Erken gebelik belirtileri

Merhaba benim reglim 2 Ağustos test yapsam çıkmaz sanırım dimi ishal topuk ağrım Miğdem bulanıyor halsizim ya uyuya kalmışım biranda acaba sıcaktan mı uyudum psikolojik mi bilmiyorum sizde de böyle miydi
Merhabalar istersen erken gebelik testi yap ama ben adetime 7 gün kala yapmıştım negatif çıktı çok üzülmüştüm tüm gün ölü gibi dolaşmıştım moral bozukluğundan. Ama bir yandan da gebelik belirtilerim vardı içime doğuyordu gebe oldugum adetim 2 gün gecikti test yaptım. Bence sende bekle canım belirtilerini gözlemle Uyku hali bende çok fena direk şarjı biten telefon gibi kapanıyorum

Ama dün bir Miğdem bulandı ishal felan yorumlara baktım olabiliyormus belirti olarak mümkün mü acaba evet o kadar gün bekledim reglime de beklerim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Aslında belirtileri anlatmak çoknzor ben kabız olarak belirti yaşarken sen ishal olarak yaşıyorsun her kadın bünyesi farkı olduğu için. Mesela ben ne zaman adet olacak olsam bir gün öncesi ishal olurum herkes apayrı

Ay evet bende aynıymışız bakalım bazen 2-3 regl gecikiyor o yüzden bilemedim siz ne zaman öğrendiniz

İnşallah olur ne zaman regliniz üstelik ben yumurtlama günümü değerlendirmedim öyle bi şüphe var içimde
Bat 7 Ağustos ben Herşeyi bilinçsiz yaptım ama vücut sinyaller verince bi noluyor dedim o güne kadar takip uygulaması bile kullanmazdım bu ay yükledim ve işaretledim kontrol etttim

Bat 7 Ağustos ben Herşeyi bilinçsiz yaptım ama vücut sinyaller verince bi noluyor dedim o güne kadar takip uygulaması bile kullanmazdım bu ay yükledim ve işaretledim kontrol etttim
Benim de 31 Temmuz veya 2 Ağustos değişiyor günlerim de benim normal de adete yakın tuvalte çıkma problemim oluyor ama düne Miğdem çok bulandı hala da devam ediyor yemek yiyemem dedim ama bi güzel yedim

:))) yiyebilmiş olmana sevindim başka ne tür belirtiler hissediyorsun
Arada belime ağrı giriyor kasık batması yaşadım cok değil 2-3 kez bide evim çok sıcak halsizliğimi ona veriyorum ama dün dışarda 1 saat yürüdüm sadece arabadan inip serindi awm yorgun düştüm bayılmışım uyumuşum eve gelince miğde bulantısı oldu derin dondurucu takıldı eve her yer et kokuyormuş gibi hissediyorum belki de kokmuyor psikolojik düşünüyorum 2 günde bi ellerimle evi silerim şuan onu bile yapasım yok

Koku hassasiyeti olur ama bende chatgpt ye soruyorum çok güzel detaylı bilgiler veriyor bi konuş istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…