- 26 Temmuz 2025
- 84
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi Islakdamdaki kedi
-
Yani idrara 3-5 gün kala yapıp da silik görenler genelde kabda negatif görüyor. İdrar testi için zaten adetin en az 10 gün geçmesi lazım ama kan test için adet gününde yada bir günlük gecikmede hatta adete 1-2 gün öncesinde baktırıp görenler dahi varNe zaman yapayım
Size daha var sanırım dimi belirtiler devam ediyor muYani idrara 3-5 gün kala yapıp da silik görenler genelde kabda negatif görüyor. İdrar testi için zaten adetin en az 10 gün geçmesi lazım ama kan test için adet gününde yada bir günlük gecikmede hatta adete 1-2 gün öncesinde baktırıp görenler dahi var
Ever devam eden belirtilerim var adet için beklenen tarih 7 AğustosSize daha var sanırım dimi belirtiler devam ediyor mu
Bende yumurtlama gunumu bekliyorum canim hayirlisiyla birsey yaptigin yokCuma akşamı dönüş yapıyorum canım sende durumlar ne
Ah şu beklemek yoruyor keşke oldu da bitti maşallah olsaBende yumurtlama gunumu bekliyorum canim hayirlisiyla birsey yaptigin yok
Adetinden geçti mi canımBende yumurtlama gunumu bekliyorum canim hayirlisiyla birsey yaptigin yok
Adetinden geçti mi canımEvet demistim ya regl oldum diye bir kac güne yumurtlama gunum nasipse degerlendiricez
Genelde cikmasi lazimdi ama gec dollenme vs de olabilir adetin gectikten bir hafta sonra test yapabilirsin varsa pozitif olucaktirhanımlar sorum olacak:)
Geçen ay uygulamaya göre 1 Temmuz da adet olmam gerekirken 2 Temmuz da belirti görüp 3 Temmuz da söküldüm
Bu ay 31 Temmuz diyor ama bugün test yapmadım hala.
Ağrılarım var ama yarını beklemek istiyorum.
26 ve 29 gecesi yaptım negatifti.
Yani acaba çıkar mı görüşünüz nedir ilk gebelik olacak inşallah dua edin lütfen
Rabb’im isteyen herkese nasip etsin
Canim geldin mi tatilden acaba merak ettim hamile misinHayırla sağlıkla olur inşallah,
İnşallah yaGenelde cikmasi lazimdi ama gec dollenme vs de olabilir adetin gectikten bir hafta sonra test yapabilirsin varsa pozitif olucaktir
Yarın dönüyorum canım pazartesi ilk işim doktora gitmekCanim geldin mi tatilden acaba merak ettim hamile misin
Benimde öyle ama ben letu kullandim doktor duphaston verdi ilaç biteli 5 gün oluyor hala adet olmadim hafif kramplarim var bir hafta oncede açık kahve rengi leke olmuştu göğüslerimde hafif ağrıyor vajinal akintim artti adet olacakmış gibi oluyorum bir haftadir bişey yok seninde öyle mi??Hamilelikte de oluyormus ya kadin olmak neden bu kadar zor ve yorucuadet belirtisi neyse hamilelikte odur diyorlar nasil anlicaz benim 6 gun var uyku hali bel agrisi ve kasiklarimda sancim var mesela bilmiyorum test yaptim negatif tabiki ama emin hissediyorum kendimi hamileyim diyorum hayirlisi ya
Test yaptin mi peki ben dayanamazdim herhalde baya oldu cunku adetin geceliYarın dönüyorum canım pazartesi ilk işim doktora gitmek
Yok canim benim adet gunumden dort bes gun once lekelenmem basladi gunume iki gun kala regl oldum gecen ay havalar cok sicak diye herhalde duzensizligim olduBenimde öyle ama ben letu kullandim doktor duphaston verdi ilaç biteli 5 gün oluyor hala adet olmadim hafif kramplarim var bir hafta oncede açık kahve rengi leke olmuştu göğüslerimde hafif ağrıyor vajinal akintim artti adet olacakmış gibi oluyorum bir haftadir bişey yok seninde öyle mi??
Sen naptin canim reglin gecti miİnşallah ya
Test yaptin mi peki ben dayanamazdim herhalde baya oldu cunku adetin geceli
Benim normalde afedersiniz sökülmem gerekirdi bu zamana kadar hala sökülmediSen naptin canim reglin gecti mi
gormemisim demekki yada ilk attiginsa ondan demisimdir canim hamilelikten sonra vucutta kaliyor demiştim ya ondan sordum doktora gittin miCanım test yaptım ya ben hatta siteye de attım görmedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?