canım bu arada bugün anasağlığına gittim.daha önceki yaşadıklarımı biliyorlar tabi.kız olduğunu söylediğimde hemşiremiz adını İrem koymazmısın diye sordu.bende İrem doğdu, iki ay yaşadı evine geldi.o apayrı bi can dedim.bu da onun kardeşi olarak gelcek dünyaya.ha iremi karnımda kaybetmiş olsaydım ya da doğumda v.s.ve hiç yüzünü görmemiş olsaydım belki tekrar irem koyabilirdim ama.ben iremin herşeyini gördüm yaşadım.kokusunu ağlamasını gülmesini herşeyini...benim gibi düşünn varmı aranızda ya da tersi düşünüp tekrar aynı isim olabilir diyen?alın size yeni bir konu:)
bende yeniden hamile kalsam
oğlumun ismini koymam
başka bir isim düşünürüm
o başkaydı o ilk göz agrımdı
onun yeri bende başka o umudumdu benim.
biz korunmayı bıraktık
yumurtalıklarımda kasıklarımda
çok agrı sancı oluyor
galiba üşüttüm.
bu ayda hamile kalamıyacagım galiba.
Canım niye öyle düşünüyorsun kasık ağrısı hamilelik belirtisi de olabilir. İki hamilelik geçirdim ikisinde de tek belirtim sağ kasığımdaki ağrıydı. İnşallah senin de öyledir.
hadibakem gebe olma ihtimalin var canım
brnim gebeliklerimde ilk belirtilerden biri adet ağrısına benzer ağrılardı ben kesin adet oluyorum tutmadı tüp bebeğim derken bir de baktım gebeyim
gebe olduğum günlerim çok aklıma geliyor bu günlerde yavrularım bu benimleydi çok üzülüyorum kızlar ne olacağız biz böyle? hep acıyorum kendime hep nasıl yaşayacağım artık ömrüm nasıl olacak diyorum
geriye dönüp hatırlamalar flash backler yaşıyorum sık sık. ilk gebeliğim tedavi aşamaları gebelik haberini alıp sevinç gözyaşları dökmelerim sonra sıkıntılar ve cehennem günü. Sonra ikinci umutlanış ikinci sevinç ikizlerim... Ve yine korku filmi gibi bir gebelik daha tam az kaldı kavuşmaya derken çıkıp gelen cehennem günüm. Gözyaşlarım ... Bu hayatı nasıl severim artık ben siz söyleyin kızlar.
brnim gebeliklerimde ilk belirtilerden biri adet ağrısına benzer ağrılardı ben kesin adet oluyorum tutmadı tüp bebeğim derken bir de baktım gebeyim
gebe olduğum günlerim çok aklıma geliyor bu günlerde yavrularım bu benimleydi çok üzülüyorum kızlar ne olacağız biz böyle? hep acıyorum kendime hep nasıl yaşayacağım artık ömrüm nasıl olacak diyorum
geriye dönüp hatırlamalar flash backler yaşıyorum sık sık. ilk gebeliğim tedavi aşamaları gebelik haberini alıp sevinç gözyaşları dökmelerim sonra sıkıntılar ve cehennem günü. Sonra ikinci umutlanış ikinci sevinç ikizlerim... Ve yine korku filmi gibi bir gebelik daha tam az kaldı kavuşmaya derken çıkıp gelen cehennem günüm. Gözyaşlarım ... Bu hayatı nasıl severim artık ben siz söyleyin kızlar.
gönlüm keşke diyor ama
yumurtalıklarımı üşüttüm galiba
dokturdan randevü aldım yarın yoğunmuş ama
c.tesi inş. gidecegim.
karnımda taş gibi oldu
kötü birşey çıkma inş.
yani biraz daha bekleyin falan demez inş.
bakalım neolacak.
sende çalışmalar başladımı tekrardan canım.
gönlüm keşke diyor ama
yumurtalıklarımı üşüttüm galiba
dokturdan randevü aldım yarın yoğunmuş ama
c.tesi inş. gidecegim.
karnımda taş gibi oldu
kötü birşey çıkma inş.
yani biraz daha bekleyin falan demez inş.
bakalım neolacak.
sende çalışmalar başladımı tekrardan canım.
Ben yine de hamile olabileceğini düşünüyorum. İnşallah güzel haberlerle gelirsin, sonucu yaz olur mu. Ben hiç ara vermden tekrar çalışmalara başladım. Bakalım kısmet.
Bende de geçmişi hatırlama çok oluyor. Birden alakasız bir zamanda hamilelik dönemimden ya da oğlumun küvez döneminden bir parça gözümün önünde canlanıyor sanki o anı tekrar yaşıyormuşum gibi. Bu nedenle sürekli gözlerim doluyor, ağlamamak için kendimi sıkıyorum. Canım kendimize acıya acıya ömür geçmez tabi. Kendinden iyi durumda olanlara bakarsan, onlar niye öyle ben niye böyleyiim diye düşünürsen acın katlanır. Kendimizden kötü durumda olanlara bakıp şükretmemiz gerekir. Bir de geleceğe dair umutların olması lazım bu hayatı katlanılır kılan. Umut olmadan yaşanmıyor be Mapcım.
map bende o geçmişe dönmeleri çok yaşıyorum. snei çok iyi anlıyorum bu yüzden.hamileyken evde bilgisayara başındaki hallerim, bacakalrımı uzatıp yatmalrım,o anda bebişimin ben buradyım dercesine hareketleri. herşey. ve onu öyle özlüyorumki. ben de bazen neferet ediyorum yaşamaktan. niye yaşıyorumki diyorum. bazen size diyorum ya umut etmeliyiz diye. işte eyri geliyo o umudumdan eser kalmıyo. niye böyle bişey geldiki başımıza. tekrar hamile kalsak da o korkuyla nasıl başa çıkıcaz. ben çok korkuyorum.okadar güçlümüyüm bilmiyorum.hayt niye bukadar zor ,acımasız. şuan bebeğm kollarımda olabilirdi. ama yok düğüm düğüm boğazım şunalrı yazarken bile. kendimi pek iyi hissetmiyorum bu araalr
uamrım önemli bişey yoktur bebiş süpriz yapar ve gelir. sen hemen endişelenme.
diyecek birşey bulamıyorummpremet sweetbaby hadibakem aabeyazmelek ve kendiliğinden ysani tüp bebek veya aşılama yaptırmak zorunda kalmadan gebe kalabilmiş olan ve kalabilme ihtimali bulunan diğer arkadaşlarım sizler umudunuzu hiç yitirmeyin zaten yitirmemeniz daha mantıklı çünkü her an gebelik gerçekleşebilir ve bebeğinizidaha önce yaşadığınız şanssızlıkları yaşamadan kucağınıza alma ihtimaliniz çok yüksek ama benim yaşadıklarımı problemlerimi biliyorsunuz ben hiç kendiliğinden geb kalmadım tüp bebek kliniklerinde yapıldı benim bebeklerim gebeliklerim zamansız sonlanmadan önce de çok kötüğ geçti bulantı kusma o kadar yoğun oldu ki iki gebeliğimde de birkaç kez hastaneye yattım iki gebeliğimde de kanamalarım oldu özellikle ikizler ilk üç ay hep az az kanadım ama hep bebişlerim için sabrettim elimden geleni yaptım ama iki gebeliğimde de tam sıkıntılarım azalır gibi olmuştu ki ayrıldık meleklerimle
beni bırakıp cennette uçup gittiler aslında bunu söylemeye de dilim varmıyor çünkü biliyorum ki onlar da kendilerini bu kadar isteyen annelerini bırakmayı istemediler kahrolası enfeksiyonlar ayırdı bizi. Şimdi artık ne tekrar gebe olup o sıkıntıları göğüslemeye gücüm var ne de yeni gelecek bebişimi kaybetme riskini göze alacak cesaretim. Benim için böyle kalmak daha iyi gibi geliyor şu anda. Cennetteki meleklerimin anıları ile idare edeceğim. Tek umudum vuslat günü. Beni de böyle kabul edin arkadaşlar. Sizin iyi haberlerinizi aldıkça mutlu olacağım.
sağol canım mayısa kadar heryer dolu ben şimdi gitmek istiyodum nisanın 13üne ayarlamaya çalışıyolar ama hiç umudum yok
bende yeniden hamile kalsam
oğlumun ismini koymam
başka bir isim düşünürüm
o başkaydı o ilk göz agrımdı
onun yeri bende başka o umudumdu benim.
biz korunmayı bıraktık
yumurtalıklarımda kasıklarımda
çok agrı sancı oluyor
galiba üşüttüm.
bu ayda hamile kalamıyacagım galiba.
map bende o geçmişe dönmeleri çok yaşıyorum. snei çok iyi anlıyorum bu yüzden.hamileyken evde bilgisayara başındaki hallerim, bacakalrımı uzatıp yatmalrım,o anda bebişimin ben buradyım dercesine hareketleri. herşey. ve onu öyle özlüyorumki. ben de bazen neferet ediyorum yaşamaktan. niye yaşıyorumki diyorum. bazen size diyorum ya umut etmeliyiz diye. işte eyri geliyo o umudumdan eser kalmıyo. niye böyle bişey geldiki başımıza. tekrar hamile kalsak da o korkuyla nasıl başa çıkıcaz. ben çok korkuyorum.okadar güçlümüyüm bilmiyorum.hayt niye bukadar zor ,acımasız. şuan bebeğm kollarımda olabilirdi. ama yok düğüm düğüm boğazım şunalrı yazarken bile. kendimi pek iyi hissetmiyorum bu araalr
uamrım önemli bişey yoktur bebiş süpriz yapar ve gelir. sen hemen endişelenme.
premet sweetbaby hadibakem aabeyazmelek ve kendiliğinden ysani tüp bebek veya aşılama yaptırmak zorunda kalmadan gebe kalabilmiş olan ve kalabilme ihtimali bulunan diğer arkadaşlarım sizler umudunuzu hiç yitirmeyin zaten yitirmemeniz daha mantıklı çünkü her an gebelik gerçekleşebilir ve bebeğinizidaha önce yaşadığınız şanssızlıkları yaşamadan kucağınıza alma ihtimaliniz çok yüksek ama benim yaşadıklarımı problemlerimi biliyorsunuz ben hiç kendiliğinden geb kalmadım tüp bebek kliniklerinde yapıldı benim bebeklerim gebeliklerim zamansız sonlanmadan önce de çok kötüğ geçti bulantı kusma o kadar yoğun oldu ki iki gebeliğimde de birkaç kez hastaneye yattım iki gebeliğimde de kanamalarım oldu özellikle ikizler ilk üç ay hep az az kanadım ama hep bebişlerim için sabrettim elimden geleni yaptım ama iki gebeliğimde de tam sıkıntılarım azalır gibi olmuştu ki ayrıldık meleklerimle
beni bırakıp cennette uçup gittiler aslında bunu söylemeye de dilim varmıyor çünkü biliyorum ki onlar da kendilerini bu kadar isteyen annelerini bırakmayı istemediler kahrolası enfeksiyonlar ayırdı bizi. Şimdi artık ne tekrar gebe olup o sıkıntıları göğüslemeye gücüm var ne de yeni gelecek bebişimi kaybetme riskini göze alacak cesaretim. Benim için böyle kalmak daha iyi gibi geliyor şu anda. Cennetteki meleklerimin anıları ile idare edeceğim. Tek umudum vuslat günü. Beni de böyle kabul edin arkadaşlar. Sizin iyi haberlerinizi aldıkça mutlu olacağım.
premet sweetbaby hadibakem aabeyazmelek ve kendiliğinden ysani tüp bebek veya aşılama yaptırmak zorunda kalmadan gebe kalabilmiş olan ve kalabilme ihtimali bulunan diğer arkadaşlarım sizler umudunuzu hiç yitirmeyin zaten yitirmemeniz daha mantıklı çünkü her an gebelik gerçekleşebilir ve bebeğinizidaha önce yaşadığınız şanssızlıkları yaşamadan kucağınıza alma ihtimaliniz çok yüksek ama benim yaşadıklarımı problemlerimi biliyorsunuz ben hiç kendiliğinden geb kalmadım tüp bebek kliniklerinde yapıldı benim bebeklerim gebeliklerim zamansız sonlanmadan önce de çok kötüğ geçti bulantı kusma o kadar yoğun oldu ki iki gebeliğimde de birkaç kez hastaneye yattım iki gebeliğimde de kanamalarım oldu özellikle ikizler ilk üç ay hep az az kanadım ama hep bebişlerim için sabrettim elimden geleni yaptım ama iki gebeliğimde de tam sıkıntılarım azalır gibi olmuştu ki ayrıldık meleklerimle
Arkadaşlar, iş arkadaşımın hanımı benimle birlikte ikizlerine hamileydi aynı zamanlar ben erken doğum yaptım o zamanında. Akşam onlara iş arkadaşlarımla çocuk görmeye gidilecek. İnanın hiç canım gitmek istemiyor. Hamile görmeye, çocuk konuşmasına dayanamıyorum. Arkadaşlarıma bir şey diyemedim ama canım çok yanıyor. Bir de orada ağlarım felan çok kötü olur. Zaten bu aralar çok duygusalım. Kendime güvenemiyorum. Eşim zaten gitmemi istemiyırda. Bir bahane bulup gitmesem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?