlar. Çok zor bir sınavdan geçiyoruz. Benimde acım hiç dinmiyor. Hep aklımda ölen bebeklerim. Artık uyku uyuyamaz, iş yapamaz oldum. Günler geçtikçe iyi olurum derken kötü olmaya başladım. Kimse anlamıyor ama hala çocuklarımı özlüyorum. Herkez artık unut diyor. Çocuklarımla ilgili konu açtımı.- böyle yapma, bu konuları açma diye konu kapattırıyorlar. Oysa ben sanki başka bir dünyada yaşıyorum. Hep aklımda onlar. En acısıda beni üzün oğlumun kucağımdaki soğuk bedeni onu öpüp kokladığım an. Cenaze arabasında yıkanısı, ominik ellerini ayaklarını iki yana düşürmüş buz gibi o yerde hatarkenki hali. Ben onu koynuma alacakken
hepimize allah sabır versin çok zor bi sınavdan geçiyoruz bide bu bekleme süresi insanı bitiriyo tekrar hamile kalabilir miyim gene erken doğum olur mu sorular hiç bitmiyo kafamda bende artık hiç kimseye hissettirmiyorum çünki kimse anlamıyo yanlız kalıonca düşünüyorum bide sizinle paylaşıyorum sizde yaşadığınız için anlıyabiliyorsunuz bişey paylaşmak istiyorum sizinle ben hamileyken hiç bişeyde hevesim yoktu bişe almak istemiyodum herkez ilk çocuk nasıl almıyosun die hayret ediyodu benim içimden hep ben nasılsa görmiycem geçiyodu yani çocum değilde ben kendimin öleceğini düşünüyodum eşime diyodum onu kollarıma alamıycam sarılamıycam die bide kzımın ismini zeynep koymayı düşünüyordum ama ben hep karnımda severken melek derdim çok tuhaf şeyler yaşadım allah hazırlamış diyorum beni sizde böle şeyler yaşadınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?