- 19 Eylül 2016
- 141
- 24
- 98
- 27
- Konu Sahibi Islakdamdaki kedi
-
Merhabalar istersen erken gebelik testi yap ama ben adetime 7 gün kala yapmıştım negatif çıktı çok üzülmüştüm tüm gün ölü gibi dolaşmıştım moral bozukluğundan. Ama bir yandan da gebelik belirtilerim vardı içime doğuyordu gebe oldugum adetim 2 gün gecikti test yaptım. Bence sende bekle canım belirtilerini gözlemleMerhaba benim reglim 2 Ağustos test yapsam çıkmaz sanırım dimi ishal topuk ağrım Miğdem bulanıyor halsizim ya uyuya kalmışım biranda acaba sıcaktan mı uyudum psikolojik mi bilmiyorum sizde de böyle miydi
Bence de yapma canım ben erken gebelik yaptım 7 gün kala negatif verdi çok moralim bozulmuştuÇok git gellerdeyim adetime daha 9 gün var yapsam da çıkmaz sanırım
Bekleyeceğiz el mahkumBence de yapma canım ben erken gebelik yaptım 7 gün kala negatif verdi çok moralim bozulmuştu
Ama dün bir Miğdem bulandı ishal felan yorumlara baktım olabiliyormus belirti olarak mümkün mü acaba evet o kadar gün bekledim reglime de beklerim inşallah hakkımızda hayırlısı olsunBekleyeceğiz el mahkum
Aslında belirtileri anlatmak çoknzor ben kabız olarak belirti yaşarken sen ishal olarak yaşıyorsun her kadın bünyesi farkı olduğu için. Mesela ben ne zaman adet olacak olsam bir gün öncesi ishal olurum herkes apayrıAma dün bir Miğdem bulandı ishal felan yorumlara baktım olabiliyormus belirti olarak mümkün mü acaba evet o kadar gün bekledim reglime de beklerim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Ay evet bende aynıymışız bakalım bazen 2-3 regl gecikiyor o yüzden bilemedim siz ne zaman öğrendinizAslında belirtileri anlatmak çoknzor ben kabız olarak belirti yaşarken sen ishal olarak yaşıyorsun her kadın bünyesi farkı olduğu için. Mesela ben ne zaman adet olacak olsam bir gün öncesi ishal olurum herkes apayrı
Bende henüz bilmiyorum çok belirtim var ama ümitli miyim değil miyim onuda bilmiyorumAy evet bende aynıymışız bakalım bazen 2-3 regl gecikiyor o yüzden bilemedim siz ne zaman öğrendiniz
İnşallah olur ne zaman regliniz üstelik ben yumurtlama günümü değerlendirmedim öyle bi şüphe var içimdeBende henüz bilmiyorum çok belirtim var ama ümitli miyim değil miyim onuda bilmiyorum
Bat 7 Ağustos ben Herşeyi bilinçsiz yaptım ama vücut sinyaller verince bi noluyor dedim o güne kadar takip uygulaması bile kullanmazdım bu ay yükledim ve işaretledim kontrol etttimİnşallah olur ne zaman regliniz üstelik ben yumurtlama günümü değerlendirmedim öyle bi şüphe var içimde
Benim de 31 Temmuz veya 2 Ağustos değişiyor günlerim de benim normal de adete yakın tuvalte çıkma problemim oluyor ama düne Miğdem çok bulandı hala da devam ediyor yemek yiyemem dedim ama bi güzel yedimBat 7 Ağustos ben Herşeyi bilinçsiz yaptım ama vücut sinyaller verince bi noluyor dedim o güne kadar takip uygulaması bile kullanmazdım bu ay yükledim ve işaretledim kontrol etttim
:))) yiyebilmiş olmana sevindim başka ne tür belirtiler hissediyorsunBenim de 31 Temmuz veya 2 Ağustos değişiyor günlerim de benim normal de adete yakın tuvalte çıkma problemim oluyor ama düne Miğdem çok bulandı hala da devam ediyor yemek yiyemem dedim ama bi güzel yedim
Arada belime ağrı giriyor kasık batması yaşadım cok değil 2-3 kez bide evim çok sıcak halsizliğimi ona veriyorum ama dün dışarda 1 saat yürüdüm sadece arabadan inip serindi awm yorgun düştüm bayılmışım uyumuşum eve gelince miğde bulantısı oldu derin dondurucu takıldı eve her yer et kokuyormuş gibi hissediyorum belki de kokmuyor psikolojik düşünüyorum:))) yiyebilmiş olmana sevindim başka ne tür belirtiler hissediyorsun
Eğer ki miğde bulantısı hamilelikten olsa yiyemezdim bilemiyorum pek ilk kez yaşıyorum bu duyguları 4-5 tane tatlı biber yedim yediğim yemek acıydı yerim normal de de ama 5 tane biber yemedim hiç:))) yiyebilmiş olmana sevindim başka ne tür belirtiler hissediyorsun
Koku hassasiyeti olur ama bende chatgpt ye soruyorum çok güzel detaylı bilgiler veriyor bi konuş istersen :)Arada belime ağrı giriyor kasık batması yaşadım cok değil 2-3 kez bide evim çok sıcak halsizliğimi ona veriyorum ama dün dışarda 1 saat yürüdüm sadece arabadan inip serindi awm yorgun düştüm bayılmışım uyumuşum eve gelince miğde bulantısı oldu derin dondurucu takıldı eve her yer et kokuyormuş gibi hissediyorum belki de kokmuyor psikolojik düşünüyorum2 günde bi ellerimle evi silerim şuan onu bile yapasım yok
Ne yazacağım kiKoku hassasiyeti olur ama bende chatgpt ye soruyorum çok güzel detaylı bilgiler veriyor bi konuş istersen :)
Ne yazacağım ki
Aa çok güzelmiş konuştukBaşlangıç ve bitiş adet tarihlerini ver muhtemel yumurtlama gününü sor gebelik belirtilerinş bu belirti mi diye tek tek sor sana en ayrıntısına kadar anlatıyor ve hatta oda sana sorular soruyor
Ay dayanamayıp test yaptım tek çizgi erken oldu sanırım daha 5 gün varBaşlangıç ve bitiş adet tarihlerini ver muhtemel yumurtlama gününü sor gebelik belirtilerinş bu belirti mi diye tek tek sor sana en ayrıntısına kadar anlatıyor ve hatta oda sana sorular soruyor
İdrar testi için erkenAy dayanamayıp test yaptım tek çizgi erken oldu sanırım daha 5 gün var
Ne zaman yapayımİdrar testi için erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?