bugün canım çok sıkkın kızlar eften püften bir nedenle birisi ile tartıştım eşimle veya ailemden biri yakınım olan biri ile değil ama. Yalnız ben de çok sinirliyim. Herşey herkes gözüme batıyor. Bağırmaya öfkelenmeye hazırım hep. Çoğu zaman tutuyorum kendimi. Ama eskiden çok fazla sinirlenmeyeceğim herhangi birşey şimdi elimi ayağımı titretebiliyor.
Bir de böyle zamanlarda öfke ile birlikte acım da katlanıyor sanki. Daha çok acıyorum kendime. Bebeklerim olsaydı şimdi diyorum. Onlara sarılır koklar bütün stresimi atardım diyorum. Bu dünya bu kadar kötü insanlarla doluyken, onlar yaşarken yerken içerken benim yavrularımın hiç mi kısmeti yoktu diyorum. Bu ne büyük haksızlık. Kim bunun adalet olduğunu söyleyebilir ki?
arkadaşlar herkese selamlar...çok fazla giremiyorum nete.pazartesi kontrolümüz vardı.bebeğimin cinsiyeti belli oldu.kızım olacak inşallah..iremcik annesine kızkardeşini göndermiş.dualarım hepimize arkadaşlar.lütfen umutlarınızı yitirmeyin ne olur
arkadaşlar herkese selamlar...çok fazla giremiyorum nete.pazartesi kontrolümüz vardı.bebeğimin cinsiyeti belli oldu.kızım olacak inşallah..iremcik annesine kızkardeşini göndermiş.dualarım hepimize arkadaşlar.lütfen umutlarınızı yitirmeyin ne olur
Canımm çok sevindim gözünüz aydın. Sanırım bebeğini kaybeden annelerin en büyük isteği yeniden çocuk sahibi olmaktır, o gerçekleştikten sonra da doğacak bebeğin kaybedilen bebeğin cinsiyetinde olmasıdır en azından bende durum böyle. Yani seninki tam kaymaklı ekmek kadayıfı olmuş. Bizi habersiz bırakma canım, gelişmeleri yaz. Siz bizim umudumuzsunuz, sizden güzel haberler almaya ihtiyacımız var.
slm hayırlı olsun bebeğin allah kucağına almayıda nasip etsin ne kadar sonra oldu bebeğin
Canımm çok sevindim gözünüz aydın. Sanırım bebeğini kaybeden annelerin en büyük isteği yeniden çocuk sahibi olmaktır, o gerçekleştikten sonra da doğacak bebeğin kaybedilen bebeğin cinsiyetinde olmasıdır en azından bende durum böyle. Yani seninki tam kaymaklı ekmek kadayıfı olmuş. Bizi habersiz bırakma canım, gelişmeleri yaz. Siz bizim umudumuzsunuz, sizden güzel haberler almaya ihtiyacımız var.
canım bu arada bugün anasağlığına gittim.daha önceki yaşadıklarımı biliyorlar tabi.kız olduğunu söylediğimde hemşiremiz adını İrem koymazmısın diye sordu.bende İrem doğdu, iki ay yaşadı evine geldi.o apayrı bi can dedim.bu da onun kardeşi olarak gelcek dünyaya.ha iremi karnımda kaybetmiş olsaydım ya da doğumda v.s.ve hiç yüzünü görmemiş olsaydım belki tekrar irem koyabilirdim ama.ben iremin herşeyini gördüm yaşadım.kokusunu ağlamasını gülmesini herşeyini...benim gibi düşünn varmı aranızda ya da tersi düşünüp tekrar aynı isim olabilir diyen?alın size yeni bir konu:)
canım çok sevindim...allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağına versin....emin ol irem melek kardeşini hep korur..:))
allahım tüm melek annelerinin kucağını doldursun acılarına bir an önce su serpsin..
Biz de oğlumuzun ismini aylarca düşünüp çok severek koymuştuk ismiyle yaşamak nasip olmadı yavruma. Mete ismini çok seviyorum ama yeniden bir oğlum olursa bu ismi vermek istememe rağmen vermem. Bu yeni doğacak çocuğumuzu ve bizi psikolojik olarak olumsuz etkiler bence. Her ne kadar kaybettiğimiz bebeklerimiz geri dünyaya dönsün istesek de yeni doğacak olanlar onlar değil. Biz kaybettiğimiz bebeğin ismini koyarsak onları ölmüş bebeklerimizin yerine koyarız, kendi kişiliklerine haksızlık ederiz gibi geliyor. Bir de düşünsene çocukla ablasının veya abisinin mezarına gideceksin çocuk mezar taşında kendi ismini görecek o çocuğun psikolojisini bir düşünsene.
Kızzzzzz nerelerdesin sen kulağını çekeceğim valla. Arada gel biz iyiyiz de ya. Merak ediyoruz seni. Valla dedektif gibi diğer topiklerden senin durumunu takip etmekten helak oldum. Nasılsın.Ege nasıl, yaramazlık yapıyor mu?
canım bu arada bugün anasağlığına gittim.daha önceki yaşadıklarımı biliyorlar tabi.kız olduğunu söylediğimde hemşiremiz adını İrem koymazmısın diye sordu.bende İrem doğdu, iki ay yaşadı evine geldi.o apayrı bi can dedim.bu da onun kardeşi olarak gelcek dünyaya.ha iremi karnımda kaybetmiş olsaydım ya da doğumda v.s.ve hiç yüzünü görmemiş olsaydım belki tekrar irem koyabilirdim ama.ben iremin herşeyini gördüm yaşadım.kokusunu ağlamasını gülmesini herşeyini...benim gibi düşünn varmı aranızda ya da tersi düşünüp tekrar aynı isim olabilir diyen?alın size yeni bir konu:)
bugün kırkım doldu normal doğum yapmıştım ne zaman adet olurum bilgisi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?