Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

offff yani herşey çok zor valla..

geçmiş olsun canım nasılsın şimdi...

ben normel dogum yaptım doktorum 3 ay demişti sende bekle istersen...
doktor ne dedi parça falan kalmamış dimi bir sorun yok inşallah..

bu nasıl birşey böyle ya maden neden çoçuk yapıyorsun şimdi kimse cahil degil herşey heryerde gösteriliyor
bende geçen tv habelerde anne baba internet cafede bebek oyununa dalıyor bebekleri evde unutuyorlar bebek ölüyor otopsiye göre açlıktan ölmüş nasıl anne bababunlar ya insan evladını nasıl unutur anlamıyorum mafoldumben

bu ay benim içinde zor geçicek anlaşılan dün istanbula akvaryuma gittik arkadaşlarla
güzeldi sonra alışveriş merkezine geziyoruz gözlerimden yaşlar nasıl akıyor kendimi sıkamıyorum bile aglamamak için nasıl kötü oldum çıktım magazadan dışarı banka oturdum çok soguk dışarısı ama beni etkilemiyor gelen geçen bana bakıyor sonradan farkettim eşim geldi noldu diyor sürekli nolucak bebegimi kızımı özledim dedim güzel başlayan güne aglayarak geçirdim
eşim anlamıyor beni hiç bir şey demedi gidip dolaşalım çok soguk dedi okadar yani..
çok sıkılıyorum ... bugunde kötüyüm...

gözlerimde yaş kalbinde sızı unutmadım seni melek kzım benim..

çok sağolun arkadaşlar sizde olmasanız asla teselli olamam acım birazda olda sizinle hafifliyo beyazmelek ben doğumdan sonra hiç doktora gitmedim şuan gitmeyide düşünmüyorum hiçbirini görmek istemiyorum akvaryuma gidince meleğin gelmiş aklına şuan bende oraya gitmeye dayanamam her taraf bebek kıyafetleri çok kötü eşinde seni anlamıştır benim eşimde çok umursamaz davranıyo konu açılsa hemen lafı değişiyo ama eminim onunda içi yanıyo hareketleri değişti dalıp dalıp gidiyo bide bebeği okadar sevmişti erkek istiyodu doğmadan doğdu ben dedim çok çirkinmiş nasıl kızdı çok güzel benim kızım diyodu erkekler daha çok içine atıyo anlıyo beni ama o canının yandığını hiç dile getirmiyo beni daha fazla üzmemek için bebeklere falan bakınca öyle içten bakıyoki eminim herkesin eşinin içi yanmıştır ama bize hissettirmiyolar

bugün bende çok kötüyüm rüyamda oğlumu gördüm emziriyordum ,, öyle çok özlüyorum ki oğlumu onurefe mii kalktığımdan beri ağlıyorum...
Bir cefam vardı idi bin oldu;
Aktı gözüm yaşı sel oldu.
Yaz baharım döndü kış oldu;
Sen benden gittin gideli

bayadır yoktun rüyan hayır olur inşallah emzirmek iyidir belki meleğin kardeşini gönderir bende kızıma hamile kalmadan emzirdiğimi görmüştüm çok özlüyoruz ama elimizden bişey gelmiyo buda bizim sınavımız ağla rahatlarsın içine atma

canım benim rüyan hayırlara çıksın bebek emzirmek iyidir rüyada
allahım güç kuvvet versin...

40 çıkınca diye bahsetmiştin ya onun için sordum...
evet ya hertaraf bebek bölümü hamileler bebeklerini alan bütün istanbul ordaydı sanki.. insanın yüregi biraz daha acıyor görünce...:umursamaz:

Canım benim lütfen ağlama. Bak çok güzel bir rüya görmüşsün, oğlun sana kendini göstermiş hem de emzirmişsin. Rüya bile olsa biraz olsun hasret gidermişsin. Ben bir kerecik olsun rüyamda görmedim oğlumu, rüyasına bile hasretim.

buaralar sadece benim mi moralim bozuk diyodum sizlerde öylesiniz anladığım kadarıyla. sanırım o içimde büyütmeye çalıştığım umudumu kaybettim. çok sıkıntılıyım,daralıyorum bu sıralar. kendimi iyi hissetmiyorum. içimden hiçbişey yapmak gelmiyo.bazen nefret ediyorum herşeyden. şimdi oğlum olsaydı yanımda ne olurdu sanki.çok özledim hareketelrini,ultrason karnımda geerken birdenbire ekranda onu görmeyi. çokkkkk özledimmmmmmmm.

Gittikçe özlem artıyor acının yerini bende özlem aldı sanki ayırt edemiyorum.Önceden neden hoşlanıyodum neleri seviyodum bilmiyorum.Herşey yabancı kendim bile oğlumla yaptıklarımı yapamıyorum çikolata hala yiyemiyorum çok seviyodu.Ben banyo yaptığımda kaçar gibiydi karnımda dolaşıyodu benim gibi sevmiyodu banyoyu.Elektrik süpürgesini açtığımda çok korkuyodu eşim süpürüyodu evi.Bunları yapıp tepkilerini duyamamak anlamak Allahım yardım et nolur.Güç ver Rüyalarımda görüyorum oğlumu çokk ama çook özlüyorum seni yavrum

Arkadaşlar ben de çok özlüyorum yavrularımı sizin anlattığınız gibi benimde yavrularımla birlikteyen yaşadıklartım filim şeridi gibi gözümün önünden geçiyor. Hasret dayanılmaz, Yaşadığım bütün mutluluklar yarım. Allah dayanma gücü versin. Bu arada gün sayıyorum 2 ay sonra inşallah yeniden deneyeceğim az kaldı beni tek teselli eden de o. ınşallah bu sefer herşey yolunda gider Allahım böyle acılar, başka acılar yaşatmasın Allah yüzümüzü güldürsün.

canım 2 ay sonra 6 ayın mı doluyo. senin nezman olmuştu. artık kaybetmek lafını kullanmak istemiyorum.bu kaybetmek kelimesinin içinde belki bulabilme ihtimali yatıyo. bizim bebeklerimzi egri gelmicek ama onların kardeşlerini bulabilme ihtimalimiz var dimi. bu ihtimal de olmasa nasıl yaşıcaz bilmem.. o günler çabuk gelsin ben artık dayanmakta bu acıya katlanmakta çok zorlanıyorum.

Canım arkadaşlarım , üzülmeyin nolur , zaman her şeyin ilacı ve zaman gerçekten çabuk geçiyor...
Doğum sonrası 6 ayın dolmasını beklemek çok zor gerçekten , korunmayı bıraktıktan sonra inanın ruh haliniz daha iyi olacak , çünkü korunmayı bırakınca bebişlerimize bir adım daha yaklaşmış oluyoruz ...Hamile kalınca da biraz daha iyi hissedeceksiniz kendinizi...Bebeklerinizin acısı gitmiyor ama yine de karnındaki bebeği düşünerek daha iyi olmaya çalışıyosunuz....

Ben de kötü bir ruh haliyle doğum sonrası 4 ayın dolmasını çok zor bekledim ve korunmayı bıraktım,çok şükür bebeğim çok bekletmedi beni , yarın 30+0 oluyorum...ınsan bu günlerin hiç gelmeyeceğini sanıyor ama zaman gerçekten çabuk geçiyor...

Bir bakmışız ki hepinizin süresi dolmuş , hamile kalmışsınız...Ve bebeğiniz sağlıklı bir şekilde kucağınızda...Bu günler çok yakın , buna inanın nolur...

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu arada 15 mart geliyor , bebeğimi kaybettiğim tarih O günün gelmesini istemiyorum Biricik bebeğimin 1. yaş gününü kutluyor olabilirdim o gün Allah hepimizin yardımcısı olsun...

melekcim üzülme bak meleğinin belki doğum tarihi olucak tarihti o ama bak şimdi başka bi melek cennetteki yavrunun kardeşi içinde şuan ve buyüzden çok şanslısın. uamrım bzide senin gibi oluruz ve en kısa zmanda yine hamile olur ve bu kez bebşlerimizi sağ salim hayırlısıyla kucağımıza alırız ama bugünler çok zor geçiyo.Allah hepimişzin yardımcısı olsun. buna öyle ihtiyacımız varki.işlerimizi rast getirsin bekeltmesin bizi inşallah. yüzümüz gülecek mi acaba bi gün yine.

yüzüm gülecek mi acaba yine? sorusunu kendi adıma imkansız diye cevaplıyorum şimdilik ben yeni bebiş ğlması çok uzak ihtimal gibi duruyor ama bir mucize oldu gebe kaldım ve sağlıklı bir doğum yaptım diyelim, mutlu olabilir miyim diyorum kendime. Giden canlarıma cayır cayır yanarken içim nasıl sevinebilirim. O bebişe de hayatı zehir ederim gibi geliyor. Onu yeterince sevemem yeterince sevgi verebilir miyim? Mutlu olmayı öğrenebilir mi benden? ıkinci gebeliğim başarılı sonuçlanmış olsaydı hazırdım herşeye yeniden başlamaya ama umutlarım öyle bir yıkıldı ki...

melekcim maşallah allahım sagsalim kucagına almayıda nasip etsin zaman geçiyor ama bizde bizden geçiyoruz haziranda dogum yaptım az kaldı ogün bebegim karnımda olmazsa nasıl dayanırımbilmiyorum allahım hepimize sabır versin sen gerçekten şanslısın arkadaşımızın dedigi gibi bekletmeden geldi yavrun inşallah kokusunuda duyacaksın..

hepimiz bu sıralar kendimizi dinliyoruz özlem hasret hüzün acı hepsini yaşıyoruz inşallah yine düzeliriz

ben yeni yeni idrak ediyorum galiba meleğimi kaybettiğimi uçup gittiğini asla hiçbişeyin eskisi gibi olmuyacağını bencede yeni bebklerimiz olsada asla eskisi gibi olamayız meleğimizin boşluğunu dolduramayız ama bi şekilde yaşamaya devam etmeye mecburuz zaman zamn kendimize uğraşlar bularak meşgul oluruz

Haklısın canım , en azından yalnız değilim , bebeğimin kardeşi benimle çok şükür...
ınşallah seninde bebişin hemen konar göbüşüne bekletmeden...

Canım tabikide seninde yüzün gülecek ...Bebeğini kucağına aldığında da ona çok iyi annelik yapacağına eminim ben...Lütfen umutların yıkılmasın , dua etmeyi bırakma sakın , her şey duayla...

Amin canım...
ınşallah hazirana kadar senin de bebeğin gelir ve o günü sen de daha kolay atlatırsın inşallah...

Canım belkide yeni bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda daha güçlü , daha iyi olucaz.Hayata daha sıkı bağlancaz belkide.Belkide bebeklerimizin kıymetini daha iyi bilicez , hata yapmamaya çalışıcaz...Bunu bilemiyoruz yaşamadan işte...Kaybettiğimiz meleklerimiz de bizi cennete götürdüklerinde sonsuz mutluluğu ve huzuru yakalıcaz belkide...Belkide bu dünyadaki en şanslı anneler bizleriz , meleklerimiz günahsız gittiler ve hiç acı çekmeyecekler...

Arkadaslar hepinizin crktiginiz üzüntüleri ve acilari hergün takip ediyorum ve inanin kahroluyorum.
Günlerdir rüyalarimda bebekler görüyorum hergün hamilelik hayalleri kuruyorum ama bilmiyorumki birgün yine bir bebegim olacakmi (
Etrafimda yine bircok hamile var onlar icin cok seviniyorum Rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin...
Benim icin en zoruda yegenimi görmek oluyor (
Oglumdan 5 hafta büyük olacakti yegenim onu gördükce hep düsünüyorum Oglum yasasaydi bu kadar olacakti Ablasiyla böyle oynayacaklardi diye ...

Yegenimi o kadar cok seviyorumki sanki onu görünce Oglumu görmüs gibi oluyorum..

Ama Insanlar benim Kiskanc oldugumu düsünüyorlar (
Kardesimin Karisi yine Hamile onun Annesi bana Annemle haber göndermis KISKANMASIN diye Insanlar ne kadar kötü düsünüyor yaa
Ben kimseyi kiskanmiyorum sonucta kimse benden alipta dogurmuyor...

Kaynatam kardesimin karisinin hamile oldugunu duyunca esime ne dese begenirsiniz : HERKESIN COCUGU OLUYOR SIZ NE YAPIYORSUNUZ (

Birkac ay önce bir akrabaya misafirlige gittik o kisiyi ikna etmeye calistim biraz yeniden hamile kalsin diye bunu Kaynanama anlattim o da :ELE AKIL VERENE KADAR KENDIN NIYE DOGURMUYORSUN dedi (
Sanki ben her ay gidip Bebek aldiriyorum mafoldumben

Ben ilk zamanlar bir seneyi nasil geciririm diye düsünüyordum ama simdi iki sene gecti benim bebek özlemim o zamandan daha fazla bunu kimse anlamiyor....

10 Gün önce Laproskopi yaptirdim elimden gelen her seyi yapiyorum bebek sahibi olmak icin daha ne yapayim yaaa....

Sanki daha hic bebegim olmayacak gibi geliyor bana...

Sizlerinde cevrenizde böyle anlayissiz insanlar varmi??

Ben Oglumun Mezarini bile göremedim cok istiyorum Türkiyeye gelip yavrumun Mezarina gitmeyi ama maddi durumumuz el vermiyor..

Onu bir kere rüyamda görsem öpüp koklasam keskesenağlama

Kizlar her gecen gün daha kötü oluyorum ben hayattan artik hic zevk almiyorum Disim gülüyor belki ama Icim kan agliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…