Erken gebelik belirtileri

Canıııımm az önce test yaptım 10 sn geçmeden direk iki çizgi çıktı Yarın kan verip netleştireceğim
Canım test yaptin mi

Eklentiler

• IMG_5396.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 124
Daha vermedim maalesef canım uykuya yenik düşüyorum gözlerimi açamıyorum gidemedim
Ay benimde ilk haftalar deli gibi uykum vardı. Normalde günlük max 6 saat uyuyabilen ben gündüz uykuları uyumaya başlamıştım. Memede hassasiyet vardı. Birde ilk belirtilerimden biri sabah kalkıp kusmak oldu. Daha da merakta kaldım bak senin hakkında

Canım benim adetime iki hafta kala hep belirtiler kendini gösterir. Önceki gebeliğimde de öyleydi test yapmadan ben hamileyim diyordum bunda da aynı şekilde . Beni rahatsız eden şuan sadece uyku çok şükür mide bulantım kusmam yok . Göğüste hassasiyette başlamadı. Diger gebeligimde o kadar rahattım ki hamile oldugumu unutuyordum bazen , kalbi durmasaydı şuan 7 ay bitmiş olacaktı Kan daha vermedim pazartesi tatile çıkacağım belki dönüşte veririm. Sende durumlar nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…