canim bnm eltimin gebeligi uc aylikken bile idrarda ckmamsti belki senin de oyledir bi kan versen diyorum bn :)Evet kuzuum. Daha yeni evliyim temmuz 24 te evlendim :)) o yuzden biraz erken diyip durdum..
Senin ?
bn ucuncu yila grdm 7 ekimde cnm 11 aylik bir kizim var kizima arkadas olsun niyetyle ikinciyi istyrz ikisi brlkte buyusun diye:)canim bnm eltimin gebeligi uc aylikken bile idrarda ckmamsti belki senin de oyledir bi kan versen diyorum bn :)
Ayy massallaahh.. allah hepinize uzun omurler versinbn ucuncu yila grdm 7 ekimde cnm 11 aylik bir kizim var kizima arkadas olsun niyetyle ikinciyi istyrz ikisi brlkte buyusun diye:)
Aa bu yaziyi gormemistim. Hadi yaa ? Bilemedim suan :)) calisiyorum ya hastaneye gitmek zor geliyo. Esimde ben de eminiz olmadigina ama.. bu ay bi ciksin bakalim. Onumuzdeki aya bakicam insallahcanim bnm eltimin gebeligi uc aylikken bile idrarda ckmamsti belki senin de oyledir bi kan versen diyorum bn :)
ama cnm belrtilerm var demstn ya brkc gune adet olmazsan bi kan testi yaptr bnce ki zaten gebelik dglse ble ndn gecikme oldgnu ogrenrsn en azindanAa bu yaziyi gormemistim. Hadi yaa ? Bilemedim suan :)) calisiyorum ya hastaneye gitmek zor geliyo. Esimde ben de eminiz olmadigina ama.. bu ay bi ciksin bakalim. Onumuzdeki aya bakicam insallah
Kist vardi bende bekarken. Adet duzensizligi bundan sebepti.Evlenmeden once tekrar gittim kistler yok demisti doktor. Ama dedigin gibi gidip gorunmem gerek tekrardanama cnm belrtilerm var demstn ya brkc gune adet olmazsan bi kan testi yaptr bnce ki zaten gebelik dglse ble ndn gecikme oldgnu ogrenrsn en azindan
aynen canm belki de gebelik vardr ama bn olsam hic duramazdm kiz giderdm hemen gebelik olmasa ble meraktan gderdm:)Kist vardi bende bekarken. Adet duzensizligi bundan sebepti.Evlenmeden once tekrar gittim kistler yok demisti doktor. Ama dedigin gibi gidip gorunmem gerek tekrardan
Hahahahahaaynen canm belki de gebelik vardr ama bn olsam hic duramazdm kiz giderdm hemen gebelik olmasa ble meraktan gderdm:)
cnm az once test yaptm malesf negatifHahahahahane bileyim ya duygularim.karisik duymaya hazirmiyim degilmiyim.
Bilemiuorum
Kuzucum testi sabah ilk idrarinla yap. Daha kesin sonuc olur. Eczacilar da soyluyor.cnm az once test yaptm malesf negatifbelki de erken yapptm testi blmyrm
iki gundr gecyo cnm bir haftam dolsun adet olmazsam yapcmbrdaha herseyn hayrlsiKuzucum testi sabah ilk idrarinla yap. Daha kesin sonuc olur. Eczacilar da soyluyor.
Ama biraz daha bekle kac gun gecti bilmiyorum ama gec dollenme diye bisey de duydum dun :) 15. Gunden sonra cikiyomus idrar testinde.
Bu arada bendr adet oldum sanirim. Cok kucuk geldi ama oglene kadar bakicam..
Benim kismet degilmis.
Sen de hamile degilsen uzulme.. minik bi kizin var zaten.. zamanla 2.si de olur kuzum
Aynen herseyin hayirlisi.. haberdar et beni de kontrol edicem surekli :)iki gundr gecyo cnm bir haftam dolsun adet olmazsam yapcmbrdaha herseyn hayrlsi
Insallah hamilesindir canim.Merhaba Kızlar, 6 ay önce bebeğimin kalbi durmuştu 8 haftalıkken gelişememişti kürtaj oldu o zamandır korunuyoruz geçen ay korunmadık şimdi adetime 4 gün var geçen haftadan beri bir halsizlik var üzerimde yoruluyorum çok ve uykumda geliyor birde karnımda içerden bir şişlik var gibi gaz değil ama bir önceki hamileliğmdede karnım hemen sertleşmişti içeri çekemediğim bir göbeğim oluşuyor değişik bir şişlik ve akıntım hafif var yoğurt gibi idrara sık çıkmaya başladım cuma adetimin gelmesi gerekiyor ben pazar test yapıcam gelmez ise hayırlısı artık bu ay çok dua ettim inşallah hayırlısıyla sağlıklı bebişlere kavuşuruz
evet haklısın canım hemen yapmıycam bu sefer inşallah öyledir değilsem bir sonraki aya kısmet en önemlisi hayırlı zamanda gelmesiInsallah hamilesindir canim.
Herseyin hayirlisi. biraz bekle adetin 4 5 gun geciksin sonra yap umitlenme diye diyorum :/
Kesinlikle. yiyecek ekmegi varsa gelir zaten. :)evet haklısın canım hemen yapmıycam bu sefer inşallah öyledir değilsem bir sonraki aya kısmet en önemlisi hayırlı zamanda gelmesi
Hemen hemen aynı bilgileri taşıyoruz bende burda yeniyim 2 yıl evliyimHerkese merhaba kızlar,ben aranıza yeni katıldım. 2 yıldır evliyim 3 aydır korunmuyoruz bebiş istiyoruz. Ama olmuyor;( Regl olmama 3 gün var dün akşam test yaptım idrar testi negatif çıktı acaba erken mi yaptım testi ? Belirti olarak ta 10 gün önce göğüslerim çok şişmişti ama yumurtlama dönemi de olabilir dediler. Dün bi kaç kere kasıklarımda hafif sancılar oldu. Bide gözbebeklerim arasıra büyüyor. Sabahları zor kalkıyorum yataktan ama aynı Zaman'da çalışıyorum. Düşünceleriniz nedir ?
Hemen hemen bilgilerimiz ayni senle bende 2 yıl 3 aylık evliyim 3 aydır korunmuyoruz şimdi ise 5 günüm geçiyor doktor da yumurtalarda büyüme göremiyorum dedi test yapmaya da çekiniyorum negatif çıkar korkusu var ne yapalım?Herkese merhaba kızlar,ben aranıza yeni katıldım. 2 yıldır evliyim 3 aydır korunmuyoruz bebiş istiyoruz. Ama olmuyor;( Regl olmama 3 gün var dün akşam test yaptım idrar testi negatif çıktı acaba erken mi yaptım testi ? Belirti olarak ta 10 gün önce göğüslerim çok şişmişti ama yumurtlama dönemi de olabilir dediler. Dün bi kaç kere kasıklarımda hafif sancılar oldu. Bide gözbebeklerim arasıra büyüyor. Sabahları zor kalkıyorum yataktan ama aynı Zaman'da çalışıyorum. Düşünceleriniz nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?