Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Canım ben seni çok iyi anlıyorum tekrar çocuk istememe kararına da saygı duyuyorum sonuçta bu senin tercihin. Bırak bebek kaybetmeyi tüp bebek sürecinin kendisi bile çok yıpratıcı. Benim kuzenim 3 kere denedi tutmayınca ben artık bu stresi kaldıramayacağım diyerek vazgeçip evlatlığa başvuru yaptı. Sadece senin bu içine kapanmış, dünyadan elini eteğini çekmiş, herşeyden vazgeçmiş halin benim çok kanıma dokunuyor, yazdıklarını okudukça canım yanıyor. O yüzden sana sürekli umut et, vazgeçme diye telkinde bulunuyorum. Belki yüreğinde hala ufacık da olsa bir umut ışığı kalsa hayata katlanman daha kolay olur diye düşünüyorum. Belki ben böyle sürekli vazgeçme diye yazdıkça sen bana sinir oluyorsundur ama ne yapalım içten içe senin için daha farklı bir gelecek hayal ettiğim için bir türlü bunu kabullenemiyorum. Sen ne dersen de kafamdan senin kucağında bebeğinle gülümserkenki resmin aklımdan çıkmıyor. Ne olur bana kızma olur mu çünkü zaman zaman aynı cümleleri kurmaya devam edeceğim. Beni affet ve ne olur sen de benim bu halimi kabul et.

Canım bence sen gitme. Henüz o ortamı kaldırabilecek psikolojide olduğunu düşünmüyorum. Üstelik aynı zamanda hamileymişsiniz hem de ikiz. Ben oğlum öldükten 7 ay sonra eşimin yengesine bebek görmeye gittiğimizde bile bebeğin odasına girdiğim an katıla katıla ağlamaya başladım üstelik o zaman yeniden hamile kalmıştım ama yine de kendimi çok kötü hissettim. Etrafımdaki herkes dondu kaldı kimse ne diyeceğini ne yapacağını bilemedi. Gidip kendini üzme, zor duruma sokma. Bugüne kadar ama kimseye ayıp olmasın, aman kimse üzülmesin diye el gün için yaşadık da ne oldu. Boşver bul bir bahane gitme.

Benim meleğimin de bir sürü resmi, videosu var. Ben de paylaşmak istiyorum aslında ama nasıl paylaşılacağını bilmiyorum. İçinden geliyorsa paylaş canım, bebeğini herkese göstermek istemekte haklısın. Onlar çok özel, gurur duyulacak bebekler.

amin cnm.allah razı olsun.lütfen öyle düşünme.inan bak hayat herşeye rağmen yaşamaya değer..yine de herşey için Allaha şükredecek okadar çok nedenimiz varki.böyle söyleme ki Rabbimizin de gücüne gitmesin.

saol canım.Cümlemize inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar ve doğumlar nasip etsin

Ben oğlumu videoya çekmiştim. Ama her gördüğümde delirecek gibi oluyorum. Eşim o yüzden sakladı ve vermiyor. Ama hep aklımda kuzum. Eli ayağı, esneyişi gözünü acıp kapaması, ayaklarını başına götürüşü. Allahım dayanma gücü ver

benimde telefonumda eşim saklıyodu gizli aldım bende kuvezdeyken gizlice çekmişti izin vermiyolardı iyikide çekmiş eşimin ayak parmakları uzun uzun hep derdim inşallah benzemez allahım bu kadarmı benzerlik olur o eller ayaklar aynı babası eşimin elini ayağını gördükçe kahroluyorum ellerini öpmeye doyamıyorum sanki bebeğimi hissediyorum çok güzeldi meleğim

kızalr bugün baay yazmışsınz. mapcim öncelikle şuan cımız çok taze.böyle issetmen ki sen daah çok kayıp yaşamışsın böyle hissetmen çok normal. ama olumlu yanından bak 2 kez tüp bebek yaptırmışsın ve tutmuş.tutmayanalr bi sürü tedavisi sonuçsuz kalanlar var. kendien bukdar haksızlık etme canım. tabi kendini hazır hissetmen çok önemli. istemiyosan zmanının beklersin aam ben senin dayanamıyacağını bliyorum dur heel bi burda baharda yazın gzüel haberler alaım sen güç bulup yeniden başlama cesaretini göstereceksin. sanmaki bizler beebk istiyoruz diye korkmuyoruz. öyle çok korkuyoruz ki yine hayalkırıklığına uğramaktan, kaybetmekten. ben kendi adıma öyleyim. dün baya üzüldüm ağaldım yine aynı şeyelri yaşarsam diye. bunalra katlanmak zor çünkü yaşadıklarımız çok ağır. zmanaa ihtiyaç var. evet herkes diyo bak zaman geçiyo diye. ahhhh bi de gelin bzie sorun nasıl geçiyo.zaman akıp giderken neler götürüyo bizden dimi. kendine zman tanı canım eminim fikirleirn değişecek.

Aynen canım ya benim oğlum da babasının aynısıydı. Hatta uyurken bile onun gibi uyuyordu. O hallerine bakıp hep gülerdik babasının oğlu diye. Şimdi eşim uyurken bazen ona oğluma bakar gibi bakıyorum ve sanki oğlumu öper gibi gidip eşimi öpüyorum. Oğlumun elindeki hayat çizgisi o kadar derin ve uzundu ki ben kim ne derse desin benim oğluma birşey olmayacak, şu ele bak o uzun yıllar yaşayacak derdim. Herşey yalan çıktı. Bizim bebeklerimiz prematüre doğdu diye herkese sanki yarım bebeklermiş, birşeyleri eksikmiş gibi geliyor. O yüzden belki bizim acımızı anımsıyorlar. Oysa ne kadar güzellerdi değil mi.

bebekelrin fotoğrafalrından bahsedilmiş. bnde ultrason fotoğfarlarından oluşan ve küçük notlar azdığım o güne dair albümüm vardı. ama eşim hepsini aldı götürdü. evde bebeğime dair hiçbişeyim yok. bakmaya da dayanamam heralde. kızlar bence burda da paylaşmayın. ebn kendi adıam çok üzüleceğimi düşünüyorum. tüm gün böyle şeyelr düşündüğüm zman kendime gelemiyorum.onalr bzizim en deeğrli ahtıralrımız. gün gelicek o gücü bulduğumuzda meleklerimzin kardeşleriyle teselli bulurken bakalbilirz belki. ama daha diil.

doğum ziyaretlerine gelince. benimde çevremde doğum yaapcak olanalr var. ama gidebileceğimi sanmıyorum. bunlara hazır değilim. ancak hamile olursam belki gidebilirim yoksaki gitmicem. kimsenin d ekırılıp güceneceğini sanmıyorum çünkü böyle bişey yaşayı bi de üzülmeden çeverendekileri üzmeden b ziyaetelri yapmak herkesin harcı dğil bence. benim değil mesela. o yüzden gitmicem de. içimizdeki yara kanarken bunu nasıl yapalım bi damla gözyaşı akıtmadan. hem bzi üzülücez tüm psikolojimzi altüst olucak hemde ordakiler üzülüp ne yaapcakalrını şaşıracklar. en gzüeli herkes mutluluğunu yaşasın ama bizsiz napalım artık. biz e isterdik kucağımızda bebişlerimizle gitmeyi. aam nasip işte. ben okadar güçlü değilim malesef.

premete ben d ehamileyim bölümünde funda sıla yazmış hamielyim diye. 38. hafatada bebeğini kaybetmiş 4 ay sonra hamileymiş şimdi. sezeryanmıydı hatırlıyomusunuz.

Sweatbaby ben de gitmek istemiyorum, ama ev sahibi gelekmişim gibi beni aradı bugün, geliyordun dimi dedi hayır diyemedim. ış yerindeki arkadaşlarda ben de gidecekmişim gibi program yapıyor. Kimseye benim içim yanıyor gitmek istemiyorum diyemedim. Göz yaşımı içime atıp gideceğim galiba

Ama çok anne var Sezeryandan 3-4 ay sonra hamile kalan. Aslında ben de istiyorum ama beklemek için daha çok sebebim var. Aşılarım var onları tamamlayacağım. ıçim rahat olsun sonradan pişmanlık duymak istemiyorum. Sigorta yaptırdım en azından normal doğum olursa bile karşılaşın istiyorum. ılerim Haziranda bitecek şuan çok yoğunum bu yoğunlukta jamile kalırsam işe devam edemem. ışte birsürü sebep altı ayı beklemek için ama bana kalsa bu ay hamile kalsam 2010 bitden bebişim doğsa, Hayatım en güzel yılı olsa ah ahhhhh

Bu gün siteye pek giren yok sanırım. Benim işlerim yoğunlaştı. Herkeze iyi hafta sonları melek anneleri. Allah hepinize sağlık, sıhat versin.

bencede koymayın videoları gördükçe insan bir tuhaf oluyor acımız dahada katlanıyor ama son karar sizin zaten benim karnımdayken var kızımın videoları hep doktora gittigimde hiçbir zaman yüzünü göstermedi hep kapatıyordu bende utangaç olacak diyordum meger melegim uçup gidecekmişte haberim yokmuş...

hımmmm tamam canım. işte normal doğum olunca daha az bekleniyo. napalım beklicez . çok zor geçiyo zaman ama umarım hızlı geçer.

merhaba kızlar cok onemlı bı sorunum var gecen ay 4 gün gecıktım ve bu gecıkme suresınce su gıbı akıntım oldu hep ıslaktı testte bısey cıkmadı fakat buyuk bı dolabımız var onu cektım ve cekmemle bırlıkte belıme bı acı saplandı 10 dk sonrada regl oldum hafıf kahverengı geldı 3 saat sonra normal reglıye dondu acaba düşükmü oldu cok merak edıyorum ne olur yardım edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…