premet sweetbaby hadibakem aabeyazmelek ve kendiliğinden ysani tüp bebek veya aşılama yaptırmak zorunda kalmadan gebe kalabilmiş olan ve kalabilme ihtimali bulunan diğer arkadaşlarım sizler umudunuzu hiç yitirmeyin zaten yitirmemeniz daha mantıklı çünkü her an gebelik gerçekleşebilir ve bebeğinizidaha önce yaşadığınız şanssızlıkları yaşamadan kucağınıza alma ihtimaliniz çok yüksek ama benim yaşadıklarımı problemlerimi biliyorsunuz ben hiç kendiliğinden geb kalmadım tüp bebek kliniklerinde yapıldı benim bebeklerim gebeliklerim zamansız sonlanmadan önce de çok kötüğ geçti bulantı kusma o kadar yoğun oldu ki iki gebeliğimde de birkaç kez hastaneye yattım iki gebeliğimde de kanamalarım oldu özellikle ikizler ilk üç ay hep az az kanadım ama hep bebişlerim için sabrettim elimden geleni yaptım ama iki gebeliğimde de tam sıkıntılarım azalır gibi olmuştu ki ayrıldık meleklerimle
beni bırakıp cennette uçup gittiler aslında bunu söylemeye de dilim varmıyor çünkü biliyorum ki onlar da kendilerini bu kadar isteyen annelerini bırakmayı istemediler kahrolası enfeksiyonlar ayırdı bizi. Şimdi artık ne tekrar gebe olup o sıkıntıları göğüslemeye gücüm var ne de yeni gelecek bebişimi kaybetme riskini göze alacak cesaretim. Benim için böyle kalmak daha iyi gibi geliyor şu anda. Cennetteki meleklerimin anıları ile idare edeceğim. Tek umudum vuslat günü. Beni de böyle kabul edin arkadaşlar. Sizin iyi haberlerinizi aldıkça mutlu olacağım.
Arkadaşlar, iş arkadaşımın hanımı benimle birlikte ikizlerine hamileydi aynı zamanlar ben erken doğum yaptım o zamanında. Akşam onlara iş arkadaşlarımla çocuk görmeye gidilecek. İnanın hiç canım gitmek istemiyor. Hamile görmeye, çocuk konuşmasına dayanamıyorum. Arkadaşlarıma bir şey diyemedim ama canım çok yanıyor. Bir de orada ağlarım felan çok kötü olur. Zaten bu aralar çok duygusalım. Kendime güvenemiyorum. Eşim zaten gitmemi istemiyırda. Bir bahane bulup gitmesem mi?
hepinize hayırlı cumalar merak ediyorum ama sizi üzmekte istemiyorum meleklerinizin resmi varmı varsa paylaşmak istermiydiniz benim meleğimin var kararsız kalıyorum nedense herkesiz görmesini istiyorum bu benim meleğim demek istiyorum sonrada düşünüyorum acaba doğrumu offf ya dün geceden beri ağlıyorum isyan derecesine geliyorum kendime hakim oluyorum nasıl baş edicez bu acıyla ilkimdi o benim çok değerliydi çok canım acıyo kimse bana acımasın üzülmesin diye hep mutlu görünmeye çalışıyorum öle içimi acıtıyoki şu mubarek günde dua edelim allah dayanma gücü versin yeni umutlar versin bize
leylacım Allah analı babalı sağlıkla sıhhatle dünyaya getirsin yavrunu. ne güzel umarım herşey yolunda gider. bend ebian önce anne olmayı çok istiyorum. içimdeki bu yoğunluktan kurtulamıyorum.nekadar kendimizi işe güce versekte vakit geçirmeey çalışsak hayatımızın merkezinde onalr var. ve ancak kardeşleri acımızı dindirecek. ama inşallah hepimiz için en hayırlı ve en yakın zmandadır. ben de sanırım başka bi isim koyardım. benim bi oğlum var zaten belki bi melek ama onun adı o. Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin onları kucağımzıa alıp büyütmeyi nasip etsin de ne cinsiyet ne de isim önemli diil.keşke düşünecek sadece onalr kalsa. offfffffffffffff biz e hamiş olalım yine. ben de bebek istiyorum. oğlumu da çok özledim zaten. çok soğuyorum hayattan bazen. ne zman yine herşey gzüel olucak.
canım gözün aydın ne güzel bir tanede daha kısmet olursa kızın gelicek
allahım kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin..
bende koymam canım gökçen isimli bir kızım var zaten aynı ismi koymak istemem onun yerini hiçbir evladım dolduramaz... melek kızım benim
ben 40 çıkmadan adetimi gördüm sonrada 1 ay sonra adetimi oldum...
herkezin bünyesi farklı ama sende 1 ay sonra yani kaçgünde adet oluyorsan ozaman olursun tatlım..
benimde telefonumda eşim saklıyodu gizli aldım bende kuvezdeyken gizlice çekmişti izin vermiyolardı iyikide çekmiş eşimin ayak parmakları uzun uzun hep derdim inşallah benzemez allahım bu kadarmı benzerlik olur o eller ayaklar aynı babası eşimin elini ayağını gördükçe kahroluyorum ellerini öpmeye doyamıyorum sanki bebeğimi hissediyorum çok güzeldi meleğim
premete ben d ehamileyim bölümünde funda sıla yazmış hamielyim diye. 38. hafatada bebeğini kaybetmiş 4 ay sonra hamileymiş şimdi. sezeryanmıydı hatırlıyomusunuz.
premete ben d ehamileyim bölümünde funda sıla yazmış hamielyim diye. 38. hafatada bebeğini kaybetmiş 4 ay sonra hamileymiş şimdi. sezeryanmıydı hatırlıyomusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?