Erken gebelik belirtileri

Kendi sordugun soruyu bi oku istersen canim kimse sana hakaret etmedi anlayisli olmayan da sensin ayrica yazdiklarimizda da birsey yok surekli aşağılıyarak konusan sensin kimseye nefret yada kin gutmuyoruz burda sorularimizi paylasiyoruz fikir veriyoruz ama anlamak isteyene tabiki

Ya sen kimsin ve hangi konumda bize kıskanç diyebiliyorsun? Bu haddi ve cürreti sana kim verdi? Ya büyük bir yaran var yada gerçekten igrenç bir karakterin var. Adam akıllı sorsaydın soruyu seni insan yerine koyup cevap verirdik. Merak etme senin olmadığın kadar annelik yüregi var içimizde ve bunuda senin o pislikten arınmamış kalbin hiç bir zaman anlamayacak bunu. Allah seni hidayet etsin ki kimsenin hayatı bir daha karışamayacak aklı versin sana. Şimdi çık git burdan seni kaale almıyoruz kudurma ordan. Ve bir daha da anneliğimize laf edecek olursan emin ol hayatın ve bu yaşında görmediğin hakaretlere maruz kalırsın . Sakın bir daha yapma bunu

Yani test yapsan sonucun belli olur aslinda ne kadar daha bekliceksin
Ya şöyle bir durum var aslında az önce aklıma geldi benim lohusam bitti en son 18 haziran da adet oldum. Acaba dogumdan sonra adetimde düzensizlik olmuş olabilir mi belki daha sonra adet olurum bilmiyorum kafam karıştı valla . Yarın yapacagım testi

Bu arkadasi bir kac yerde daha yorumlarina denk geldim ayni uslupla konusuyor o yuzden muhattap olma karakter meselesi biraz

Olabiliyormus yeni dogum yaptigini bilmiyordum zaten testte pozitif gorsen bile kan vermeni tavsiye ederim cunku dogumdan sonra bile vucutta hcg hormonu uzun sure kalabiliyormus bende yeni ogrendim

Olabiliyormus yeni dogum yaptigini bilmiyordum zaten testte pozitif gorsen bile kan vermeni tavsiye ederim cunku dogumdan sonra bile vucutta hcg hormonu uzun sure kalabiliyormus bende yeni ogrendim
Evet canım anlatmıştım sanırım kistik higroma ve yaygın cilt ödemi teşhisi kondu 13. Haftada doktor ya kalbi durur yada 4-6 aylarda kalbi kendisi durur demişti 4. Ayda durdu kalbi

Evet canım anlatmıştım sanırım kistik higroma ve yaygın cilt ödemi teşhisi kondu 13. Haftada doktor ya kalbi durur yada 4-6 aylarda kalbi kendisi durur demişti 4.
7 saat sancıyla normal dogum yaptım sonrasında küretaj canım Hatırladıkça içim acıyor
O kadar haklisin ki Allah birdaha yasatmasin canim kurtajdan sonra en az 6 ay rahim kendini yeniliyormus galiba doktorunla konustun mu erkenden hamile kalmak icin konustunuz mu

Çok mu ağrın var canım bencede doktora git düzensiz olması iyi değil
Evet çok ağrım var iki aydır deniyoruz zaten çocuk için iki aydır çok düzensizleşti onun öncesinde hiç düzensizliğim olmamıştı doktora da gittim kan tahlili de verdim ama bir problem görmediler tekrar randevu aldım tekrar gidicem

Allahın izniyle hiç bir şey çıkmayacak için rahat olsun gidersen benide bilgilendir olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…