- 28 Mayıs 2025
- 1.053
- 231
- 38
- 25
- Konu Sahibi Islakdamdaki kedi
-
Ne zaman gidiceksin merak ediyorum seninkini test baya belli insallah vardir canimİlk adeti görünce hcg sıfırlanıyor yazıyor googlede daha gitmedim valla ne kan vermeye ne doktora
Canım valla bu haftada erteliyorum çünkü tatile gideceğim. Birde şuan varsa çok küçük oldugu için gözükmez benceNe zaman gidiceksin merak ediyorum seninkini test baya belli insallah vardir canim
Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun bebişiniz. Önceki kaybınız için çok üzüldüm, Rabbim sabrını versin inşallah. Belirtileriniz neydi? Kaç gün gecikme sonucu bu çizgiyi gördünüz? Maşallah baya ben buradayım diyorCanım valla bu haftada erteliyorum çünkü tatile gideceğim. Birde şuan varsa çok küçük oldugu için gözükmez bence
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah. Adetimden 2 -3 gün geçti yaptım testi. Belirtileim 2 hafta önceden başlamıştı . Aniden gelen mide bulantısı halsizlik yüzde sivilce kasık agrısı ve sonrasında bel agrım oldu 2 gün . Şuanda da göğüs hassasiyeti çekiyorumMerhabalar, öncelikle hayırlı olsun bebişiniz. Önceki kaybınız için çok üzüldüm, Rabbim sabrını versin inşallah. Belirtileriniz neydi? Kaç gün gecikme sonucu bu çizgiyi gördünüz? Maşallah baya ben buradayım diyor
Benimde bat 27-28 Temmuz civarı. Açıkçası çok bariz bir belirtim yok 5-6 gündür göğüs ucu hassasiyetim vardı. Şuan o kesildi. Acaba regl olacağım ondan mı kesildi hassasiyet diyorumÇok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah. Adetimden 2 -3 gün geçti yaptım testi. Belirtileim 2 hafta önceden başlamıştı . Aniden gelen mide bulantısı halsizlik yüzde sivilce kasık agrısı ve sonrasında bel agrım oldu 2 gün . Şuanda da göğüs hassasiyeti çekiyorum
Canım test yaptın mıMerhabalar size bişey sormak istiyorum ben 8 temmuzda adet oldum 14-15 Temmuz gibi de bitti. Adetimin üzerinden 9 gün geçtikten sonra hayatımda ilk defa şiddetli bir göğüs hassasiyetim oluştu hala daha da devam ediyor. Kasık bölgede abi bir ağrı saplanıp çıkıyor sonrasında sanki arı sokuyor gibi vız vız edip gidiyor belime vurmaya başladı biraz ara ara uykum çoğalmaya başladı. Ben daha önce durduk yere böyle bişey yaşamamıştım göğüs uçlarım bile inanılmaz acıyor ben gebelik olabileceğine nedendir bilmem ihtimal veremiyorum sanırım erken geliyor bana tarihler o yüzden peki bu sizce yumurtlama belirtileri mi acaba yoksa gebelik oluşma belirtileri mi ben anlayamıyorum uygulamaya göre yeni adetim tarihim 5 ağustosu gösteriyor cevap verirseniz çok mutlu olurum
Test yapmadım. Çünkü adetim geçmedi daha günü bile gelmedi o yüzden çıkmaz herhalde düşündüm çıkar mı kiCanım test yaptın mı
Bence bir kaç gün daha bekle sonra erken gebelik testi yap canımTest yapmadım. Çünkü adetim geçmedi daha günü bile gelmedi o yüzden çıkmaz herhalde düşündüm çıkar mı ki
Ben daha önce normal gebelik yaşamadım o yüzden bilgim yok açıkçası tam olarak size sorsam olur mu. Adetten 9 -10 gün sonra şiddetli göğüs ağrısı kasık batması neden olur yani bu yumurtlama belirtisi mi sizceBence bir kaç gün daha bekle sonra erken gebelik testi yap canım
Canım benimde adetime 2 hafta kala aynı belirtileri yaşadım adetten 2 gün geçince test yaptım pozitif çıktı. Dediğin belirtiler vardı bendedeBen daha önce normal gebelik yaşamadım o yüzden bilgim yok açıkçası tam olarak size sorsam olur mu. Adetten 9 -10 gün sonra şiddetli göğüs ağrısı kasık batması neden olur yani bu yumurtlama belirtisi mi sizce
Biraz bahsedebilir misiniz rica etsemCanım benimde adetime 2 hafta kala aynı belirtileri yaşadım adetten 2 gün geçince test yaptım pozitif çıktı. Dediğin belirtiler vardı bendede
Bu benim ikinci gebeliğim önceki gebeliğimde kistik higroma ve yaygın cilt ödemi tanısı kondu 16. Haftada kalbi durdu . İki gebeliğimde de adetime daha 2 hafta varken belirtileri vardı. Mide bulantıs,aniden gelen mod düşüklüğü ve halsizlik,kasık agrıları . Yüzüm sivilce dolmuştu ve test yapmadan ben hamileyim diyordum pozitif çıkınca şaşırmıyorum artıkBiraz bahsedebilir misiniz rica etsem
Canım birde şiddetli baş agrım vardı ve sık idrara çıkıyordumBiraz bahsedebilir misiniz rica etsem
Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum sizinle hayırlısı diyorum artıkCanım birde şiddetli baş agrım vardı ve sık idrara çıkıyordum
AminHemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum sizinle hayırlısı diyorum artık
Tatilden ne zman geliceksin canim insallah vardirAminTest yaparsanız yazın olur mu
Cuma akşamı dönüş yapıyorum canım sende durumlar neTatilden ne zman geliceksin canim insallah vardir
Merhaba benim reglim 2 Ağustos test yapsam çıkmaz sanırım dimi ishal topuk ağrım Miğdem bulanıyor halsizim ya uyuya kalmışım biranda acaba sıcaktan mı uyudum psikolojik mi bilmiyorum sizde de böyle miydiCuma akşamı dönüş yapıyorum canım sende durumlar ne
Çok git gellerdeyim adetime daha 9 gün var yapsam da çıkmaz sanırımAminTest yaparsanız yazın olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?