Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

sinannuray arkadaşım yuvana sahip çıkarak en doğrusunu yaptın. Bu arada inşallah umreye gidersen buradaki melek anneleri ve meleklerimiz için de dua eder misin? En azından huzuru bulmamız için bir de meleklerimiz cennette mutlu olsunlar diye. Benim kendi adıma senden ricam bu. Şimdiden rabbim kabul etsin.
Muray bu kadar badireye rağmen bebeklerinden biri olsun yaşama tutunmuş buradaki birçok anneye göre şanslı sayılırsın koklayıp sarılabileceğin bir yavrun en büyük zenginlik bu insan elde edemeyince anlarmış ancak ben de bunu üç yavrumu kaybettikten sonra anladım.

seni çok iyi anlıyorum canım
buğünlerde bende öyleyimm
eve kapanıp kaldımm
ailemden uzaktayım
eşimi günde 2-3 saat görüyorum
tıkanıp kaldımm
oğlum olsaydı onla oynardım
ama yok işte
herşeyin hayırlısı.

inşallah arkadaşım hepimiz için dua edicem bizde huzura kavuşucağız sizde bana dua edin atlatıcaz bugünlere

arkadaşlar herkese selamlar...çok fazla giremiyorum nete.pazartesi kontrolümüz vardı.bebeğimin cinsiyeti belli oldu.kızım olacak inşallah..iremcik annesine kızkardeşini göndermiş.dualarım hepimize arkadaşlar.lütfen umutlarınızı yitirmeyin ne olur

slm hayırlı olsun bebeğin allah kucağına almayıda nasip etsin ne kadar sonra oldu bebeğin

Canımm çok sevindim gözünüz aydın. Sanırım bebeğini kaybeden annelerin en büyük isteği yeniden çocuk sahibi olmaktır, o gerçekleştikten sonra da doğacak bebeğin kaybedilen bebeğin cinsiyetinde olmasıdır en azından bende durum böyle. Yani seninki tam kaymaklı ekmek kadayıfı olmuş. Bizi habersiz bırakma canım, gelişmeleri yaz. Siz bizim umudumuzsunuz, sizden güzel haberler almaya ihtiyacımız var.

canım benim, Allah razı olsun...Allah hayırlı zamanda hepimize hayırlısını nasip etsin inşalah.inanın dualarım yanlız kendime değil hepimize, hepinize,Rabbim hepimizi bundan sonra güldürsün.evlatlarımızla doldursun kucaklarımızı.haber veririm canım vermezmiyim.yeterki Allah sağlık nasip etsin...

Bu arada benim SAT 2 Kasım 2009

slm hayırlı olsun bebeğin allah kucağına almayıda nasip etsin ne kadar sonra oldu bebeğin

çok tşk.ederim.ben şubat 2009 da kaybettim kızımı.kasım 2009 da tekrar hamile kaldım.ama buzaman içinde korundum.biraz zaman geçsin istedim.acımı diğer yavrum karnımdayken yaşamak istemedim.ona da eziyet çektirmek istemedim.evlat acım, acımız
hiç bir zaman geçmez tabi ama en azından biraz kabuk bağlasın diye düşündüm.

canım bu arada bugün anasağlığına gittim.daha önceki yaşadıklarımı biliyorlar tabi.kız olduğunu söylediğimde hemşiremiz adını İrem koymazmısın diye sordu.bende İrem doğdu, iki ay yaşadı evine geldi.o apayrı bi can dedim.bu da onun kardeşi olarak gelcek dünyaya.ha iremi karnımda kaybetmiş olsaydım ya da doğumda v.s.ve hiç yüzünü görmemiş olsaydım belki tekrar irem koyabilirdim ama.ben iremin herşeyini gördüm yaşadım.kokusunu ağlamasını gülmesini herşeyini...benim gibi düşünn varmı aranızda ya da tersi düşünüp tekrar aynı isim olabilir diyen?alın size yeni bir konu:)

Ben iki oğlumu kaybettim tekrar oğlum olursa Erdem koya bilirim çünki senin dediğin gibi Erdemi göremedim. Ama 40 gün Egemenin başında bekledim. Egemen adını tekrar koymak bilmiyorum biraz beni rahatsız ediyor. Aslında Egemen ismini çok severek koymuştum oğluma. Bilmiyorum aslında o günler bir gelsin hayırlısıyla. Belki busefer tek bebeğim olur. Erdem Egemen koyarım nasip.

leylacım Allah analı babalı sağlıkla sıhhatle dünyaya getirsin yavrunu. ne güzel umarım herşey yolunda gider. bend ebian önce anne olmayı çok istiyorum. içimdeki bu yoğunluktan kurtulamıyorum.nekadar kendimizi işe güce versekte vakit geçirmeey çalışsak hayatımızın merkezinde onalr var. ve ancak kardeşleri acımızı dindirecek. ama inşallah hepimiz için en hayırlı ve en yakın zmandadır. ben de sanırım başka bi isim koyardım. benim bi oğlum var zaten belki bi melek ama onun adı o. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin onları kucağımzıa alıp büyütmeyi nasip etsin de ne cinsiyet ne de isim önemli diil.keşke düşünecek sadece onalr kalsa. offfffffffffffff biz e hamiş olalım yine. ben de bebek istiyorum. oğlumu da çok özledim zaten. çok soğuyorum hayattan bazen. ne zman yine herşey gzüel olucak.

canım çok sevindim...allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağına versin....emin ol irem melek kardeşini hep korur..:))
allahım tüm melek annelerinin kucağını doldursun acılarına bir an önce su serpsin..

Biz de oğlumuzun ismini aylarca düşünüp çok severek koymuştuk ismiyle yaşamak nasip olmadı yavruma. Mete ismini çok seviyorum ama yeniden bir oğlum olursa bu ismi vermek istememe rağmen vermem. Bu yeni doğacak çocuğumuzu ve bizi psikolojik olarak olumsuz etkiler bence. Her ne kadar kaybettiğimiz bebeklerimiz geri dünyaya dönsün istesek de yeni doğacak olanlar onlar değil. Biz kaybettiğimiz bebeğin ismini koyarsak onları ölmüş bebeklerimizin yerine koyarız, kendi kişiliklerine haksızlık ederiz gibi geliyor. Bir de düşünsene çocukla ablasının veya abisinin mezarına gideceksin çocuk mezar taşında kendi ismini görecek o çocuğun psikolojisini bir düşünsene.

Kızzzzzz nerelerdesin sen kulağını çekeceğim valla. Arada gel biz iyiyiz de ya. Merak ediyoruz seni. Valla dedektif gibi diğer topiklerden senin durumunu takip etmekten helak oldum. Nasılsın.Ege nasıl, yaramazlık yapıyor mu?

Allahım bu günler geçse keşke, yavrularımızı kucağıza aldığımız günler gelse hemencecik. Allahım sen sabır ver. Bize yardım et.

bende aynen öyle düşünüyorum canım.İrem farklı bir yapıda,canda bir evladım.yenisi başka bir evladım.ikisinin de yeri bende aynı ama mesela bana ilk bebeğinmi diye sorduklarında ilk diyemiyorum.İremi nasıl yok sayabilirimki asla yapamam bunu. hiçbir anne de yapamaz zaten. Allah nasip ederde sağ salim kucağıma alırsam bu kızıma İdil ya da Sena düşünüyoruz.ama tabi herşeyden önce sağlık ve hayır...

Ben de çocuğun var mı dediklerinde ne diyeceğimi şaşırıyorum. Yok diyemiyorum dilim varmıyor ama var desem de bu sefer bir de herkese durumumu anlatmak zorunda kalıyorum, insanların acıyan bakışlarını görmek istemiyorum. Bir ortama girdiğimiz zaman ya da yeni biriyle tanıştığımda çocuğun var mı diye sormasınlar diye dua ediyorum. Kısmet olur da tekrar bir çocuğum olursa o zaman herkese 2 çocuğum var diyeceğim, biri Cennette biri dünyada. Düşündüğün isimler güzel canım gerçi daha doğum kadar çok fikrin değişir isim koymak zor oluyor. Allah adıyla yaşamayı nasip etsin.

canım gözün aydın ne güzel bir tanede daha kısmet olursa kızın gelicek
allahım kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin..

bende koymam canım gökçen isimli bir kızım var zaten aynı ismi koymak istemem onun yerini hiçbir evladım dolduramaz... melek kızım benim

bugün kırkım doldu normal doğum yapmıştım ne zaman adet olurum bilgisi olan varmı

ben 40 çıkmadan adetimi gördüm sonrada 1 ay sonra adetimi oldum...
herkezin bünyesi farklı ama sende 1 ay sonra yani kaçgünde adet oluyorsan ozaman olursun tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…