Merhaba 2 eylül canımMerhaba canim, senin bat ne zaman?
Aynı belrtler bende de var canm rabbim insaalh gonlumuze gore verrKızlar Merhaba. 3 aylık evliyim. 2ay korundum Yasmin kullanarak. 8 temmuzda beri korunmuyorum. Adetime 10 gün var. Kasıklarım da ve belinde ağrılar oluyo. Sanki hasta olacakmısım gibi ağrıyor. Koşarak wc ye gidiyorum. Adet oldum sanıp. Ama adet diilim. Sürekli kendimi aç hissediyorum. Sürekli uyuyasım geliyor. Göğüslerim şişti . Afedersinz ana arada ağzıma kusmuk geliyo öyle durduk yere aniden. Sizce hamilelikte ilişkili mi bunlar?
Teşekkür ederim. Kan testi için erken mi acaba?Aynı belrtler bende de var canm rabbim insaalh gonlumuze gore verr
Hemşire bi arkadaşım iliskidsn uç gün içerisinde ckacagni solemsyi beta HCG salınmaya baslyomus döllenme başladıktan snra . Benm de ön gün var yaptrmayi dusunyorm kan testini.Teşekkür ederim. Kan testi için erken mi acaba?
10 eylül :)
Benim de 10 gün var. Yarın ben de kan veriyim o zaman. Ayy hadi inşallah.Hemşire bi arkadaşım iliskidsn uç gün içerisinde ckacagni solemsyi beta HCG salınmaya baslyomus döllenme başladıktan snra . Benm de ön gün var yaptrmayi dusunyorm kan testini.
İnsallah :) rabbim hayrlisyla sağlıklı kuxagnza almayı nasip eder.Benim de 10 gün var. Yarın ben de kan veriyim o zaman. Ayy hadi inşallah.
Szin ovulasyon tarihi ne zmandiİnsallah :) rabbim hayrlisyla sağlıklı kuxagnza almayı nasip eder.
Ben ovulasuon testlerinde takip ettim süreci. Adetime bittikten sonraki 2 gün yumurtlama günümü. Yani 18 19 ağustos . Sonra testler hep silik cıktıSzin ovulasyon tarihi ne zmandi
Merhaba Can'ım tebrik ederim seni Allahım bizlerde nasip eder inşallah çift çizgi görmeyi :)Kızlar benimde 15 gündür falan kasıklarım ağrıyo bugünde göğüslerim acayip sızlamaya başladı sol kasığıma batma falan oluyo adetime 1 gün var duramadım test aldım sonuç ben inanamıyorum da yanlış çıkma olasılığı nedir ?
Ne tesadüf :) benmde ole :) bende ovulasyon testi kullanım insallah tutar hayrlisyla ikimzde. Hepimiznde rabbim kimsenin kucagni boş BrakmadmBen ovulasuon testlerinde takip ettim süreci. Adetime bittikten sonraki 2 gün yumurtlama günümü. Yani 18 19 ağustos . Sonra testler hep silik cıktı
Herkes adetin 14. Gününde yumurtlama olur dedi ama benim adetime bitince hemen oldu. Ya bilmiyorum. Ağrılarım beni ümitlendiriyo ama üzül ekten korkuyorumNe tesadüf :) benmde ole :) bende ovulasyon testi kullanım insallah tutar hayrlisyla ikimzde. Hepimiznde rabbim kimsenin kucagni boş Brakmadm
Aynen kuzum benm de sol kasıkta ağrı var çok az. Bde goguslerin çok aciho dokndcka normalde adet olmadan. Bi hafta önce başlardı ağrılar smdi on beş gün önce başladı umarm ikimzbde pskilojik değildir bu ay tam bi sene olcak evleneliHerkes adetin 14. Gününde yumurtlama olur dedi ama benim adetime bitince hemen oldu. Ya bilmiyorum. Ağrılarım beni ümitlendiriyo ama üzül ekten korkuyorum
Hayırlı olsun Allah mutluluğunu daim etsin. Olumlu veya olumsuz bi sonuc alırsan mutlaka haber ver olur mu bakalım ağrılarımız bebekten mi yoksa psikolojik mi. Benim de adetime 3 4 gün kala hafif sancı m olurdu ama ovulasyondan 2 gün sonra canım çok acıdı resmenAynen kuzum benm de sol kasıkta ağrı var çok az. Bde goguslerin çok aciho dokndcka normalde adet olmadan. Bi hafta önce başlardı ağrılar smdi on beş gün önce başladı umarm ikimzbde pskilojik değildir bu ay tam bi sene olcak evleneli
Tamam canm yazarm yarn sana sende bana yaz :) İnsallah ikimzde aynı anda hamile kalms olururz hayrlisylaHayırlı olsun Allah mutluluğunu daim etsin. Olumlu veya olumsuz bi sonuc alırsan mutlaka haber ver olur mu bakalım ağrılarımız bebekten mi yoksa psikolojik mi. Benim de adetime 3 4 gün kala hafif sancı m olurdu ama ovulasyondan 2 gün sonra canım çok acıdı resmen
Tamam haberleşiriz. Hayırlı gecelerTamam canm yazarm yarn sana sende bana yaz :) İnsallah ikimzde aynı anda hamile kalms olururz hayrlisyla
Kızlar benimde 15 gündür falan kasıklarım ağrıyo bugünde göğüslerim acayip sızlamaya başladı sol kasığıma batma falan oluyo adetime 1 gün var duramadım test aldım sonuç ben inanamıyorum da yanlış çıkma olasılığı nedir ?[/
canım bu erken gebelik testi demiKızlar benimde 15 gündür falan kasıklarım ağrıyo bugünde göğüslerim acayip sızlamaya başladı sol kasığıma batma falan oluyo adetime 1 gün var duramadım test aldım sonuç ben inanamıyorum da yanlış çıkma olasılığı nedir ?
Resm varmicanım bu erken gebelik testi demi
Ben bugun yaptırdım sonuc 0.07 olumsuz iliskiden 12 gun sonra yani sat 15 agustos cok mu erken yaptirmisim ben ama uzerinden 12 gun gecmis cikardi diye düşünüyorum10 varken cikmaz canim, iki gun kala falan belki çıkıyor silik olarak. Beklemek lazim zor olsa da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?