- 28 Mayıs 2025
- 1.076
- 232
- 38
- 25
- Konu Sahibi Islakdamdaki kedi
-
Yani test yapsan sonucun belli olur aslinda ne kadar daha bekliceksinHaklısın canım bu kadarı bile fazla ona . Bende henüz adet olmadım test yapmayada korkuyorum valla
Kendi sordugun soruyu bi oku istersen canim kimse sana hakaret etmedi anlayisli olmayan da sensin ayrica yazdiklarimizda da birsey yok surekli aşağılıyarak konusan sensin kimseye nefret yada kin gutmuyoruz burda sorularimizi paylasiyoruz fikir veriyoruz ama anlamak isteyene tabikiSiz gerçekten hastasınız ya bu kin bu nefret Allah annelikle belki biraz Sevgi verir içinize. Benim fazlası ile arkadaşım var ama sizin gibi kiskanc ve nefret dolu tipleri yanıma bile yaklastirmiyorum merakımdan bir soru sordum etmediğiniz hakaret kalmadı Allah ıslah etsin kalbinizin temizliği kadar versin siz
Ya sen kimsin ve hangi konumda bize kıskanç diyebiliyorsun? Bu haddi ve cürreti sana kim verdi? Ya büyük bir yaran var yada gerçekten igrenç bir karakterin var. Adam akıllı sorsaydın soruyu seni insan yerine koyup cevap verirdik. Merak etme senin olmadığın kadar annelik yüregi var içimizde ve bunuda senin o pislikten arınmamış kalbin hiç bir zaman anlamayacak bunu. Allah seni hidayet etsin ki kimsenin hayatı bir daha karışamayacak aklı versin sana. Şimdi çık git burdan seni kaale almıyoruz kudurma ordan. Ve bir daha da anneliğimize laf edecek olursan emin ol hayatın ve bu yaşında görmediğin hakaretlere maruz kalırsın . Sakın bir daha yapma bunuSiz gerçekten hastasınız ya bu kin bu nefret Allah annelikle belki biraz Sevgi verir içinize. Benim fazlası ile arkadaşım var ama sizin gibi kiskanc ve nefret dolu tipleri yanıma bile yaklastirmiyorum merakımdan bir soru sordum etmediğiniz hakaret kalmadı Allah ıslah etsin kalbinizin temizliği kadar versin size.
Ya şöyle bir durum var aslında az önce aklıma geldi benim lohusam bitti en son 18 haziran da adet oldum. Acaba dogumdan sonra adetimde düzensizlik olmuş olabilir mi belki daha sonra adet olurum bilmiyorum kafam karıştı valla . Yarın yapacagım testiYani test yapsan sonucun belli olur aslinda ne kadar daha bekliceksin
Bu arkadasi bir kac yerde daha yorumlarina denk geldim ayni uslupla konusuyor o yuzden muhattap olma karakter meselesi birazYa sen kimsin ve hangi konumda bize kıskanç diyebiliyorsun? Bu haddi ve cürreti sana kim verdi? Ya büyük bir yaran var yada gerçekten igrenç bir karakterin var. Adam akıllı sorsaydın soruyu seni insan yerine koyup cevap verirdik. Merak etme senin olmadığın kadar annelik yüregi var içimizde ve bunuda senin o pislikten arınmamış kalbin hiç bir zaman anlamayacak bunu. Allah seni hidayet etsin ki kimsenin hayatı bir daha karışamayacak aklı versin sana. Şimdi çık git burdan seni kaale almıyoruz kudurma ordan. Ve bir daha da anneliğimize laf edecek olursan emin ol hayatın ve bu yaşında görmediğin hakaretlere maruz kalırsın . Sakın bir daha yapma bunu
Olabiliyormus yeni dogum yaptigini bilmiyordum zaten testte pozitif gorsen bile kan vermeni tavsiye ederim cunku dogumdan sonra bile vucutta hcg hormonu uzun sure kalabiliyormus bende yeni ogrendimYa şöyle bir durum var aslında az önce aklıma geldi benim lohusam bitti en son 18 haziran da adet oldum. Acaba dogumdan sonra adetimde düzensizlik olmuş olabilir mi belki daha sonra adet olurum bilmiyorum kafam karıştı valla . Yarın yapacagım testi
Evet canım anlatmıştım sanırım kistik higroma ve yaygın cilt ödemi teşhisi kondu 13. Haftada doktor ya kalbi durur yada 4-6 aylarda kalbi kendisi durur demişti 4. Ayda durdu kalbiOlabiliyormus yeni dogum yaptigini bilmiyordum zaten testte pozitif gorsen bile kan vermeni tavsiye ederim cunku dogumdan sonra bile vucutta hcg hormonu uzun sure kalabiliyormus bende yeni ogrendim
Ciddi misin cok uzuldum ya Allah sabir versin cok zor ya saka gibi kurtaj mi oldun yoksaEvet canım anlatmıştım sanırım kistik higroma ve yaygın cilt ödemi teşhisi kondu 13. Haftada doktor ya kalbi durur yada 4-6 aylarda kalbi kendisi durur demişti 4. Ayda durdu kalbi
7 saat sancıyla normal dogum yaptım sonrasında küretaj canımCiddi misin cok uzuldum ya Allah sabir versin cok zor ya saka gibi kurtaj mi oldun yoksa
Evet canım anlatmıştım sanırım kistik higroma ve yaygın cilt ödemi teşhisi kondu 13. Haftada doktor ya kalbi durur yada 4-6 aylarda kalbi kendisi durur demişti 4.
O kadar haklisin ki Allah birdaha yasatmasin canim kurtajdan sonra en az 6 ay rahim kendini yeniliyormus galiba doktorunla konustun mu erkenden hamile kalmak icin konustunuz mu7 saat sancıyla normal dogum yaptım sonrasında küretaj canımHatırladıkça içim acıyor
Muayene oldum bana riskli dönemi geçtiğimi çocuk planlaması yapabailecegimi söyledi canımO kadar haklisin ki Allah birdaha yasatmasin canim kurtajdan sonra en az 6 ay rahim kendini yeniliyormus galiba doktorunla konustun mu erkenden hamile kalmak icin konustunuz mu
İnsallah en kisa zamanda tekrar nasip olsun canim belki hamilesindir o zaman kan versene musait vaktindeMuayene oldum bana riskli dönemi geçtiğimi çocuk planlaması yapabailecegimi söyledi canım
Teşekkür ederim canım hayırla sağlıkla Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Şuan annemdeyim evime döndüğüm vakit kan vereceğim inşallah sende durumlar nasılİnsallah en kisa zamanda tekrar nasip olsun canim belki hamilesindir o zaman kan versene musait vaktinde
Galiba regl oluyorumTeşekkür ederim canım hayırla sağlıkla Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Şuan annemdeyim evime döndüğüm vakit kan vereceğim inşallah sende durumlar nasıl
Tam söküldün mü canım ? Bende bekliyorum belki adetim düzensiz olmuştur olurum. Kendi evime geçince kan testi yaptıracağımGaliba regl oluyorumgecen ay erken oldugum icin bu ay anca duzene oturuyo galiba djshs hamile kalsam da anlamam daha
Maalesef suan regl oldum hayatim da bu kadar agir gecirmemisimdir adetimi uc aydir cok duzensiz doktora da gittim bi sorun yok dedi ama bidaha gidicem sanirimTam söküldün mü canım ? Bende bekliyorum belki adetim düzensiz olmuştur olurum. Kendi evime geçince kan testi yaptıracağım
Çok mu ağrın var canım bencede doktora git düzensiz olması iyi değilMaalesef suan regl oldum hayatim da bu kadar agir gecirmemisimdir adetimi uc aydir cok duzensiz doktora da gittim bi sorun yok dedi ama bidaha gidicem sanirim
Evet çok ağrım var iki aydır deniyoruz zaten çocuk için iki aydır çok düzensizleşti onun öncesinde hiç düzensizliğim olmamıştı doktora da gittim kan tahlili de verdim ama bir problem görmediler tekrar randevu aldım tekrar gidicemÇok mu ağrın var canım bencede doktora git düzensiz olması iyi değil
Allahın izniyle hiç bir şey çıkmayacak için rahat olsun gidersen benide bilgilendir olur muEvet çok ağrım var iki aydır deniyoruz zaten çocuk için iki aydır çok düzensizleşti onun öncesinde hiç düzensizliğim olmamıştı doktora da gittim kan tahlili de verdim ama bir problem görmediler tekrar randevu aldım tekrar gidicem
Tamam canım sadece neden bu kadar ağrım ve duzensizligim oldu anlamadim yani gecen ay gittim hersey normal dediAllahın izniyle hiç bir şey çıkmayacak için rahat olsun gidersen benide bilgilendir olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?