- 19 Eylül 2016
- 142
- 25
- 98
- 27
- Konu Sahibi Islakdamdaki kedi
-
He doğru canım yarına randevu aldım gideceğimgormemisim demekki yada ilk attiginsa ondan demisimdir canim hamilelikten sonra vucutta kaliyor demiştim ya ondan sordum doktora gittin mi
Hayırlı haberlerin olsn insallah bize de haber verHe doğru canım yarına randevu aldım gideceğim
Şuan yoldayım gidiyorum ayaklarım titriyor resmenHayırlı haberlerin olsn insallah bize de haber ver
Canim benim kiyamam insallah guzel haberler alirsin kadin doguma mi randevun yoksa acilden kan mi vericeksinŞuan yoldayım gidiyorum ayaklarım titriyor resmen
Canım kendi doktoruma gittim 6+2 haftalık gebeymişim kalp atışlarıda başlamışCanim benim kiyamam insallah guzel haberler alirsin kadin doguma mi randevun yoksa acilden kan mi vericeksin
Ay canim benim cok sevindim insallah saglikla kucaginiza alirsiniz isteyen herkese nasip etsin rabbimCanım kendi doktoruma gittim 6+2 haftalık gebeymişim kalp atışlarıda başlamışRabbim herkese nasip etsin inşallah
Allah razı olsun inşallah canım rabbim herkese tattırsın bu duyguyu inşallahAy canim benim cok sevindim insallah saglikla kucaginiza alirsiniz isteyen herkese nasip etsin rabbim
Canım bence değil , adetinden geçti miKızlar sizce pozitif mi ? Eki Görüntüle 3629320
Senin nasil gidiyor hamilelik canim insallah iyidirCanım bence değil , adetinden geçti mi
Çok şükür canım iyi gidiyor şuanlıkSenin nasil gidiyor hamilelik canim insallah iyidir
İkili tarama oluyo sanırım bu test down sendromu ve kromozom hastaliklari icin ama bence direk fetal dna testi verebilirsin 3. Ayinda hem cinsiyet belli olur hemde herhangi bi hastaligi varsa o hersey cikiyorÇok şükür canım iyi gidiyor şuanlıkCanım ya nifty testi için bildigin bir yer var mı
Yok canım 11. Haftaya kadar anneden kan alıp bakıyorlar bebekte anomali durum var mı diye az önce bir yeri aradım 550 dolar dediİkili tarama oluyo sanırım bu test down sendromu ve kromozom hastaliklari icin ama bence direk fetal dna testi verebilirsin 3. Ayinda hem cinsiyet belli olur hemde herhangi bi hastaligi varsa o hersey cikiyor
Ohe valla bn izmirdeyim sen nerdesin bilmiyorum o yuzden bisey diyemiyorumYok canım 11. Haftaya kadar anneden kan alıp bakıyorlar bebekte anomali durum var mı diye az önce bir yeri aradım 550 dolar dedi
İzmir genetik merkez miş adı . Her şehirde sorumlu hemşireleri var eve gelip kan alıyorlar ama çok geldi bana fiyatı yOhe valla bn izmirdeyim sen nerdesin bilmiyorum o yuzden bisey diyemiyorum
Gerek var mi ya detayli ultrasona fln gir devlet hastanesinde yapilan testler yetmiyor mu ki fiyatlari cok ucukİzmir genetik merkez miş adı . Her şehirde sorumlu hemşireleri var eve gelip kan alıyorlar ama çok geldi bana fiyatı y
99,9 netlik veriyor anomali olup olmadıgına , ya canım birde ben bilmiyorum ikili tarama testi nasıl yapılıyor ve ücretli mi. Ben özele gidiyorum verdiğim muayene ücreti dışında ücret mi veriyorumGerek var mi ya detayli ultrasona fln gir devlet hastanesinde yapilan testler yetmiyor mu ki fiyatlari cok ucuk
Özelde her şeye ücret ödüyorsun zaten devlette de senden kan alıyorlar Dal sendromu ve kromozom bozukluğu var mı diye bakılıyor ikili taramada ama üçlü tarama testi tavsiye etmiyorum devlette veya başka bir yerde99,9 netlik veriyor anomali olup olmadıgına , ya canım birde ben bilmiyorum ikili tarama testi nasıl yapılıyor ve ücretli mi. Ben özele gidiyorum verdiğim muayene ücreti dışında ücret mi veriyorum
Devlette yapsam olur mu peki ikili taramayıÖzelde her şeye ücret ödüyorsun zaten devlette de senden kan alıyorlar Dal sendromu ve kromozom bozukluğu var mı diye bakılıyor ikili taramada ama üçlü tarama testi tavsiye etmiyorum devlette veya başka bir yerde
Olur tabi niye olmasin canim gorumcem orda yaptirdi simdi detayli icin ege uni hast gidicekDevlette yapsam olur mu peki ikili taramayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?