Erken gebelik belirtileri

Aynı belrtler bende de var canm rabbim insaalh gonlumuze gore verr

Merhaba Can'ım tebrik ederim seni Allahım bizlerde nasip eder inşallah çift çizgi görmeyi :)

Ben ovulasuon testlerinde takip ettim süreci. Adetime bittikten sonraki 2 gün yumurtlama günümü. Yani 18 19 ağustos . Sonra testler hep silik cıktı
Ne tesadüf :) benmde ole :) bende ovulasyon testi kullanım insallah tutar hayrlisyla ikimzde. Hepimiznde rabbim kimsenin kucagni boş Brakmadm

Ne tesadüf :) benmde ole :) bende ovulasyon testi kullanım insallah tutar hayrlisyla ikimzde. Hepimiznde rabbim kimsenin kucagni boş Brakmadm
Herkes adetin 14. Gününde yumurtlama olur dedi ama benim adetime bitince hemen oldu. Ya bilmiyorum. Ağrılarım beni ümitlendiriyo ama üzül ekten korkuyorum

Herkes adetin 14. Gününde yumurtlama olur dedi ama benim adetime bitince hemen oldu. Ya bilmiyorum. Ağrılarım beni ümitlendiriyo ama üzül ekten korkuyorum
Aynen kuzum benm de sol kasıkta ağrı var çok az. Bde goguslerin çok aciho dokndcka normalde adet olmadan. Bi hafta önce başlardı ağrılar smdi on beş gün önce başladı umarm ikimzbde pskilojik değildir bu ay tam bi sene olcak evleneli

Hayırlı olsun Allah mutluluğunu daim etsin. Olumlu veya olumsuz bi sonuc alırsan mutlaka haber ver olur mu bakalım ağrılarımız bebekten mi yoksa psikolojik mi. Benim de adetime 3 4 gün kala hafif sancı m olurdu ama ovulasyondan 2 gün sonra canım çok acıdı resmen

Tamam canm yazarm yarn sana sende bana yaz :) İnsallah ikimzde aynı anda hamile kalms olururz hayrlisyla

canım bu erken gebelik testi demi

10 varken cikmaz canim, iki gun kala falan belki çıkıyor silik olarak. Beklemek lazim zor olsa da :)
Ben bugun yaptırdım sonuc 0.07 olumsuz iliskiden 12 gun sonra yani sat 15 agustos cok mu erken yaptirmisim ben ama uzerinden 12 gun gecmis cikardi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…