- 19 Eylül 2016
- 155
- 26
- 98
- 28
- Konu Sahibi Islakdamdaki kedi
-
Ultrasondan baktı mıTamam canım sadece neden bu kadar ağrım ve duzensizligim oldu anlamadim yani gecen ay gittim hersey normal dedi
Evet bakti vajinal ultrasonla inceledi hatta bi sorun goremediUltrasondan baktı mı
Evet bakti vajinal ultrasonla inceledi hatta bi sorun goremedhiç doğum kontr
Bir sorun yok inşallahEvet bakti vajinal ultrasonla inceledi hatta bi sorun goremedi
Yokmuş canım yani idrar yolu enfeksiyonu hariç bir problemin yok dedi onun için de antibiyotik kullandım yüksek ihtimalle şu anki sancımda bundan kaynaklı olabilir ovülasyon testi sipariş ettim nasipse geldiğinde tekrar deneyeceğimBir sorun yok inşallah
Canım test yaptin miTam söküldün mü canım ? Bende bekliyorum belki adetim düzensiz olmuştur olurum. Kendi evime geçince kan testi yaptıracağım
Canıııımm az önce test yaptım 10 sn geçmeden direk iki çizgi çıktıYokmuş canım yani idrar yolu enfeksiyonu hariç bir problemin yok dedi onun için de antibiyotik kullandım yüksek ihtimalle şu anki sancımda bundan kaynaklı olabilir ovülasyon testi sipariş ettim nasipse geldiğinde tekrar deneyeceğim
Canım test yaptin mi
Gözün aydın kuzum çok netCanıııımm az önce test yaptım 10 sn geçmeden direk iki çizgi çıktıYarın kan verip netleştireceğim
Allah razı olsun inşallah rabbim isteyen herkese versinGözün aydın kuzum çok net
Gözün aydın canmCanıııımm az önce test yaptım 10 sn geçmeden direk iki çizgi çıktıYarın kan verip netleştireceğim
Ne kadar oldu düşük yapalı canımAllah razı olsun inşallah rabbim isteyen herkese versinAma bir şey sorucagım canım sana siteden bir arkadaş dedi ki önceki düşüklerde hcg hormonu kalabiliyormuş vücutta bazen ondanda pozitif çıkabilir dedi duydun mu hiç bunu
Eğer ki 1 haftadan 4 haftaya kadar olan gebelik düşük olursa 2 haftada hcg sıfırlanır canım 6 hafta üstüyse biraz zaman alırNe kadar oldu düşük yapalı canım
9 mayısta hem normal doğum yaptım hemde küretajNe kadar oldu düşük yapalı canım
Ne kadarlıktı bebek9 mayısta hem normal doğum yaptım hemde küretaj
16 haftalık canımNe kadarlıktı bebek
16 haftalık canım
Kan verdin mi canım merak ettim konuşmaları okuyunca16 haftalık canım
Daha vermedim maalesef canım uykuya yenik düşüyorum gözlerimi açamıyorum gidemedimKan verdin mi canım merak ettim konuşmaları okuyunca
Ay benimde ilk haftalar deli gibi uykum vardı. Normalde günlük max 6 saat uyuyabilen ben gündüz uykuları uyumaya başlamıştım. Memede hassasiyet vardı. Birde ilk belirtilerimden biri sabah kalkıp kusmak oldu. Daha da merakta kaldım bak senin hakkındaDaha vermedim maalesef canım uykuya yenik düşüyorum gözlerimi açamıyorum gidemedim
İlk adeti görünce hcg sıfırlanıyor yazıyor googlede daha gitmedim valla ne kan vermeye ne doktoraEvet o biraz zaman alıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?